ha a multiplatformos címeket nézzük akkor igen de ha csak az only ps3-s címeket akkor kicsit más a helyzet.A nemsokára megjelenő The last of us például elég komolyan néz ki vagy még mondhatnám az új God of War-t amit a napokban vittem ki...és hány éves is ez a konzol ? 5-6 ? Minden csak attól függ h mire fejlesztenek/optimalizálnak.A ps3-s a 3D-t is tudja...hol volt 3d pc-n 2007-ben ? Vagy ha volt is akkor nem egy ps3 árát kellett költeni h mennyen is normálisan.Az a pár alkatrész meg lehet belekerül annyiba mint egy ps4 ha full hd-be akarsz gamelni.Jönnek az új processzorfoglalatok,az már kapásból alaplap+proci csere...VGA ? egy közép-felső kategóriás VGA kb. 60k körül mozog és vannak gamek amik megizzasztják azokat is lásd:Crysis 3,Far cry 3(Fullon,élsimítás,"szűrések",dx11.1).....Szal kb. ugyanoda jön ki a PCvsKonzol.
KOnzolra jobb húzócímek jönnek ki,PC-n meg lehet h most szebb grafikát elérsz de h elérd rákell költeni egy konzol árát ha nem többet.
Az igaz hogy előrébb jár a konzol de csak max 1-2 évig szóval nektek is ugyan ugy cserélgetni kéne 2 évente ahogy a pc ben az alkatrészeket!Csak sajna ezekböl a konzolokból nem dobnak ki 2 évente ujjat szar ügy 😃 Vegyük példának a ps 2 öt!Azzal fényévekre előre jártak a pc töl "DE" rá 3-4 évre már csak a butitott játékokat vitte.Itt a Ps3 meg az Xbox igazábol ez a teknologia már annyira nem előzte meg a pct mivel pc böl már akkor összelehetett rakni "megkockáztatom" jobbat mit ezek a konzolok.Jön Ps4 meg az uj xbox idén sztetek miért?Mert már olyan gyorsan fejlődnek a játékok hogy már a ps 3 meg az xboxra is butitva adják a játékokat 😃 Ti majd ha akartok játszani az uj játékokkal akkor vesztek egy ps 4 et megin a pc sek meg cserélnek pár alkarész vagy akinek már jobb gépe van mert lehet összerakni már nagyon durvát is még 2016 ban is azzal játszik fullon!Ámmen Néhányotok mondta hogy az jó a kozolba hogy amit kiadnak rá az megy is rajta!Aláirom de meglehet nézni a külömbséget pl 2012-2013 as játékok közt akinek megennyire nem számit a grafika máriozzon mert minek neki az ujabnál ujabb játék?Félreértés meg ne essen szeretem én is a konzolt csak a vak embereket nem😂
robiiikaa írta:
Szevasztok. Annyit szeretnék kérdezni,hogy honnan tudom meg,hogy milyen flash van az Xbox-on? Mert tegnap vett nekem a bátyám 1-et használtan,és flash van meg eredeti játékok. Flashelt játékok közül egyedül az Assassin's Creed 1 ment,de ilyenek vannak még,hogy Spider Man 3,Ghost Recon Advanced Warfighter,Rainbow Six Vegas. És nem tudom,miért nem indulnak :/ Berakom a lemezt,reading-el,és kiírjam,hogy Open Tray :/ Az Assassin's Creed-nél viszont el tudom indítani a játékot. Valaki tudja,hogy mit kell csinálni,vagy hogy? Köszi a válaszokat előre is. 😉
Nem lehet megnézni elvileg, hogy milyen flash van rajta.
Ha meg open tray-t ír ki, akkor lehet csak 1 "aktiváló cucc" kell.....
Nekem is régi flash van rajta, és csomó játék csak azzal megy...
