Magadról

Szerző: BiGame, 2010. May 31., téma
Fórum » Társalgó
Akik beszeretnének mutatkozni, vagy már bemutatkoztak azok itt írhatnak magukról, akár képet is rakhatnak be magukról, kezdem!
15-éves vagyok, Szigethalmon-lakok, Márk vagyok, (legyen elég ennyixd) itt egy kép!
...
Csak az szóljon a topichoz aki beszél is magáról, és ne menjünk át OFF-ba!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
magyarlovag01 avatar
Magamról annyit h Szerkeztgetem a klánunk oldalát 😀
[LINK]
0
0
0
0
spleenszuru avatar
Az én nevem Dávid, becenevem Szuru. 18 vagyok, Debrecenben tanulok a Mechwartban, majd a Debreceni Egyetem műszaki karára megyek tovább. 183 cm vagyok és 74 kg. Kosarazok 5 éve. Nem vagyok full-kocka, de azért a magamét lejátszom naponta 😃
Unalmamban fekvőtámaszozok, felülésezek, PS CS5-özök 😃
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Sziasztok! Megkérnék mindenkit akinek tetszik, az jelöljön és "lájkolja" az elektronikai felszerelésem. 😀 (Fontos lenne) Előre is köszönöm! http://www.facebook.com/media/set/?set=a.190314101029862.49370.100001538202317&type=1
0
0
0
0
R0x0r avatar
Nekem volt egy osztálytársam aki 193 centi volt 13-14 évesen és 48-as lába volt 😆
0
0
0
0
matyosowski avatar
ReSeth én amikor 5 dikes voltam én voltam a legkisebb az osztályban és 8 dikra már a legmagasabbak közé "nőttem magam".
0
0
0
0
nrL3ITO avatar
Robi vagyok, 176cm magas, 57kg. Tanuló vagyok és Baranya megyében Sellyére járok középiskolába.
Kedvenc foglalkozásom a számítógépezés/videókészítés/CS 1.6 gamelés 😃
0
0
0
0
ceni98 avatar
én nézem mostanság oda is felérek ahova eddig nem😆 és nyújtózkodnom se kell már 😃
0
0
0
0
almos avatar
Nálam is volt,hogy egy év alatt 10-12 cm-t nőttem 😃
Mostmár kb 1-2 éve nem is növök,pedig még egy 2-3 centi jöhetne 😃
0
0
0
0
MaximumGame avatar
😃 én 8. osztályba kb 185 voltam 😃 most meg 198 😃
0
0
0
0
almos avatar
Én 7. koromban 175 cm voltam 😃
0
0
0
0
ceni98 avatar
tasiadam írta:
JackFeryll írta:
Majd 18 éves korodra kb eldől, hogy milyen magas leszel. Nekem is volt olyan év amikor 15 centit nőttem 😃 .

egy év alatt?

nekem nyolcadik év vége az 167
kilencedik év eleje 167 és év vége pedig 173
én most vok akkora 😆 sztem bőven leszek én 1 185 centi 😜
0
0
0
0
ReSeth avatar
Hát Jan88 remélem hogy növök még..
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
JackFeryll írta:
Majd 18 éves korodra kb eldől, hogy milyen magas leszel. Nekem is volt olyan év amikor 15 centit nőttem 😃 .

egy év alatt?

nekem nyolcadik év vége az 167
kilencedik év eleje 167 és év vége pedig 173
0
0
0
0
niteforce avatar
nekem epp az ellenkezoje van 14 vagyok, de mindenki 17 evesnek nez 😀😀
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Volt 1 osztálytársam 16 évesen 150cm volt!
0
0
0
0
FBalint avatar
ReSeth írta:
Én 14 éves vagyok, januárba 15, aztán 160 centi körül vagyok.. persze mindig is csesztetnek érte az osztálytársaim, hogy milyen kicsi vagyok, meg ideje lesz nőni. tehetek róla?..

Ez a legidegesítőbb. Egyszer elvittem az öcsémet a játszótérre, hadd szórakozzon, út közben meg odajött hozzám egy anyuka, hogy hol van az anyám, mert ilyen kisgyerekeknek nem szabad egyedül az utcán mászkálni. Pedig szerintem ha lettem volna 160cm, nem ezt mondta volna.

Meg gimibe járok, mellettünk van egy általános iskola, és onnan odajött hozzám egy tanár, hogy a gimi területén ne kószáljak, menjek vissza az osztályomba Csilla nénihez... Igen, ő az elsősök osztályfőnöke.

