Konzol vs. PC

Szerző: dave500, 2008. November 21., téma
Fórum » Konzol
Azért nyitottam ezt a topicot, hogy elmondhassa mindeki kinek mi a véleménye. Jó forumozást!

Üdv: Dave500
Hozzászólások: 1 089
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sweetwater avatar
Szerintem nincs is jobb egy erős PC-nél ha kell valami csak letöltöd telepíted..Viszont a konzol.... 😜
0
0
0
0
no avatar
ricsko1234 http://xbox360emulator.net/bios.html tessék itt egy link!😀
0
0
0
0
Abelsu avatar
az van nekem slim corona v4 a legújabb slim 😆
0
0
0
0
ricsko1234 avatar
Cső. Tud vki xbox 360 emulátorhoz biost?
0
0
0
0
DonTuros avatar
Sziasztok.! 😀
Szerintetek PlayStation 3 Super Slim 500GB vagy inkább XBOX 360 E 250GB érdemes venni .?
Előre is köszönöm segítségeteket & esetleges véleményeteket.! 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ezért kell venni ps4-et,ebbe most lesz olyan hardver ami majd tolja a szánkba a grafikát 😀 De a legjobb ha van mindkettő 😀😉))
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Én meg kikölcsönöztem egy ps3 konzolt és hozzá a Last Of Us-t aztán meglepődtem h milyen k*rva jó játék.Visszavittem a konzolt és mondom felteszem PC-re.....ja h PC-re nincs.....(még szerencse h van ps3-m 😀 😉)
0
0
0
0
Sweetwater avatar
Hétfőn ki kölcsönöztem egy Xbox 360 S 4Gb konzolt és hozzá két játékot.Az egyik játék a Medal of Honor 2010 volt amin nagyon meglepődtem mert rettenetesen csúnya volt a grafika amikor visszavittem másnap a konzolt akkor eszembe jutott hogy felrakom PC-re is és meglepetésemre mintha nem azzal a játékkal játszottam volna a textúrák gyönyörűek voltak minden eszméletlen volt!Szóval ha tehetném inkább költenék PC-re.Mert az Xbox-os grafika...azt inkább hagyjuk! 😜
0
0
0
0
no avatar
Bence: Akár 5-7 évig is ellehet lenni ha jókor jót veszel meg!
0
0
0
0
no avatar
ez olyan idegesítő hogy mindig ezt hallom hogy a PC-nél évente kell cserélgetni viedokátyát stb.. blahblahbal ez nem igaz megveszel 1-szer egynormálisat és azzal elvagy vagy 3-4 évig (legalább is én)
0
0
0
0
gabee97 avatar
Egy biztos szerintem ha konzollal kompatibilissé tennék az egeret és bill.-et alaposan lecsökkenne a PC piac 😃 és eladási rekordokat döntenének a konzolok.
0
0
0
0
Bicike avatar
Nehéz kérdés egy kicsit...konzolt azért érdemes venni, mert szinte sikerjátékok azokon jelennek meg (Uncharted, The last of us, Gears War, God of War stb) hamarabb jelennek meg rá a játékok...emlékszem, osztálytársam rongyosra játszotta a GTA IV-et Boxon, amikor PC-re megjelent...egy konzol nem drágább egy gamer PC-nél, ellenben gyengébb a grafika..sok játékkal akár többen is lehetőség van játszani, jó verekedős játékok (Mortal Kombat, WWE, Tekken) kizárólag konzolra jelennek meg...(Az MK kivétel, de arra is 2 évet kellett várni) Nincs internet, legalábbis Boxon, mert oda elő kell fizetni, ami nem olcsó. A PS3-nak viszont nagyon jó szolgáltatásai vannak. Az eredeti játékok drágák, így érdemes az XBoxot flashelni, de ellenben nincsen internet.
PC: Tudsz lemezt írni, filmet letölteni, böngészni, gépelni.