Szevasztok. Annyit szeretnék kérdezni,hogy honnan tudom meg,hogy milyen flash van az Xbox-on? Mert tegnap vett nekem a bátyám 1-et használtan,és flash van meg eredeti játékok. Flashelt játékok közül egyedül az Assassin's Creed 1 ment,de ilyenek vannak még,hogy Spider Man 3,Ghost Recon Advanced Warfighter,Rainbow Six Vegas. És nem tudom,miért nem indulnak :/ Berakom a lemezt,reading-el,és kiírjam,hogy Open Tray :/ Az Assassin's Creed-nél viszont el tudom indítani a játékot. Valaki tudja,hogy mit kell csinálni,vagy hogy? Köszi a válaszokat előre is. 😉
DeadBrown😆 írta:
Most komolyan,ha őszinte akarok lenni akkor,az a legnagyobb s*ggfej aki csak a grafika alapján ítéli meg a játékokat,és az alapján,hogy mikori az a játék...a játékoknak nem (vagy csak kis részben ) a fontosabbik része a játékoknak,ha például egy 2004-es játékkal olyan jól eltud lenni valaki ahogy egy bf3-al vagy mw3-al akkor az már mingyár más mint hogy,hú ez csak directx9... -.- " ... mindn a super mariótól indult 😃...
ez igaz de akinek a grafika kell az egyértelműen pc-s ez mindig így lesz én nem mondom az h nem számít de nem a miatt vagyok pc-s...
amúgy a konzol csak rövidtávon éri meg mert ha minden eredeti gamet megvesz akkor előbb-utóbb drágábban fog kijönni mintha egy drágább pc-re veszi meg az eredeti gameket
wareznál meg chippeltetés miatt ugrik is a garancia...
no meg egy pc-t könnyebb javítani én már nagyon sok gondot elhárítottam azzal h valahol megtaláltam azt a hibaüzenetet vagy jelenséget így jó sok pénzt sikerült megspórolnom..... hát azért nem hiszem h sok konzolos csak úgy szétszedi az xboxot vagy ps3-at és ezt meg azt kicserélgeti....
Most komolyan,ha őszinte akarok lenni akkor,az a legnagyobb s*ggfej aki csak a grafika alapján ítéli meg a játékokat,és az alapján,hogy mikori az a játék...a játékoknak nem (vagy csak kis részben ) a fontosabbik része a játékoknak,ha például egy 2004-es játékkal olyan jól eltud lenni valaki ahogy egy bf3-al vagy mw3-al akkor az már mingyár más mint hogy,hú ez csak directx9... -.- " ... mindn a super mariótól indult 😃...
Superlompos írta:
Ez azért fog így maradni, mert a pc-ben folyamatosan tudod cserélni az alkatrészeket, míg a konzoloknál 5-6 évig ugyanazon a hardveren kell futtatnia az adott játékokat.
Ez azért fog így maradni, mert a pc-ben folyamatosan tudod cserélni az alkatrészeket, míg a konzoloknál 5-6 évig ugyanazon a hardveren kell futtatnia az adott játékokat.
Én most már nem vennék semmi konzolt,inkább eladom az xbox-ot ps3 marad,majd pár év múlva nextgen,szerintem nem érdemes már konzolt venni,ha valaki a jövőben megjelenő játékokkal akar játszani.
nem mert kb a grafika lesz egy nagyon kicsit szebb meg lesz 1-2 új ps3-as game ami xboxra nem volt de akkor meg azokkal nem tudsz majd játszani amik csak xboxosok.... ha már annyira konzolhoz ragaszkodsz akkor inkább várd meg az új xboxot
sipiati007:ne vegyél konzolt, 50-ből simán kipofozod a géped úgy h pár régi alkatrészt eladsz és sokkal jobb lesz a graf mint boxon amúgy nézd meg az én gépem a vga-n kívül már lassan 4 éves és a legtöbb game még így is max körül megy
Hát én nem tudom hogy vagytok vele, de nekem a gépem 4 éves lesz a télen és megkell mondjam hogy a CoD BO2-től már félek hogy nem tudok vele játszani, PL ezzel a GhostReconnal is jólmegszívtam, 19 fps full lowban azmi??? Nem akarok 1 újabb 150Ft-os gépet venni amikor veszek 1 boxot 50-be vagy még olcsóbban 3-5 játékkal
Ezért rendeltem meg 1 boxot, kedden legkésöbb megjön levan a gond a laggolról 😀
Én meg mint vérbeli pc-s aztmondom,hogy számomra életem legjobb 3 játéka közé tartozik a God Of War 3,meg az egész széria. Előzőt 19 órán keresztül toltam folyamatosan megállás nélkül.Maraton volt😀
nekem van egy ps3 és sztem az exkluzív játékok jobbak játékélményben pl. egy
call of duty pc-n rosszabb játékélményben mint egy killzone3 ps3-n számomra,vagy egy devil may cry vs god of war 3 (pedig cod fan vagyok és a DMC széria is a kedvenceim közé tartozik)
nagy baromság h 300-400 ezres pc kell talán többmonitoros konfighoz de fullHD-hez biztos nem... játékaim többsége maxon fut 1280x1024-en pedig van a gépembe 1-2 olyan cucc amit már újonnan sehol se kapsz ha visszaolvasol akkor találsz egy linket egy oldalról ahol leírják h milyen felbontásokon mennek a gamek a konzolokon 1280x1024-nél nincs nagyobb felbontáson menő game konzolra nézz csak meg egy fullhd-s tv-n h ugyanazon játék pc-re és konzolra majd talán észreveszed a különbséget
fél évente újítani ?? hmm ez nagy tudatlanság nem is jelenik meg csak évente új adott hardverből ez lehetetlen amúgy ha valakinek 2 féle konzolja is van az meg már végképp nem éri meg anyagilag pc helyett
irányítással úgy vagyok hogy ki mit szokott meg amúgy megfigyeltem h a konzol port gamek irányítása nagyon le van butítva controlleren kell szarakodni kombinációkkal.... ám megnézném hogy egy armának hogyan oldanák meg az irányítását 😀
bátyám gépébe egy lassan 4 éves hd4850 van amit én adtam el neki és maga a többi része meg már lehet hogy van 5 éves is és hát szinte minden megy nála és nem is akad de azt is elárulom ha valaki maxon akar futtatni fullHD játékokat annak se kell évente...
attilaman97 írta:
nekem van xbox 360om is meg ps3am is, azért szavazok a konzolokra mert abban nem kell évente, esetleg félévente ezt-azt cserélni több tízezrekért... az xboxomnak 2 és fél év után most volt először baja, a garancia lejárt, az is csak 3000 forintomba került. aki azt mondja h a pc szebb, a konzol szemcsés az gondolkozzon el azon ha egy FullHD tv-n HDMI kábellel játszol akkor azt a minőséget fogja egy BF3ból kihozni, amit te csak egy 200-300 esetleg 400ezer forintos PC-ből fogsz tudni kihozni. irányítás is sokkal egyszerűbb, nem kell 10-20 gombot egyszerre megjegyezned... szóval az én voksom a konzolokon van, de hát kinek a pap, kinek a lánya😀
Nekem is van mind2 és teljesen egyet értek nekem annó a legelső dolog amin gamelni kezdtem az 1 ps1 volt és nekem azóta nagyon a szivemhez nőttek a konzolok játék terén nekem a konzolok a number 1 ok 😃
nekem van xbox 360om is meg ps3am is, azért szavazok a konzolokra mert abban nem kell évente, esetleg félévente ezt-azt cserélni több tízezrekért... az xboxomnak 2 és fél év után most volt először baja, a garancia lejárt, az is csak 3000 forintomba került. aki azt mondja h a pc szebb, a konzol szemcsés az gondolkozzon el azon ha egy FullHD tv-n HDMI kábellel játszol akkor azt a minőséget fogja egy BF3ból kihozni, amit te csak egy 200-300 esetleg 400ezer forintos PC-ből fogsz tudni kihozni. irányítás is sokkal egyszerűbb, nem kell 10-20 gombot egyszerre megjegyezned... szóval az én voksom a konzolokon van, de hát kinek a pap, kinek a lánya😀
ám most olvasom h a ps3 újabb verziói nem viszik
ám xboxról is találtam
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_games_compatible_with_Xbox_360
kíváncsi voltam rá mert ha valaki konzolos és újít akkor lehet meg kell tartania a régit ha majd valamikor akar játszani régebbi gamekkel pc-nél nincs ilyen simán eladja az ember a régi hardvert és akkor már nincs akkor költsége az újíttatásoknak...
