Halihó! nekem egy olyan gondom lenne, hogy pár játéknál ( eddig nfs undercover,pes09,MOH Airborne) olyat csinál a gépem,hogy egy darabig megy...változóan 5-10percig majd szó nélkül eltűnik a kép,a monitor készenlétbe! kapcsol,közbe a hang megy tovább,aztán egyszercsak az is megáll és beszaggat éééés itt a vége-->reset!
Ennek mi lehet az oka? 😀 Valaki tudja esetleg? 😀
Hellóka!
Meguntam a COD4-et mondod felrakom már a COD5-öt, fel is telepítettem a reloaded-os verziót, rányomtam a cracket, a játék el is indul minden, de rákattintok a Solo-ra ott kiválasztom, hogy new game, utána pedig a nehézségi fokot és ennyi...mármint nemcsinál semmit, csak megint a new game és select mission menü látható...ilyenkor mivan??? 😃
Nekem akkor volt ilyen, amikor még nem volt aktiválva a Win7, meg a mikor XP-t akartam használni mellette másik meghajtón...
Én is 7100-est használok, eddig 2x raktam föl, de semmi probléma vele.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, h eddig a win 7 build 7000-t használtam minden gond nélkül, felakartam tenni a 7100-at és telepítés közben amikor ujraindított, beadta a fekete hátteret jobb also sarokba win7 build... stb és ennyi, aztán megpróbáltam a build 7022-t, aztán a 7000-t ismét és ugyan ezt csinálta azoknál is? Most megint xp-m van de már hiányzik a win7 még akkor is ha csak beta😃
már rég nem írtam ide, de kell😃 felteszem a Star Wars: Republic Commando-t crackeltem és elinditom a küldetést,mikor majdnem betölt akkor ki írja hogy: a windows hibát észlelt...(mi óta megvan az ASUS AH3450 azóta nem indul)
A Microsoft virtualizáció segítségével könnyítené meg az átállást Windows XP-ről Windows 7-re. Az új asztali operációs rendszer Professional, Enterprise és Ultimate változatában helyet kapó Windows XP Mode lehetővé teszi Windows XP-re fejlesztett alkalmazások változtatás nélküli futtatását egy elszigetelt környezetben, így az alkalmazáskompatibilitási problémák nem akadályozzák az áttérést az új Windowsra.
hat ezt az XP modot nem nagyon kapisgalom de majd utana nezek ... amugy meg szerintem ez lesz az XP utodja csak legyen egy megfelelo kiadas ... es persze hibamentes ... pl nekem ami van az azert nem jo mert mikor irok messen akkor akad a winamp 😀😉 ... a masik havernek ugyan ez van neki meg azt csinalja h mikor valaki feljon messre akkor kiugrik a filmnel a full screen ... ez a win7 RC7100as valltozat de mar van kiadasra szant is belole 😀
szerintem a legjobb lenne ha tennel vissza egy XP SP2est ... ez a szornyu valosag ... de hat az SP2es az azt hiszem stabilabb mint az SP3as ... ha meg nagyon akarod bonyolitani az eleted tegyel Vistat 😆 ... nekem pl meg multheten (miletott tettem volna win7est) a Windows Installer vergodott es nem tudtam szinte semmilyen jatekot feltenni mert nem engedte ... szoval a legtobbet egy win cserevel ersz ... mondjon mas valaki jobbat ha tud 😀
Az én problémám meg az lenne, hogy felraktam egy XP Sp3-ast, de a fear2 elsem indul vele, a ghost recon2, meg a rainbow six vegas2 meg kilépked játék közben, hogy szabálytalan műveletet hajtott végre....a sima fear sem indul...a régi gépemen is volt ilyen, ott visszaraktam az sp2-s xp-t és jó lett, de most nem akaródzik megint telepíteni mindent...
Valaki esetleg valami ötlet? 😞 😞 .(
krumpli1pc írta:
Sziasztok!
az lenne a bajom hogy ki irnék egy filmet pl. egy dvd-re és hibát ir ki folyyamatosan 😞 hogy pl. 8x (1100 kb/s<-- ezt pl.! és nem írja ki 😞
Hellllp!!!!!
Sztem meggajdult a rendszered, ha régebben, meg minden okés volt ezen a téren 😞
Sziasztok!
az lenne a bajom hogy ki irnék egy filmet pl. egy dvd-re és hibát ir ki folyyamatosan 😞 hogy pl. 8x (1100 kb/s<-- ezt pl.! és nem írja ki 😞
Hellllp!!!!!
én barátomnak oda adtam a star wars rep commendot és amikor töltené be a pályát kiadja hogy hibát észlel ezért leáll hiába rakja ujra akár mit csinál mindig ez jön ki én is voltam már így azóta sem indul el az a játék
Nem rég letöltöttem a CS-Source-ot feltelepítettem és nem indul el amikor rá megyek az .exe-re akkor bejön a fekete kép és vissza dob az asztalra.Mi lehet a baj ??? (Yah igen régebben már fent volt és akkor naon jól szuperált, sztem nem a játékkal van baj mert már több félét feltettem és mind1ik nél ua. a baj)
megterhelted a CPU-t, kellett neki a 130-140 Watt, nembirta az alaplap
de ez hülyeség, mert ha a foglalat támogatja, akkor kell támogassa mindenképpen
Ne is próbáld megjavitatni !!!
Hát nagy valószínűséggel ha csak max 125W-osat lát és te nagyobbat raktál bele igy lehet hogy leégett és azt próbáld ki hogy másik lappal az egészet és ha úgy már jó akkor tönkrement a lapod.
Milyen tápegységed van?
őőő asszem 500 vagy 550W-os...
amugy a gépnek meg elégnek kell lennie ezekhez a játékokhoz...
ui.: pl gta4,cod5,fifa09,farcry2 meg simán megy... :S ezért nem értem...
Ennek mi lehet az oka? 😀 Valaki tudja esetleg? 😀
Meguntam a COD4-et mondod felrakom már a COD5-öt, fel is telepítettem a reloaded-os verziót, rányomtam a cracket, a játék el is indul minden, de rákattintok a Solo-ra ott kiválasztom, hogy new game, utána pedig a nehézségi fokot és ennyi...mármint nemcsinál semmit, csak megint a new game és select mission menü látható...ilyenkor mivan??? 😃
Én is 7100-est használok, eddig 2x raktam föl, de semmi probléma vele.
De legalább a ghost recon2 meg a vegas nem áll le 😃
Valaki esetleg valami ötlet? 😞 😞 .(
Sziasztok!
Hellllp!!!!!
Sztem meggajdult a rendszered, ha régebben, meg minden okés volt ezen a téren 😞
Hellllp!!!!!
Szedd le [LINK]
utólag bocsi a témák miatt :S
Leégést úgy lehet hogy veszel egy másik lapot.
Az megtörtén csak sajnálnám kidobni a régit! 😢
de ez hülyeség, mert ha a foglalat támogatja, akkor kell támogassa mindenképpen
Ne is próbáld megjavitatni !!!