Én is utálom azt a kiba*zott köcsög flórtomit... Azt ilyen szart neveznek zenének... A zene az amit zenekar csinál.. pl egy rock banda..
Amugy én nemtom h hogyan jött csak jött és ennyi 😃 amugy danone voltam anno mert ismerőseim mindig igy hivtak
Hát ettől a mizu sz@rtól nekem is elmegy az életkedvem...-.-"...viszont 1 valamire jó volt:
eléggé szarul voltam és nem bírtam hányni aztán egyszer csak megpillantottam a TV-be és egyből elhánytam magam 😆 😆 😆
ezzel én is így vagyok. és nem azért mert alapból rock/metál beállítottságú vagyok, mert ha nagyon muszáj, akkor hallgatok más is, de mivel faterom is rocker így kiskorom óta rockot hallgatok. De ez a fluor sz*rság ez már túl sok nekem. mondják h sz*r de fülbemászó és mindenki azt énekli...hát ha egyszer szar akkor hogy lehet fülbemászó? a szövege is olyan sz*r hogy el nem lehet mondani...de az összes számára igaz nem csak a mizu-ra. meg ahogy kinéz, arról nem is írok inkább...
én egy játékból választottam a nevem. ott ez volt a kedvenc emberem, és most mindenhol ezt használom.a 63 pedig hogy ennyi idősen találtam ki a nevem😃😃
nem ám elhiszed az csak ott van.😃😃
Enyém az a dzsonivalker félig magyarosítva.am a régi angoltanárom is ígyhívott(kicsit piás volt) de azért jó tanár volt.na mindegy megtetszett oszt azóta cod6 ba is ez a nevem.😉
Én ezt a nevet azért választotam mert ez a nevem Ádám és gondoltam egy kicsi angolosaban jóbban hangzik és így lett az Edem a számokat csak úgy írtam! 😆
tudom 😆 haveromék is összekeverték folyamat 😆 egyik nagyon okos haverom azt hitte hogy az Avatar alakitott cs 1.6 csapatott 😆 nem mondtam inkább rá semmit se 😆
csak nem lehetett regisztrációnál veszőt tenni és így elég félreérthető 😆 mert ha így írtam volna Na'Vi akkor már egyből nem az Avatar jut az ember eszébe ha nem a csé 1.6 csapat😃
Hát, nekem ez egy nagyon régi név, csak emiatt nem akartam újra regisztrálni. Manapság az X-GameR nevet használom (meg is nézhettek a clans.hu kapcsolatoknál, meg netes játékokban is ezt használom, honlapokon, MINDENHOL, csak ez a Downloader ez nagyon régi. Egyébként onnan jött, hogy megállás nélkül töltök le (igaz, hogyha a profil hozzászólásaimat visszanézitek, akkor ki fog derülni, hogy amikor regiztem akkor 1megás netünk volt /azzal milyen volt a letöltési sebesség.../ most meg "Mega, de lehet hogy átváltunk 15Megára, ez itt a legnagyobb)
A lényeg hogy sokat töltök oszt azé 😃
engem meg kiskoromban hívtak így a szüleim...aztán meg amit be akartam írni (nemtom már h mi) az foglalt volt, így maradt a pukkancs 😆 kicsit komolytalan, de én sem vagyok vmi komoly.
bár mindig azt kérdezik tőlem h aki ilyen metál+rock szerető, az hogy lehet ennyire komolytalan (mármint úgy értve komolytalan hogy egy csomó baromságban benne vagyok, meg ilyesmik.) gondolom azért mert az osztály többi metált vagy rockot képviselő tagja olyan mint a fal...
Amugy én nemtom h hogyan jött csak jött és ennyi 😃 amugy danone voltam anno mert ismerőseim mindig igy hivtak
eléggé szarul voltam és nem bírtam hányni aztán egyszer csak megpillantottam a TV-be és egyből elhánytam magam 😆 😆 😆
én egy jelentős magyar énekesről választottam. szerintem senkinek sem kell bemutatnom hogy ki ő...
jelentős magyar énekes? na ne nevettess...a semmit mondó zenével vállt ilyen jelentőssé? -.-"
nem ám elhiszed az csak ott van.😃😃
andro, davis, nikola, es robberto, mindegyik dj-nek iszonyu jo zeneje van.
RISE FM & NITEFORCE 4 EVER! 😆
nem nagy cucc de egyedi és védett 😆
copyright
-kedvencem gyártóm
-becenév
azért ne nézd le a Counter Strikeok, mai napig több millióan nyomják világszerte és lehet hogy régi játék de nagyon jó és felkapott.
És? felőlem az egész világ játszhatná, lehetne róla mindenhol plakát, én akkor se tenném fel a gépemre.
Amúgy, én a videokártyámról neveztem el!😃
hát azért te is szeretnél így sok pénzt keresni 😆 csak játékkal és közbe nem is kell megerőltetni magukat, csak jól kell játszani azt kész.
inkább bányásznék, mint hogy a gépemre feltegyem a CS-t. 😆
nekem még az avatar sem jutott eszembe annyira tré a film 😆
csak nem lehetett regisztrációnál veszőt tenni és így elég félreérthető 😆 mert ha így írtam volna Na'Vi akkor már egyből nem az Avatar jut az ember eszébe ha nem a csé 1.6 csapat😃
Nekem azért lett hardX mert amikor NfS:MW-ztem akkor tetszett hmindenkinek van valami menő aláirása igy énis kitalátam h hardX (nem tom mér ez lett)
A lényeg hogy sokat töltök oszt azé 😃
bár mindig azt kérdezik tőlem h aki ilyen metál+rock szerető, az hogy lehet ennyire komolytalan (mármint úgy értve komolytalan hogy egy csomó baromságban benne vagyok, meg ilyesmik.) gondolom azért mert az osztály többi metált vagy rockot képviselő tagja olyan mint a fal...