Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Speck avatar
Sziasztok ez a lap jó ehez a gépházhoz ?
http://www.woxcomputer.hu/product/webaruhaz/HAZ633/Haz-Thermaltake/Thermaltake-VK90001N2ZD-Element-T-fekete-haz.html?IMRSID=b3cm9ilrshcuesf2h322kg9306

http://www.woxcomputer.hu/product/webaruhaz/MB708/Alaplap-LGA775/ASRock-P45DE.html?IMRSID=b3cm9ilrshcuesf2h322kg9306

a választ el?re is köszi 😀
0
0
0
0
horkri avatar
Sziasztok

olyan progi kéne nekem ami tud képekb?l videót készíteni zenei aláfestéssel úgy hogy a képeket tudjam id?zíteni mikor jöjjenek el?..

Tudtok nekem ajánlani progit ehhez..
0
0
0
0
Creelien avatar
Hali!

Milyen progival lehet megnyitni a .arc típusú fájlokat, úgy hogy rendes szövegként jelenjen meg a tartalma?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hello most próbáltam egy játékot elindítani a videó kártya ventije (ok nélkül) felpörgött 100%! ra pedig kb 50 fokos volt majd a képerny? elsötétült majd reseteltem újra próbáltam indítani a játékot most csak simán elsötétült a képerny? És elég lassú a gép ez miért lehet talán Vírus????????? Most valami AVG cucc van fenn
0
0
0
0
Core2 avatar
Nem teszi tönkre, csak min?ségi dvd legyen. Amilyent pl én írok, azt más gép nem ismeri fel. Esetleg Ashampo burning studio...nekem is az van
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hello 8GB os dupla réteg? DVD milyen progival érdemes kiírni nekem mondták hogy a néró nem jó mert tönkreteszi meg minden
0
0
0
0
rocka avatar
Jah énis vmi 600 Mhz-re gondoltam
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
freeride182 írta:
Jaja tom kb 0.3 volt csak és má duplája az órajel azt megis hal mer gyári hütés nem elég 😀
elég az nálam is elég vollt kb 300%-os húzásra de már akkoris 120fokde ez celeron elbírja mág a 150 fokot is de te ne nagyon húzz rajta max 700mhz-et.
0
0
0
0
rocka avatar
Jaja tom kb 0.3 volt csak és má duplája az órajel azt megis hal mer gyári hütés nem elég 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
de nagyon óvatosan a volttal mert elszállhat a proci.
0
0
0
0
rocka avatar
Értem, köszönöm.😃
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
el?szür hertzet utána voltot ha tovább akarod és nemengedi.
0
0
0
0
rocka avatar
Ok, tehét adok rá egy kis voltot és a hertz-et állitom értem, thx 😃
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
szerintem igen ha attál + voltot akkor tovább engedi szerintem.
0
0
0
0
rocka avatar
gyenesmartin írta:
freeride182 írta:
Hali! Azt akarom kérdezni h ha a procin akarok huzni akk a voltokon kell állitgatnom? 😃
csak akkor ha nem tudod feljebb húzni amennyit?l enged.

Tehát ha Hertz-be nem engedi akk kell voltba?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
freeride182 írta:
Hali! Azt akarom kérdezni h ha a procin akarok huzni akk a voltokon kell állitgatnom? 😃
csak akkor ha nem tudod feljebb húzni amennyit?l enged.
0
0
0
0
rocka avatar
0
0
0
0
Feki1991 avatar
vagy az OP rendszeren keresztül is, de én nem nagyon ajánlom ezt a lehet?séget!!!! 😉
0
0
0
0
Athesz avatar
TheMostWanted írta:
Nem azér de hogy lehet felhúzni a procit?😆

BIOSban tudod húzni!
0
0
0
0
no avatar
Nem azér de hogy lehet felhúzni a procit?😆
0
0
0
0
no avatar
Köszi, ezt én is tudtam.
Azt hidtem hardveres gond lesz! :S

A másik gond:
A Shift töltés közben iszonyat sokszor fagy le (nem válaszol), és néha nem indul el, vagyis betölti a Shift logó alatti kis csíkot és a tövábbiakban ugyan csak nem válaszol! :S
0
0
0
0
Core2 avatar
zbence írta:
Hali!
Az a kis problémám lenne NFS Shift ügyben, hogy szar az FPS-em! 😃
Na.
Minden maxon, 1680x1050, 2xAA, verseny közben, ha versenyz?k vannak körülöttem 14-5 FPS-em van, ha viszont senki nincs, csak én akkor 45-50.
Miért lassul be ennyire a cucc?

Kérem hozzáért?k válaszát!

Mert a környezet megváltozik, több obiektum lesz, jelen esetben az autók, és ez megterheli a vga-t s a procit. Ne tegyél AA-t s sokkal jobban fog menni.
0
0
0
0
Athesz avatar
blizzard írta:
Már sikerült köszi. Biosba beállitottam hogy cd-r?l inditson és sikerült. (:

Akkor sok sikert! 😀
0
0
0
0
blizzard avatar
Már sikerült köszi. Biosba beállitottam hogy cd-r?l inditson és sikerült. (:
0
0
0
0
no avatar
Hali!
Az a kis problémám lenne NFS Shift ügyben, hogy szar az FPS-em! 😃
Na.
Minden maxon, 1680x1050, 2xAA, verseny közben, ha versenyz?k vannak körülöttem 14-5 FPS-em van, ha viszont senki nincs, csak én akkor 45-50.
Miért lassul be ennyire a cucc?

