Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kismadar avatar
PC:
- The Division

PS5:
- Cyberpunk 2077 Phantom Liberty
- The Division 2
- Sniper Elite 5
0
0
1
0
Warlordcommander avatar
Volcano princess, tetris effect, és továbbra is genshin impact.
0
0
0
0
Ironmask avatar
Ninja Gaiden Sigma 2 (PC)
Ninja Gaiden 3 Razors Edge (PC)
Bloody Spell (PC)
Trek To yomi (PC)
Assassin's Creed Mirage (PS4)
0
0
0
0
bukta2 avatar
Hát, én örülök hogy rátaláltam nemrégiben a The Division 2-re, mert ez a játék egyszerűen fantasztikus... anno játszottam keveset az első részével de nemtudom, úgy.. abba is maradt valamiért, és a 2. csak nemrég vettem meg egy leárazás keretén belül a DLC-vel, ahhoz képest hogy 2016-os a játék, a játékmenet, karaktermozgás remek, grafika valami nagyon komoly...egy dolog ami nem nagy szám az az NPC-k kidolgozottsága, na az gagyi...de ezt leszámítva nagyon hangulatos a játék! És ami öröm az ürömben hogy készül a 3. Rész is már! Bár azzal még jó ideig sztem nem kell játszani...bár ha azt nézzük csak most szeptemberbe lett hivatalos hogy készül, de már 2016-os a második része... szóval nemtudom... bármikor is jöhet 😅
Most az ünnepekre nem hoztam haza az asztali gépemet a szüleimhez, csak a Steam Deck-et de szerencsére ezen is nagyszerűen fut a game! 😅
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@bukta2: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
bukta2 avatar
Egyedül, és igazad van, az enemy nem valami változatos, és elhiszem hogy egy idő után unalmas lehet, de az én 20+ órám azért még távol áll ettől, még a felszínt sem kapargatom... másoknak bőven 1000+ órájuk van benne...😅
0
0
0
0
kismadar avatar
@bukta2: A lentebb írt kommentednek köszönhetően én is újra elővettem, és be is szereztem hozzá a New York dlc-t is. Közben az 1-et is újra kezdtem. 😅 Ugyanúgy leköt mindkettő, viszont nekem az első rész így második végigjátszásomra is jóval hangulatosabb. Szó mi szó a Ubisoft nagyon ért a játékaik mapjának elkészítéséhez, és azok megtöltéséhez, bárcsak minden másban is ilyen kreatívak lennének!
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kismadar: Na remek! 😅 így Steam Deck-en annyira nem tudom beleélni magam (kisképernyő, meg ez a controlleres irányítás) sem fekszik nagyon még nekem (mint örökös PC-s) de igazából megszokás kérdése, PC-n is mostanság egyre többet használom az Xbox controllert, de attól függetlenül nem annyira érzem vele a célzást mint pl egérrel😅 de a játékélmény kárpótol mindenért Deck-en is, pont a minap volt egy olyen rész mikor futok new york utcáin és sötét volt már, mögöttem valahol a közelbe robbanások és bevilágították a robbanások a körülöttem lévő házakat is a fényükkel... nagyon komolyan nézett ki 😅 pedig Deck-en full Low grafikán fut el a játék,akkor mikor esik azveső és csillog minden, meg előjönnek a pocsoják amibe ha belemész a karakterrel akkor hullámzik ahogy mész benne, nagyon jó részletek vannak a játékban, sokmindenre odafigyeltek grafika téren, golyónyomok a falakon,kocsikon amiket kilő az ember ez mind mind hozzádob az élményhez nálam.
0
0
0
0
kismadar avatar
@bukta2: Ezek a részletek tényleg nagyon jól meg lettek csinálva. Na meg a benti főküldetések is elég változatos helyszíneken játszódnak, az a történelmi múzeum volt a kedvencem, ahol vietnámi háborút is lemodellezték, és sok más látványos díszlet volt bent.
1
0
0
0
gyuri191 avatar
Kivittem a cyberpunk 2077+phantom liberty-t (imádtam minden percét 115 óra volt mindent megcsináltam amit csak lehetett)

