Xsii írta:
12.-es vagyok, utolsó évem. Informatika szakos vagyok, heti 8 informatikánk van, 4 matek, 3 irodalom, 5 angol,4 töri, 3 tesi. Második félévben a tesi 1-re csökken és 10-re az informatika órák száma.
Ti mit tanultuk informatika szakon? én 11. es infós vagyok és nekem csak programozás gyakorlat és elmélet van
11.-ben elmélet / programozás + gyakorlat volt.
Most 12.-be főleg a programozásra álltunk rá. 5 óra programozás, 2 óra gyakorlat, 1 elmélet. Második félévben meg "lehet" hogy 7 óra lesz programozás.
Nekem csak programozásból áll már az év. Gyakorlaton is és elméleten is csak azt tanuljuk. Na meg vagyok infó fakton de ott ecdl vizsgára készülünk de az meg szart nem ér.
Xsii írta:
12.-es vagyok, utolsó évem. Informatika szakos vagyok, heti 8 informatikánk van, 4 matek, 3 irodalom, 5 angol,4 töri, 3 tesi. Második félévben a tesi 1-re csökken és 10-re az informatika órák száma.
Ti mit tanultuk informatika szakon? én 11. es infós vagyok és nekem csak programozás gyakorlat és elmélet van
Most 12.-be főleg a programozásra álltunk rá. 5 óra programozás, 2 óra gyakorlat, 1 elmélet. Második félévben meg "lehet" hogy 7 óra lesz programozás.
Akkor én mit mondjak az infó órámról.A tanár azt tanította, hogy egy mondat lehet igaz (1) és lehet hamis (0) is.
10.-es vagyok egyébként.Igaz nem infó szakos hanem elektrós vagyok egy gimnáziumba.
Xsii írta:
akkor helyesbítek a legtöbbeknek akik úgyahogy jó középiskolába mennek a legszebb évei a középsuli. Vagyis nem egy romákkal teli szakmunkás hanem egy nagyobb színvonalú iskola. Én imádom a középiskolát és így 11. re csak még könnyebb lett kiesett a sok hülye óra mint pl földrajz kémia biológia ének. Heti 9 infóm van. Gyakorlatilag alig van általános órám mint pl irodalom matek.. És ráadásul tanulni se kell valami veszettül. Múlthéten úgy feleltem 3 mast irodalomból hogy át se néztem😆
hajj azok a régi nyelvi előkészítős évek... tavaly voltam 9.-es és vissza sírom azt a heti 15 angolt (egy csütörtöki óránk így nézett ki: ango-angol-info-info-angol-angol 😆 ) most meg hirtelen a nyakunkba szakadtak olyanok mint: kémia, fizika, földrajz, biológia, német...
Kmisi99 írta:
Akkor már nincs sok hátra és eljön a legjobb korszak a középiskola.
Ha ugyan ilyen osztályközösség lett volna általánosban is, mint most középiskolában, akkor az lett volna a legjobb. A középiskola szerintem szenvedés...legalábbis tanulás szempontjából.
na holnapi napra sok minden kell... meg kell terveznem a Logónkat... akkor meg kell írnom a Társasági Szerződésünket... és még mellé 2 oldalas fogalmazást kell írnom a Zala Megyei vallásokról.... 😃
Superlompos írta:
Jöttünk haza a suliból a 244-essel és hátul ült 2 ázsiai lány, persze az egyik leszállt amikor felszálltunk, a másik pedig a következőnél. 😞
hejj lompos te meg vagy halva Ázsia csajokért nagyon😃
Hát a mi iskolánkba párnak olyan nagy a képe hogy annyi esetet tudnék mondani már csak azokból ami idén történt pedig még csak 1hónapja megy az iskola 😕
Általánosban emlékszem, volt pár cigány gyerek, de nem az okos fajtából... Azért lehetett velük hülyülni, de így vissza gondolva nem nagyon bírtam őket.
Amúgy jó, hogy többet tudsz magadtól. A suliban nem tartanak kis előadásokat vga, meg prci tesztekről. Sőt nagyon nem is mondanak semmit se a hardverről. Csak az offive-t tunkolják a gyerekekbe.
Én győrbe járok a lukács Sándor mechatronikai és gépészeti iskolába Gépgyártás technologus leszek + éretségi 5 éves képzés és most vok 11.-es. érdekes módon az informatikához jobban konyítok mint a szakmai tárgyakhoz . Na úgy tűnik amit nem tanítanak ott informatikát ahhoz értek de amit igen ahhoz nem 3 vok a szakmai tárgyakból. Érdekes felállás.😂.jó tanítanak infót de nem olyan szinten mint ahogy én tudom.
Nekem holnap ilyen óráim lesznek:
1. Matek
2. Matek
3. Irodalom
4. Töri
5. Informatika (Program.)
6.Informatika (Program.)
7.Informatika (Program.)
8.Informatika (elmélet.)
Nekem csak programozásból áll már az év. Gyakorlaton is és elméleten is csak azt tanuljuk. Na meg vagyok infó fakton de ott ecdl vizsgára készülünk de az meg szart nem ér.
Nekem holnap ilyen óráim lesznek:
1. Matek
2. Matek
3. Irodalom
4. Töri
5. Informatika (Program.)
6.Informatika (Program.)
7.Informatika (Program.)
8.Informatika (elmélet.)
10.-es vagyok egyébként.Igaz nem infó szakos hanem elektrós vagyok egy gimnáziumba.
Tévedsz, legjobb az egyetemi élet 😆
Tényleg?😆 Rohadt sokat kell tanulni nem?
Tévedsz, legjobb az egyetemi élet 😆
Ha ugyan ilyen osztályközösség lett volna általánosban is, mint most középiskolában, akkor az lett volna a legjobb. A középiskola szerintem szenvedés...legalábbis tanulás szempontjából.
szakmunkás! 😆
matek
töri
földrajz
német
technika
etika
Fűtéssel mi a pálya felétek? 😃
Csak emlékezetemben ezt maradt meg vhogy😀
Utazás mennyi idő?
Szada... De ezt már mondtam sokszor...
Ma 1-kor vége van a sulinak.
Azért az nincs közel szadához😕
Jöttünk haza a suliból a 244-essel és hátul ült 2 ázsiai lány, persze az egyik leszállt amikor felszálltunk, a másik pedig a következőnél. 😞
hejj lompos te meg vagy halva Ázsia csajokért nagyon😃
Hazafelé beszoktam ugrani az Árkádba, mert ott szoktak lenni. Most, hogy délutáni műszakban vagyok a suliban. 😆
Na én inkább ide nem is írok a cigányokról mert bann lenne belőle 😆
ez fail
Hát majd meglátjuk😀
Még most kezdődött 5.-e van....
Azt reméli a tanár, hogy az idei vizsgán jobb eredmények fognak születni.
Tavaly 25-en vizsgáztak, abból 24 jeles és 1 jó lett! 😆 Ez így teljesen reális. 😆