Milyen billentyűzetet vegyek?
-Ha van előre kiszemelt billentyűzet de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szerintetek megéri az árát ?
[LINK]
Milyen billentyűt ajánlotok 4500ft-ig.
Gamer legyen! 😀
Szerintem szóba jöhet a Genius KB-G255 is.(magyar)
A4TECH KD-600L 5563ft
Szeretnék venni egy billentyűzetet a befosott lycosa-m helyett. Most nem szánok sokat a dologra, 15 eFt maximum. Jó lenne ha lenne benne háttérvilágítás meg pár alapvető media funkció.
Előre is köszönöm a segítséget! 😀
konkrétan én 25-26e FT között találtam.
Írja is több oldalon hogy kell hozzá a Steelseries Shift (mármint a kiosztáshoz)
Én is bill-t keresek szóval, mindent megnézek. Ha esetleg valaki tudna jobbat javasolni a Revoltec XL3-nál max 6k-ért az írjon, köszi!
--
Nekem is lenne egy kérdésem:
Kinéztem egy Revoltec Lightboard XL3-mat és szeretnék érdeklődni hogy mennyire tartós, vannak e problémák a klaviatúrával? (Persze akinek van/volt)
Fontos lenne hogy megérie az árát vagy valaki ezen az áron ~8000ft tudna joobat?
-Genius Imperator
[jelenleg ezem van szinte minden lekopott bal oldalt Silverline MMS-4990]
Genius SlimStar S325
- nekem bevállt (dizájnos, slim, multimédia és internet gombokkal)
- nem tudom lehet-e még kapni, én úgy másfél éve vehettem 4e körül
- halk
- gépelésre tökéletes (könnyen lenyomható gombok),
- játékoknál sincs különösebb gondom vele
itt egy link :[LINK]
Tudtok ajánlani nekem egy billentyűzetet?
A lényeg az, hogy ledes legyen, ugyanis esténként alig látok már. 😜 Illetve ne legyenek olyan aprók a billentyűk. Tök mindegy, hogy milyen márka, csak megbízható legyen.
Előre is köszi ha válaszoltok. 😀
Mi a véleményetek erről a billentyűzetről? Érdemes megvenni?
[url]http://sugocomp.pcwebshop.hu/product_info.php?cPath=3&products_id=56649&osCsid=5531a0c1e1a0e5a6f68b6e28cce8c223[/url]
Vagy milyent ajánlotok ami mindenre jó, és nem túl drága?
[url]http://sugocomp.pcwebshop.hu/product_info.php?cPath=3&products_id=56649&osCsid=5531a0c1e1a0e5a6f68b6e28cce8c223[/url]
Vagy milyent ajánlotok ami mindenre jó, és nem túl drága?