Most teritéken

Fallout 4

lost planet 3 (hamár karácsony közeleg valami havas tematika pont jó)
0
0
0
0
💬 10
DawnF94 avatar
@gyuri191: Hogy tetszik eddig a Lost Planet 3? Volt, hogy elkezdtem de a Dead Space 3 jutott róla eszembe kellemetlenül sokszor.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@DawnF94: Pedig egyáltalán semmi köze a dead space 3hoz az közel sem lett annyira rossz mint amennyire szidtak
Ez egy unalmas monoton játék
És azon kívül hogy mind a 2ben van ho sok közös nincs bennuk
0
0
0
0
DawnF94 avatar
@MC MaRcI: Umm már bocsi , de ez a játék megtévesztésig a Dead Space 3-ra akart hajazni, aminek nem az lett az eredménye, hogy összekevertem a kettőt, hanem, hogy én éreztem magam helyettük kellemetlenül :D Hallottam, hogy az első meg a második rész egész jóra sikeredett, de nekem ez a Resident Evil-ös játék mechanika is elég döcögösnek tetszett ebben a scifis környezetben. De nyilván egy karácsonyi gamelésre kiválóan alkalmas a havas pályák miatt no judge :D A Dead Space 3 egy jó játék lett, csak az elős kettőhöz képest nem hoztak egy színvonalat a fejlesztők.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@DawnF94: Resident eviles játék mechanika?
Melyik részben volt ilyesmi?
0
0
0
0
DawnF94 avatar
@MC MaRcI: Nem tudom, őszintén szólva elég régen játszottam vele, a Resident Evil játékokkal meg egyáltalán nem. Emlékszem az egyedi tps nézetre meg a ahogy a játék kamerája működik, amit még nem láttam máshol és a capcom fejlesztette mind a két szériát, így jött hogy ez egy Resident Evil-ös örökség.
0
0
0
0
kismadar avatar
@DawnF94: Én hogy játszottam az általad felsorolt összes játékkal elmondhatom, hogy ezek a te saját összehasonlítgatásaid a valóságban nem igazán állják meg a helyüket. Kb mint a fűt a fához esete!
0
0
0
0
DawnF94 avatar
@kismadar: Ezek nem a hasonlóságaik miatt érdekesek, és nem is azért emeltem ki a Dead Space 3-at itt. Hanem mert, hogy a 2010-es évek elején a tps játékokat fejlesztők számára, a Dead Space egy megugrandó léc lett, vagy referencia. És mivel a havas setting és a szörnyek, egyszer már elég sikeresen el lett lőve 2013 februárjában a DS 3-ban ezért az augusztusban kijött Lost Planet 3-nak elég lomha utánzásának tetszik az egész...A Resident Evil-ök elég messze állnak tőlem, és ez így is fog maradni, szval azt megértem, hogy nagyon nem volt releváns hasonlítás. Van, hogy nem áll meg egy játék a másikhoz képest, és akkor egyszerűen eltud érvénytelenedni a hasonlítás során. Azért gondoltam, hogy rákérdezek, hogy mégis hogyan sikerült, mert nekem hiányzik egy jó tps scifi a Dead Space-ek óta. De biztos nem bánta ezt a bukást a Capcom mert a Resident Evil-jeik kasszáltak mindig is. Bocsánat, nem akartam senkit félre vezetni itt a hasonlítgatásokkal, de sokszor így működik a piac, és ez a játék is így fejlődött ki, hogy vették a leginkább a Dead Spacekben ismert toposzokat amiket marketinges szenvedéllyel összeraktak. Mi máshoz hasonlíthattam volna ezt az akció orientált harmadik nézetes scifi lövöldét? Úgy helyes ezt mondani, hogy nem akarta, hogy bármi köze legyen a Dead Space 3-hoz, és látni is a törekvéseiket. :D
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@DawnF94: A Lost planet első része is havas bolygón játszódik
Tehát a Lost planet 3al inkább arra akartak vissza utalni sem mint a dead space 3ra

