Nekem azt írta, azt a kódot Originen keresztül nem lehet aktiválni, és tovább küldött erre az oldalra: [url]https://account.origin.com/cp-ui/redemption/index?gameId=ebisu&gameId=ebisu[/url]
Itt már sikerült.
Protein Anno ha jól emlékszem Mortein kommentjeit is törölte ez a valaki. Origin haldokló szervereire meg valahogy számítani lehetett ilyen akció mellett 😀
chrono02:
Csak engem cukkol a moderátor, most mindenhol azzal szórakozik, hogy az én kommentjeimet törölgeti, de hogy mások is offolnak ezerrel ugyanott, az már nem érdekli.
Egyébként én is megszereztem ezt a packot (egyik haverom megszánt vele 😃😉, de természetesen Origin szerverek megint nem akartak rendesen működni, kb. 6 óráig kellett szenvedni mire betöltött az kulcs aktiváló cucc.
Szemétség ez a humble bundle, túl jó akciókat dobnak ki, ennél rosszabb már csak a Steam Summer/Winter Sale szokott lenni, mindenki pénztárcáját megszorongatja rendesen 😀
sunray20 Csinálj fake accountot! Regisztrálsz egy másik e-mail címmel egy üres steam accountot és ha baj lenne azt bannolják, nem azt amin a játékaid vannak!
Nem pont ide tartozik, csak félig. Szóval vannak az olyan játékok amiknek a tört multijához kell egy bizonyos smartsteam ( pl Payday the heist ). Az lenne a kérdésem, hogy mindez mennyire biztonságos? ( tehát nem törlik e a steam accountodat stb. )
Én most másodszorra két játékot néztem ki, az egyik az a Trine 1 és a második a Shank 2 mindegyik 495 coins 😂 már fele majdnem meg van, de majd még eldöntöm addigra melyik lesz a befutó ( persze ha még elérhető lesz mire összegyűlik a pont )
De amúgy az ilyen, mind amit lentebb is linkelt asdasd ottan tényleg 4 játék kulcsot kapsz? vagy azok közül valamelyiket.
Mert láttam márt több ilyet is, valahol 4 valahol meg 3 játék van egybe. 😲
Áh igen, közben beadta. Még egy kérdés. Az itt beváltott pontokért Steam CD keyt kapunk ugye? Mert van egy 3 games pack ami tetszik, de abból 1 játék már megvan. Azt talán el tudnám passzolni.
Gerdzso: Végigvittem a SoulShiftet, jó kis játék 45 coin-ért megérte. A mai nap ezt vettem meg:[LINK] SwitchX: Elolvastam, és elég sok mindent megtudtam ebből a rövid szövegből.
Sonymeans:.
Köszi a tippet erről a trames games oldalrol.
Szombaton olvastam amit írtál, meg amit a többiek is írtak róla, így hát próba cseresznye reggeltem rá vasárnap, és ezerrel nekiálltam gamelni coinokér és estére meg is lett a 380 coin, majd kerestem egy játékot ami belefér a keretbe.
A választásom a Hydrophobia: Prophecy-ra eset 195 coin-ért, és az előbb felmentem az oldalra, és ott várt a steam kulcs, úgy hogy most szedem is a játékot.😜
Egyénként egy nagyon jó tanácsa amit nagyon jó ha megfogadtok ! Nézzétek folyamatosan a Tremor Games facebook oldalát kb 2 naponta ki posztolnak játék kódokat úgy kb egyszerre olyan 10-20-at . Szal ha gyors vagy sok game et tudsz szerezni . Én már szereztem 2-t 😃
Van egy Steames Sacraboar nevű játékom (CD Kóddal. nincs aktiválva) és 3 db Desura játékom, Oniken, Miner Warfare, Doom & Destiny( Ez sincs aktiválva). Ezekért a játékokért szeretném az Awesomenauts cimű játékot beszerezni. A játék lehet Gift és Kód formában is. Célom hogy normális cserét bonyolítsak le, nem szeretek hazudni. Akit érdekelne a csere vegyen fel Steam-en vagy írjon üzenetet itt az oldalon.
(Ha nem lenne elég tudok adni Space Pirates And Zombies kártyákat is)
ui. Most kaptam értesítőt hogy a Steamgifts megint működik.
Itt már sikerült.
chrono02:
Origin mindig haldoklik 😀
Csak engem cukkol a moderátor, most mindenhol azzal szórakozik, hogy az én kommentjeimet törölgeti, de hogy mások is offolnak ezerrel ugyanott, az már nem érdekli.
Egyébként én is megszereztem ezt a packot (egyik haverom megszánt vele 😃😉, de természetesen Origin szerverek megint nem akartak rendesen működni, kb. 6 óráig kellett szenvedni mire betöltött az kulcs aktiváló cucc.
Szemétség ez a humble bundle, túl jó akciókat dobnak ki, ennél rosszabb már csak a Steam Summer/Winter Sale szokott lenni, mindenki pénztárcáját megszorongatja rendesen 😀
Sonymeans Akkor már inkább Humble-n veszem meg, ott tuti a vétel 😀
Half-Life Complete
Batman Arkham Asylum
Cserélem más accra. 😀
De amúgy az ilyen, mind amit lentebb is linkelt asdasd ottan tényleg 4 játék kulcsot kapsz? vagy azok közül valamelyiket.
Mert láttam márt több ilyet is, valahol 4 valahol meg 3 játék van egybe. 😲
ui. Mortein összes hozzászólása eltünt. Hova lett?
SwitchX: Elolvastam, és elég sok mindent megtudtam ebből a rövid szövegből.
egyébként most láttam megy elég elég jó kis vételt
[url]http://www.tremorgames.com/index.php?action=showitem&itemid=8499[/url]
Ha találok még ilyet írni fogok a fórumba.
Köszi a tippet erről a trames games oldalrol.
Szombaton olvastam amit írtál, meg amit a többiek is írtak róla, így hát próba cseresznye reggeltem rá vasárnap, és ezerrel nekiálltam gamelni coinokér és estére meg is lett a 380 coin, majd kerestem egy játékot ami belefér a keretbe.
A választásom a Hydrophobia: Prophecy-ra eset 195 coin-ért, és az előbb felmentem az oldalra, és ott várt a steam kulcs, úgy hogy most szedem is a játékot.😜
(Ha nem lenne elég tudok adni Space Pirates And Zombies kártyákat is)
A Dechmog-ot most vittem végig, ez is nagyon jó cucc. 😀
[LINK]