Még egy kérdés....az ingyenesen játszható játékok közül valamelyik ad még kártyákat? 😀 mert ha jól tudom, a dota, team fortess 2 nem, a többit még nem néztem. Köszi előre is! 😀
Nincsen kirakva ide a játék, ha valaki berakná annak megköszönném.
Közben rájöttem hogy lehet szerezni olyan kristályokat ami kell a tárgy kifejlesztéséhez.
Elcsesztem a kard fejlesztését, és magas szintet értem el már, és 26 kell az astro kristályból, van 7.
Elérkeztem a küldetéshez ahol lehetne gyűjteni, csakhogy iszonyat durva ellenfél védi, amit lehetetlen még kinyírnom, így szoptam.
lincoln_a_vandor: De ha 1 napon belül nem jön meg, akkor kizárásos alapon a 7 napos határidő lesz a valós. 😃 Hamarosan kiderül...
Just Cause 2-ről meg annyit, hogy én meg pont nem ajánlanám. Számomra baromi unalmas a szinte teljes cél nélküli rombolás. Nem értem miért rajonganak érte ennyien... vagyis hát de, ez kell a népnek, nem a jó történet, meg a hasonlók, nincs ebben újdonság.
Vass Gabor: Menj a játék topikjába (ha van, nem lepődnék meg ha nem lenne), vagy nézz utána youtube-on.
Steamen sikeresen refoundoltam valamit.
Jott egy email amiben ezt irta:We’ve issued the refund to your Steam wallet. The funds will be shown now as pending and will become available to spend within 7 days.
Steam kliensbe meg a balancomnal azt irja arra a bizonyos osszegre ,hogy 'Pending' azaz fuggoben es ha reaklikkelek akkor meg : (available within 24 hours)
Most akkor melyiknek kell hinni? az email csak azutan jott miutan a kliensben megjelent az az osszeg....
Krisztikeh:Just Cause 2-t
En ugy egy ket oraja vettem meg es cseppet sem bantam meg,van multija ,van server amin 340en is fent vannak,szinte olyan mint egy GTA csak mas a map 😃
HyperxPlus: A kultúrált vitával nincs baj, a gond a stílusban van. És a te stílusoddal elég nagy baj van, amikor leírsz két sort, és az összes szó káromkodás. Tudom... elmehetek anyámba, nem kell leírnod.
HyperxPlus ha én azért le lettem szólva mert köszöntem valakinek (személyeskedés cöh...) akkor szerinted te, aki burkoltan elküldtél valakit a p*csába, mit vársz? Vállveregetést?
lincoln_a_vandor Én kirpróbáltam, először csak a sima 10 random steam key-t, abból a 10-ből 6 olyan volt amit ingyenesen be lehetett szerezni (amik meg is voltak már nekem), és a maradék 4 sem volt valami nagyobb cím. Aztán kipróbáltam egy random premiumot, ebből ugyanazt kaptam ami benne volt abban a bizonyos 6-ban, úgyhogy nem tudom miért prémium. Ez csak a saját tapasztalatom, de ezt a videót elnézve más is hasonlóképpen járt... Szóval nem ajánlom...
chrono02:
Ők persze hogy megértik egymást, ugyanabban a korban járnak. Nézd meg milyen aranyos, nem szidtam én sehol Liptiket azért, mert rosszul ír, de a másik embert meg imádja, amiért elkezd mást online fenyegetni mikor valamiben nem volt igaza. Tipikus kamaszok, sajnos így működnek ^^
Akkor te nagyon profi vagy mert én még mindig nem igazán értem hogy mit akar. Addig még tudtam követni hogy a hétvégi leállásra még mindig a hackertámadást szajkózza, meg hogy a karácsonyi kártyagyűjtögetésből akar GTA V-öt, de azután már teljesen elveszetettem a fonalat.
Nem értem mit nem értetek Liptik mondatain, és teljes mértékben megértettem... És azért mert nem érted, nem szidni kéne, még 2x átolvasni a szöveget, nagyon okos tóbiás.
