Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ebort avatar
hello!
megszeretnék válni számítógépemtől pár hónapos, tökéletesen működőképes.
Semmi baj nincs vele, mióta megvettem tökéletesen működik.
szerintetek mennyi pénzt kérhetnék érte?
a gépem adatainál található a konfig.
0
0
0
0
BiGame avatar
és azzal, h me megvan!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
BiGame írta:
1. kérdésem mé cseréli le az oldal az ő-betűket kérdőjelre?
2. ki tud oan progit amivel kitudom szedni a videóból a hangot-zenét?
2-es kérdésre a válasz: virtual dj.
0
0
0
0
BiGame avatar
oké ez köszi😀, 2.dikra még várom a választ!
0
0
0
0
MoonW avatar
1. már nem cseréli le csak a régi hozzászólásoknál van a hiba, de hamarosan vissza lesz állítva a jó verzió
0
0
0
0
BiGame avatar
1. kérdésem mé cseréli le az oldal az ő-betűket kérdőjelre?
2. ki tud oan progit amivel kitudom szedni a videóból a hangot-zenét?
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
roberto888 írta:
TripplaXXX írta:
heló!
Van egy nagy gondom a dvd írómmal ha beteszem a cd-t kiadja vagy ,kiadja és elkezd zúgni a sebessége nagon lassú
segítsetek kérlek szépen titeket!

Firmware frissítés, esetleg egy tisztítólemezzel kitisztítani a meghajtót!

És azt a Firmware frissítést hogykell?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hello nem teljesen tiszta nekem ez hogy nekem fullon megy sokan írják és néha a szemem tépem már ki mert nem tudom elhinni de hogy van ez mert az azt jelenti hogy a minden az élsimítás a felbontás meg minden maxon van???? mert én így gondolom aztán már a fejemet ütöm amikor más írja hogy fullon megy miközben kiderül hogy sem a felbontás sem az élsimítás nincs maxon
Ezt senki ne vegye magára
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
thug85 írta:
HUNRobee: Az Everest-el megtudod nézni. Töltsd le a legújabbat.

TripplaXXX: Próbálj egy driver frissítést, de szerintem az sem fog segíteni. De egy próbát megér. Nekem is volt gondom DVD íróval. Nem akart a lemezeket beolvasni. A kukában végezte.

Mármint milyen driver frissítést meg tudod adni az oldalt ahonnan lehet ilyet leszedni?
0
0
0
0
takacsmiklos1988 avatar
blizzard írta:
takacsmiklos1988 írta:
blizzard írta:
Hy!
Van egy olyan gondom hogy nincs meg a WINDOWS mappa...
C-re telepítettem a windowst de nincs ott a mappája meg sehol nincs nemtom egyszerűen nincs meg de a gép rendesen megy meg midnen ja és xp-t használok...
Ha valaki tud segiteni megköszönném.

Hali!

Ha nem látod a win mappát akkor egy megoldás a következő lehet (persze nem biztos, hogy jó is, de egy próbát megér):
Szóval lépj be a C meghajtóba, majd a menüsorba válaszd: Eszközök-->mappa beállításai: itt válaszd a nézet fület, itt keress olyat, hogy "rejtett fájlok és mappák" megjelenítése és elrejtése, válaszd ki a megjelenítést, ha nem azon van, ha alapból a megjelenítésen van, akkor nem tudom miért nem látni. Ennyi! Reméljük segít😀

Hello. Már be van állitva és ugyse látom :c

Akkor sajnos más ötletem nincs😞
0
0
0
0
ceni98 avatar
nekem az a gondom hogy nem tom melyik fajta vidó kari jó a gépüngbe?agp vagy pci
0
0
0
0
roberto888 avatar
TripplaXXX írta:
heló!
Van egy nagy gondom a dvd írómmal ha beteszem a cd-t kiadja vagy ,kiadja és elkezd zúgni a sebessége nagon lassú

Firmware frissítés, esetleg egy tisztítólemezzel kitisztítani a meghajtót!
0
0
0
0
thug85 avatar
HUNRobee: Az Everest-el megtudod nézni. Töltsd le a legújabbat.

TripplaXXX: Próbálj egy driver frissítést, de szerintem az sem fog segíteni. De egy próbát megér. Nekem is volt gondom DVD íróval. Nem akart a lemezeket beolvasni. A kukában végezte.
0
0
0
0
Ebort avatar
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy el szeretném adni a számítógépemet, mi az alábbi alkatrészekből áll, és hogy mennyi pnzért lehetne megválni az 5 hónapos tökéletesen működő garanciális konfigurációtól.
na és a konfig:
Processzor: Intel E7400
Vidikártya: Nvidia GeForce 9800 GT
RAM: 4 GB
HDD : 250 GB
Monitor:LG Flatron W2234S
többi alkatrészről nem tudok :S
esetleg van valami program van amivel megtudható pl az alaplap, meg ilyenek?
0
0
0
0
blizzard avatar
takacsmiklos1988 írta:
blizzard írta:
Hy!
C-re telepítettem a windowst de nincs ott a mappája meg sehol nincs nemtom egyszerűen nincs meg de a gép rendesen megy meg midnen ja és xp-t használok...

Hali!

Ha nem látod a win mappát akkor egy megoldás a következő lehet (persze nem biztos, hogy jó is, de egy próbát megér):
Szóval lépj be a C meghajtóba, majd a menüsorba válaszd: Eszközök-->mappa beállításai: itt válaszd a nézet fület, itt keress olyat, hogy "rejtett fájlok és mappák" megjelenítése és elrejtése, válaszd ki a megjelenítést, ha nem azon van, ha alapból a megjelenítésen van, akkor nem tudom miért nem látni. Ennyi! Reméljük segít😀

Hello. Már be van állitva és ugyse látom :c
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
heló!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
BiGame írta:
gyenesmartin írta:
én a virtual dj-t használom.

a virtual dj-t nem csak zenék keverésére meg ien zenei cuccokra lehet használni? úgy értem, h azzal nem lehet videókat kezelni!
pedig én ezzel teszek a videók alá zenét.
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
heló!
segítsetek kérlek szépen titeket!😞
0
0
0
0
zola1995 avatar
Motorola SBV5120E-CN Modemet menyiért lehet venni ?
0
0
0
0
thug85 avatar
takacsmiklós: Ne írj dupla hozzászólást, használd a szerkesztést!!
Köszönöm!
0
0
0
0
takacsmiklos1988 avatar
tomi0893 írta:
Hello egy kis segitség kéne eltüntettem a windows media player 11 ben a lejatszo listát hogy kell elővarázsolni?😆

Köszi mindenkinek a segitséget! 😃

Hali!

Nézet-->Most játszott ablak beállításai-->Lista megjelenítése
0
0
0
0
takacsmiklos1988 avatar
blizzard írta:
Hy!

Hali!

0
0
0
0
takacsmiklos1988 avatar
tooth9 írta:
Nekem olyan problémám lenne, hogy van egy Genius Video Cam look webkamerám, és nem működik Win7 alat.. 😞 Olyan driver kéne hozzá, ami win7el jó? Vagy mi lehet a gond ?

Szedj le minden webkamerával kapcsolatos, jelenleg a géped fent lévő drivert, indítsd újra, majd tedd fel ezt:
[LINK]
elvileg jónak kellene lennie
0
0
0
0
BiGame avatar
gyenesmartin írta:

a virtual dj-t nem csak zenék keverésére meg ien zenei cuccokra lehet használni? úgy értem, h azzal nem lehet videókat kezelni!
0
0
0
0
tooth9 avatar
Nekem olyan problémám lenne, hogy van egy Genius Video Cam look webkamerám, és nem működik Win7 alat.. 😞 Olyan driver kéne hozzá, ami win7el jó? Vagy mi lehet a gond ?
0
0
0
0
blizzard avatar
Hy!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
0
0
0
0
Creelien avatar
Hali!

egy olyan progit keresek amivel zenét lehet berakni videó alá.

Ha bárki ismer ilyen progit (kivéve a windows movie maker-t) azt kérem válaszoljon.

Előre is köszi.
0
0
0
0
blizzard avatar
Hali all!
Van egy olyan próblémám hogy amikro elinditom a gépe bejönne az asztal de bejön a háttérkép és egy ilyen kis ablak:
Személyre szabott beállítások
személyre szabott beállitások létrehozása
C:\WINDOWS\Snet.exe Restart

és ez mindig bejön ugy oldom eg hogy leállitok a feladat kezelővel egy OCTO nevű feladatot....
Valahogy kilehet törölni azt a OCTOT-t vagy az Snet.exe-t?
Azt szeretném kérni segitsetek hogy csináljam meg hogy ne jöjjön be minden inditáskor.
Köszi
0
0
0
0
Athesz avatar
ironman1995 írta:
Miben lesz rosszabb egy játék ha gyengébb processzorom van a kelleténél ?
Van nekem egy AMD Athlon XP 2000-em és csak 1683MHz használ ki.Hogyan lehet húzni hogy 2000MHz-es legyen ?

Szerintem az 1.kérdésre egyértelmű a válasz:akkor akadni fog stb...

Viszont a processzorodat a BIOSban tudod húzni! Csak ennyit tudok! 😶
0
0
0
0
Mr4r0n avatar
Miben lesz rosszabb egy játék ha gyengébb processzorom van a kelleténél ?
Van nekem egy AMD Athlon XP 2000-em és csak 1683MHz használ ki.Hogyan lehet húzni hogy 2000MHz-es legyen ?
0
0
0
0
Athesz avatar
TPeti86 írta:
Athesz írta:
TPeti86 írta:
Athesz!
találtam egy olyat ami xlive.dll 1.2.0.7 verzió számú. az jó? (mert mondjuk mást nem találtam😕 )

Szerintem jó lesz! Ha van benne Xlive.exe akkor tökéletes!

Nincs benne exe fájl sajnos. nem tudnál egy linket adni, ahonnan megszerezhetném rendesen? Persze csak ha tudsz adni

Tessék:[LINK]
0
0
0
0
TPeti86 avatar
Athesz írta:
TPeti86 írta:
Athesz!
találtam egy olyat ami xlive.dll 1.2.0.7 verzió számú. az jó? (mert mondjuk mást nem találtam😕 )

Nincs benne exe fájl sajnos. nem tudnál egy linket adni, ahonnan megszerezhetném rendesen? Persze csak ha tudsz adni
0
0
0
0
Athesz avatar
TPeti86 írta:
Athesz!

0
0
0
0
thug85 avatar
BiGame írta:
kérnék 1 kis helpet, anyámék leszedtek vmien APEH-es dolgot, a gond az, h nem tudjuk megnyitni, ENYK-fájltípus!

Az apeh honlapról az aBEVJava 1.5-ös verziót kell letölteni és azzal megnyitni!
0
0
0
0
TPeti86 avatar
Athesz!
0
0
0
0
BiGame avatar
kérnék 1 kis helpet, anyámék leszedtek vmien APEH-es dolgot, a gond az, h nem tudjuk megnyitni, ENYK-fájltípus!
0
0
0
0
Athesz avatar
TPeti86 írta:
Miért van az, hogy a Games for Windows nem hajlandó xp-n futni hotfix nélkül???😠 A hotfixet meg nem akarja felrakni nyelvi hibákra hivatkozva. Kezd egy kicsit elegem lenni ezekből a Games for Windows játékokból! Hol van az amikor csak játszottál és mentettél, semmi más nem kellett!😠

Töltsd le az xlivess 0.95.rar-t másold be a főkönyvtárba és akkor nem lesz Games for Windows!

UI: Én azt szeretném megkérdezni h hogy kellene eltávolítani Vista Boot Loadert?
0
0
0
0
TPeti86 avatar
Miért van az, hogy a Games for Windows nem hajlandó xp-n futni hotfix nélkül???😠 A hotfixet meg nem akarja felrakni nyelvi hibákra hivatkozva. Kezd egy kicsit elegem lenni ezekből a Games for Windows játékokból! Hol van az amikor csak játszottál és mentettél, semmi más nem kellett!😠
0
0
0
0
super88 avatar
most játszott menü és ott lesz nem?
0
0
0
0
jumbo avatar
Van aki még a WMP-t használja😕
0
0
0
0
tomi0893 avatar
Hello egy kis segitség kéne eltüntettem a windows media player 11 ben a lejatszo listát hogy kell elővarázsolni?😆

Köszi mindenkinek a segitséget! 😃
0
0
0
0
Tamas76 avatar
Jah ez már nekem is előfordult
0
0
0
0
rocka avatar
super88 írta:
ööhm sry rosszul is írtam nem xlive hanem Windows Live kell hozzá szerintem úgy mint a Batman-ban vagy a gta IV-ben, de nem biztos én csak erre tippelek indids el a játékot és nyomd meg a Home gombot és ha bejön egy ilyen Windows live-os cucc akkor tuti hogy úgy kel 😃

Azt Games for Windows-LIVE-nek hivják 😃
0
0
0
0
super88 avatar
ööhm sry rosszul is írtam nem xlive hanem Windows Live kell hozzá szerintem úgy mint a Batman-ban vagy a gta IV-ben, de nem biztos én csak erre tippelek indids el a játékot és nyomd meg a Home gombot és ha bejön egy ilyen Windows live-os cucc akkor tuti hogy úgy kel 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció