Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hát az nemjó.
mért nem jó ?
hello Nvidia Geforce 9500 GT-m van és miért van az hoggy eggy egy magasabb grafikáju játéknál kicsit jáccok magas grafon de itt azt olvaastam hogy a kártyámon jól kéne mennyen néha a gép ujraindul. én arra gondoltam hogy túl felmelegedik a vidi kártya. s kéne vegyek még bele 1 coolert? s akkor jó lenne?
szal csk ajánjlák a 450wattot, de nm kötelez?.
huh, megnyugodtam. 😆
nálam csk 20 W lenne a különbség. 😆 sztem se számit, ha mégis, akkor is csk 1 kicsit. 😆
igen, elég lesz a HD4850-nek a 430Wattos táp is.
huh, megnyugodtam. 😆
nálam csk 20 W lenne a különbség. 😆 sztem se számit, ha mégis, akkor is csk 1 kicsit. 😆
huh, megnyugodtam. 😆
huh, megnyugodtam. 😆
Az AMD honlapján az van irva h egy HD4850nek 450wattos táp ajánlott.
[LINK]
Az enyém csak 430wattos, lenne ett?l vmi baja a kártyának v a teljesitményének? 😲
Kössszzz. 😆
Ehez a VGA-hoz vajon milyen Proci kell?
[LINK]
Én nem mondtam hogy venni akarok ilyet!
[LINK]
Én nem mondtam hogy venni akarok ilyet!
[LINK]
[LINK]
hát ehez valami nagyon brutális hogy ki ishajts bel?le amit tud
minimum valami jóféle quad core vagy core i7 és abból sem a legolcsóbb😂
[LINK]
A DDR3-assal talán már valamit javul, de nem csak vga-tól függ.
Most olvastam vissza, hogy DDR2-es és 64 bites. Nagy falat neki a GTA IV. Ne is álmodj😀
Szerintetek fog futni a videókártya alatt a GTA IV (nem minimumon)???
Sztem igen, de jobb ha kérdem:
Zotac 9400 GT Synergy Edition 512M DVI AUDIO videokártya
Termékkód: #29116
Csatolófelület : PCI expressz
Chipset : nVidia 9400GT
Fizikai Memória : 512MB
VGA kimenet : D-SUB+DVI
Memória típusa : GDDR2
Memória sávszélessége : 64bit
H?tés : Aktív
Egyéb : TV-out
Garancia: 24 hónap
Szerviz: vásárlás helyén
11.850,- Ft
Ja és ha lehetme PM be küldjetek, mert ezt nem nézem mindig...
Hello!
Nem is tuom hova forduljak a problémámmal.
vettem egy gépet, egy ati 4670-es vga-val, a gép sokszor csinál furcsaságokat játék közben.
- van amikor csak simán újra indul (ez a ritkább)
- és van amikor a monitor magától kikapcsol, és ilyenkor e géppel nem lehet csinálni semmit.
- valamint Grid közben szokot vmi olyasmit kiírni, h a grafikus kártya gyorsítója nem válaszolt, ezért leállt, vagy vmi ilyesmi.
pls segítsetek h mi lehet a gond, esetleg elég egy sima frissítés, vagy vigyem be a gépet amíg még garis?
Szerintem túlmelegedés, vagy táp probléma. Nem hiszem hogy a vga-val van gond. Az a gyorsítós izére meg asszem az a probléma hogy újrateszed az oprendszert.
Hello!
vettem egy gépet, egy ati 4670-es vga-val, a gép sokszor csinál furcsaságokat játék közben.
- és van amikor a monitor magától kikapcsol, és ilyenkor e géppel nem lehet csinálni semmit.
- valamint Grid közben szokot vmi olyasmit kiírni, h a grafikus kártya gyorsítója nem válaszolt, ezért leállt, vagy vmi ilyesmi.
pls segítsetek h mi lehet a gond, esetleg elég egy sima frissítés, vagy vigyem be a gépet amíg még garis?
Nekem is HD4670-em van és tökéletesen m?ködik, semmi ilyesmit nem csinál. rendesen vane csatlakoztatva az alaplapodhoz? vagy esetleg nem húztál a MHz-ken? vagy nem melegszik nagyon?
Hello!
nekem is ATI nm van és az én kártyám is csináll ien hülyeségeket
És a ati 4730 vgaval menne a Farcry 2 fullon meg ki birná hajtani a procim?
A 4830 atihoz menne a procim?AMD 5000.Ki birná hajtani
Ha húznád igen, szerintem alapjáraton nem.
A 4730 gyorsabb mint a 9600gt... inkább a 9800gt-vel vannak egy szinten.. [url]http://vgaspeed.hu/graph.php?page=1&mode=compare&p2=acaoaeabd2&p3=aGapaeabdy&p4=abaqaeabdj&p5=aaaaaaaaaa[/url] a 9600gt elmarad jóval.
Radeon 4730 vga menyivel erösseb az enyémtöl?Hány %.
Helo!
Nézzétek meg a gépem adatait,hogy milyen VGAt ajánlatok ehhez a géphez!A tápom cserélve lessz1 500 vagy 550W tápra.Olyan vga legyen ami a mai gameket fullon viszi.
Nekem ilyen procim volt előtte és hát sajnos azt kell hogy mondjam a mai VGA-k többségét már nme tudja meghajtani rendesen!szal hiába veszel valami hyper-szuper karit nem fogod tudni kihasználni!
Helo!
Nézzétek meg a gépem adatait,hogy milyen VGAt ajánlatok ehhez a géphez!A tápom cserélve lessz1 500 vagy 550W tápra.Olyan vga legyen ami a mai gameket fullon viszi.
Nekem ilyen procim volt előtte és hát sajnos azt kell hogy mondjam a mai VGA-k többségét már nme tudja meghajtani rendesen!szal hiába veszel valami hyper-szuper karit nem fogod tudni kihasználni!