Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
De előbb az eszközkezelőben el kell érni, hogy ne legyen kérdőjel sehol, azaz a drivereket fel kell rakni, ahogy Bronson is írta.
Ugye Windows 7 esetében rádugom a gépre a lan kábelt és egyből megy a net stb.
XP-nél mit kell beállítani?
Videózásba kérnék segítséget.
Felvettem FRAPS-al a videót Movie Makerben összevágtam majd mentettem 60fps-ben. A kapott videót visszanéztem tökéletes tényleg 60fps-ben megy, de ha feltöltöm youtube-ra akkor ott nem ugyanolyan simán fut a videó. Mit rontottam el? Talán youtube-on valamit be kell állítani, hogy 60fps-ben vetítse?
Az utóbbi időben a gépem rakoncátlankodik (tegnap win reinstall után is) A gép kb 20 percenként használhatatlan. Olyan szinten dolgozik, hogy ha rámegyek valamire, akkor homokóra kb 1 percig.
Játék közben ha ez van, akkor megfagy, ha letelik az egy perc, vagy megy tovább,. vagy kidob. Megnéztem a feladatkezelőt. Én csak az updater.exe-t láttam nagyon menni (kb 2 GB ramot zabált) Az mi a fene és mit akar kb 20 percernként, ha tényleg ő a ludas? Ha nem, akkor mi lehet a bibi?
Daemon tools, Poweriso. Akármilyen mountoló program akármelyik verzióval egyik sem működik ugyanazt a hibát kapom mindíg -.-
nemrég töltöttem le a far cry 4-et de mondjuk akármilyen játékot töltök le nem tudom
telepíteni (reloaded verzió) de black box verziót sem enged akkor meg isdone.dll és unarc.dll hiba van a telepítésnél
és hiába próbálom telepíteni hiába próbálok akármit is csinálni egyszerüen nem lehet :
Setup was not complete
Please correct the problem and run setup again
Decompression failed with error code -5
ezt írja ki kb a telepítésnek a negyedénél de van amikor már az elején kiirja és nem error code-5 -öt ír hanem 11-et 12-őt és semmilyen játékot nem tudok feltelepíteni most lett ujratelepítve amúgy a win7-is fogalmam sincs mi lehet a probléma kérlek segítsetek
Ha nem megy, próbáld ki ezen felül az fvd bővítményket különböző böngészőkben.
Nekem olyan segítség kellene hogy: van egy zene fent egy oldalon de nem tudom leszedni onnan. Az lenne a kérdés hogy van-e olyan progi ami felveszi nekem a zenét úgy hogy a böngészőben megy a lejátszás, mintha jutyúúúbon játszanék le? remélem érthetően fogalmaztam :_D valaki heeeelp 😃
ha nincs benne memo akkor 3 sipolás dob be,de gondolom azért mert nincs benne memo.Ha visszateszem,ugyan az a hejzet,de még akkor nem is sipol semmitse....HELP!
Újraraktam a gépem, balszerencsére home premium n-el, na mind1, nagyjából be drivereztem és felraktam a Borderlands Pre-sequel-t, és az MSVCP100.dll-t hiányolja, mit hagytam ki? Redistet felraktam a játékból!
Van egy HP Pavilion G6 1209eh tipúsú laptopom.Az lenne a probléma hogy ha játszok akkor néha egyik pillanatról a másikra megszünik a hang.Oprendszer windows7 tegnap este raktam fel.A drivereket a HP oldaláról töltottem le.Mi lehet a baj?
Skyp progival szeretnék beszélgetni de nem akar kapcsolatot létrehozni. Megcsináltam a fiókot meg minden de azt írja hogy nincs kapcsolat. Neten olvastam valami hantát a portokról. A kérdés adott. Hogyan tudnám életre lehelni a progit, fontos lenne nagyon szóval aki tud segítsen pls.
Ahogy elnézem a géped, az Unity miatt talán nem az Ubuntu a legmegfelelőbb választás...
[url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=110127&sub=usercomp&comp=112142]Gépem adatai[/url]
Ehhez a géphez milyen linuxot ajánlanátok???
" a kulcs nem használható adott államban instalation ended prematurely beause fatal error"
azt megszakad. qva idegesitő milyen kulcsról pampog... ilyenkor mi van???
a skypen vagy a windowsba kellene beállítani valamit?
Kösz előre is!!
Ahoz hogy hogy tovább bootljon be kell hogy lépjek a bioszba és rámenni arra a merevlemezre amelyiken van a rendszer http://kepfeltoltes.hu/view/140811/20140811_155322_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A boot beállításom ez http://kepfeltoltes.hu/view/140811/20140811_155427_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140811/20140811_155451_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Jó lenne ha tudna segíteni valami hozzáértő Smiley Köszi
Olyan problémám volna, hogy újra fölraktam a Watch Dogs-ot és AC3-ban és AC4-ben nem működik se az egér, se a billentyűzet. A ''nyomj meg egy gombot a továbblépéshez'' kezdetnél sem!
Tud valaki erre orvosságot?
Kipróbáltam telefonnal de még rosszabb.. 😃 😃
Meg hogyha megfogom a végét akkor úgy búg mintha hegesztenének 😃 😃
Köszi a segítséget..és veszek újat.. 😃
1.Igen mert csak így van hang,ha ki be dugom.A zöld-be dugtam be..
2.Van olyan ,hogy hangszórók és ez az alapértelmezett eszköz ,meg van a HD audio hdmi out oda meg aazt írja ,hogy kész.
Működött normálisan aztán újrainstalláltam a windows-ot,még működött ez után is csak egyszer kapcsolom fel a gépet,bekapcsolom a hangfalat minden maxon de nincs hang,utánn ki be dugom és van csak rossz a hang.
1. volt ki-be dugdosva? nem cserélted fel véletlenül a mikrofon és audio kimenet kábelt?
2. alapértelmezett eszköz megfelelően van beállítva? (vezérlőpultban)
3. még gondolkodom ... 😀
(egyik pillanatról a másikra romlott el? semmilyen változás nem történt a gépen (szoftveres) esetleg a nem sérült-e hangfalad (pl kábel elmozdult, mert takarítottad stb...? ) )
Légyszi segítsetek ...Bekapcsolom a hangfalat és nincs hang pedig a hangerő maxon van ..
Vagy ha az előbb leírtak után kihúzom a szm.-gépből majd vissza gyukom nagyon recseg és nem tiszta a hang..
Mit csináljak???
De az XBMC is megfelelő (saját codec-kel rendelkezik), igaz ez egy Media Center alkalmazás.
A HD filmeket mivel játsszam le?Eddig VLC Media Playert használtam de most egyik pillanatról a másikra elkezdett szagtni több filmnél is csinálta és már újra is raktam szóval nem tudom mi lehet a baja
Előre is köszönöm 😀
glprogs/nv20_bumpAndLight.vp
glprogs/nv20_diffuseColor.vp
glprogs/nv20_specularColor.vp
glprogs/nv20_diffuseAndSpecularColor.vp
glprogs/environment.vfp
glprogs/environment.vfp
-------------------------------
using ARB_vertex_buffer_object memory
using ARB2 renderSystem
found DLL in pak file: D:\Program Files (x86)\Doom 3\base\game03.pk4/gamex86.dll
copy gamex86.dll to D:\Program Files (x86)\Doom 3\base\gamex86.dll
ERROR: wrong game DLL API version
Error during initialization
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
egy haveromnak van egy olyan gondja, hogy felrakta a legújabb nVidia drivert, és random fogják magukat a filmek, vagy játékok, amikor full screen-ben vannak, és ledobja neki a tálcára.. valaki találkozott már ilyennel ? esetleg valami megoldást tudtok ??
win 7 64 bit van neki, én azt javasoltam rakja vissza a régebbit, vissza is rakta, de megmaradt a probléma...