De a legrosszabb hogy nem lehet ellene tenni semmit.
0
0
0
0
ReSeth avatar
Én 14 éves vagyok, januárba 15, aztán 160 centi körül vagyok.. persze mindig is csesztetnek érte az osztálytársaim, hogy milyen kicsi vagyok, meg ideje lesz nőni. tehetek róla?..
0
0
0
0
JackFeryll avatar
0
0
0
0
FBalint avatar
Kmisi99 írta:
hát akkor 170 körül megleszel szerintem

Remélem 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát akkor 170 körül megleszel szerintem
0
0
0
0
FBalint avatar
Hát az édesanyám 155cm, édesapám 172cm magas.
0
0
0
0
ceni98 avatar
én most vok 13 évesen 172 centi 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
FBalint írta:
Hát, van hogy valaki fiatalabban jut be nagyobb osztályba... Egyébként azért se írtam, mert úgy is kiderül, aki meg nagyon akarja tudni az olvassa át mégegyszer. De ha ennyire hiányzik, akkor 13 vagyok. Tényleg, szerintetek nem vagyok egy kicsit alacsony? 😃

Hát szerintem nagyon kicsi vagy de ha apud magas akkor számícs rá hogy egyszer úgy megindul a növekedésed hogy lefejeled a plafont 😆 Én is 15 éves korom körül egy év alatt 10 centit nőttem
0
0
0
0
ceni98 avatar
én is 7.es leszek szal max fiatalabb lehetsz tőlem 😜
0
0
0
0
FBalint avatar
Hát, van hogy valaki fiatalabban jut be nagyobb osztályba... Egyébként azért se írtam, mert úgy is kiderül, aki meg nagyon akarja tudni az olvassa át mégegyszer. De ha ennyire hiányzik, akkor 13 vagyok. Tényleg, szerintetek nem vagyok egy kicsit alacsony? 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Miután elárultad, hogy 7-es leszel, így valószínűleg 12-13 éves lehetsz. 😉
0
0
0
0
FBalint avatar
Bálint vagyok, kort nem szeretnék mondani és most jön a mélypont: 137cm magas (bocsánat, alacsony), 32kg (könnyűsúlyú bírkózó 😆😉, és szeptemberben (hurrá 😜) leszek 7-es.

Kedvenc foglalkozásaim:
Programozás(Leginkább Flash CS5)
Képszerkesztés(Photoshop CS5)
Videószerkesztés (After Effects CS5)
3D-s képszerkesztés (3DS max)
Weboldalkészítés (Serif Web Plus)
Ezek mennek a legjobban, ezzel szeretnék majd később is foglalkozni, már 8 éves korom óta csinálom ezeket, mondhatni (na jó azért nem) félprofi vagyok benne. 😃

Sport:
- Fekvőtámasz 😜 (megy egyszerre 110, úgy hogy a földre rakok egy pingpong labdát és a mellkasommal hozzá kell érni (ez számít 1-nek))
-Futás (nem sok 3-4km)
- Úszás (kerti medencében 😆😉

Nem szeretek zenéket hallgatni (mondhatni utálom a zenéket), imádom a barátok köztöt (vannak jó részek 😀😉, tudok furulyázni és gitározni, kitűnő tanuló vagyok már 6 éve (3 nyomorult dicséret kellett volna és én lettem volna az évfolyamdiák), jövőre leteszem az alapfokú latin- és angol nyelvvizsgát.

