Téged melyik játék idegesített fel a legjobban?
Hello!Ezt a topicot azért nyitottam, hogy mindenki el tudja mondani, hogy melyik játék idegesítette fel a legjobban és miért!XD
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!XD
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
És amik a legeslegeslegjobban: összes FIFA 😃
szabi96: simán átlehet rajtuk futni 😃
az ellenségeket 😠
Far Cry 3
Kung Fu Panda
S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Transformers: The Game
Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Yugi The Destiny
Spider-Man: Web of Shadows
Attack on Pearl Harbor
Velvet Assassin
Vancouver 2010
Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2
Re-Volt
Outlast
Ezek a játékok okoztak egy kis fejfájást a hü*eségeik miatt 😆 😀
Ez egy kicsit 😆
15perces hosszúságon szoktam mostanában szórakozni. 2 perc alatt 6-3-ról majdnem fordítanak 6-7-re, az mi? 5*-os csapatokkal játszok 3,5*-os csapatok ellen(Románia-Magyrország, meg egykét közepes csapat). Első félidőben kapnak 4 gólt, második félidőben feljönnek 4 perc és már kaptam 3 gólt.
Kapusom tök laza lövés alatt elúszik. Én meg olyanokat lövök, hogy kapufáról kipattan a képről, meg negyed pályát száll vissza a labda, vagy épp a kapusról. Pattogó labdát nekifutásból meglőttem közepes erővel, ezt nem tudta kivédeni, csak be, és beesett labdával együtt a kapuba. Meccs alatt 30-35-t lövök kapura, ő ebből olyan 20-23-at hárít kuncogva, meg egy 6-8-at a védők tompítanak. Az meg, hogy 10 lövésből komolyan, 6 kapufa nekem már sok. Az egeres-billentyűzetes irányítás meg halom szánalom.
És az a vicces, hogy játszok vele, mert nem tudom mivel lekötni magam....
+ streets racer a pillanatragasztós polski fiatos csoda
Brothers In Arms: Earbed In Blood
Driver Parallel Lines
Ezek szét......
ON: most kifejezetten a Trials Evolution idegesít, elég nehéz gamma 😠