most nyáron tuti szét fog sülni pár xbox....
ám láttam mostanság 1-2 dolgot a neten
http://game pod/hir/a_crytek_a_konzolok_halalat_josolja.html
na hogy ezzel mi a célja a cryteknek azt nem tudom tőlük bármi kitelik....
beszélnek itt hardverköltségről meg minden de konzolnál ha minden gamet eredetibe megveszel akkor drágább lesz mert pc-re olcsóbbak a gamek ha meg warezolsz akkor ki kell chippeltetni azt akkor garancia ugrik pc-nél nincs ilyen újabban 1-2 hardvernél már tuning esetén is megadhatják
arról nem is beszélve h sokkal könnyebb pc-s játékokat találni neten
konzolból meg 5-6 évente jelenik meg új és akkor meg jó nagy lesz az "újítási költség"
amúgy a mostani konzolok viszik a régebbi változataikra megjelent gameket? tehát péltául ps2-es game meg ps3-on?
Részben igaz, amit írtál, de nem teljesen tudok vele azonosulni. Az oké, hogy konzolra minden játékot meg kell venni, de pl. az Xboxot és a PSP-t (csak ezekről tudok) ki lehet flashelni és akkor máris nem kell minden játékot megvenni rá. Az írásod első felével azonban teljesen egyetértek!
Teljesen egyetértek az előttem írtakkal,nekem van PC-m is és a két konzol ,egyik sem felesleges PS3-ra pl kihagyhatatlan játék a God Of War 3+az előző részek,Gran Turismo 5, F1 Champions Edition(ami az egyetlen jó f1-es játék konzolokra) Uncharted és a jövőre megjelenő Last Of US
Xbox-ra a FORZA4,a Gears Of War sorozat,PGR,Crackdown...
Nem érdemes ezen vitázni,elég nagy hülyeségeket írtak itt fentebb hogy pc-n jobb a játékélmény...
+ az is ott van hogy azt mondják hogy a gépet újítgatni kell,ennyi erővel a konzolokra meg megkell venni a játékokat...
Kinek pap kinek paplan
Nálam tökéletesen megfér egymás mellett a PC és a konzolok. Vannak kizárólagosan
konzolra megjelent címek amiért érdemes konzolt venni... (Forza, Halo, Uncharted, MGS, God of War, Ninja Gaiden, Castlevania... stb)
Nekem csak PC-m van, de gyakran használok konzolt barátoknál, ismerősöknél. Teljes mértékben igazat adok az ebben a topikban másodikként szóló felhasználó véleményének, nem írom le még egyszer, meg lehet tekinteni. Még annyit tennék hozzá, hogy akiket tényleg csak a játék érdekel, azok sokkal jobban járnak egy konzollal. Ott van erre példaként az, hogy már megéri PS3-mat venni az Uncharted, a Heavy Rain és a Gran Tourismoért. Vagy Xbox-ot venni a Halo-sorozatért. Mert ugye nem minden játék multi-platform. És nyugodtan valljuk be, legalábbis nekem ez a véleményem, hogy vannak nagyon is jó játékok konzolra, amik nincsenek PC-re. Sőt...szinte azok a legjobbak. Elvégre az előbb felsorolt játékokra nem mondhatjuk, hogy sz*rok, mert nem azok...és nincsenek PC-re...ezért való csak a gaminghez a konzol. Bár annak idején mindenki azért vett PS2-őt, hogy legyen DVD lejátszója. De attól függetlenül vannak olyan játékok is amik csak PC-re vannak (WoW, Sims, stb.), de azokat nem lehetne optimalizálni konzolra. WoW-ozni PS-en?? Hogy?? 😀 Viszont az Unchartedet pl. lehetne optimalizálni PC-re, de valamiért mégsem teszik ezt. Szóval, ha gaming, akkor konzol, ha egyéb szórakozás, akkor PC! És hát a konzolokat nem kell fejleszteni, nem úgy, mint a PC-ket. (két hete cseréltem le a gépem belsejét teljesen...csekkoljátok!) Bocsi, hogy hosszú lett...
