super88 írta:
Sziasztok, az öcsém kérte hogy Kérdezzelek meg titeket valamiről, ő azt szeretné ha kb egy 1200 as grafikán menne neki minden, most van egy Intel Core 2 2,4 Ghz Dualos Proci meg egy nvd geforce 9600 gt 512mb és ehhez 2 Giga ram, ez elég lenne neki ahhoz amit akar vagy bővítenie kéne a gépet szerintem elég lenne mert még az Assassins creed is menne neki 1200-on de azért nem akarok neki hülyeséget mondani ezért is kérdezlek meg titetek
Nem rossz gép és szinte minden mehet neki bár ha 1600x1200-as felbontásra gondoltál ott azrt már elfogyhat a 9600gt ereje némelyik játékban. De egy kicsit kissebb felbontásban a mai játékoknak mennie kell egész jól.
Sziasztok, az öcsém kérte hogy Kérdezzelek meg titeket valamiről, ő azt szeretné ha kb egy 1200 as grafikán menne neki minden, most van egy Intel Core 2 2,4 Ghz Dualos Proci meg egy nvd geforce 9600 gt 512mb és ehhez 2 Giga ram, ez elég lenne neki ahhoz amit akar vagy bővítenie kéne a gépet szerintem elég lenne mert még az Assassins creed is menne neki 1200-on de azért nem akarok neki hülyeséget mondani ezért is kérdezlek meg titetek
Flash írta:
Csak hűtőventiket vennék és a kiszállítás majdhogynem többe kerülne mint amit veszek. Bátyámmal hozatnám el, ő pedig a 11.k-ben lakik. Szóval jó lenne ha lenne ott 1-2 jó bolt, mert itt helyben semmit nem lehet kapni, max. rendelésra drágán...
Csak hűtőventiket vennék és a kiszállítás majdhogynem többe kerülne mint amit veszek. Bátyámmal hozatnám el, ő pedig a 11.k-ben lakik. Szóval jó lenne ha lenne ott 1-2 jó bolt, mert itt helyben semmit nem lehet kapni, max. rendelésra drágán...
zelcsi írta:
javisd az arányodat,ne csalj és akkor gyorsan lejön minden!😉
Én is ezt javasolnám, sőt ne akarj nagyon gyorsan letőlteni. A feltőltésed tedd minnél feljebbb( sebességet) a letőltést pedig veddd lejjebb igy javulni fog az arányod. Esetleg próbálkozhatsz ingyenes torrentekkel.
Köze nincs a windows-hoz!😆 Az azt jelenti hogy nem dobozos! Vagyis amikor egy konfigot veszel, akkor belerakják az alaplapba, és a dobozát nem kapod meg! OP. rendszernél ezt azt jelenti, hogy telepítik neked!
Lehet hogy nem éppen ide tartozik, és 1csöppet hülye kérdés, de remélem ez nem okoz gondot senkinek. Mit jelent az hogy OEM? 😆 Mert sok webáruház termékeinél van hogy OEM. (nem beszólni !😆😉
Nem ugyan az! A Everest Corpoate a válalatoknak készült és inkább a hálózati összetevőkel van nagy rálátással, othonra mindenképp a Everest ultimate edition a jó.
levi27 írta:
szerintem nem ide tartozik de máshol nem tom megkérdezni😆
A pcx.hu-n a megrendelést lehet módosítani miután elküldtem akkor is?(a cucc pénteken jön csak és elírtam h mi kell... )😕
A pcx.hu-n a megrendelést lehet módosítani miután elküldtem akkor is?(a cucc pénteken jön csak és elírtam h mi kell... )😕
sziszifiu írta:
haverom elvesztette az alaplap telepítő lemezét és ilynekor mit lehet csinálni le lehet tölteni netről? az alaplap neve asus m2npv-vm légyszi segítsetek😀
Felmegy az Asus honlapjára és letöltheti a hozzá illő Driver-t. Vagy google 😆
haverom elvesztette az alaplap telepítő lemezét és ilynekor mit lehet csinálni le lehet tölteni netről? az alaplap neve asus m2npv-vm légyszi segítsetek😀
hali egy olyan kérdésem lenne h windows vista ultimate-van a gépemen semmi service pack csak simán és annyi a baja h kikapcsolom a gépet és 30-60 percen belül magától bekapcsol ez mi lehet? (xp alatt soha nem volt ilyen)
Bewy írta:
hát nem tudom hogy ez pontosan hova is írjam de ide megteszi szerintem
nah nekem core 2 duo e7400-as procim van 2.8ghz-es és nem tudom hogy a cpu órajeléhez elvileg nekem 2800at kell írni nem? csak kicsit belekavarodtam ezért inkább megkérdezem😀
nah nekem core 2 duo e7400-as procim van 2.8ghz-es és nem tudom hogy a cpu órajeléhez elvileg nekem 2800at kell írni nem? csak kicsit belekavarodtam ezért inkább megkérdezem😀
Ha úgy írom ki az op. rendszert DVD-re h Nero Burning Rom és ott DVD(rendszerinditó) akk befogja ismerni?😃
az HyperTransport pedig csak 800Mhz 1GHz helyett..(a lap bírja az 1GHz-t)
Mi lehet a gond?
nah akkor most jó vagy nem ?😆
1600x1200-as felbontáson nem biztos h minden menne high-on,pomrum is írta😃 de szerintem 1024x768-on jó lenne
Hat a proci az pasz mert az intel procikhoz nem értek😞
Én meg az AMD-kel vagyok így😃 mondjuk azér tudom h KB melyik milyen.
Nem rossz gép és szinte minden mehet neki bár ha 1600x1200-as felbontásra gondoltál ott azrt már elfogyhat a 9600gt ereje némelyik játékban. De egy kicsit kissebb felbontásban a mai játékoknak mennie kell egész jól.
nem az erő legyen veled?😆
Nem mert ez egyben ajánlat is volt. És kit érdekel ha George Lucas ilyenkor forog a sírjában pedig még meg sem halt. :Ð
Értem ez esetben google legyen veled!😆
Valaki tudna mondani a 11. kerületben számtech. boltokat? (vidéki vagyok)
Akkor miért a 11 kerületben? De mindegy a netáruházak ki is szállítják.
javisd az arányodat,ne csalj és akkor gyorsan lejön minden!😉
Én is ezt javasolnám, sőt ne akarj nagyon gyorsan letőlteni. A feltőltésed tedd minnél feljebbb( sebességet) a letőltést pedig veddd lejjebb igy javulni fog az arányod. Esetleg próbálkozhatsz ingyenes torrentekkel.
én azt vettem észre hogy sp2-vel a vista kevesebb ramot fogyaszt mégpedig kb 200-300mb-al
szeretnék véleményt a Windows 7-ről. és h az felismer 3 giga ramnál többet?
Igen, jóval többet ismer fel mint 3gb. Azt hiszem a 32bittes az 8gb-ig látja, de nem vagyok benne biztos!
A kettő ugyanaz Core2!😃
Nem ugyan az! A Everest Corpoate a válalatoknak készült és inkább a hálózati összetevőkel van nagy rálátással, othonra mindenképp a Everest ultimate edition a jó.
Kösz Rumy a felvilágosítást!😀
Ezt megtudod nézni a "Rendelés" menüpont-nál...
sajna nem találom meg😞
már megoldódott Dave barátom elküldte😀
Igen azt kell odaírni.