Sziasztok! Tudjátok lehet hogy most hülyeséget kérdezek de érdekelne nagyon! Egy tapasztalatlan, senki vagyok a multiplayer játékok terén...... Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan is kell ezekkel játszani? Kipróbálnám a Panzers Phase Twot, vagy a CoD2őt multiban, vagy esetleg a GTASAMP-ot is, de azt sem tudom hogy hova kell felregiznem, mit kell letöltenem, és patchelnem stb. Segítsetek kérlek! Ha lehet e-mailben küljétek a válaszokat! (kporzsolt@freemail.hu) Előre is nagyon köszönöm!
Gaboo7 írta:
Doom, Blood, Duke Nukem 3D, Command and Conquer. Két gépet kötöttünk össze párhuzamos porton keresztül, még arra is emlékszem hogy egy Pentium 100-as és egy Cyrix 686 150Mhz gépen toltuk pedig nem most volt. 😆 (1998) Tátott szájjal bámultuk a haver P100-as gépén a Half Life-ot ami az akkori Woodoo Rush kártyájának köszönhetően már teljesen 3D-ben tündöklött és már elmosta a kártya a textúrák közti éleket, és aztán jött az Unreal, és leesett az állunk is! 😀 De szép is volt. Sajnos a srác akivel összehoztuk ezeket a kezdetleges LAN -okat már nincs köztünk egy autóbalesetben elhunyt még 2003-ban de jó ezekre a dolgokra visszaemlékezni. (in memoriam Szabó László 1983-2003)
részvétem a srác miatt, szerintem mai napig a LAN a legszórakoztatóbb, főleg ha előtte jó sokat szenvedtek vele hogy működjön, sokkal jobb a hangulata, hogy egy légtérben vagytok, mintha mindenki otthon csücsülne
Doom, Blood, Duke Nukem 3D, Command and Conquer. Két gépet kötöttünk össze párhuzamos porton keresztül, még arra is emlékszem hogy egy Pentium 100-as és egy Cyrix 686 150Mhz gépen toltuk pedig nem most volt. 😆 (1998) Tátott szájjal bámultuk a haver P100-as gépén a Half Life-ot ami az akkori Woodoo Rush kártyájának köszönhetően már teljesen 3D-ben tündöklött és már elmosta a kártya a textúrák közti éleket, és aztán jött az Unreal, és leesett az állunk is! 😀 De szép is volt. Sajnos a srác akivel összehoztuk ezeket a kezdetleges LAN -okat már nincs köztünk egy autóbalesetben elhunyt még 2003-ban de jó ezekre a dolgokra visszaemlékezni. (in memoriam Szabó László 1983-2003)
...Sokaig nem multiztam ( leszamitva a Heroes sorozet HOTSEAT-modjat,de az 1 gepen muxik... 😆 ^^ ), talan az elso netes multi jatekaim a F.E.A.R. 1-hez kotodnek, ha jol emlekszem. 😀 😊
mtrelax írta:
Teljesen egyet értek zsivko-val!! régen amikor még össze-vissza kábeleztünk mindent h játszhassunk, na annak tényleg volt feeling-je, legyen az otthon, v esetleg a számtech terem a suliban! Télleg a suliban mennyit toltuk asszem a doomot v a quake-et, na az multi volt!! Hmmm... A régi szép idők! 😀
Suliba anno még a LAN, coax kabelen ment és a szerver (router) egy pentium I volt 66mhz-en ment és a 386/486-on nyomtuk a doom-ot.
Codename Eagle ez amolyan BF előd volt 😀 tehát voltak benne repülők, tankok is 😀 atom király játék volt anno 😀 ja és ha minden igaz a BF készítői csinálták 😃
De ha a LAN-os játékot is nézzük akkor Empire Earth I. Imádom azt a játékot. =)
Counter Strike 1.6
még jó hogyha LANon mert neten vannak olyan idegesítő droidok hogy az már rendesen fáj.....
Aztán jött a Mu Online nemtom kiismeri 😃
Üdv Moto! 😀
Doom, Blood, Duke Nukem 3D, Command and Conquer. Két gépet kötöttünk össze párhuzamos porton keresztül, még arra is emlékszem hogy egy Pentium 100-as és egy Cyrix 686 150Mhz gépen toltuk pedig nem most volt. 😆 (1998) Tátott szájjal bámultuk a haver P100-as gépén a Half Life-ot ami az akkori Woodoo Rush kártyájának köszönhetően már teljesen 3D-ben tündöklött és már elmosta a kártya a textúrák közti éleket, és aztán jött az Unreal, és leesett az állunk is! 😀 De szép is volt.
Sajnos a srác akivel összehoztuk ezeket a kezdetleges LAN -okat már nincs köztünk egy autóbalesetben elhunyt még 2003-ban de jó ezekre a dolgokra visszaemlékezni. (in memoriam Szabó László 1983-2003)
Sajnos a srác akivel összehoztuk ezeket a kezdetleges LAN -okat már nincs köztünk egy autóbalesetben elhunyt még 2003-ban de jó ezekre a dolgokra visszaemlékezni. (in memoriam Szabó László 1983-2003)
Teljesen egyet értek zsivko-val!! régen amikor még össze-vissza kábeleztünk mindent h játszhassunk, na annak tényleg volt feeling-je, legyen az otthon, v esetleg a számtech terem a suliban! Télleg a suliban mennyit toltuk asszem a doomot v a quake-et, na az multi volt!! Hmmm... A régi szép idők! 😀
Suliba anno még a LAN, coax kabelen ment és a szerver (router) egy pentium I volt 66mhz-en ment és a 386/486-on nyomtuk a doom-ot.
CS-t de mennyire nem bírtam/bírom nemtudom mi abba a jó CoD4 sokkkal jobb,sőt még a CoD1 is veri a CS-t
A cs 1.6 az legenda😀 Nagyon jó game. Még most is rengetegen játszanak.
Legenda? na persze... biztos azaz okádék FPS lesz az FPS legenda... :S 😆