100K + gyüjts mág 100k-t + add el a simont,😆és akkor már valami igen brutál masinád lesz.😜
De ahogy gondolod.Konzolra is vannak jó játékok,azoknak is igen szép grafjuk van.
Sziasztok van 100k-m azt szeretném kérdezni hogy vegyek e 200 ért gépet mert a mostani elég fos meg elbaxódott vagy 80 ba egy box 360 at 250 gigás és telepíteni rá haverok játékait + ahogy összejön még 40 k egy motorjogsit letenni mert vann egy simsonom... szal mi legyen gyüjtsek még 100 at gépre vagy xbox + motor ?????jah simson 60 köbcentis 4 sebességes 120 ra kimegy 😜PPP
Szerintem ugyan olyan mind a kettő, mert szerintem nem az a lényeg, hogy milyen a grafika hanem hogy milyen a játékélmény... persze ha szép/szebb a játék az csak plusz pont, de engem személy szerint nem érdekel a grafika...
Szerintem eléggé láthatóan....
Nekem nincs xboxon még hdmi, csak AV aminek másik fele jackes....av-s felén van tv/hd tv kapcsolási lehetőség, meg egy hd felbontás...
mindjárt jobb mint egy sima tv és a beállítás, meg egy 720x480-as felbontás ami alapból van, mert sosem néztem mondjuk.....
Superlompos írta:
Minimum alatt azért is van, mert alapvetően a felbontás a ps1-nél és a ps2-nél 640X480 kb. Ezt onnan tudom, hogy emulátorral ezt lehet akár 6-szorosára is növelni, azaz 3840X2880-ra PC-n. 😜 Mondjuk ehhez már nem árt a két videókártya. De a 3-szorost nagyítást kibírja egy erősebb kártya is.
Én játszottam ps3-mon és látszott, hogy ott se nagy a felbontás. 😜
De ez örökké "harc" lesz. mindenki mérlegelni tudja, hogy mi az amire jobban szüksége van, és azt veszi meg.
D4V1D írta:
stalker41: nektek is kell ujjitani a gépeket kb ugyan annyiért... szerintem kb 1 évente ha nem akarsz a régi játékokkal játszani...
és miért kellene eladni a régi konzolom?az ujj se lesz több mint egy gép 😀 úgy mondod mint ha minden 2 évben ujj xbox vagy ps jönne ki....
aki nem hülye alapból olyat vesz amit nem kell 1-2 év múlva eladni és ez nem azt jelenti h a legjobb kell mert kb 100 ezer ft körül lehet venni olyan gépet amihez akár 4 évig ha nem több ideig nem kell hozzányúlni igaz nem fog maxon menni az összes game de így is valószínűleg h szebb lesz mint konzolon....
Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de nagyon kellene a segítségetek, vettem egy xbox360 vezetékes kart PC-re, felraktam a drivert, az működik, Windows 7 64 bites oprendszerem van.