Én megbántam a PC felújítást, inkább vettem volna egy konzolt, meg használtam volna internetezésre a PC-met.
0
0
0
0
gabee97 avatar
Konzolnak sok előnye és hátránya is van,ha lehetne használni hozzá egeret és billentyűzetet egyértelműen konzolt vennék,de addig maradok a PC-nél mivel a lövöldözős játékokban sokkal előnyösebb az egér pontossága mint a gamepaddel szenvedni.PC-n multiplayer több lehetőséget ad mint a jelenlegi generációs konzolok,és grafikája is szebb.Konzol mellett szólna a könnyebb irányíthatóság egy GTA,Max Payne,Tomb Raider és ehhez hasonló mászkálós játékok irányítása,de PC-hez lehet csatlakoztatni gamepadet.PC-re a játékok is olcsóbbak és nem is kötelező megvenni a régebbi vagy újabb játékokat hanem le is töltheted.Jelenlegi gen. konzolokra sokkal drágábbak a játékok mivel a mostani játékokat le kell "butítani" hogy fusson rajtuk.Konzol mellett említeném meg hogy olcsóbb és több játék is van rá (azthiszem),mint Pc-re és nem kell évente cserélgetni benne valamit mint PC-nél hogy jobban fusson a játék.Megveszed 80-90 ezer forintért és 5 vagy 10 évig el is vagy vele,viszont ha sok játékkal játszol és megveszed őket pár év múlva kijön belőle egy hardcore PC ára,hacsak el nem adod őket,ami mondjuk új Xbox esetében nem nagyon lesz lehetséges majd..
0
0
0
0
BpZsolt82 avatar
Az pisi 3. De hogy kapcsolódott a témához? Azt gondolod a számitógépben el romlik valami. Ember ide nyomják ki a legfejlettebb eszközöket legyen szó akármelyik hardware-ről. Mellesleg a játékaidat sem máson csinálják , számitógépen. És mindenkinek egy púp a hátán a fejlesztés külön mert az egészet át kell dolgozni gagyibb grafikára hogy el tudjon ott futni normális FPS-el. Ezt meg nem csak én mondtam hanem például Gabe Newell is.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Köszöni a ps3-m de 5 éve napi 4óra/nap átlag játékkal még mindíg játszok rajta...Ha oda fejlődnék mint ahol most te tartasz,akkor inkább megtartom a gagyi konzolom.
0
0
0
0
BpZsolt82 avatar
Total War Shogun 2 -9 pont.(amitől a konzol már leégne)
Guild Wars 2 -9 pont. (év játéka)
Sims 3 -9 pont.(nálatok 6 pont . csúnya bukás amikor a nyomorult konzolon akarnak egy full kidolgozott épitős játékot csinálni, gyenge hozzá az a hardver)
és mind editors choice.
És nézegesd még a többszáz 8.5-ös játékot ami csak nálunk jelent meg mert nálatok kivitelezhetetlen normálisan mint pl a Sims 😆
És még tegyük hozzá hogy ami ott 9 lett és nálunk is van az nálunk egytől egyig 9 lett szintén. De ez nem mondható el vissza a konzolról 😃DD PC játékot arra meg csinálni jól nem tudnak. Na csoki. Hamarosan vége a konzolodnak amugy és mehetsz majd mobil játékokkal tolni, mert ez a kategória már lassan csak az lesz .
0
0
0
0
Davezorrr avatar
te nagyon menő lehetsz...pls teach me master !!! Te igen igen igen értelmiségi...Pls veregesd meg a vállad h te Football Managert tolsz PLS !!! Esetleg még anyukától is kérj dícséretet h te mennyire nagyon okos vagy...pfff cső
0
0
0
0
BpZsolt82 avatar
Hagyjad már a fikát. az egy arcade játék. Nálunk mindenki Football Managert tol. Csak menj el előtte egy angol tanfolyamra, meg lehet hogy IQ fejlesztés sem árt 😆 Angliában a foci országában legeladottabb foci játék , nem véletlenül. Nem neked való.
Mondom , dedós a konzol. Buták a játékok. Arcade gammák amikkel utoljára 10 évesen játszottam szegán. Aztán volt pénzem mindig jó számitógépre 😆
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Szakadok rajtad ember 😆 egy 5 éves géptől se várod el h full hd-ba futtasson egy gamet...akk mondok én vmit.: az összes fifa jobb konzolon mint pc-n...ha már minden stratégiai játék exkluzívabb neked...fifa 11 annyira szar volt pc-n ps3-hoz képest h ott a pc nagyon elbújhat...am. Killzone 3 - 8.5 pont Uncharted 3 - 9 pont...
Ebből is látszik h tudatlan vagy...ps3-ra jön hd-ben a bf4...ps4-re full hd
0
0
0
0