Kérem hozzáért?k válaszát!
0
0
0
0
Athesz avatar
blizzard írta:
Fogom az xp cd-t. Berakpom egybol ujrainditom a gepet. bekapcsol és nemcsinál semmit... 😢

De úgy csináltad ahogy Core mondta? Beállítottad a BIOSban h CDr?l bootoljon?

Core2:Nincs mit! 😀
0
0
0
0
blizzard avatar
És hogy kell letörölni a win 7-et? És után rakni az xp-t.
0
0
0
0
blizzard avatar
Fogom az xp cd-t. Berakpom egybol ujrainditom a gepet. bekapcsol és nemcsinál semmit... 😢
0
0
0
0
Core2 avatar
Athesz írta:
Core2 írta:
Kellene mondjatok egy Daemon Tools Lite verziószámot, amit ti is használtok, és szerintetek jó.

Én DAEMON Tools Lite (4.30.4.0027)-et használom és megvagyok vele elégedve!

Köszönöm! Intézkedtem...jól m?ködik.
0
0
0
0
Core2 avatar
beteszed az XP-s CD-t és restartot adsz a gépnek. Egy kis id? után kiírja, hogy "A cd-r?l való indításhoz nyomjon meg egy gombot..." erre te megnyomsz egy gombot, és elkezdi.

Ha nem megy így, akkor restart után F8-at nyomsz.
0
0
0
0
blizzard avatar
Hello mindenki. Most telepítettem a windows 7-et és nem teccik le akarom örölni és rátenni a windows xp-t.. Hogy csináljam? Megnyitom a win xp cd-jét és nem engedi feltenni mert ujjab verziot hasznalok az xp-nél.. Hogy telepitsem fel? Léci segitsetek nagyon fontos. Köszi.
0
0
0
0
Athesz avatar
Core2 írta:
Kellene mondjatok egy Daemon Tools Lite verziószámot, amit ti is használtok, és szerintetek jó.

Én DAEMON Tools Lite (4.30.4.0027)-et használom és megvagyok vele elégedve!
0
0
0
0
Core2 avatar
0
0
0
0
thug85 avatar
Ne írj dupla hozzászólást! Használd a szerkesztés funkciót!
0
0
0
0
no avatar
mer mi baj a w7-el?

oké megvan nem patchelt verzióra 1.7-es crack-et akartam rakni😃Elég érzékeny erre a win 7 xp-nél ilyen nem volt
0
0
0
0
FeRR avatar
sztem az op.rendszered, de lehet h egyszer? crack hiba😀
0
0
0
0
no avatar
http://kepfeltoltes.hu/view/090918/gf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090918/Untitled_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Itt van két kép a hibáról.Vaalki nem tudja a megoldást?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
kell az iso fájl és a nero expressben kép projekt másolás/ lemez cd dvd kép vagy elment projekt és itt kell kiírni
0
0
0
0
Core2 avatar
Az ISO tartalmát kell megírni a dvd-re.
Az ISO-ra kétszer kattintással
0
0
0
0
Holey avatar
lenne 1 kérdésem:
hogyan lehet boot dvd-t csinálni? iso ba kell kiírni vagy hogyan? 😆
0
0
0
0
Core2 avatar
az automatikusan jó helyre fogja telepíteni.
0
0
0
0
KriszD avatar
Szevasztok
Megmondaná valaki hogy hova kell telepiteni a DirectX frissitést??
Kössz.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
de akkor meg mérnem dvd re írod és ez a winrar és társai alig csökkentik a méretét meg ha telepíteni akarod akkor nem kell kiírni
0
0
0
0
Ferrari avatar
pl csomagold be ?ket winrarral vagy winzippel
0
0
0
0
no avatar
Szaisztok!
Lécci segítsetek! Letöltöttem a Hearts of Iron 3-at és amikor kicsomagolom akkor 2 fájl van: 1 bin és 1 cue formátumú.A problema: a bin fájl nagyobb mint 700 MB és nem tudom kiírni egy CD-re.A Bin fájl mérete kb. 740 MB.Hogy tudnám csökkenteni a méretét?
0
0
0
0
Core2 avatar
Ha nem crack hiba, akkor telepítsd újra.
0
0
0
0
no avatar
van egy kis gondom.Újra kellett raknom a gépet bizonyos okokból.(Sose nézz meccset Pc-n amikor a kedvenc csapatod szar játékkal 2-0-ás hátányban van)és hát az van hogy amikor elindul a game akkor kiírja hogy pl:Call Of Duty World At War Stopped Working.Utánna elkezdi kereseni a hibát de szart sem talál.Mi lehet a hiba?Pls gyorsan Me kockulni akarok😆
0
0
0
0
pakai93 avatar
nincsmit 😆
örülök h segitehettem 😆 ha tudok még vmiben akkor irjatok 😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció