Mindent az Androidról
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ja amugy az iphone nagyon jó csak kicsit drága :S
akos esetleg probald meg felhívni a t-mobilet és rákérdezni
iphone jó? egy kicsit se az
És ezt mégis mire alapozod? Azért nem jó mert röccenés mentes és gyors? Vagy talán mert nagyon felhasználó barát?
iphone jó? egy kicsit se az
Bocs, ha szájbarágós voltam, de ha valamiféle főzött romot akarsz rá tenni, azt már máshogy kell.
Ajánlom erre a célra Magyarország legnagyobb SE portálját, a nevét ugyebár ide nem írhatom ki, de ha a Google magyar keresésre van állítva, akkor előbb van a portál linkje, mint a magyar SE hivatalos honlapja 😀
márkaszervizben garanciálisan ingyen megcsinálják egy fél óra alatt én is márkaszervizben frissíttetem a telómat.
egy erős hardverrel és egy jól optimalizált rendszerrel tényleg jobb az android de egy jó árú iphone nál nincs jobb csak nincs jó árú iphone 😆DDD.
Aránytalanul drága az apple termékei. Azta 2 magos procit ami benne van azt egy LG optimussal meg kapom.
Kmissi amerikában a perek tényleg igy menek régen volt eg yolyan hogy valaki vett egy mikrot berakta a macskát száradni és utána be perelte a céget hogy nem volt ráirva hogy macskát nem lehet szárítani azért ez már beteges
foxbet
Viszont az applet mi a fenének húzni rohadtgyors rendszer csak akkor mondj ilyet ha próbáltad is nem csak úgy a levegőbe beszélnek az apple fanok ha egyszer hosszab időre kipróbálod rabul ejt. És kegyetlen sok progi van rá na meg mire való a warez? arra is le lehet mindent tölteni. És semmi röccenés nincs az ios ben
egyszer egy ilyen bírósági tárgyaláson az apple embereit meg kéne dobálni rohadt almával meg iphone-al meg le kéne csapni a fejüket ipaddel 😃😃
samsung a legjobb, apple emberei meg kerüljenek kórházba almamérgezéssel 😃
Szívemből szóltál.😂😆
De szerintem úgysem fogják megnyerni a pert..mindenki unja már szerintem, hogy ezeknek mindig van valami bajuk...😆
samsung a legjobb, apple emberei meg kerüljenek kórházba almamérgezéssel 😃
apple termékek mellesleg szarok, fél évnél tovább nem tartanak.
egyébként a ha marketről szedsz le cuccokat az "elméletben" igazodik a telódhoz. Szal nagyobb felbontású game pl bent sincs a marketben ha a te telód nem bírja azt a felbontást
Szek.: na ha valaki szeretne egy jót röhögni: [LINK]
Sajnos indexről van a cikk, szal folyik belőle az apple imádat de ha valaki szemfüles akkor letudja szűrni a lényeget 😀
Jaj egy újabb per. Már kezdem nagyon unni az Apple-t. A termékei nem rosszak, de nagyon túláraztak. De ez a hozzá állás a konkurenciához azért már sok. Szerintem ez előbb utóbb vissza fog ütni. És akkor talán leszállnak a magas lóról.
Szek.: na ha valaki szeretne egy jót röhögni: [LINK]
Sajnos indexről van a cikk, szal folyik belőle az apple imádat de ha valaki szemfüles akkor letudja szűrni a lényeget 😀
netről letöltöttel az a baj hogy sokszor nem akkora kijelzőre van mint amilyen a tied 😕
Nincsen semmilyen plüssöm. Én netről szoktam leszedni a játékokat, mert marketen sok a fizetős és a gagyi játék.
😕 😆 Hát pedig Marketen szerintem nagyon sok játék van...lehet, hogy vannak gagyik is jah...😃
Move by T-mobile -om van, azt hiszem 240x320-as a képernyője, de ha eleve a játék HD minőségű, akkor kétlem, hogy alkalmazkodna a telómhoz.
Van hozzá Angry Birds plüssöd is?😆 Amúgy sok olyan androidos játék van ami nem HD, sőt ritkák a HD-s androidos játékok, szóval jól kifogtad őket. 😆 Amúgy nézz körül Marketen biztos sok olyan játék van amit elvinne a teló!😃
😲 Há mégis milyen telód van? Az apk fájloknak igazodni kell a felbontáshoz még a kis szar 300 valahányas kis kijelzőkön is ugyan úgy megy mint egy 1xxx.xxx es kijelzőn
hát ez nagyon nem így van
BADA, Android, WP7 és ilyen gagyibbakon az egyéb szarok gyártótól függően.milyen OS van rajta?
de találtam ilyen webrádió appot azzal kitűnően megy! 😀
Tune IN a neve, nagyon király 😀
sziasztok, azzal tudok valamit csinálni, hogy az m3u (webrádió) fájlokat nem támogatja az android?
Rise FM-et szeretnék hallgatni rajta [LINK]
esetleg tud valaki valami módszert hogyan lehetne?
van egy olyan az oldalon hogy rise fm mobile, de az is m3u így nem játsza le 😞
Winamp Android-al sem játsza le?😃
Rise FM-et szeretnék hallgatni rajta [LINK]
esetleg tud valaki valami módszert hogyan lehetne?
van egy olyan az oldalon hogy rise fm mobile, de az is m3u így nem játsza le 😞
hát a frissítés a másik problémám. 😞 na majd akkor írok devisnek ő vágja a témát 😃
hízik a májam 😆
és mostmár mintha már élne a GPS is 😃
hát a frissítés a másik problémám. 😞 na majd akkor írok devisnek ő vágja a témát 😃
Odinnal való firmware frissítésről elég részletes leírás van, ha érdekel írj rám!
gyerekek találtam egy nagyon király progit:
lg camera.
bármilyen androidos telón megyn, és javítja a kamera minőségét.
én galaxy acem gyári kamerával 240 p-ben 15 fps-el vesz fel. ezzel a progival 480p-ben 30 FPS-el. szóval jó kis progi, ingyenes, android marketen fent van.
Gingerbread rommal már alapból 640x480-at vesz fel 30 fps-el!
Próbáld frissíteni, a sebességen is sokat javít.
lg camera.
bármilyen androidos telón megyn, és javítja a kamera minőségét.
én galaxy acem gyári kamerával 240 p-ben 15 fps-el vesz fel. ezzel a progival 480p-ben 30 FPS-el. szóval jó kis progi, ingyenes, android marketen fent van.
Vagy még ezen az áron a motorola defy is nagyon jó bár az némileg szerényebb viszont por és csepp álló és viszonylag masszív szóval amolyan túlélő telefon persze nem annyira strapa mint a kifejezetten túlélő telefonok de többet bír a legtöbb mai telótól.
Kb december vége,-január elejére tervezek telefon vásárlást. Mindenképp android, 50-80k között. Az érdekelne, hogy melyik telefonok lesznek ilyen árban akkorra, vagy várhatók e addig újabb modellek, és ha igen, akkor milyenek.
Előre is köszi a választ😀