BpZsolt82 avatar
A ps4 sem lesz 1080p a Battlefield 4 is 720p-be megy a konzolokra. Szóval hagyjál engem a vhs kazetta minőségü szarjaiddal. 5 méterig nem fogsz látni a játékban amig én pécén 5 kilóméterről kilőnélek headshot-al hála a magasságos felbontásnak meg hibátlan grafikának.
0
0
0
0
BpZsolt82 avatar
Számomra még a nem legjobban sikerült stratégia is milliószor exkluzivabb mint egy ilyen uncharted. Intelligencia van benne mint minden pc játékban. Nincs lebutitva sem a játékmenet sem a grafika. Viszont ha megnézek egy 720p felbontásu konzol játékot elkap a hányinger egy anno 2070 után 1080-be ! Te még soha nem is láttál életedben igazi Full Hd játékot, mivel az nem a tévétől lesz a játék , hanem hogy abban készül el. DE az nálatok egész pontosan 1280 pixel szélességben , ami ocsmány.
Nem gondolod komolyan hogy 4 cim mond valamit? Bele mertél már valaha nézni a pc játék felhozatalba? Mondom, nézz vissza egy évet. Csak nehogy sirva fakadj.
0
0
0
0
BpZsolt82 avatar
6,4,6,5,5. ilyen pontok vannak a ps3 játékoknál. Tomb raider meg nálunk is van , bioshock nálunk is van. Mind a kettő mérföldekkel jobb grafikával és True HD 1080p felbontással. Viszont nézd meg nálunk pedig ez még rossz hónapnak nevezhető de minden 7-8. Meg ha visszatekintessz szintén csúnyán le leszel oltva hogy nincs pénzed normális gépre csak arra a gagyiboy-ra.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Aha...killzone,god of war,gran turismo,uncharted csak h pár címet említsek annyira dedósak h kettő közüllük év játéka nyertes volt...tudatlan hc pc fan vagy és itt pattogsz...mondj pc exklúzív címeket pls !!! Stratégián és mmo-k kívül nem nagyon fogsz tudni...dickhead
0
0
0
0
BpZsolt82 avatar
Néhány játékról beszélsz ami hót dedós. Mi nem várunk évekig egy játékra hanem többszáz közül válogatunk. Most raktam össze 330 ezerért inkább egy gépet. És cseppet jobban bejön a pc játék.
Kajak baromságokat hordtok össze. Több ezerrel több játék van pécén és több is jelenik meg. Ami nálunk nem arra itt nem is lenne akkora érdeklődés a gyerekeken kivül mást nem mozgatna annyira.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
5-6 pont ? Nézd már meg az only ps3-s címeket...neked se volt még konzolod
0
0
0
0
BpZsolt82 avatar
Davezorrr : PC-n hol volt 3D 2007-ben? Te most viccelsz?? 2000 előtt te tudatlan. Viszont mondok még valamit . A te ócska 720p felbontásod szélességben 1280 pixel . Tudod hol volt pécén meg mikor?? 2000-ben. És akkor is volt utoljára nagy durranás nálunk. Ma már ciki.
0
0
0
0
BpZsolt82 avatar
Hogy konzolra több játék jelenik meg? Hülyéskedsz ember? mikor kezdtél el gépen játszani, tavaly? Menj fel a gamespot oldalára és számold össze hány ps3 játék jelent meg 2012 Június óta. Ott lesz rögtön az első oldalon az összes az a néhány darab. Aztán nézd meg szépen a pc megjelenéseket, az első oldalon még csak 2013 Februárig tudsz majd visszatekinteni. El fogsz fáradni a számolgatásban de megpróbálhatod. Az exkluziv játékaidat meg hagyjuk. Nagy ritkán érnek el legalább 8 pontot. A többsége meg 5-6 pontos gagyi. Meg amugy sem üti egyik sem azt az értelmi szintet amit pc-n meg szoktunk. A grafika meg vhs minőség 😃 Egy csomó ilyen miki egér kalandjai meg japán olcsó viccek és hasonló értelmiségi cuccok.
Csak a Steam-en van több mint 2000 pc játék és az még közel sem az összes. Mielőtt benyögsz valami hülyeséget legalább néznél utána a dolgoknak. A konzol olyan amilyen annak jó akinek erre van pénze, vagy pedig gyerekeknek. De komolyabb ember már valahogy rakjon össze egy gépet ne nintendózzon.
0
0
0
0
krisz7777 avatar
Elnézést hogy ezért írok, de egy olyan kérdésem lenne, hogy ha egy SAMSUNG SyncMaster S22A300B 22" monitort összekötnék egy PS3-al, HDMI-DVI kábellel akkor működne-e? És ha igen, akkor futna-e szépen rajta a Red Dead Redemption vagy más PS3-as játék? A válaszokat előre is köszönöm! 😀