A Lost planet első része pedig 2006os játék
Tehát még ez a narancssárga részeket lövöm a szörnyeken is hamarabb volt a Lost planetben mint a dead spaceben
0
0
0
0
DawnF94 avatar
@MC MaRcI: Mégsem a Lost Planet jut eszembe erről a feature-ről. És ez a fontos, mert a Dead Space jobban vitelezte ezt is ki. És az utóbbira gondolok referenciaként, nem pedig a Lost Planetre. Elmondható, hogy kb. egyszerre jelentek meg, és h a Dead Space az jobban integrálta a már meglévő tps feature-öket a sztorijába, és erre mindenki az ő sajátosságaként fog emlékezni.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@DawnF94: nekem eddig bejön laza shooter én szeretem az ilyeneket lazulos game
0
0
0
0
bukta2 avatar
Mivel a The Day Before egy orbitálisan nagy BUKTA volt, így kerestem valami hasonlót... mint amit vártam is volna tőle...így most csak a The Division 2 pörög 1000-el. és valami elképesztő egy játék... nem is értem hogy maradt ez eddig így ki nálam...
0
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
@bukta2: Tetszett a szóvicc(ebben az esetben névvic) 🤣🤣
1
0
0
0
kismadar avatar
@bukta2: Jó kis játék az 1 is, meg a 2 is, érdemes bele rakni jó pár órát.
1
0
0
0
DawnF94 avatar
Fallout 4 200 óra, Witcher 3 New Game+-nál tartok a 82. szinten, valamint AC Origins 80 óra
2
0
0
0
X9K338DA avatar
https://gepig.com/game_cover_460w/432.jpg

Kb. 4 órám van eddig ebben a mostani végigjátszásban. Első autónak a Corollát választottam.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Dark Souls 3 NG és NG+
Dead Island 2
0
0
0
0
gyuri191 avatar
cyberpunk 2077 88 óránál fejeztem be most jön a phantom liberty

call of juarez bound in blood
0
0
0
0
bukta2 avatar
Battlefield 2042 (és marad is ez még 1 hétig) utána jön a The Day Before! És az pedig orrvérzésig...😅

Most olvastam egy cikket face-en hogy steamen 90 napja már az első helyen van dupla annyival megelőzve a második helyezetet, a legvárósabb játék jelenleg a steam adatbázisában, innen szoktak nagyot esni az ehhez hasonló alkotások! De szeretném ha ez most nem így lenne, és tényleg egy jól sikerült játékot kapnánk! Nade...1 hét és kiderül.
0
0
0
0
💬 4
xymano avatar
@bukta2: Arra én is kíváncsi leszek de azért mielött meg venném várok egykét tesztet meg véleményt.
Az division ban is mindig vártam, hogy dobnak majd valami zombie dlc t vagy valami.
1
0
0
0
bukta2 avatar
@xymano: Majd írok énis egy véleményt miután kipróbáltam, nekem úgyis első napos vétel lesz. 😅
0
0
0
0
xymano avatar
@bukta2: Az jó lesz, köszi
Remélem tovább már nem tolják el.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@xymano: Hát azt énis...ilyen közel még nem voltunk a megjelenéséhez...😅
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Cyberpunk 2077 eddig 70 óránál tartok

