Hogyha nem csak külön feltelepített játékot nézzünk akkor a myVIP-en voltak multiplayer-es játékok és azok közül valamelyik. Hogyha pedig a külön telepítettet nézzük, akkor a Minecraft. 😃
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, azok a régi szép idők a 128 kilobites nettel 300 pingel. 😆
Integrált 64 mb VGA (Intel GMA) utána még a Metin 2 aztán a harmadik talán a CS vagy a TrackMania.
Diablo 2-be egy pár ezer órát beleraktunk megjelenés után! (Single-LAN-Online...) 😃 Azt hiszem az volt az első így online.
De a GTA 1-el már nyomtuk ketten egyszerre ha az is számít! Már nem is emlékszem az hogyan volt... Az rémlik hogy én voltam a Sárga haverom meg a Kék csávó... 😆
Call of Duty 2
és most is minden nap játszok vele! 😃
azt a játékot még DLC-zhetnék pár új gyári mappal meg mondjuk egy másik szerver megoldás kellene hogy kiszűrjék a csalókat...és ne modolják szét az emberek a szerevreket már allig találni sajnos olyan szervert ami nincsen szét modolva...
Ha nem csal az emlékezetem nekem az IL-2 Sturmovik 1946 repcsis szimulátor volt az első, rendhagyó módon 😃 (sztem máig a legjobb a kategóriájában). Utána jöttek csak az fps lövöldék ... 😃
Command & Conquer Generals Zero Hour
Pont 10 éve volt már 😃 Általános iskola 7. osztálya menő voltam hogy egyáltalán volt gépem meg betárcsázós internetem 😃
Integrált 64 mb VGA (Intel GMA) utána még a Metin 2 aztán a harmadik talán a CS vagy a TrackMania.
De a GTA 1-el már nyomtuk ketten egyszerre ha az is számít! Már nem is emlékszem az hogyan volt... Az rémlik hogy én voltam a Sárga haverom meg a Kék csávó... 😆
Utána meg átszoktam Metin2-re😃
és most is minden nap játszok vele! 😃
azt a játékot még DLC-zhetnék pár új gyári mappal meg mondjuk egy másik szerver megoldás kellene hogy kiszűrjék a csalókat...és ne modolják szét az emberek a szerevreket már allig találni sajnos olyan szervert ami nincsen szét modolva...
A mai napig ezt a gyöngyszemet tartom a legjobb játéknak a sok franchise között.
Pont 10 éve volt már 😃 Általános iskola 7. osztálya menő voltam hogy egyáltalán volt gépem meg betárcsázós internetem 😃
de ha úgy multiplayer, hogy sima többjátékos, akkor Super Mario még anno a kazettás nintendon 😃
Star Wars:Jedi Knight Jedi Academy
WoW
Ezekkel máig játszok😀.