Mi a véleményed a mostani életről?

Szerző: CoDWaW31, 2009. December 06., téma
Fórum » Társalgó
Mi a véleményed a mostani életről?Lehet szó például fiatalokról,illemről,idősekről, szval minden ilyesmiről!
Hozzászólások: 421
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Mondjuk Finnország tényleg nem olcsó hely, na meg Anglia sem.
0
0
0
0
AnonimMC avatar
Igazábol ez :


Amint tudok húzok az UK-ba ebből a retekből..."Hidd el itt nem lesz pénz"

Nem mintha nem lenne jó életem így is de azért a gyíkom tele van már jó pár dologból
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintem mindenképpen pocsékolás, mert nem tartozik a létszükségeletek közé, főleg ha nincs az embernek egy árva vasa sem.
0
0
0
0
niteforce avatar
Mindenkinek más a pocséklás. Van akinek az a pár sör pénteken az egyetlen jó dolog az életében.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mondjuk azt nem értem, hogy sír az emberek szája, hogy nincs pénz, de azért szívják az átkozott cigit. Az ilyenket egyáltalán nem sajnálom. (ez most nem rád vonatkozott kistiko07a)

A másik meg az alkohol. Aki ezek nélkül nem tud meglenni, de nincs pénze, vagy nagyon kevés, s azt is erre pocsékolja, az nagyon sötét.
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Az elégedetlen külföldiek azért elégedetlenek, mert megszoktak egy életszínvonalat ami a hazájukban a "normálist" jelenti. Ha az nekik kevés akkor csak sajnálni tudom őket, mert a hazaihoz képest az már a luxust súrolja. Az ottani alulfizetettek jóval többet keresnek mint nálunk. Teszem azt az átlag bér 1000-1200 dollár ebből nekik a létezés kb. 700. Ha egy magyar kimegy és megkapja az átlagot sokkal jobban megtudja azt fogni mert itthon ahhoz szokott. Amúgy egész jól utána jártam az áraknak(Ismerősöm) és ha minden igaz akkor én egy 400-500 dodóból kijönnék mindenre a többi mehetne zsebbe vagy egyéb helyekre. Mondjuk ilyen téren elfogult vagyok mert eddig amim van azért egyedül melóztam meg 17 éves korom óta. Biztos azok akik támogatást élveznek a családjukkal a háttérben azok könnyebben tudják teljesíteni a céljaikat. 😀
0
0
0
0
kistiko07a avatar
3 éve melózok napi 10 órát egy elég forgalmas szervízben, van is munka bőven, nettó pénzem nem haladja meg a 110k-t JÓ ESETBEN. Meglehet oldani az életet, de sz*r. Még 2 év és ha jól számolok akkor meglesznek a követelmények a vízumhoz és mint a szél csapatok amint tudok vagy Ausztráliába vagy Új-Zélandra. És bizony ehhez nem kevés pénzt kell félretenni ami sok-sok lemondást igényel az így sz*r életminőségből. Sajnos van pofám dohányozni és néha elmenni spanokkal néhány sört bedobni de egyre nehezebb. Még szerencse, hogy a szakmám igen keresett a fentebb említett régiókban, úgyhogy a legjobbakat remélem.
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Az élet nehéz, jelenleg európában itt ez egyik legnehezebb, de nem a legnehezebb. Ha letudsz mondani dolgokról kilehet menni külföldre és ott összeszedheted magad pár év alatt anyagilag.
0
0
0
0
beni97 avatar
Szerintem az élet király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ez nem ennyire egyszerű. Köpni nyelni nem tud? Ha valaki megtámad egy zsidót, azért mert ő zsidó, és mondjuk elveri mint a répát, 1 óra sem kellene és akkora média hiszti lenne, hogy az nem igaz. Jönnének a mindenféle ombucmanok, miniszterek, akárkik, hogy itt mekkora antiszemitizmus van, úristen, a náci magyarok bántják, a szegényke zsidókat, a kiválasztott népet, a meghurcoltakat. A bíróságon példát statuálnának, az ipsét meg sok sok évre dutyiba zárják, mert megagyalt valakit. Ennyi. Kettős mércéről még nem hallottatok?
0
0
0
0
GamerFater82 avatar
Az élet! Hát most nem kezdem azzal hogy hogyan kéne átformálni az egész világot hogy Kánaán legyen mert az amúgy is lehetetlen hogy mindenkinek jó legyen.
Inkább leírom a sajátom, aminek örülök és aminek örülnék 😃
Ami jó:
-Vagy egy csodálatos családom két szép gyerekkel , ŐK a legfontosabbak ebben a életbe.
-Egyenlőre úgy tudom helye-közzel egészséges is vagyok 😀
-Nincs hitelem vagy egyéb + kiadás vagy költség és jelen pillanatban, meg tudunk élni a fizetésünkből 😃
-Van agy 10 éves autónk amit nagyon szeretünk és eddig sosem hagyott ott 😀
Ami lehetne jobb:
-A munkahelyem vagy a párom munka helye amivel kicsit több lenne a család bevétele ( nem vagyok álszent hogy "a pénz nem számít", igenis fontos dolog de nem a legfontosabb)
-Egyszer a panelt lecserélni egy kertes házikóra (egyszerű régebbi is jó lenne)
-Több szabadidő.