Persze hogy nem raknak bele semmi OP-t, mert már nem is foglalkoznak vele. Amúgy is nerfelték már az R8-at, nem kell még mindig azon lovagolni. Nem tudom miért lennének annyira idegesítőek a skinek, legfeljebb nem használod őket. Egyébként nincs rá opció hogy kikapcsold őket.
Nem csak ranked van csgoban, itt is tudsz funolni.
Jó a ranked az más. Jó ha van, de én inkább funolok a játékokba. Engem abba a játékba a sok skin idegesít, a CS 1.6-nak azért jobb a hangulata az alap skineknél, meg nem raknak be új fegyvereket, ami nagyon OP. A Voice chat meg a legjobb az 1.6-ban is.
Van olyan funkció a CSGO-ban, hogy ne mutassa a skineket?
Liptik:
Már rég kijött az új motor, a Dota 2 is azon fut már egy pár hónapja. A CSGO pedig nem csak grafikailag jobb, már csak a beépített matchmaking egy iszonyatosan nagy újítás.
A Portl Reboatnak én is örülnék. Újrahajózás!
chrono02: Én 100+ eurót gyűjtöttem már csak abból, hogy kártyákat adtam el, és ilyenkor leárazáskor ebből az összegből azért elég sok jó dolgot be lehet szerezni. Most ezzel a pack-kal szemezek nagyon. 😃
[LINK]
A Half Life meg annak idején hatalmas siker volt, mondhatni mind két része forradalmi volt. Viszont szerintem így 2015-ben már nem tudna akkorát szólni, elég telített a piac már ahhoz, hogy leessen az állunk. Ezek a pletykák már engem is zavarnak, szerencsére mostanában kevesebb van, de volt amikor minden héten jött több pletyka is.
Jó azt tudom, hogy a Valve szerverre csinálta, de akkor is, az árát kell megváltoztatni a játékkal.
Amúgy meg, ha valakinek kellenek a kártyák, az szóljon, mert odaadom őket szívesen. A steamra csak játszani jövök fel, ha beszerzek egy játékot eredetibe és az steamos, akkor tudjam ott aktivált eredetibe játszani, és ne keljen mindig lettorentezni + a teljesítmények miatt, ja meg a chat miatt. (néha Facebooknak szoktam használni)
A Half Life 3-ról meg annyi, hogy jó lenne, ha jönne, főleg ha jön az új motor is, jó lenne.
Sőt szerintem biztos fog jönni, mert a steam adatbázisban ott volt és a Dota 2 (LOL-os vagyok) mappáiban is szerepeltek Half Life 3-mas fájlok. Csak kérdés az, hogy mikkor jelenik meg, mikkor leplezik le, és hogy fog futni a gépemen.
Amúgy én egy Portal Reboatnak lennék boldog.
CSGO meg jó lenne, ha nem csak grafikailag lenne jobb az 1.6-nál, hanem játékmenetileg is.
Open World FPS/TPS játék kéne, össze kéne kötni a CS-t a Half Lifefal, a Portallal, a TF-el és a Dota hőseivel.
A 2004-es Half Life szebb pár mai játéknál.
Ajax: Jönnek helikopterrel és ledobják a vásárló fejére. 😆
Amúgy Magyarországon nem lehet beszerezni még?
Szerintem januárban már lehet a MediaMarktban is kapni.
stainless: Ha rámész a steam controller adatlapjára (steam-en természetesen), akkor ott kiírja, hogy mikor várható. Most ezt írja: "Becsült szállítás: január 4. - 9."
