intelIA32: Az XP alap Windows Media Player-e még az MP4-et se játszotta le, hagyjuk már. Azóta se fejlődött. Nekem csak VLC létezik.
Hogy ne csak off legyen: megyek én is telepíteni 😃
Van már Nvidia driver, legalábbis a legfrissebb 353.62 letöltésénél ki lehet választani a Win10-et is. Nvidiánál nem úgy megy ez, mint az AMD esetében, akik évente jó ha kiadnak egy drivert azt mindenki tátott szájjal lesi 😂
Amúgy akinek fent már a W10, ő rakott már fel alkalmazásokat? Gondolok itt ilyen cpu,vga,ram figyelő vagy ilyenek. Ilyen minialkalmazás szerűségekre gondolok.
Van e itt olyan akinek eredeti Windowsa van és azzal a Mediatoolkit-el frissített Win 10-re? Mert nekem most nem engedi beaktiválni :/
Szerk: Ha valakinek ilyen problémája van vagy az Áruház nem dolgozik akkor:
1. Windowsjel+R
2. Beírni wsreset.exe, majd egy Enter és már dolgozik is minden 😀
nekem míért nem elérhető a frissítés, mindig ott volt a windows ikon eddig de most eltűnt, frissíteni meg nem tudok. a a vezérlőpultban a windows update-nél meg azt írja hogy majd küld értesítést ha megjelenik, de könyörgöm, már megjelent 😃
Nekem gyorsabb a Windows 10 bekapcsolása.
Első indítás az telepítés még, ott sokat eszik.
Amúgy meg, ha lassúnak találod, akkor futtasd le a CCleanert, keress hibát, mondom nekem a telepítés után sok hiba volt, bár a Batman játékot is telepítettem, az is leterheli és hibákat okozhatott nekem.
SSD kéne, akkor gyorsabb lenne és nem kéne háromnegyed percet várni a bekapcsolásra.
Sziasztok valaki tapasztalt 1. Indításnál nagyon lassú működést?
Kb 10perc mire belépett a rendszerbe.
Lehetséges hogy a Windows.old mappa a ludas?
A Windows felállása után minden nagyon gyors lett
Hello, másnál is úgy telepítette, hogy miután befejeződik és kiírja hogy Kezdődhet valami új, utána fekete képernyő és aztán újra kell indítani a gépet a reset gombbal, mert másképp nem megy tovább?
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, ha egy eredeti dobozos, win10-et veszek később azt feltehetem itthon két gépre? (-Úgy, hogy meglegyenek a frissítések és ne legyen technikai galiba a két gépen) Nem vennék még egy példányt, nincs az az Isten...
Tiszta jó a Windows 10 teljesítménye, a gameket jól viszi.
Először CCleanerrel talált 1000 hibát.
A Most Wantednél a logo nem tud bejönni, mert már a játékba vagyok.
A GTA V-nél meg sucialclub nincs telepit ve ír, meg vagyok vele elégedve. Csak jó legyen.
laptoprol van szo beepitett aksival,command promptba mondom probaltam de nem reagal a parancsra 😞 kihuztam az aramforrast de minimum 5 ora ameddig lemerul.. foleg igy hogy jem csinal sokat talan meg tobb
nekem egy restart utan fekete kepernyo jott be,valoszinu driver problema.
Az a gond hogy csak a mouset mutatja es nem tudom sehogy kikapcsolni a gepet mert ha powert tartom lenyomva akkor csak sleepbe megy.Porbaltam command prompt ba is igy vakon de semmi hatasa
valakinek valami javaslat?
Hogy ne csak off legyen: megyek én is telepíteni 😃
http://www.gamestar.hu/windows-10-tippek-es-trukk-az-elso-lepesekhez.html
Szerk: Ha valakinek ilyen problémája van vagy az Áruház nem dolgozik akkor:
1. Windowsjel+R
2. Beírni wsreset.exe, majd egy Enter és már dolgozik is minden 😀
Első indítás az telepítés még, ott sokat eszik.
Amúgy meg, ha lassúnak találod, akkor futtasd le a CCleanert, keress hibát, mondom nekem a telepítés után sok hiba volt, bár a Batman játékot is telepítettem, az is leterheli és hibákat okozhatott nekem.
SSD kéne, akkor gyorsabb lenne és nem kéne háromnegyed percet várni a bekapcsolásra.
Kb 10perc mire belépett a rendszerbe.
Lehetséges hogy a Windows.old mappa a ludas?
A Windows felállása után minden nagyon gyors lett
Mi a teendő, ha a Windows 10 nem kapcsol ki, nem indul újra?
Az lenne a problémám, hogy feltettem a Windows 10, de nincs rajta a gépemen a DirectX 12.
Ez miért van?
Nem én találom ki elhiheted
szerK:
Jó bőn fogalmazta meg a hibát a rendszer 😂
Nekem valamiért ezt mutatja amikor telepíteni akarom, ez miért van?
A adatok, játékok, képek megmaradnak, ha manuálisan frissítek a telepítővel?
Először CCleanerrel talált 1000 hibát.
A Most Wantednél a logo nem tud bejönni, mert már a játékba vagyok.
A GTA V-nél meg sucialclub nincs telepit ve ír, meg vagyok vele elégedve. Csak jó legyen.
Az a gond hogy csak a mouset mutatja es nem tudom sehogy kikapcsolni a gepet mert ha powert tartom lenyomva akkor csak sleepbe megy.Porbaltam command prompt ba is igy vakon de semmi hatasa
valakinek valami javaslat?