De amikor bedugom, villannak a ledek, de amikor eltűnnek nem történik semmi, nem észleli valamiért. Se eszközkezelőben se játékvezérlőknél, tehát Semmi!
Kérlek, segítsetek!!!
*Pontosabban csak az 1-es és a 4-es ledek villantanak egyet
KOnzolra jobb húzócímek jönnek ki,PC-n meg lehet h most szebb grafikát elérsz de h elérd rákell költeni egy konzol árát ha nem többet.
Nem lehet megnézni elvileg, hogy milyen flash van rajta.
Ha meg open tray-t ír ki, akkor lehet csak 1 "aktiváló cucc" kell.....
Nekem is régi flash van rajta, és csomó játék csak azzal megy...
ez igaz de akinek a grafika kell az egyértelműen pc-s ez mindig így lesz én nem mondom az h nem számít de nem a miatt vagyok pc-s...
amúgy a konzol csak rövidtávon éri meg mert ha minden eredeti gamet megvesz akkor előbb-utóbb drágábban fog kijönni mintha egy drágább pc-re veszi meg az eredeti gameket
wareznál meg chippeltetés miatt ugrik is a garancia...
no meg egy pc-t könnyebb javítani én már nagyon sok gondot elhárítottam azzal h valahol megtaláltam azt a hibaüzenetet vagy jelenséget így jó sok pénzt sikerült megspórolnom..... hát azért nem hiszem h sok konzolos csak úgy szétszedi az xboxot vagy ps3-at és ezt meg azt kicserélgeti....
van PC-re PCSX2 emulátor , csak fel kell kicsit turbózni a gépet a WII meg a Gameboy game-k meg Dolphin emulátoron müködnek
Le is írtad a konzol legnagyobb hátrányát. 😃
Vagy adott esetben legnagyobb előnyét.
Ezért rendeltem meg 1 boxot, kedden legkésöbb megjön levan a gond a laggolról 😀
call of duty pc-n rosszabb játékélményben mint egy killzone3 ps3-n számomra,vagy egy devil may cry vs god of war 3 (pedig cod fan vagyok és a DMC széria is a kedvenceim közé tartozik)
fél évente újítani ?? hmm ez nagy tudatlanság nem is jelenik meg csak évente új adott hardverből ez lehetetlen amúgy ha valakinek 2 féle konzolja is van az meg már végképp nem éri meg anyagilag pc helyett
irányítással úgy vagyok hogy ki mit szokott meg amúgy megfigyeltem h a konzol port gamek irányítása nagyon le van butítva controlleren kell szarakodni kombinációkkal.... ám megnézném hogy egy armának hogyan oldanák meg az irányítását 😀
bátyám gépébe egy lassan 4 éves hd4850 van amit én adtam el neki és maga a többi része meg már lehet hogy van 5 éves is és hát szinte minden megy nála és nem is akad de azt is elárulom ha valaki maxon akar futtatni fullHD játékokat annak se kell évente...
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy mennyivel. 😜
szemmel látható😜
ám xboxról is találtam
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_games_compatible_with_Xbox_360
kíváncsi voltam rá mert ha valaki konzolos és újít akkor lehet meg kell tartania a régit ha majd valamikor akar játszani régebbi gamekkel pc-nél nincs ilyen simán eladja az ember a régi hardvert és akkor már nincs akkor költsége az újíttatásoknak...
A WII viszi a jó régi 8 bites NES játékokat is, pl.
