Régi szép idők: gyermekkorunk nagy játékai!
Szeretném, ha lenne egy külön topik a régi DOS-os, illetve még a Pentium 1-2-esre megjelent játékokról.
Kezdeném egy kérdéssel: Miért nem lehet boltban kapni régi játékokat (mint pl: Diablo 1, AvP Gold)? Nem kerestem eleget a polcok mögött eldugva a porban?:D
Kezdeném egy kérdéssel: Miért nem lehet boltban kapni régi játékokat (mint pl: Diablo 1, AvP Gold)? Nem kerestem eleget a polcok mögött eldugva a porban?:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Számítógépem az sokáig nem volt , erről nincsenek igazán nagy élményeim , inkább csak a konzokról . Unokatesómnak volt PS1 -e , és akkor még új volt a Fifa 98 meg a Duke Nukem - Time to Kill , azokon is sokat nyomtuk 😀
Doom 1-2
super marion
quake
hirtelen nekem ezek jutottak eszembe
Régen egy demo is óriási élmény volt mostanában meg egy játék se nagy élmény,nem tudnak akkora élményt nyújtani mint a régi játékok NFS 3-mal még mostanában is játszok néhanapján unokatesómmal a nosztalgia kedvéért.😃
Ne is mond, 9 évesen mekkora élvezet volt hogy mindig máshogy mozog, meg hasonlók, de azt imádtam még kiskoromban hogy egy játék demóját(Tomb Raider 4, Half Life, Codename Eagle, Ford Racing) hányszor végigtoltam, most meg már első végigvitelre se olyan élvezetesek a játékok mint anno 100-adik vegigtoláskor... meg a kedvencem az volt mikor próbáltam a demóban tovább jutni, hát csak nem sikerült 😀
Ééééés - konkrétan a legeslegelső találkozás a kibertér nyújtotta élvezetekkel - az egyedi és utánozhatatlan PASSZIÁNSZ és PAINT a Windows for Workgroups-on. 😃 Arról meg ne is beszéljünk, hogy a képernyőkímélőt is el tudtam bámulni jó darabig. 😃
Mortal Kombat 4 ezerrel 😉
Legjobb
Ezeket imádtam régen😎
Én a Carmageddonnal játszottam nagyon sokat,Meg a FIFA 98-al 😀 SEGAn a Goal 3-al 😃
Fifa 98, istenem mennyire imádtam. Elég sokat játszottam vele anno
Olyan eltalált játék,hangulat,soha többet nem lesz egy Fifában se 😀
Cső nem tudjátok melyik játék (vagyis mi volt a neve) annak a dosra készült játéknak olyasmi volt mint a flatout és valami dd volt a neve. mert régen 3 éves koromba azzal toltam egész nap azt szeretném újra kivinni 😀😉)
Destruction Derby
Little Fighter 2!!
életem legjobb játéka!!😆
asszem ez 98-as játék, de nekem az volt a gyerekkorom.😃
ja az nekem is nagyon tetszett és én úgy tudom 99-es 😆
életem legjobb játéka!!😆
asszem ez 98-as játék, de nekem az volt a gyerekkorom.😃
huh.. az még a Nintendón volt 😆DD super mario,komolyan! 😃 hazaértem a suliból és apám már tolta mondom áááá megvan 😃DD és szaladtam be játszani 😃
most honnan lehet szerezni? nem tuok sehonnan, xboxot levátom egyre D
2. HALO :combat evolved
a maceröl eyg két videó érdmes emgnézni mert nagyon jó a grafikája a korához képest: http://www.youtube.com/watch?v=Q0ua16IHn5k
Tisztán emlékszem a doom egyik kodjára, sztem soha nem fogom elfelejteni "IDDQD" egy rendőr ismerősünk egyszer átjött és látta hogy a doomon játszom és leírt nekem egy pár kodot nagyon örültem akkor! 😎
COD1
Age of Mythology+Titans
Ezek voltak az igazi játékok nem a mai agyongrafikázott szarok amiknek semmi értelme. (Tisztelet a kivételnek)
4-5 évesen másképp gondolkodunk, mint 16-18 évesen. Egy olyan korú gyermek hihetetlen fantáziával bír. 😀
Fantáziával ami nem kell a PChez mivel csak leülsz és előtted a nagy világ😃
A témával kapcsolatban én még elég fiatal vagyok de ezek:
Settlers , (az 5ig nagyon jó részek vannak a 6 és 7 az már ... (ne részletezzem)) Revolt, és talán még volt valamilyen antant nevezetű katonás annak is nagy volt az élvezhetősége , ja igen és még Anno széria😀
mario,doom1-2...stb
mivel ez egy régi játék topik ezért ide írom.
még régebben volt egy oldalnézetes játék, ahol egy pizsamás kisgyerekkel kellett menni és csúzlival boszorkányokat,zombikat lőni, és az állatokat kiszabadítani a ketrecből...
annak a játéknak nem tudja valaki a nevét? 😃 már régóta keresem de nem találom 😞
bartadavid94: Csak a nagyobb sorozat címeket adják ki HD és azokat is csak ps3,xbox 360-ra! Pl megjelenik a Metal Gear Solid 1-3 HD collection meg Splinter Cell HD collection és a Resident Evil 4!
Franc!
Pedig úgy végigvittem vona a gta3-at újra, csak HD-ben...😢
Hát ez van talán egyszer 😀
Hát akkor nagyon várom már azt a "tlán egyszer"-t 😀
bartadavid94: Csak a nagyobb sorozat címeket adják ki HD és azokat is csak ps3,xbox 360-ra! Pl megjelenik a Metal Gear Solid 1-3 HD collection meg Splinter Cell HD collection és a Resident Evil 4!
Franc!
Hát ez van talán egyszer 😀
Franc!