Inversion
0
0
0
0
💬 6
kmetovics avatar
@gyuri191: További jó játékot a Cyberpunkhoz.
Én most tolom 1000-rel a Póki 2-őt.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Köszönöm nekedis szintén jó hálószövögetést
0
0
0
0
kismadar avatar
@gyuri191: Én most veszem jövő héten a dlc-t hozzá, jó játékot kívánok! 😄
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kismadar: köszi nekedis jó gamet akkor hozzá nem fogsz benne csalódni
0
0
0
0
kismadar avatar
@gyuri191: Kösz, hát az alapjátékban már van közel 200 órám, csak ezzel az új rendszerrel nem játszottam még, amit megváltoztattak.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kismadar: sokkal jobb lett a 2.0 val
0
0
0
0
TomSlier avatar
COD MW II Multi, Warzone
MK 11 online
Sons of the forest
Diablo IV
Doom Eternal + a 2 DLC
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Hardspace shipbreaker
Stronghold crusader
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
God of war
Control
Jurassic world 2
Crash 4
Halo infinite
Evil within 2
Dark souls 3
Rise of the tomb raider
Resident evil 2 remake
Resident evil 4 remake
Lords of the fallen 2017
Lords of the fallen 2023
Devil may cry 5
Gta San Andreas def
Tiny tina wonderland
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
Ismét nyomom a Not For Broadcast című mesterművet!
0
0
0
0
bukta2 avatar
Tegnap leszedtem a telómra az új The Division Resurgence-t, az eszem megáll hogy milyen játékot tettek le telefonokra! Simán hozza az első PC-s rész hangulatát (grafikában ugyan azért elmarad de semmi szégyenkezni valója nincsen!) Brutális a grafika is, a videók valamiért nem adják úgy át de a telefon képernyőjén nagyon komolyan fest! Videókba recés,pixeles a kép... viszont telefonon meg tűéles minden és szép a grafika, a történet/Story is eddig remek! Már egy jó 3 órát beletoltam a Story-ba is (ugye ez is Online game) rengetegen játszanak vele, sok embert látok rohangálni Manhattan utcáin, a telefont zabálja rendesen 44 fok sem ritka játék közben! Szerencsére ez a teljesítményre nem igen van kihatással (60FPS- legtöbbször fluid,de néha be-be röccen) ugyanis jelenleg még csak BETA amit December 29.-ig lehet csapatni, és a játékot csak valamikor 2024 Márciusára ígérik. Szóval a lényeg hogy brutális már hogy milyen játékok jönnek telefonokra...generációt lépünk! ez pl most pont egy ilyen játék!

U.I.
0
0
0
0
💬 1
xymano avatar
@bukta2: Kipróbáltam volna de a telefonom nem kompatibilis vele.
Lehet felteszem a gépre a 2t
0
0
0
0
kmetovics avatar
Marvel's Spider-Man
Marvel's Spider-Man 2
1
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@kmetovics: Jó hálószövést 😁😁
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Köszi. Meglesz. Ma kezdem majd el este, csak telne már le a munka 😆 Tegnap fejeztem be a Tsushimat. Továbbra is egy remekmű az a game. Ajánlom neked, ha netán kimaradt volna.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: háát igen a tsushima ha kijönne pc-re jólenne
1
0
0
0
bukta2 avatar
Még mindig a Forspoken (kb 60-70 óra körül járhatok már) és még mindig rengeteg a gyűjtögetni való!

Viszont amint kijön 7.-én a The Day Before, rávetem magam! Onnantól az fog pörögni 1000-el!
0
2
0
0
💬 3
bukta2 avatar
@gyuri191: igen! remélem már tényleg lesz belőle valami! 😂
idén nekem az év játéka a Forspoken lett Ratchet and Clank Rift Apart lett a második a harmadik meg lehet ez...a Starfield-sem volt rossz, azt is végig vittem, viszont nem nagyon mutatott újat, és a grafikától sem estem hasra... Spoiler!
egy Star Citizen-nek a nyomába sem érhet (persze nem is illő a kettőt 1 kalap alá venni de mégis sokan megteszik mert űrösdi mind2 játék 😅)
az Avatar-t vártam még de a tesztelők játékmenet videói el is vették a kedvemet az előrendeléstől... és attól is hogy megvegyem... pláne teljes áron, ez a The Day Before- meg Early Access lett végül de legalább 40€-ért már vihető lesz!
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@bukta2: Háát ha ki is jönne akkor jó játékot hozzá
0
0
0
0
Denk95 avatar
PC:
-Hearts of Iron 4
-Mafia 2 Definitive Edition
PS5:
-Death Stranding
-Man of Medan
0
0
0
0
kismadar avatar
Layers of Fear(2023)
Alan Wake 2
Resident Evil Village
1
0
0
0
DarkEvil avatar
Play Call of Duty Black Ops Cold War
0
0
0
0
Ironmask avatar
Alan Wake 2 (PC)
Assassin's Creed:Mirage (PS4)
0
0
0
0
no avatar
Évek óta főként Battlefield 5, viszont a rengeteg hacker miatt szinte már élvezhetetlen. Szó szerint menekülni kell előlük egyik szerverről a másikra. Report hiábavaló, mert a DiCE magasról tesz rá, nincs support, nem foglalkoznak vele, mert hát ugye ott van a 2042, abból van bevételük..(játszottam a 2042-vel is, viszont nekem nagyon nem jött be, nyomába se ér az V-nek)
0
0
1
0
💬 5
reflmix avatar
@Stevensoon: Bf 1 ben is hasonló a szitu, apró kis darabokra törném a világtalan kezeit,hogy miért jó ez nekik hogy el cseszik teljesen a normálisan játszó emberek játékát. Szerencsétlen szardarabok.
0
0
0
0
no avatar
@reflmix: Az ilyen emberek általában kisebbségi komplexusban szenvednek és így próbálnak kompenzálni, de ettől még ugyan olyan nullák maradnak, sőt..Ha rajtam múlna többet biztosan nem fognának egeret a kezükben😈😇
0
0
1
0
reflmix avatar
@Stevensoon: Nagyon nagy múltja van ezeknek a "csalásoknak" , Pedig aztán ha akármiféle okot is néznék ahhoz hogy megérje csalni, sima hétköznapi "könnyed" játékban egyszerűen nem találok, csak is azt hogy mások élményét el bssza a hülyegyerek. Még ha egy kompetitív verseny lenne még talán meg érteném hogy a balfsz csaláshoz folyamodik, mivel ezzel akarná magát egyenlőségbe hozni másokkal szembeni lemaradását, de egy meló után leülős könnyed kikapcsolódást elbszó bzigyereken én is rettentően fel tudom cseszni magam. De sajnos mindíg, minden játékban lesz ilyen maradék ember, akármilyen anticheat-programmal védik a játékokat.
0
0
0
0
no avatar
@reflmix: Egyik csaló pont magyar volt(egyébként a csalók 90%-a kínai..) , nem is tagadta, hogy csal. Ő meg is mondta azért csal, hogy idegesíten másokat. Sajnos igen, minden játékban van csaló, viszont nem mindegy, hogy 100 játékosra jutna 1-2 hacker, vagy mint ahogy most is van jut 40-50. Egy anticheat kellene a játéknak és máris sokkal élvezhetőbb lenne. A legszánalmasabb, mikor a csaló sír amiért kikap a csapata, vagy sz@rrá van lőve még csalással is. Na, azt én is élvezem 😁
0
0
1
0
bukta2 avatar
@Stevensoon: Anticheat?! XD ne viccelj már, a fejlesztők előbb csinálják meg a hack-eket egy ilyen játékhoz mint magát a játékot...tudod mekkora pénz van a csalásokban? Elmondom... : rengeteg!
0
0
0
0
gyuri191 avatar
még mindig
ghost recon wildlands és cyberpunk 2077+phantom liberty
0
0
0
0
bukta2 avatar
Még mindíg a Forspoken-el, és egyszerűen nem tudom megunni, a harcrendszere meg a játékban való közlekedés ezekkel a parkour ugrabugrákkal, eszméletlen látványos és hangulatos a játék... rég találkoztam ilyen játékkal ami így letud kötni 😅 persze volt 1-2 cím ami tetszett (ratchet,starfield) de azokat a végigjátszás után nem indítottam el, de ez nagyon bejött! és még mindíg kismillió teendőm van benne amit gyűjtögethetek! Szerintem a legutolsó ládát is összefogom benne szedni! (Van benne sztem alsó hangon vagy 2000db biztos... mert a map is hatalmas)
0
0
0
0
kismadar avatar
Baldur's Gate 3, most ez már a második végigjátszásom lesz egyből szünet nélkül. Legnehezebb nehézséggel, Monk kaszttal, és megpróbálok végigvezetni egy Karlach románc szálat. 😁
0
0
0
0
Nathan Drake avatar
Grand Theft Auto IV: The Complete Edition (PC) alapjátékot nyúzom sokadjára aztán jönnek a DLC-k.
Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition (Series S)
Mafia III: Definitive Edition (Series S)
0
0
0
0
Pokman avatar
Forspoken DLC
Immortals of Aveum
Total War Warhammer 3
Ghostwire Tokyo
Lies of P new game+