De nyilván ha 1 hét múlva is megnézed, akkor már mást fogsz látni. Szóval kb. 1-2 hetet kell várni rá megrendelés után. Természetesen meg kell adnod a címed, ha nem elégszel meg egy lefényképezett változattal, amit az emailedre küldenek, és kinyomtatsz. 😃 Mivel hozzák? Helikopterrel. Vagy autóval... na jó, 100% hogy autóval. 😃 Nyilván vannak napok amikor hoznak be rengeteg cuccot külföldről, azt átveszi akinek kell, majd a futár vagy a posta kihozza.
Nem azzal van a baj hogy a valve a régi-e vagy sem. Hanem azzal hogy marhaságokat beszélsz. Ezerszer elmagyaráztuk már hogy nem hackertámadás vagy mit tudom én még mit hordtok itt össze dologtörtént a hétvégén, de akkor is azt szajkózzátok. A másik meg hogy te is az a tipikus "világlátott" gyerek vagy, aki mindent akar semmiért cserébe. Nem sok értelme van a kártyagyűjtögetésnek, ez tény, de aki egy ilyen semmi eseménytől egy olyan AAA játékot vár mint mondjuk GTA V az nem normális. A harmadik, de ez már nem (csak) rád vonatkozik, ha Valve bármit is tesz, ne agyj úr isten egy hármas számot mer kiejteni a száján egyből jönnek az "összeesküvés-elméletek" half life 3-ról, ami már felettébb idegesítő. Nem értem, és nem is fogom megérteni soha, hogy egyesek mit vannak oda ennyire half life-tól, de ezt szerintem soha nem fogom megérteni. De ez már mellékes téma.
Még egy kérdés....az ingyenesen játszható játékok közül valamelyik ad még kártyákat? 😀 mert ha jól tudom, a dota, team fortess 2 nem, a többit még nem néztem. Köszi előre is! 😀
xbalazskax: Nem.
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy egyik ismerősöm megosztotta velem a játékait, ha én azokkal játszom, megkaphatom azok után a kártyákat?
Közben rájöttem hogy lehet szerezni olyan kristályokat ami kell a tárgy kifejlesztéséhez.
Elcsesztem a kard fejlesztését, és magas szintet értem el már, és 26 kell az astro kristályból, van 7.
Elérkeztem a küldetéshez ahol lehetne gyűjteni, csakhogy iszonyat durva ellenfél védi, amit lehetetlen még kinyírnom, így szoptam.
Just Cause 2-ről meg annyit, hogy én meg pont nem ajánlanám. Számomra baromi unalmas a szinte teljes cél nélküli rombolás. Nem értem miért rajonganak érte ennyien... vagyis hát de, ez kell a népnek, nem a jó történet, meg a hasonlók, nincs ebben újdonság.
Vass Gabor: Menj a játék topikjába (ha van, nem lepődnék meg ha nem lenne), vagy nézz utána youtube-on.
Vass Gabor: nem gondolod hogy egy kicsit eltévedtél?
Jott egy email amiben ezt irta:We’ve issued the refund to your Steam wallet. The funds will be shown now as pending and will become available to spend within 7 days.
Steam kliensbe meg a balancomnal azt irja arra a bizonyos osszegre ,hogy 'Pending' azaz fuggoben es ha reaklikkelek akkor meg : (available within 24 hours)
Most akkor melyiknek kell hinni? az email csak azutan jott miutan a kliensben megjelent az az osszeg....
Ez a steames shadow of kindomsban van.
En ugy egy ket oraja vettem meg es cseppet sem bantam meg,van multija ,van server amin 340en is fent vannak,szinte olyan mint egy GTA csak mas a map 😃
Nézelődj, te tudod milyen stílust szeretsz, és, hogy még mikkel nem játszottál.
Javaslatokat szeretnék kérni 😀 Szerintetek milyen játékokat érdemes most beszerezni a leárazás alatt? 😃
- 2/11 - Zippy's Demise
- 5/11 - The Black Ice Boys
- 7/11 - Mystery Card 7
- 8/11 - Mystery Card 8
Persze nézem még én is holnap, meg holnapután, meg azután, stb. Csak már vérszemet kaptam és össze akarom rakni 😊
Valakinek nincs cserélgetnivaló Holiday Sale-es kártyája? 15 kártyám van, de összesen 7 féle, így szinte mindenből 2-3 van.
Na mi ez már megint itten ez a veszekedés? Mindenki nyugodjon le.
[LINK]
a RU/CIS tagelt jatekokkal mi a helyzet G2A-n?
Azok miert olcsobbak es aktivalhatom attol meg ,hogy nem Oroszorszagban elek?
Gondoltam hogy hülyeség, de ha már ilyet hallottam, gondoltam hogy megkéne kérdezni valakitől, hogy tényleg igaz-e?
kommentekre is nézz stb
mit lehet belole kapni?
Ők persze hogy megértik egymást, ugyanabban a korban járnak. Nézd meg milyen aranyos, nem szidtam én sehol Liptiket azért, mert rosszul ír, de a másik embert meg imádja, amiért elkezd mást online fenyegetni mikor valamiben nem volt igaza. Tipikus kamaszok, sajnos így működnek ^^
HyperxPlus: Nagyon bírlak :'DD
Nem csak ranked van csgoban, itt is tudsz funolni.
Van olyan funkció a CSGO-ban, hogy ne mutassa a skineket?
Már rég kijött az új motor, a Dota 2 is azon fut már egy pár hónapja. A CSGO pedig nem csak grafikailag jobb, már csak a beépített matchmaking egy iszonyatosan nagy újítás.
A Portl Reboatnak én is örülnék. Újrahajózás!
[LINK]
A Half Life meg annak idején hatalmas siker volt, mondhatni mind két része forradalmi volt. Viszont szerintem így 2015-ben már nem tudna akkorát szólni, elég telített a piac már ahhoz, hogy leessen az állunk. Ezek a pletykák már engem is zavarnak, szerencsére mostanában kevesebb van, de volt amikor minden héten jött több pletyka is.
Amúgy meg, ha valakinek kellenek a kártyák, az szóljon, mert odaadom őket szívesen. A steamra csak játszani jövök fel, ha beszerzek egy játékot eredetibe és az steamos, akkor tudjam ott aktivált eredetibe játszani, és ne keljen mindig lettorentezni + a teljesítmények miatt, ja meg a chat miatt. (néha Facebooknak szoktam használni)
A Half Life 3-ról meg annyi, hogy jó lenne, ha jönne, főleg ha jön az új motor is, jó lenne.
Sőt szerintem biztos fog jönni, mert a steam adatbázisban ott volt és a Dota 2 (LOL-os vagyok) mappáiban is szerepeltek Half Life 3-mas fájlok. Csak kérdés az, hogy mikkor jelenik meg, mikkor leplezik le, és hogy fog futni a gépemen.
Amúgy én egy Portal Reboatnak lennék boldog.
CSGO meg jó lenne, ha nem csak grafikailag lenne jobb az 1.6-nál, hanem játékmenetileg is.
Open World FPS/TPS játék kéne, össze kéne kötni a CS-t a Half Lifefal, a Portallal, a TF-el és a Dota hőseivel.
A 2004-es Half Life szebb pár mai játéknál.
Ajax: Jönnek helikopterrel és ledobják a vásárló fejére. 😆
Amúgy Magyarországon nem lehet beszerezni még?
Szerintem januárban már lehet a MediaMarktban is kapni.
De nyilván ha 1 hét múlva is megnézed, akkor már mást fogsz látni. Szóval kb. 1-2 hetet kell várni rá megrendelés után. Természetesen meg kell adnod a címed, ha nem elégszel meg egy lefényképezett változattal, amit az emailedre küldenek, és kinyomtatsz. 😃 Mivel hozzák? Helikopterrel. Vagy autóval... na jó, 100% hogy autóval. 😃 Nyilván vannak napok amikor hoznak be rengeteg cuccot külföldről, azt átveszi akinek kell, majd a futár vagy a posta kihozza.