(Itt vannak a monitor adatai: http://www.***/monitor-c3126/samsung/syncmaster-s22a300b-p46185912/termek-leiras.html )
0
0
0
0
pgg01 avatar
Konzol = vhs minőség.
0
0
0
0
Underworld avatar
molfer98 írta:
Engem konzolon valamiért jobban lekötnek a játékok

Van 1 tippem miért,engem si jobban lekötöttek,mert nem kell gép előtt görnyedni,és az egeret kattintgatni,kényelmesen hátradőlsz a kanapén,azt játszol,úgy az igazi!! 😃
0
0
0
0
Davezorrr avatar
CREDIT írta:
Kár ezen vitatkozni szerintem. Mind2-nek meg van a maga előnye és hátránya.


Szerintem ezzel a mondattal kéne zárolni a topikot 😎 annyira értelmetlen ezen vitatkozni...kb. olyan mint az autó vs motor.Credit szavaival élve : Mind2-nek meg van a maga előnye és hátránya
0
0
0
0
CREDIT avatar
Kár ezen vitatkozni szerintem. Mind2-nek meg van a maga előnye és hátránya.
0
0
0
0
nomad2 avatar
Gondolkozásra szolgáló rész😆............de egy 90 éves embert nem ez kéne hogy zavarjon😉
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Nomad: mi......... ez a ........... sok pont.......... a mondani valódban............???
0
0
0
0
nlacka13 avatar
Pc jobb vmennyivel!!!! Akcio játék +ezek jobban élvezhetöbbek + grafika is egy nagyon picivel jobbb
Hát nekem van1 ps3-am sztem az xbox ps annyival jobb h az ujj játékok mindig konzolkra jönnek ki
+ még fifazni gépen nagyon nem szeretek inkább ps-en
Szval ennyi vmibe ez jobb vmibe az!!! 😃
0
0
0
0
nomad2 avatar
A konzol meg sem közelíti a Pc-t.........nézzetek már rá a konzolos grafikára😲. Ha úgy akarom veszek használtan egy x-box kart és azzal nyomom, ezerszer szebb grafikán!!Van egy pénzes barátom és vett egy Ps3-at, de amikor át jön nálam játszani el van ájulva a külömbségtől........most ő is épít egy vasat😆. Noha drágább is, de óriás külömbségek vannak, és nekem ne gyertek azzal hogy nem számít a grafika mert az hazugság!! Mi a francért akarnátok játszani, ha nem a grafika miatt......ha szórakozni akarok akkor játszok a kisfiammal, de ha ámulni akkor bekapcsolom a gépet és elindítok egy CryEngines játékot és kész. Ha kevés a gép kicserélsz valamit és mehet tovább...........a gép első összerakásra drága, utána már nem........a győztes a PC...........jah és tényleg nagyon sok játékot a konzolok rontanak el.........nem tudom mi lenne ha előbb lenne PC-n és utába konzolokon.........megmondjam mi lenne!!?? Leégne a konzolotok😆. PC-s társaim ne hadjátok magarokat!!.......de azért nincs ebből harag😀
0
0
0
0
no avatar
Joo igazatok van de amivel én azoktam játszani strátégia olyanckevésbé van vagyis úgy tudom
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
S inkább az állja meg a helyét. Több az olyan játék, ami konzolon igen, de PC-n nem jelenik meg.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Ennyierővel az első állításod forditva is igaz
0
0
0
0
no avatar
Én azért szavazok a PC-re mert:
1.Nincs minden játék konzolra
2.Ha annyira nem jó a billentyűzet irányítása pár ezerért veszel egy joystickot.
3.Ha tönkre megy a PC-d akár te is megtudod javítani de a konzolt már nehezebb(szerintem).
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
egyértelműen PC. én eladtam a gépem hogy xboxot vegyek és nagyon megbántam. -a) Minden Fizetős a-z ig
-b) drága minden
-c) a microsoft mindenből a hasznot látjja
-d) minden játék egy lebutítot Szar...
PL: rendes vinyókal csak az RGH-s Xbox működik......
a multihoz is fizetni kell(GOLD tagság) ....öö ezt melyik csernobili microsoft-os emberke találta ki????
Istenem-.-"
nekem Slimem volt de az is 2 óra után kikapcsolt mert túlmelegedett-.-"
meg ez a lebutítás minden játék 800X600 fut lowon-.-"
meg BF3-ba a max player 24

oké értem én hogy 512mb ramal kell gazdálkodnia
de istenem minek adnak ki olyan játékot boxra ami........
a grafikájáról híres(xboxon pocsék)
PC 64 playeres a BF3 és úgy az igazán élvezetes
24 ilyen nagy pályákon? fél óra míg megtalálsz 1 embert...
jobb lett volna ki se adják rá.....
de a microsoft állítja hogy az Xbox még 2013 is megállja a helyét....F*szt!
egy jó tanács sztem ne vegyetek Xboxot!!!(saját vélemény)
az esetleges helyesírási hibákért elnézést!!
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Csajok szeretik a konzolt😆 tapasztalat😉
0
0
0
0
no avatar
Én úgy vagyok evvel, a PC vs. Konzol témával, hogy:

Vannak olyan játékok amelyek tényleg élvezetesebbek konzolon, mint PC-n. Például: Assassin's Creed. Mindhárom platformon játszottam az Assassin's Creed-el, a legélvezetesebb - számomra - Konzolokon volt. Jobban élveztem a játékot mint PC-n. Valahogy könnyebb volt a játék, jobban elmerültem benne. Viszont vannak játékok amelyek PC-n jók. A RTS-ek, RPG-k. Azok a játékok amelyek ebbe a két kategóriába tartoznak, mind élvezetesebbek PC-n mint Konzolokon - ez az én véleményem -. Számomra egy RPG nagyon "buta" Konzolra ugyanúgy egy RTS is az.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
ps3-n lehet netezni,xboxnál nem tudom h van(ott még h multizhass arra is kell fizetni. DAFUQ),irányítás meg szokás kérdése.Fps - pc,sportjátékok - konzol.Nekem még pc-n sose sikerült olyan jól bekalibrálnom a controllert h olyan finom irányítású legyen mint konzolon.
0
0
0
0
no avatar
Egyrészt konzolra azt mondják meglehet szokni az irányítást de SOHA SOHA SOHA nem lesz olyan jó az irányítás mint a PC-n.
vs.
Gépigény nincs konzolnál (szóval olyan van hogy ps3,ps4 de olyan hogy 3 giga ram meg ilyenek nincsenek)

Tehát Nekem a PC a győztes! Különben is hivatalos ügyeket,meg netezni pc-n kell nem konzolon és javítsatok ki ha nem de tudtommal rothadtul de nem lehet konzolon netet használni.(max multiplayerhez)
0
0
0
0
molfer98 avatar
Engem konzolon valamiért jobban lekötnek a játékok 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció