Téged melyik játék idegesített fel a legjobban?
Hello!Ezt a topicot azért nyitottam, hogy mindenki el tudja mondani, hogy melyik játék idegesítette fel a legjobban és miért!XD
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!XD
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
a TF2 úgy kiidegelt hogy az egeremnek búcsút mondhattam.
De amúgy minden játék valahol-valamikor felhúzza az embert, sztem nem vagyok ezzel egyedül. Ha valami nem megy egy játékban, akkor máris ideges leszel. 😆
De ha külön példákat kell mondani:
- Battlefield 3... a sok 'KEMPER' miatt... halál rájuk...
- Indiana Jones játékok... nem mai darabok, de azokkal izzadtam néha
- Dead Space... voltak alkalmak, nem kevés
így ez a 3 kifejezetten felhúzott 😀 mégis kedvencek 😀
(Meg mikor még kicsi voltam nagyonritkán a Duke Nukem 3d 😃 )
Igen,és az NFS-ek...mikor csak egy kicsi hiányzik a győzelemhez....akkor mindig történik valami...
Illetve ezt a pályát utálom benne a legjobban...
League of Legends. Eggyértelműen ez a legidegesítőbb játék amit valaha is alkottak! Még a cod sem ilyen durva, szerény véleményem szerint!😃
Én inkább úgy fogalmaznák hogy nem tudsz játszani vele. A LoL hogy b*szná már fel az agyad?! Max az ha beölnek sokszor, vagy rosszul vásárolsz, de amúgy meg nincs semmi olyan dolog benne ami felb*szhatja az ember agyát.
Én nem tartom a kedvenc játékaim között, mert nem igen csípem ezt a Dota fealinget, de mikor játszottam vele egyáltalán nem kaptam tőle agyf*szt. Beöltek néhányszor kész. Ez minden játékban így van, profi játékos nincs.
Rayman Origins
Rayman Origins? :-) azon meg micsoda?
Egy pályát 20x meg kellet csinálni, hogy tovább engedjen. 😆
League of Legends. Eggyértelműen ez a legidegesítőbb játék amit valaha is alkottak! Még a cod sem ilyen durva, szerény véleményem szerint!😃
Ebben igazad van. mikor megjelent még jó játéknak tartottam, de az első játék után fölcseszte az agyam. kértem egy kis segítséget, erre nekiálltak pattogni. nem írom inkább le mit írtam vissza de után fogtam és otthagytam az egész bagázst. azóta rá se nézek erre a sz@rra 😀
Rayman Origins
Rayman Origins? :-) azon meg micsoda?
De ez csak az én szemszögem. Lehet velem van a baj, vagy csak azzal hogy túl brutálisnak csinálják meg az egyes fokozatokat.
(Na jó, Csé-ben van néha hogy a nyomorék csalók felhúzzák az agyam.)
Alien vs Predator multiplayer a sok spammer miatt.
Turok 1-2 az nagyon kicsapta nálam a biztosítékot 😆
Nehéz végigvinni.
Engem ma idegesített fel a blacklight retribution mert az ellenséget mindig ahoz a ponthoz spannolta,ami a legközelebb van az elfoglalandó ponthoz,de minket mindig legmesszebb.(multis fps játék)
ati 😆 ilyen már nekem is volt vissza megyek a játékba és gondolkodok hogy ezek mikor rúgták azt az 1 gólt 😆
😆 én is meglepődtem 😆