De a legfontosabb: utálom az alkoholos italokat, ami azért szar mert ezzel a nagypapámat bántom meg (mindig kínál), cigit és drogot soha nem próbálok ki. Ez ma már nagy ritkaság.
0
0
0
0
gery14 avatar
Gery vagyok 20 éves Motorszerelö szakon végeztem.
2papirom van egy motorszerelö és egy gyorsasági verseny motorszerelö az anyitesz hogy még +1évet tanultam hogy megkapjam a versenymotor szerelöit amiben nagyrész motor tuningolás is bennevan pár éve vagyok egy honda cbr1000rr tulaja és nagyon csipem.Huh kb 180cm vagyok 80Kg
Jelenleg a honda magyarország-nál dolgozok mint motorszerelő remélem eccer tudok amcsiban vagy hithon egy motortuningoló céget allakitani továbá érdekel a versenyzés a Hungaroringen legjob helyezésem honda cbr kupa 2 hely 2010 ben😀
0
0
0
0
StYl3 avatar
Énnekem ma volt szerencsém belépni a gépigény tagok csapatába, és eddig nagyon jó itt 😀
Szóval, a nevem Robi 17 éves vagyok (szeptemberben leszek 18).179 cm magas vagyok,79kg a testsúlyom. Tanulmányaimat Horvátországban végzem.
Érdeklődési körömbe tartozik a programozás és weblapkészítés. (ezzel is szeretnék majd foglalkozni).
Hobbim: Számítógépezés, focizás,futás,kondi (1 hónapja kezdtem el).
Bulizós típusú vagyok. Haverokkal 2 hetente mindig megyünk bulizni.
2 éve van egy komoly kapcsolatom, és szerencsére a láw még mindig tart <3.
Röviden ennyit magamról.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Má kb. egy éve itt vagyok szal ideje írni is ide vmi.t 😆
A nevem Tamás (tomó/tominnyó/totó/tomi) 17 leszek augusztusban. 175cm vagyok és az ált. testsúlyom 75kg, de most sikerült felszednem +6kg-t így tegnapi méretkezés után 81.2Kg-os eredmény mutatkozott a digitális mérőműszer beépített képernyőjén.
Szeretek haverokkal lenni, zenét hallgatni, és van amikor csak kockulni.
0
0
0
0
foxbet avatar
űdv!
Marci vagyok 16 éves 185 cm magas 60 kiló jelenleg egy számítástechnikai boltban dolgozok. Számítógépeket bütykölgetek.
Soboron lakok Győrtől D-re egy 300 főt számláló kistelepülésen lakok.
Kedves barátságos természetű vagyok.
Pc párti vagyok én is de a laptopokat jobban szeretem .
0
0
0
0
BiGame avatar
Mivel én nyitottam a témát, az első dolgom volt😆!
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
BiGame írta:
Örülök, h ilyen nézettek vagytok, csak nemtom mennyi köze van a témához^^!

neked be sem kell mutatnod magad mert már megtörtént 😃
0
0
0
0
BiGame avatar
Örülök, h ilyen nézettek vagytok, csak nemtom mennyi köze van a témához^^!
0
0
0
0
Patrik91 avatar
1 giga hozzászólás,grat!😀
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Tesla GoD írta:
tasiadam írta:
csá! Tasi Ádám vagyok vagy 60 kiló meg 175 körüli magas.2 év mulva leszek 18.
és szponzorod az AMD meg a "CD"

kijavítalak: Stég, DC és CD (fordított DC) hell, monster, bonetage, shimano és 2 nyúl 😃 ja és és az AMD
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
tasiadam írta:
és szponzorod az AMD meg a "CD"
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
0
0
0
0
R0x0r avatar
Mér nem fogadható el? 😆 tavaly nyáron így híztam 5 kilót 😆 szóval most nagyon odagigyelek magamra 😃
0
0
0
0
Lalesz01 avatar
Milyen szakot végeztél?
0
0
0
0
no avatar
Üdv!
Ákos vagyok, 25éves. (3 hónap múlva 26)
190cm magas, 95 kg.
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem-en szereztem a diplomám.
Kissé zárkózott, társaságot kerülő típus vagyok.
Szeretem a játékokat, PC párti vagyok. :-)
0
0
0
0
Lalesz01 avatar
Üdv! Lali vagyok. Kb 182 cm magas, 87 kg. Pécsi vagyok. Pécsen a Pollack Mihály műszaki és informatikai karra járok. Építőművészetet tanulok. Decemberben leszek 28.
0
0
0
0
no avatar
Krisztián vagyok
170 centi magas
melírozott haj scene féle . : "D
14 éves leszek . 😃 2hónap múlva
kép nem lesz.😂
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A futás az még elfogadható mentségként, de az, hogy méred magad mindennap már nem annyira. 😆
0
0
0
0
R0x0r avatar
Hejj de soványak vagytok! 😆 Én a 93-94 kg-mmal elemhetek a p*csába 😆 De mondjuk bírkózó súlynak jó, de elhatároztam h nyáron lemegyek 90 alá... amúgy mentségemre szóljon h mindennap mérem magam és esténként szoktam futni 😀
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
DeanRain írta:
Még önmagam vagyok!

naja, ne mondja meg más hogy milyen legyél
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
krutka írta:
tasiadam írta:
krutka írta:
Rángatózni? 😃 Csak a lábadat kell csúsztatni. Bár közel sem olyan könnyű mint amilyennek látszik 😆

a shuffle nem az epilepszia egyik formája?

Shuffle az egy tánc :

ők is epilepsziásak, am tudom mi
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció