Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Meg olyan játékot tudtok mondani amiben úgy kell beszélgetni az emberekkel mint a Witcher 2-ben? Neked kell kiválasztani mit akarsz mondani.
Tudtok mondani olyan játékokat amiben a Story vonalat végiglehet vinni 2-en (Co-op játékmódban)? Olyanra gondolok mint például a Saints Row széria.
mert a géped sok fajtét el fog vinni, még ha a legújabbakat nem is max grafikán, a steam kínálatának 90%át meg kár lenne felsorolni, ha egy-két adott stílust kedvelsz csak.
Milyen nálad a jó játékélmény? mondj rá példát, mivel játszottál ami nálad a jó játékélményt jelentette, és abból már ki lehet indulni.
Ez kb "Küldöm mindenkinek aki szereti" kategória.
Nekem pl annak idején nagyon tetszett a Raptor: raptor call of the shadows, és a Descent 1-2, más meg rókázott meg klausztrofóbiás lett a Descent bányáiban. De pl nekem tetszett a Watch_Dogs 1 is és a The Division is. Ez utóbbi 300 óra után ment a feketelistámra, hála a készítőinek 😞
Mert ha lehet régebbi single, akkor pl Shogo, vagy Red Faction 1, single-multi témára esetleg az UT sorozat. Ez utóbbiból most is van egy újabb pre-alpha verzió kint.
Kicsit meseszerűbb a Paladins. F2p, 1-3 perc alatt van 5v5-re ember, fps, és van benne assault rifle-t és gránátot használó katona, mesterlövészkedő csaj, dual minigunn-al felszerelt mechával daráló goblin, sörtétessel arató 3 ajtós kopasz szekrény, két íjász, egy revolverhős, stb...igaz ennek nincs single része.
Amúgy meg ha multi kell, meglesed hogy mivel játszanak a legtöbben steamen és abból belőhető, hogy mennyit kell várni egy-egy csapatra.
Bár lehet amit keresel az a Destiny, PS4-en.
De ugye kérdés hogy mit is keresel egy ilyen RTS-ben. Mikormanagelést? Diplomáciát? Tengeri hadviselést? Sok egység, nagy csaták? Bázis/vár építést? Egység felszerelést és fejlesztést? Pont a középkor a kedvenc? - mert lehet ezek benne vannak más, nem kifejezetten középkori rtsben.
Battle for Middle Earth sorozatot pl kihagytam, noha középkor, meg középfölde, de a varázslat miatt nem biztos hogy tetszene, amúgy van benne bázis építés, egység fejlesztés, veterán egységek továbbvitele a kampány során, 2-4 oldal, lotro filmekből kis jelentek és hősök.
Köszi, a Cossacksnak melyik a legjobb része? Az én gépemen melyik verziója menne a legjobban: i7 6700 3.4 GHZ, nVidia Geforce gtx 750ti 4 GB., 16 GB RAM
pc55555:
nvidia geforce 920? 920m? vagyis notebook? mennyi memória van a gépben?
Köszi a figyelmesztetést,akció játék ,autós,kaland játék,békés játékokat pc platform-ra,de ha lehet akkor kis gépigényüt,intel pentium 4 1.9GHZ nvidia geforce 920,válaszokat előre köszönöm!
Hogyha tudsz nekünk egy pontosabb konfigurációt leírni, akkor szívesen segítünk. Viszont így egyenlőre, nem tudunk semmit ajánlani.
de ne a keresztapát meg a maffiát mert ezeket ismerem
Tudtok mondani nekem jó sielős játékokat? Ami van most steep beta vagy mi a neve, az nem jó, mert erős gép kell már hozzá.
Anno 1404 gold, Age of sorozat, Cossaks sorozat, Stronghold, akár még a warcraft sorozat is beleférhet ha csak középkor kell és a varázslat nem zavar
- CS:GO
- Hearthstone
- Rocket League
- Civilization
- Dark Souls
- WoW
- Diablo
- Painkiller
- Lucius
- Metro
- Mafia 2
- The Godfather
- Doom
- NFS
- Mortal Kombat
- Gears of War
- XCOM
- Alien Isolation
- Outlast
- Lol
- Europa Universalis
- Left 4 Dead
- Dead Island
- Stronghold
- Hatred
- F1
- Project Cars
Amúgy ittvan pár: Paladins, Battlefield 3, Skyrim, GTA SA, GTA VC, GTA 3, COD 2, COD 4. -- Van köztük pár régi, nálam örök kedvencek maradtak.
Esetleg nem pont CoD témakör de pl a Singularity sem egy rossz fps és talán még normális árban is beszerezhető. Cserébe nem tolod le 6 óra alatt.
Újabb kérdésedre meg lehet fps limit van azért ennyi.
Esetleg még elkalandozhattok, ha együtt akartok játszani a Moba shooterek felé, pl a Paladins (f2p), Battleborn, Overwatch trió
Mielőtt megvenném másnak letöltöttem magamnak tesztre. MIÉRT 30-40 FPS Akárhogy? low/extra, mindegy, a felbontás is, egyfolytába 30 és 40 között van, akár a felbontást is állítgatom. Ez a "mostani gépem-en van". Megvenni erre szeretném: "Barátnőmnek vettem (végleges)" Szerintetek? Nálam az AW is megvolt 90 fps highon. Ez mindenhogy 30-40. Nem akarom, hogy megveszem és neki ne fusson. (mw-3 ról van szó)
Szeretnék ajánlatot kérni, a következők közül. (Karácsonyi ajándéknak, mit válasszak)
Az illető, aki kapná, Nem ismeri az fps játékokat, illetve még a Call of Duty szériát sem.
Ti melyiket ajánlanátok?
Call of Duty Modern warfare 3
Call of Duty Black ops 2
Medal of Honor Warfighter
Esetleg más?
Pc-ről van szó. 5000Ft lenne rá a keretem. Fps shooter kell, mert tetszett neki a Far Cry 3. Sajnos a pc-je olyan, hogy a Far Cry 4 már nem futna neki. Gondolkoztam Battlefield 3-ban, de egyrészt nem érdekelt a multiplayer, 12 pálya kampányért pedig soknak tartom a 6000-t. A hozzászólásokat előre is köszönöm szépen!
Minecraftban tudom lehet, meg powder toy-ban is hasonlót. Vagy a The incredible machine-hoz hasonlót.
Ha tudtok, írjátok le, köszi! 😃
- Outlast 2 Demo 😃