hááát most végülis vendéglátói-n vagyok... de ez amolyan csak szerzek egy éretségit... vagy nem tom... de szakácson is gondolkodtam... pincér semmikép.. 😃 majd meglássuk 😜
Mérnök-informatikus. Így is hiány van belőle szal akárhova felvennének dolgozni, jobb cégeknél akár havi félmillióért (abból lehet venni gépet 😃😉 + ha elcsípsz egy ösztöndíjat (én igen keményen akarok tanulni, egyelőre megvolt 8 év kitűnő) akkor mész ki külföldre ami plusz nyelvtudás és azér sokat számít az álláspiacon. Amúgy meg ha még szeretem is ezt csinálni akkor meg mért ne? A legjobb meg hoy a jó cégeknél nincs főnököd (na jó van de nem úgy mint egy beosztottnak) és elég rugalmas az időbeosztás. Szóval mérnök-informatikus leszek ha NAGY leszek. 😀
Razor, ígyvan, szerintem is ! AC/DC-t csipázom! 😃😃
[LINK]
Meg minden hasonló zenekart, durvábbakat is ( Slayer, Metallica ) 😆
Ám év végén suliban ACDC-t hallgattam, nem volt ott a fülhallgatóm ezért hangosan, azt egyik csaj beszól "mi ez a nyávogás", mondom fussál ha két lábon szeretnél hazatérni..😆
ReSeth írta:
matyosowski, hát ez igyvan sajnos.. meg manapság a repp a divat... omg 😆 Sokan nem tudják milyen az igazi zene... és ez szomorú szerintem..
Az igazi zene az AC/DC,Modern Talking stb... 😀 Szerintem 😀
matyosowski írta:
az az igazi zene amikor korom sötét van és csak egy reflektorral világítanak rád és úgy kened a szólót hogy mindenkinek leesik az álla... ez egy jó bandával felejthetetlen dolog 😃 ja és ne menj ügyvédnek mert dunát lehet vele árasztani. Ha mégis annak mennél akkor nagyon nehezen kapnál munkát az tuti. Manapság nagyon keresett a szakmunkás mert az nincs, ez viszont nem mondható el pl a közgazdászról.. szerintem valami jó szakmát tanulj olyat ami keresett és akkor lesz lovéd 😃
az az igazi zene amikor korom sötét van és csak egy reflektorral világítanak rád és úgy kened a szólót hogy mindenkinek leesik az álla... ez egy jó bandával felejthetetlen dolog 😃 ja és ne menj ügyvédnek mert dunát lehet vele árasztani. Ha mégis annak mennél akkor nagyon nehezen kapnál munkát az tuti. Manapság nagyon keresett a szakmunkás mert az nincs, ez viszont nem mondható el pl a közgazdászról.. szerintem valami jó szakmát tanulj olyat ami keresett és akkor lesz lovéd 😃
hát én is gitározok bandába is játszogatok de az a baj hogy manapság nem tudsz befutni zenekarral sehogy sajna csak a solo ének megy mindenhol 😕 de hát majd egyszer talán 😃
Én néha elgondolkozom rajta hogy mi lenne ha ez vagy az lennék. De nem tudom, nem érdekel annyira semmi. Ami érdekel (zenélés, gitározás) abból pedig nemhiszem hogy meg tudnék élni, annyira jó nem vagyok.
Gépekhez értek tanulás nélkül is...
Ha a Pék nem jönne össze akkor Kamionos!
Amúgy autószerelőnek tanulok, de akár sofőr is lehetnék majdan, jogsi meg van hozzá....
Jó lehet utazgatni ide-oda, rendezvényeken részt venni. 😀
Talán informatikus 😃
hát köszi remélem jól választottam
Szerintem is jól választottál. Nagybátyám is villanyszerelő könnyen el tud vele helyezkedni és elég jól is keres, bár igaz, külföldön dolgozik.
én nem tom mi leszek lehet katonának kéne menni
[LINK]
Meg minden hasonló zenekart, durvábbakat is ( Slayer, Metallica ) 😆
Ám év végén suliban ACDC-t hallgattam, nem volt ott a fülhallgatóm ezért hangosan, azt egyik csaj beszól "mi ez a nyávogás", mondom fussál ha két lábon szeretnél hazatérni..😆
matyosowski, hát ez igyvan sajnos.. meg manapság a repp a divat... omg 😆 Sokan nem tudják milyen az igazi zene... és ez szomorú szerintem..
te tudod ha te azt akarod csinálni akkor rajat 😃 de mondom manapság rengeteg van az "ilyenekből" 😕
gimiböl nem megyek át sehova 😃
informatikus vagy a bölcsész szak esetleg
informatikához pedig értek.....
furcsa páros de az első lenne a legjobb
Papírom lesz róla... 😀
😂
😆D