ám láttam mostanság 1-2 dolgot a neten
http://game pod/hir/a_crytek_a_konzolok_halalat_josolja.html
na hogy ezzel mi a célja a cryteknek azt nem tudom tőlük bármi kitelik....
http://www.gamestar.hu/pc-gaming-vs-console-gaming-egy-erdekes-felmeres-a-formatumok-csatajarol.html
beszélnek itt hardverköltségről meg minden de konzolnál ha minden gamet eredetibe megveszel akkor drágább lesz mert pc-re olcsóbbak a gamek ha meg warezolsz akkor ki kell chippeltetni azt akkor garancia ugrik pc-nél nincs ilyen újabban 1-2 hardvernél már tuning esetén is megadhatják
arról nem is beszélve h sokkal könnyebb pc-s játékokat találni neten
konzolból meg 5-6 évente jelenik meg új és akkor meg jó nagy lesz az "újítási költség"
amúgy a mostani konzolok viszik a régebbi változataikra megjelent gameket? tehát péltául ps2-es game meg ps3-on?
Részben igaz, amit írtál, de nem teljesen tudok vele azonosulni. Az oké, hogy konzolra minden játékot meg kell venni, de pl. az Xboxot és a PSP-t (csak ezekről tudok) ki lehet flashelni és akkor máris nem kell minden játékot megvenni rá. Az írásod első felével azonban teljesen egyetértek!
Xbox-ra a FORZA4,a Gears Of War sorozat,PGR,Crackdown...
Nem érdemes ezen vitázni,elég nagy hülyeségeket írtak itt fentebb hogy pc-n jobb a játékélmény...
+ az is ott van hogy azt mondják hogy a gépet újítgatni kell,ennyi erővel a konzolokra meg megkell venni a játékokat...
Kinek pap kinek paplan
konzolra megjelent címek amiért érdemes konzolt venni... (Forza, Halo, Uncharted, MGS, God of War, Ninja Gaiden, Castlevania... stb)
De ahogy gondolod.Konzolra is vannak jó játékok,azoknak is igen szép grafjuk van.
Nekem nincs xboxon még hdmi, csak AV aminek másik fele jackes....av-s felén van tv/hd tv kapcsolási lehetőség, meg egy hd felbontás...
mindjárt jobb mint egy sima tv és a beállítás, meg egy 720x480-as felbontás ami alapból van, mert sosem néztem mondjuk.....
Minimum alatt azért is van, mert alapvetően a felbontás a ps1-nél és a ps2-nél 640X480 kb. Ezt onnan tudom, hogy emulátorral ezt lehet akár 6-szorosára is növelni, azaz 3840X2880-ra PC-n. 😜 Mondjuk ehhez már nem árt a két videókártya. De a 3-szorost nagyítást kibírja egy erősebb kártya is.
Én játszottam ps3-mon és látszott, hogy ott se nagy a felbontás. 😜
De ez örökké "harc" lesz. mindenki mérlegelni tudja, hogy mi az amire jobban szüksége van, és azt veszi meg.
mondjuk ez a tv-től is függ 😃
Így van😆
HDMI kábellel már is sokkal szebb a kép😜
stalker41: nektek is kell ujjitani a gépeket kb ugyan annyiért... szerintem kb 1 évente ha nem akarsz a régi játékokkal játszani...
és miért kellene eladni a régi konzolom?az ujj se lesz több mint egy gép 😀 úgy mondod mint ha minden 2 évben ujj xbox vagy ps jönne ki....
aki nem hülye alapból olyat vesz amit nem kell 1-2 év múlva eladni és ez nem azt jelenti h a legjobb kell mert kb 100 ezer ft körül lehet venni olyan gépet amihez akár 4 évig ha nem több ideig nem kell hozzányúlni igaz nem fog maxon menni az összes game de így is valószínűleg h szebb lesz mint konzolon....
Igaz a konzol abból a szempontból jobb,hogy olcsóbb,de a gépen sokkal jobb a grafika és a játékélmény.😂
Amúgy nincs kizárva, hogy nem szereti a 7-es winydózt....
De amikor bedugom, villannak a ledek, de amikor eltűnnek nem történik semmi, nem észleli valamiért. Se eszközkezelőben se játékvezérlőknél, tehát Semmi!
Kérlek, segítsetek!!!
*Pontosabban csak az 1-es és a 4-es ledek villantanak egyet