És jelenleg még mindig tolom AC Valhallát, miután mentett játékaim tavaj elvesztek majdnem a végén és mindent előről kellett kezdjek.
0
0
0
0
💬 7
kismadar avatar
@Pokman: Megszámolni nem tudom, hogy a régebbi AC-eknél hányszor jártam úgy, hogy corrupt lett a mentésem, és a Sydicate-ig ez a probléma bármikor elő jöhetett. 😁 Párszor volt amikor kénytelen voltam én is előről kezdeni egy egy részt, szóval részvétem. 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Én velem ez a gta san andreasnál volt Spoiler!
nem a sok cssít miatt 😅😅😅
, ac-nál egynél se, pedig a 3ig kijatszottam őket tört, illetve eredeti erzióban is. A többit is mind megvettem és azokkal sem volt soha gond. Esetleg annyi, h a valhalla kifagyott, ha képet akartam csinálni valamiért.
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: San Andreasnál sem csodálom úgy igazából. Egyszer amikre emlékszem, ott a Brotherhood 60%-os mentést buktam, majd egy AC3 40%-ost kb. A haveroknak AC2-nél és Sydicate-nél is hallottam hasonlót, és a legjobb hogy eredetivel. Pl. TheVR Pisti is valami 67%-ost Revelations mentést bukott két stream között ugyanezzel a corrupt mentéses ***sággal.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Fú az az egyik, ha nem a legrosszabb érzés, főleg egy open worldben. Sajnállak titeket 😣 A Pistis esetet azt láttam.
1
0
0
0
Pokman avatar
@kismadar: Nekem eddig csak 2 alkalommal történt meg AC játékokban, egyszer az Odyssey-ben, bár azt annak tulajdonítom hogy virágbolti volt és amikor HDD-t lecseréltem SSD-re akkor átmásoltam a mentéseket de valamiért "korrupt lett" 🤣. Ez 80+ órai mentésem volt 😭. Másodszor Vallhallában történt meg, itt már az eredetin, egyszerűen egyik napról a másikra, pontosan itt már nem tudom hány órám volt de már majdnem a fősztori végén jártam, szóval jó pár 10 óra volt az is 😢.
1
0
0
0
kismadar avatar
@Pokman: Az a legrosszabb, ha már a vége felé jár úgy az ember, azért az első 5-10 óra még könnyebben bepótolható, mint az egész játék. A Valhalla meg jó sok tartalmat kínál, szóval nem kis feladat újra neki állni. 😕 Nem csodálom, hogy egy kis szünetet tartottál vele, nekem se lett volna kedvem egyből neki állni.
0
0
0
0
Pokman avatar
@kismadar: Még azóta is szüneteltetem igazából 🤣. Hétvégenként szoktam elővenni csak 1 napra, év eleje óta most értem el a 40 órát 😅
1
0
0
0
Denk95 avatar
Hearts of Iron IV: Arms Against Tyranny
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
Ayistion avatar
Assassin’s Creed I ✓
Assassin’s Creed II ✓
Assassin’s Creed Brotherhood ✓
Assassin’s Creed Revelations ✓
Assassin’s Creed III Remastered ✓
Assassin’s Creed Liberation Remastered ✓
Assassin’s Creed IV Black Flag Gold Edition ✓
Assassin’s Creed Rogue ✓
Assassin’s Creed Mirage ✓
Assassin’s Creed Unity ❖

