Torrentezésről minden
Minden amit a torrentezésről tudnunk kell, mi az a p2p, aktív passzív kapcsolat, seed szerverek, net sebességek, szolgáltatók, routerek, modemek és minden más ami a torrentezéssel kapcsolatos.
Tilos a warez megosztása és kérése:
- Hozzászólásod nem tartalmazhat warez (crack vagyis törést tartalmazó) oldal linkjét, elérhetőségét vagy nevét, torrent linket vagy elérhetőségét, torrent kiadás nevét, kiadás csoport nevét (warez group), segítséget a törés alkalmazásához semmilyen formában.
Tilos a warez megosztása és kérése:
- Hozzászólásod nem tartalmazhat warez (crack vagyis törést tartalmazó) oldal linkjét, elérhetőségét vagy nevét, torrent linket vagy elérhetőségét, torrent kiadás nevét, kiadás csoport nevét (warez group), segítséget a törés alkalmazásához semmilyen formában.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Miért van az,hogy mostanában semmit nem tölt vissza a qBitorrent? Telekomos 2000-es netem van, korábban ha letöltöttem egy filmet, akkor a méretének a dupláját, vagy a többszörösét töltötte fel. Az elmúlt időszakban meg olyan torrenteket sem tölt fel, amit a letöltés pillanatában kb 8000-en seedelnek vissza. A fel és letöltési sebesség korlátlanra van állítva.
Valakinek valami tipp?
Előre is köszönöm!
VICC!!!!!!!!!!!!
Évekig használtam utorrentet, sokáig mindig frissítettem mint a qBittorentet, de ugye a sok reklám sok volt. Azután vissza álltam 2.2-es verziójú utorrentre, de az meg szakítgatta már a letöltést. Amióta átálltam qBittorentre megszűnt minden probléma.
Letöltöttem egy filmet.Van hozzá angol sub is. YT-ra ,hogy tudom hozzá adni a feliratot ? Nem találom sehol. Ismerősnek kellett a film, de az ímént jelezte valaki, hogy neki kellene az angol sub..(magyar filmhez)
Az alábbi problémám lenne torrent létrehozásánál:
[LINK]
Érdekelne hogy érdemes-e váltanom Bittorentről qbittorentre? Igazából a bittorrenttel nincs bajom, ingyenes, jól tölt le és fel, a reklámok meg nem zavarnak, de lehet ti tudtok mondani valamit hogy a qbittorent kevesebb erőforrást fogyaszt vagy biztonságosabb stb..
Pl. ennél is ott a Free DL, de van link is.
Régebben még volt a vuze de már nem tudom mi van vele.
Ilyen gondom nincs mivel már több mint 4 éve be vagyok regisztrálva.Feltöltésem jelenleg 1,92 Tb.
Avi-ban torrentezetteket simán adja.
Torrentezett mkv formátumot melyik konvertálóval tudom számára megfelelő avi-ba áttenni ?
Eddig próbált konverteket avi-ban sem játsza le. Megfelelő konvertáló szoftver kellene.
Köszi: Gyula
Csak érdekes 😃
ha az utorrent oldaláról szeded le a klienst semmi bajod nem lesz,csak a buherált verziókban akad ez a bónusz vírus 😆
Használjátok inkább a Torch böngészőt. Chrome alapú, beépített torrent kliensel.
2 éve azt használom.
[LINK]
Más sem fogja a netet, nem frissít semmi sem, és mégis max 10kb/s, de nemértem h miért ... 😞
Raktam fel egy torrentet az nCore ra. És az a problémám, hogy max 10kb/s el tölti fel, de miért?
miközben más torrenteknél, le: 2.5Megabit/s és fel: 2Megabit/s. Csak ennél ilyen alacsony, miért??
Segítsetek légyszi, köszii!
A 365-s lényegében ingyenes, ezért nincs értelme felrakni torrentre.
Itt próbáld meg:[LINK]
Diákként ingyenes.
Nem látok benne accesst.
Én négy torrent oldalon vagyok és mindegyiken fent van.
[LINK] oldalon ha bizzonyítom hogy tanuló vagyok megkapom a szoftvercsomagot de ha jól látom NINCS BENNE ACCES, de ha ti tudjátok hogy van akkor megoldódna a probléma.
Tudtok segíteni? 😀
Egyedül ezt nem értem "pack tilos"??!! Na mind1, ha nem kell nekik, akkor ez van.. :/
Max annyi hogy a le írásba, b*sztam egy csomó képet a telepítés menetéről, meg ha nem indulna mt kel frissíteni/tenni de nem hiszem hogy ez problem lenne.. 😀
De mind1..
jóvanezigy😆
Nem volt dupe, vagy hibás seed, rossz elnevezés, nem megfelelő leírás ilyenek.
Ezek mind fontosak a staff-nak.
😀
Rejtett user, az passz.. nemtom kik, lehet magasab rangall rendelkeznek és eltudják rejteni neveiket, v nemtom
Volt mikor oldal lapozgatásközben, volt mikor torrent hsz eket nézve, változó
Tavaly igyvolt, aztán idén ...
én eggyet sem láttam még idén
Amúgy tényleg a legjobb oldal és egyáltalán nem vészes a seed kötelezettség.
Spoiler!