Mindent az Androidról
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szerintetek egy andoridos Xperia X8 vagy egy simbyan-os N97 mini a jobb?
Egyértelmű hogy az X8
Az android miatt nem nagyon éri meg telefont venni 😃 nekem Nokia C6 van és nagyon jó és elég gyors is. Hevernak van Xperia X10mini és egy rakat.. 😃
miben lenne jobb az X8? menyi benen a memória? fényképező, wifi gyorsaság stb... nem hiszem h ezekbe jobb lenne
X8t felejtsed el,azt nem nevezném jó "okostelefonnak", N97 Mini..még ha Symbian-s is, akkoris jobb😉
Konkrétan az X8 az N97hez képest bowli
Egyértelmű hogy az X8
Az android miatt nem nagyon éri meg telefont venni 😃 nekem Nokia C6 van és nagyon jó és elég gyors is. Hevernak van Xperia X10mini és egy rakat.. 😃
miben lenne jobb az X8? menyi benen a memória? fényképező, wifi gyorsaság stb... nem hiszem h ezekbe jobb lenne
Egyértelmű hogy az X8
Egyértelmű hogy az X8
ha akarjátok és van rá vevő is akkor írok ide egy tutorialt hogy hogyan kell frissíteni odinnal és/vagy anélkül
persze ha ez nem ütközik szabályba bár sztem nem
Be lehet állítani hogy mintára nyílon a beállításokban valami nyitóminta néven van de attól még el kell húzni a pöcköt. Lehet lefelé görgetni ha felraksz egy másik launchert pl ADW launcher EX googlebol töltsd le mert amúgy fizetés lenne.
Aha...Most néztem vmi progit a neve Lock Bot Pro, ezzel lehet változtatni..😃 Aha, értem köszi!😉 Az alap, hogy letölteném, ilyenekért én nem fogok fizetni..😂😜
Spica esetében nem tudom a választ.
Ahogy belegondolok, a 2.3.3-as kijelentésemet nem célzottan neked kellett volna írnom, mert arra nem tudom mi a jelenlegi legfrissebb rendszer.
Általánosságban véve androidos samsung telefonokat simán lehet odinnal frissíteni.
Hát én láttam videót hogy android 2.3.4 van rajta 😃
Ahogy belegondolok, a 2.3.3-as kijelentésemet nem célzottan neked kellett volna írnom, mert arra nem tudom mi a jelenlegi legfrissebb rendszer.
Általánosságban véve androidos samsung telefonokat simán lehet odinnal frissíteni.
Ja akkor már normális a 2.3.4? amúgy lehet inkább elviszem a samsunghoz ott frissítik nem hackelt verzióval hanem rendessel 😃 2.1-el 😃
A Samsung is odinnal frissít, kérdezd csak meg őket. Nagy valószínűséggel ugyan azt fogják felrakni, amit a samfirmware oldalán te is megtalálsz. Egyébként a samfirmwaren fent van a jelenleg kiesen is frissíthető hivatalos 2.3.3-as verzió is.
Én a vodafonnál vettem és nem frissítik azt mondták hogy vigyem el a márka szervizbe a samsunghoz 😕
akkor szerintem hagyd, vagy probald meg mashgy, mondjuk ODIN-nal.
amugy en most irtam egy e-mail-t a t mobilnak, hatha ok felfrissitik :/
Milyen boltba vetted? Azt olvastam ha szolgáltatónál akkor ingyen felrakják. De szerintem e telefonboltba is feltudják.
tenyleg?
akkor ha beviszem t-mobilba, akkor felfrissitik? mert a KIES nekem sem frissit
telefonon rendeltem meg, hozta a futar, de ha bemesz uzletbe, akkor is meg tudod venni, csak a dijcsomag nevet kell mondani 😀
Aha, értem..😃 ZTE-s kommentedre válaszolva:Jah, akkor jobb..havernak ZTE Blade-je van, néztem is nagyot, hogy 480*800ra 600MHz-es proci...😆D
Nah akkor úgylátszik Ace-m lesz!😜 Már letárgyaltam...😃 Kösz mindent!😉😜 Ha kérdésem lesz még akkor zaklatlak, ha lehet..😂😜
T mobile -nal vettem 😀 40 K-ert
korlatlan sebesseggel 100 mega, es akkor rohadt gyors, utana korlatozzak a sebesseget, de netezhetsz amennyit akarsz. mondjuk akkor csak bongeszesre hasznalhato, de legalabb arra 😃😃
40k-ért?????????????????😆 Azt meg milyen csomagban vagy hogyan?😃 Mondd már el, akk én is ott veszem, komolyan mondom..😃😉😜
szerk.:ZTE Blade-hez képest milyen a teló?😃
korlatlan sebesseggel 100 mega, es akkor rohadt gyors, utana korlatozzak a sebesseget, de netezhetsz amennyit akarsz. mondjuk akkor csak bongeszesre hasznalhato, de legalabb arra 😃😃
van android market rajta, nem wifi, de olyan csomag hogy ilyen okostelefonhoz, es ahhoz kell net (idojarasos alkalmazasok frissitese miatt meg ilyenek), es emiatt korlatlan. mondjuk 100 mega utan korlatoz, de akkor is hasznalhato marad 😀
korlátlan 100mb-ig?😲 az durva...😃 hol vetted a telót? t-mobile, telenor? és mennyiért?😃
de amugy fogok itt a lakasba wifit csinalni 😜
itt a vidi :
Kösz, jó a vidi!😃 Tényleg elég gyors..😜 Amúgy látom van Android Marketed...Wi-fi vagy telóról nyomatod netet? Ha telóról nem szívja le a pénzedet?😀
GSM online az felsorolja rola a rosszat. +hanyok a beszedstilusatol a ha***k, idegesito hanglejtese van 😃
de amugy elegans telefon, az iphone 4 es a galaxy s kevereke formailag. nekem tetszik 😀
😆 Jah...Habár Mobilarénán azt írják, hogy a Samsung pofátlanul sokat kér az Ace-ért..😀 Nehéz döntés ez...😃 Azért egy HTC az minőségibb, igaz kisebb a képernyője, és azért egy Androidot kis képernyőn nem lehet annyira élvezni..😕
Nekem is tetszik de ha előlről nézzük az oldalát, akkor kissé kocka hatást kelt..😃
de amugy elegans telefon, az iphone 4 es a galaxy s kevereke formailag. nekem tetszik 😀
mindjart megy a video, csak konvertalas, feltoltes 😀
tapasztalatoktól 100x jobbak szerintem a tesztek különösen a mobilarena tesztek. Én is a samsungra szavazok
Mobilaréna tesztjét még nem olvastam..nah majd mindjárt..😃 GSM Online videótesztet néztem, nem valami meggyőző..😕 Tapaszalatokat azért, mert azért a mindennapokban más használni, minthogy egy teszt erejéig megmutatják...😀
Ja meg nekem egy kicsit vastagnak tűnik, a formájához képest...kicsit kockatelefon..😕 Olyan, mint a mostani Samsung S5230-am...😕
nekem galaxy ace van, nem akad, csak nem szabad telerakni sok felesleges szarral. mindjart toltok fel videot hogy gyors, ha akarod tesztkepeket is kuldok amiket fotoztam vele 😀
Megköszönném..😀😃 Eddig nagyon szemezgettem a Wildfire S-el, de most, látom van ilyen, hogy Galaxy Ace...És végülis tetszik, csak a tesztek teljesen bizonytalanná tettek..😕 De majd meglátjuk...😀
2 telefon között filózok..HTC Wildfire S VS Samsung Galaxy ACE.
Szerintetek? A HTC kijelzője szebbnek tűnik, ellenben a Samsung-é nagyobb..És a Samsung-nak 200MHz-el gyorsabb procija van..Igaz sokan mondják, hogy a nagyobb hardver ellenére az Ace sokszor akad..Szerintetek melyik lenne jobb vétel? Kb egy árban vannak...
Tapasztalatok valamelyik telóval?😀 Jó lenne, ha mind2 telefon-ról lenne valakinek tapasztalata...jobban elhiszem nektek, mint a teszteknek...😉 Előre is köszi!😉
vagy 😆a-ra felmész kiválasztod a neked megfelelő topicokat és leszedsz 2.3.4 cm7-es romot és a kiest megelőzted kb 2 évvel 😃
ace re nincs cyanogen