Torrentezésről minden
Minden amit a torrentezésről tudnunk kell, mi az a p2p, aktív passzív kapcsolat, seed szerverek, net sebességek, szolgáltatók, routerek, modemek és minden más ami a torrentezéssel kapcsolatos.
Tilos a warez megosztása és kérése:
- Hozzászólásod nem tartalmazhat warez (crack vagyis törést tartalmazó) oldal linkjét, elérhetőségét vagy nevét, torrent linket vagy elérhetőségét, torrent kiadás nevét, kiadás csoport nevét (warez group), segítséget a törés alkalmazásához semmilyen formában.
Tilos a warez megosztása és kérése:
- Hozzászólásod nem tartalmazhat warez (crack vagyis törést tartalmazó) oldal linkjét, elérhetőségét vagy nevét, torrent linket vagy elérhetőségét, torrent kiadás nevét, kiadás csoport nevét (warez group), segítséget a törés alkalmazásához semmilyen formában.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tehát, ha nincs valami szuper feltöltésed és/vagy, nem segítesz az oldal müködtetésében (esetleg pénzadomány) addig béke van 😀
Zenéket, és filmeket magáncélra legláisan lehet tölteni.Viszont, ha már szoftverről van szó akkor már illegális.
Szóval akkor ha szoftvert töltök le torrenttel, az már büntetendő, vagy csak az, ha feltöltessz torrentet?:/
Dejó!😃
Zenéket, és filmeket magáncélra legláisan lehet tölteni.Viszont, ha már szoftverről van szó akkor már illegális.
Szóval akkor ha szoftvert töltök le torrenttel, az már büntetendő, vagy csak az, ha feltöltessz torrentet?:/
Atya úr isten. Ez egy Warez fórumtéma. Ha az egyik admin meglátja az aki megnyitotta ezt a témát azonnal repülni fog az oldalról!
Jah, és a torrent nem feltétlen illegális!
A torrentezés valóban illegális.
Tulajdonképpen azért hozták létre régebben, hogy könnyen megoszthassuk vele fájlokat. Pl. családi képeket a nyaralásról.
Persze, ha már játékokat szedünk le az már illegális, de senkit se fognak ezért a rács mögé dugni.
Valójában az az illegális mikor játékot töltünk, és nem maga a torrentezés. 😜
Én úgy tudom hogy az az illegális, hogyha a letöltött fájlt megosztjuk valakivel, amíg saját magunk szórakoztatására használjuk nem illegális, de javítsatok ki ha tévedek 😀
Atya úr isten. Ez egy Warez fórumtéma. Ha az egyik admin meglátja az aki megnyitotta ezt a témát azonnal repülni fog az oldalról!
A torrentezés valóban nem illegális.
Tulajdonképpen azért hozták létre régebben, hogy könnyen megoszthassuk vele fájlokat. Pl. családi képeket a nyaralásról.
Persze, ha már játékokat szedünk le az már illegális, de senkit se fognak ezért a rács mögé dugni.
Valójában az az illegális mikor játékot töltünk, és nem maga a torrentezés. 😜
Ne zavarjon hogy már admin is írt ebbe a fórumba 😆
szek: hopp...már fél óra 😆
A régi accountok megmaradnék és ha mindkét oldalra regelve voltál akkor összeadódnak a feltöltések és letöltések.
Itt tudjátok követni a fejleményeket:[LINK]
de mondjuk ahhoz kell sok seeder is, hogy jojjon normalisan teljes savszellel!
Majd lesz olyan net nemsokára, amivel az ilyen 1-2 gigás játékokat úgy tudjuk leszedni, mint a képeket. Fájl mentése más néven és lent is van. 😜
Nem teljesen idevágó kérdés, de nem találtam másik fórumot ahol ezt meg tudnám kérdezni. Most szeretnék netet beköttetni.
Erre gondoltam:
Letöltés: max. 15 Mbit/s, garantált 7,5 Mbit/s 2
Feltöltés: max. 7,5 Mbit/s, garantált 3,75 Mbit/s
Elegendő ez böngészéshez és filmek, zenék, játékok letöltéséhez? (film és játék töltésnél nem várom el azt hogy minden lejöjjön 1-2 óra alatt)
az mértvan hogyha letöltök egy torrentet és lenne még rá más letöltő is, nem tölt vissza. meghívós torrenten vagyok,de nem tölt vissza. letöltöttem akkor megáll
Azért lehet mert passzív a kapcsolatod, és akinek töltenéd fel annak is passzív...