Nem tudom milyen lesz a Mirage után most még korábbi részekkel játszani. :D
0
0
0
0
💬 4
Pokman avatar
@Ayistion: Mirage-hoz jó lenne tudni legalább a Valhalla történetét 🙂, ne hagy ki a full RPG trióligát sem, jók azok. És elég hogyha csak a történettel foglalkozol, bár ezekben azok i sokáig tartanak, 50+ óra, de nagyon megéri mert sok mindenre fény derül bennük (főleg Valhalla DLC-iben).
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Pokman: Origins, odyssey, valhalla korábban 100%ra maxolva achivmentekkel xboxon. 😂 de pcn is kipörgetem őket újra, ha már megvettem. 😄
0
0
0
0
Pokman avatar
@Ayistion: Óóó, csak azok nem voltak a listádon ezért azt hittem nem akarod kijátszani azokat 😅
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Pokman: De igen, ki fogom újra. Megjelenési idő szerint haladok, csak a Miraget ki akartam pörgetni gyorsan, mielőtt tele lesz spoileros szarokkal a net. :D csak még a játékok mellett a könyveket is olvasom XD
0
0
0
0
bukta2 avatar
Hát, a Forspoken- Story-ját végig tolva kellett rájönnöm hogy ennek DLC-je is van xDDD nyomtam nagyba a Game+-t gyűjtögettem a kismillió dolgot ami a Story közben elmaradt, és láttam egy kis ikon-t a map szélén amit nem is akartam megnézni de mondom ha már ott vagyok a közelben akkor odanézek, és elindult az új Story és kiderült hogy az a DLC ikonja volt... xDDD most örülök hogy megy tovább és lehet tovább darálni! Nálam eddig Év játéka! Ratchet and Clank, meg a Starfield is sztem nagyon jó volt de ez a Forspoken bakker... rég játszottam már ilyen jó játékkal! pláne a Story végén a csattanó is jó volt! remélem a DLC is jó lesz! már elkezdtem! eddig nagyon jó!
1
1
0
0
MC MaRcI avatar
Crysis remaster
God of war
Crash bandicoot 4
Wreckfest
Gta San Andreas def
Doom eternal
Dark souls 3
Devil may cry 5
Halo infinite
Resident evil 2 remake
Shadow warrior 3
Tiny tina wonderland
0
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@MC MaRcI: Mi a Szar nem aprozod el jó játékot mindhez
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@gyuri191: Hát Mostmar nyomhatom bármivel xdd
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@MC MaRcI: Végülis toljad ezerrel öket és jó mulatást hozzájuk
0
0
0
0
bukta2 avatar
Forspoken story végigpörgetve ✓
Viszont! ☝️ játszom tovább, gyűjtögetem a gyűjtögetni valókat mert egyszerűen annyira megfogott a játékmenete hogy azt elmondani nem tudom. Minnél több képesség van meg annál brutálisabb a játékélmény (jó értelemben!!!)
1
0
0
0
💬 5
kmetovics avatar
@bukta2: A sok képesség miatt akarom egyszer megvenni. Még jó, h már most olcsó.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: Rengeteg képesség van és mind akkor használható amikor csak akarja az ember, és brutál látványos mind :D annyiféle módon lehet küzdeni az ellenségekkel hogy rengeteg...és bakker azt nem is gondoltam volna és nem is olvasni semelyik cikkben erről ( vagyis én nem olvastam ezt se most se korábban sehol) hogy milyen brutál nagy világot alkottak meg ebbe a játékba, ezvaz Athia nagyon nagy...nem tudom mekkora a map de ha nem lenne benne a gyorsutazás akkor fel lehetne kötni a gatyát mire átszaladnánk...
A story végigjátszása után annyi a teendő még a játékban hogy nem tudom hány órám lesz még benne de rengeteg szerintem 😅
0
0
1
0
Pokman avatar
@bukta2: Rengeteg felfedezni való van, csak hamar monotonná válik az ugyanolyan ellenségek és dungeonok után
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Pokman: Ugyanolyan ellenségek? Ha nincs benne 30-40 különböző ellenség akkor 1 se 😆
Es sokszor különböző párokban dobja a mapra őket, vagy pl van egy nagy zombi horda és benne több különböző zombival, de ugyan ez madarakkal,medvékkel stb... a dungeonok megint csak kihívások elé állítanak mert tény hogy a kinézetük legtöbször megeggyezik csak a boss harcok mások (legtöbbször) mert van amelyik más. Dehát kinek mi, nekem nagyon bejött ez a játék, kellemes csalódás volt a sok negatív értékelés/kritika után.
0
0
0
0
Pokman avatar
@bukta2: félreértettél, nekem is bejön a játék
pont mint Immortals of Aveum, azok akik mindkettőre utálkoznak szerintem még arra sem vették a fáradságot hogy egy reviewt megnézennek róluk youtubon, mivel a sok szörnyűség ellenére amit itt és redditen is halottam róluk, a legtöbb tesztelő youtubon nem mondott rosszat róluk de valahogy mégis úgy terjedtek el mint a legszarabb játékok idén
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Battletech, meg egy kis mechwarrior online pörög a genshin impact mellett.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Ha megjon a gépem a halo infinite-be vetem bele magam
0
0
0
0
💬 2
gyuri191 avatar
@MC MaRcI: gratula új géphez
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@gyuri191: Már megjott elég bejövős eddig
1
0
0
0
gyuri191 avatar
ghost recon wildlands

cyberpunk 2077+phantom liberty
0
0
0
0
Ayistion avatar
Assassin’s Creed I ✓
Assassin’s Creed II ✓
Assassin’s Creed Brotherhood ✓
Assassin’s Creed Revelations ✓
Assassin’s Creed III Remastered ✓
Assassin’s Creed Liberation Remastered ✓
Assassin’s Creed IV Black Flag Gold Edition ✓
Assassin’s Creed Rogue ✓
Assassin’s Creed Mirage ❖

Sikerült befejeznem a Rouge-t, valamint a második AC könyvet is. Ubi+nak hála, pedig bele is vethetem magam a Mirageba. :D Utána majd folytatom a többi AC-val.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ratchet & Clank Rift Apart ✓ végigjátszva
Starfield ✓ végigjátszva
Atlas Fallen elvetve...

->Forspoken végigjátszás folyamatban! Ez pörög most!

Ezek következnek utána:-->
Assassin's Creed Mirage
Cyberpunk+Phantom Liberty (nekem ez eddig teljesen kimaradt, de be fogom pótolni!)
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Sok tartalmas játékidőt kívánok hozzá. 😁
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Köszi szépen. Remélem, h ez a tartalmas idő nem annyiból fog állni, h bonfiretől futkározok a bossig vagy 100szor 😅😅😅
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Akkor a legfrissebb híreket ne olvasd el, nagyon sok bosst legyengítettek a játékosok sírásai végett.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Már késő. Úgysem jutottam volna el azokig a bossokig. Pár óra alatt mégcsak a demot csináltam meg úgymond. Full ugyanaz, mint a demoban ez a rész, kivéve az opening cutscene. Most az elektromos bunkóval nyomulok. Occón adta a liftes bácsi 😁😁
Elvileg az elektromos boss ellen is hatásos. Akkor kb olyan, mint a bleed build Mohg ellen, h hiába ő a Lord of blood, ő is ugyanúgy vérzik 🤣🤣

UI: kár a nerfelésekért, mert így nem tudom, h úgy mennyivel lenne nehezebb. A parry az mondjuk tényleg elég nehéz. Sokszor vagy fél óráig húzzák azokat a nyamvadt fegyvereket, mire ütnek velük.
ilyenkor késztetést érzek, h spammeljem a block gombot 😅😅😅
1
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Leginkább a bossok élet erején csapoltak, ahogy olvasgattam, hogy ne kelljen annyit damage-lni rájuk. Plusz könnyebb a védelmükön áttörni és blablabla... Csak a szokásos, amiért sírni szoktak az ilyen játékoknál. 😁
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció