Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tegnap tökéletesen működött.
A youtube partnerséggel szeretnék párat kérdezni. Aki már partner az írjon lécci privátot.
Az mitől van hogy nem enged fel a Ghost Recon Advanced Warfighter 2 egy multi szerverre se? Eredeti a játék csak a telepítő kódot azt 16 karakteres id-t vagy mit netről szedtem mert nem volt benne a tokban. Meg is van patchelve 1.05re. Meg néha kidob a játék és valami hülye szöveget ír ki. Lécci segítsetek mert nagyon tolnánk már haverommal a coopot!
Affinitásos cucc: [url]http://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=93&c_start=0&c_action=edit&comment_id=2603126#c2596576[/url]
Olyan problémával találkozta, hogy a Powerdirector 11 nem nagyon akarja kezelni az NVIDIA Cuda dekódolást, eddig tudta! Rendszer újratelepítés óta nem akarja kezelni. NVIDIA kártyával indítom Windows-on belül! Az Action! felismeri a CUDA-t. Béta NVIDIA driver van telepítve, a VGA pedig NVIDIA Geforce 610M.
Próbáltam újratelepíteni a Powerdirector-t, feltettem a legfrissebb patch-et hozzá, semmi változás.
Valakinek van valami ötlete?
mindenkinek ilyen a yt?? alul felűl fekete csíkok?
Csak sikerült elindítani.
Köszönöm mindenki segítségét.
Igen,a bench-nél is ugyanaz mint a new game esetében.
Tényleg, a bench nél is ezer évig tölt? Mikor grafikánál lehet nyomni egy tesztet akkor is sokat tölt?
mathejocy,el van indítva a Steam.Ha átnevezném azzal mit érnék?
UPDATE:Viszavonom az első mondatom mert mikor megint megpróbáltam elindítani megint csak kb.5mp töltés után lefagyott.