Hát nagyjából hitelen ennyi 😀
Én nem állítom hogy minden jó ebben az életben, de egy gondolattal zárnám....
- Becsüld mindig amid van, mert nem tudod meddig van!
0
0
0
0
nlacka13 avatar
ati +1 Ugyan igy vagyok én is!!! 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
2 féle cigány emberi hogy mondjam életmód van... egyik az aki teljesen normális dolgozik,rendes családi körülmények közt él és normálisan nől fel a gyereke,családja stb,jó fej,lehet vele barátkozni meg minden szimplán emberi és normális soha semmi gond vele...
a másik véglet meg a tényleg semmit se csináló max lopó,rabló,segélyre váró aljadék... mindkettővel volt szerencsém találkozni de szerencsérme nagyobb részt az elsővel futottam össze 😀 és nem is bántam meg!! sőt!
0
0
0
0
nlacka13 avatar
Hát én azta a fajta cigányt utálom aki egésznap otthon döglik segélyre várva és semmit nem csinál érte!!!Ameik "cigány" dolgozik avval semmi meg azok többsége normális
Az ilyen segélykérő csoró lopó cigokat elvinném vmi helyre és dolgoztatnám öket pénzért!!
persz egykis pénzt is kapnának mert az állam pénze szinte segélyre megy el meg faxságokra!!! -.-"
0
0
0
0
no avatar
Jól tette. 😀 Ennyit ér a gyerek. 😜 Osztani tudja a zsidókat, de ha már szembe kerül eggyel köpni nyelni nem tud 😀 És mindegyik ilyen, szidják a zsidókat így meg úgy, de amikor előtte van egy akkor már köpni nyelni nem tudnak. Ez a szánalmasság legfelsőbb szintje - szerintem -.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Savaxel írta:
yugiohyugiohzebuyug írta:
nekem is egyedül a cigókkal van bajom, a rendes zsidókkal nekem sincs.. 😀
nekem a cigányok egy részével van csak bajom, van olyan cigány haverom is akit nem cserélnék le 3magyarra, de vannak olyanok is akiket utálok.

Teljesen igazad van. Nekem is van 1-2 cigány ismerősöm akik rendesen élnek, dolgoznak mint egy normális ember. De ismerek olyat is a lakóhelyem környékén aki egész nap otthon ve...(inkább nem folytatom) és várja hogy az állam küldje neki a pénzt a mit tudom én hány gyerek után, aztán az utcán meg nagy az arca, hogy milyen jó neki mert szart se csinál mégis ellátják és én vagyok itt a király.
A zsidó kérdésre meg egy érdekes történet jutott eszembe. Nemrég, úgy 1-2 hónapja talán, tanultuk a II Világháborút és a holokausztot, akkor mesélte töritanárom. Egyik osztályában (középsuliban) az egyik tanuló nekiállt osztani hogy igen a zsidók úgy meg így, meg megérdemelték. Ekkor jött elő tanárom azzal hogy én is zsidó vagyok. Na a gyerek teljesen elnémult, köpni-nyelni nem tudott. Ezt elmesélte nálunk is és egyik osztálytársam egyből rávágta hogy igen én tudtam. Mindenki a hasát fogta már a nevetéstől, osztálytársam néz hogy most mi van. Nem esett le neki a lényeg.
Spoiler!
Töritanárom nem zsidó és egyik felmenője se volt az, és az egészet csak okulásképp hozta föl.
0
0
0
0
szalamispizza avatar
yugiohyugiohzebuyug írta:
nekem is egyedül a cigókkal van bajom, a rendes zsidókkal nekem sincs.. 😀
nekem a cigányok egy részével van csak bajom, van olyan cigány haverom is akit nem cserélnék le 3magyarra, de vannak olyanok is akiket utálok.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
nekem is egyedül a cigókkal van bajom, a rendes zsidókkal nekem sincs.. 😀
0
0
0
0
no avatar
Én azt utálom a legjobban az egészben, hogy mindenki szidja a zsidókat. Olyanok is, akiknek fogalmuk sincs, kik azok a zsidók. A nagyszüleim mesélték, hogy a faluban - ahol éltek - volt rengeteg zsidó család, mindegyiknek megvolt a maga dolga. Volt munkájuk, stb. Zsidó boltok is voltak a faluban. Na a lényeg amit mondani akarok, hogy ezek a zsidó családok - a nagy szüleim mondták - nagyon rendesek voltak, segítettek az embereknek ebben-abban. Ha bement egy ember a boltba és nem volt pénze, mert éppen hónap vége volt, akkor felírták neki és akkor kellett csak visszafizetni a tartozást HA már volt pénze - annak aki felíratta -. Lehet vannak rossz zsidók, akik tényleg csak a maguk érdekeit nézik, de vannak olyanok is akik a másokét is. Nem minden zsidó rossz. A másik pedig, amivel bajom van, az a vallási megkülönböztetés! Miért zavarja az embereket az, HA valaki teljesen más vallású ? Felfoghatatlan. Mindenkinek baja van mindenkivel, de viszont SAJÁT magát senki sem veszi észre.
0
0
0
0
DCMAN avatar
hú itt komoly téma lesz ugyérzem
0
0
0
0
Bicike avatar
Engem a homokosodáson kívül még a média az, ami felidegesít.

vegyük pl: a Való Világot, amikor nagy divat volt, mindenki kérdezte tőlem, hogy nézem-e, meg láttam a tegnapi részt? Nem néztem és nem is fogom, akkora nagy baromság, sőt, szerintem az egész előre le van zsírozva, meg szerintem az is, hogy ki esik ki, meg ki marad bent, meg előre megírt a forgatókönyv, legalábbis szerintem.

Meg az ilyen X-faktor, meg Gagyisztár, meg az ilyenek is olyan pofátlanok, versenyen, amikor szavazni kell, direkt egymás mellé teszik a százalékokat, pl: 48-42, holott ez nem így van, csak szavazz, szavazz...szavazna a brant.

A média pofátlan, a hírek 80%-a kamu. Meg kit érdekel, hogy Lagzi Lajcsi nem 300kg, hanem 280? Senkit...

Meg ez az Amerika majmolás itt Magyarországon...úristen.
Meg lájkollak, mi az a lájk? Az like.

És Irán azt mondta, ha az USA-ban valaki meghal azzal kapásból foglalkozik a média, pl ha valaki Kambodzsában meghal, azt senkit nem érdekel.

Svájcban meg azért jó, mert a zsidók (nem etnikai megkülönböztetés!) oda menekítették ki a pénzüket.

Nekem nincs bajom a zsidókkal, szerintem nélkülük még szegényebbek lennénk.

A cigányokkal (nem etnikai megkülönböztetés,!) van bajom az életben csak.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
én is úgy tudom, hogy Lengyelek azért nincsenek a legjobb színben..😀
0
0
0
0
nlacka13 avatar
Ja Svájcba ott nagyon jol lehet élni pénzileg meg mindenbe!!!!
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Lengyelország? Miről beszélsz? Nagy szarban vannak ők is.
0
0
0
0
DCMAN avatar
igen én is úgyhallotam h Svájcban a legjobb.
0
0
0
0
nlacka13 avatar
DCMAN írta:
egy szóval?: SZ*R 😕 ez a mai világ vagyis ez M.O mert azért van olyan hely ahol jobb az életszínvonal.😀

Svájc,Svédország,Kicsit lemaradva lengyelország
Ezekben az országokban lehet megélni a legjobban!!!
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
nem tudom, nem találtam olyan témát amibe beleillene tökéletesen... de aztán lehet van 😜 az új Brazil miniszterelnök engedélyezett egy k*rva nagy vízi erőmű építést, ami a világon a 3. legnagyobb lenne... hatalmas erdőterületet kellene kiírtani és mivel érinti az Amazonas vidékét, amire allergiás vagyok 😆 ( meg hát amúgy is ) aláírtam a petíciót, + 40k indiánnak is új otthont kéne találnia.... nem tudom mennyire használ majd, de aki hasonlóan gondolkozik írja alá! 😀
[LINK]
0
0
0
0
DCMAN avatar
egy szóval?: SZ*R 😕 ez a mai világ vagyis ez M.O mert azért van olyan hely ahol jobb az életszínvonal.😀
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Keksz03 írta:
simán meglehet élni az országban, nincs ezzel probléma és még lemondani sem kell nagyon semmiről!

a titok a következő: mielőtt vki egy szakmát elkezd tanulni vagy mérje fel a piacot h van-e rá szükség vagy tudni lehet előre h olyan képzettséggel 300%-os a munkanélküliség VAGY ha ilyen szakra megy akkor fogadja el h amit az egyetemen oktatnak az egy kalap híg fost nem ér és ha nem érdekli annyira a dolog h önerőből rengeteg időt szánjon arra h képezze magát, sőt ha tud suli mellett már próbáljon meg olyan területen dolgozni ami a szakmájához tartozik.

arról nem is beszélve h francnak ennyi diplomás, amikor az asztalosok nem győzik a munkát...kérdem én láttatok már ti huszonéves villanyszerelőt, ácsot, kőművest?? nem láttatok mert nincs, mindenki egyetemre megy mert valóban jó buli 3 évig csak ha elvégzi rá fog döbbenni h szart sem ér a papírja, tapasztalat semmi, jó esetben van egy nyelvvizsgája de az is ritka már és szerencsétlenje meg várná h dörömbölnek az ajtón h ide gyere dolgozni kurva sok pénzért céges autóért, laptoppal...HÁT NEM!!!


Ennyi. De olyanokat is ismerek akiknek csak érettségijük van, mégis vígan megélnek, mert nem lusták hajnalban felkelni hogy beérjenek a samsunghoz tv-ket összerani... a környéken sok gyár van és ha nem nyavíkolsz hogy esetleg hétvégén duplapénzért dolgozz akkor havi 160at hazaviszel ja és mindnek samsung HD tv-je van mert ha van amelyik megésrűl picit azt vihetik.😃 Amúgy tényleg sokan azért nem dolgoznak mert vagy lusták, vagy derogál nekik a gyári meló.
0
0
0
0
Keksz03 avatar
simán meglehet élni az országban, nincs ezzel probléma és még lemondani sem kell nagyon semmiről!

a titok a következő: mielőtt vki egy szakmát elkezd tanulni vagy mérje fel a piacot h van-e rá szükség vagy tudni lehet előre h olyan képzettséggel 300%-os a munkanélküliség VAGY ha ilyen szakra megy akkor fogadja el h amit az egyetemen oktatnak az egy kalap híg fost nem ér és ha nem érdekli annyira a dolog h önerőből rengeteg időt szánjon arra h képezze magát, sőt ha tud suli mellett már próbáljon meg olyan területen dolgozni ami a szakmájához tartozik.

arról nem is beszélve h francnak ennyi diplomás, amikor az asztalosok nem győzik a munkát...kérdem én láttatok már ti huszonéves villanyszerelőt, ácsot, kőművest?? nem láttatok mert nincs, mindenki egyetemre megy mert valóban jó buli 3 évig csak ha elvégzi rá fog döbbenni h szart sem ér a papírja, tapasztalat semmi, jó esetben van egy nyelvvizsgája de az is ritka már és szerencsétlenje meg várná h dörömbölnek az ajtón h ide gyere dolgozni kurva sok pénzért céges autóért, laptoppal...HÁT NEM!!!
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
DarthRoni írta:
Blue-Fox írta:
Meg lehet élni az országban, sőt még némi luxust ki lehet csikarni, de ehhez több dologról is le kell mondani, ami szerintem természetes az hogy nincs cigi és nincs pia, továbbá se feleség se gyerekek. Ha ezek megvannak kb éhenhalsz.


És ha nincs párod, és nincs családod, nincs senkid, akkor mi értelme az életednek?


Az élet értelme mindenkinek más. Pont ezért nem lehet meghatározni.
0
0
0
0
no avatar
DarthRoni írta:
Blue-Fox írta:
Meg lehet élni az országban, sőt még némi luxust ki lehet csikarni, de ehhez több dologról is le kell mondani, ami szerintem természetes az hogy nincs cigi és nincs pia, továbbá se feleség se gyerekek. Ha ezek megvannak kb éhenhalsz.


És ha nincs párod, és nincs családod, nincs senkid, akkor mi értelme az életednek?


Kérdezd meg az erdőben lakó öregembereket.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Blue-Fox írta:
Meg lehet élni az országban, sőt még némi luxust ki lehet csikarni, de ehhez több dologról is le kell mondani, ami szerintem természetes az hogy nincs cigi és nincs pia, továbbá se feleség se gyerekek. Ha ezek megvannak kb éhenhalsz.


És ha nincs párod, és nincs családod, nincs senkid, akkor mi értelme az életednek?
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Meg lehet élni az országban, sőt még némi luxust ki lehet csikarni, de ehhez több dologról is le kell mondani, ami szerintem természetes az hogy nincs cigi és nincs pia, továbbá se feleség se gyerekek. Ha ezek megvannak kb éhenhalsz.
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Bicikének igaza van, ez a mai világ, 21 évesen is ezt mondom.

Nincs semmi csak az agymosott bolondok futkorásznak, mindenki lop csal hazudik, mindenhol. Nekem is kiakarják vasalni a hajam, egyszer lehet engedem, had legyen gyereknap, de nem csinálunk rendszert belőle. :/ A buziskodás ne az én stílusom.

De az a legdurvább hogy a sok lány is ezeket a buzikat imádja.

Én arra vagyok büszke hogy kaját tanultam termeszteni és hizlalni, arra hogy már 15 éves korom óta dolgoznom kell, és nem szóró lapozni hanem mindent ami jön... ház építés állattartás stb...

és ez az életcélom is ha bele rokkanok is, csak a műtétből épüljek fel... 😀

A sok majom buzi meg menjen a megasztárba meg az X-faktorba és mutassa a kezével az X-et akkor is mikor én megtermelem magamnak a kaját ő meg éhen döglik...
0
0
0
0
Bicike avatar
Úristen! Hová fajult ez a világ... mindenki DC, meg Supra cipő, vasalt, vagy punk haj, börtöni nadrág viselet, rózsaszín póló... mindenki egyforma, nincsen egy egyéniség sem szinte. Nekem is mondták már, hogy vasaljam a hajam... na, azt várhatják akkor.

Meg az a menő, ha már 13 évesen cigizünk, drogozunk, leisszuk magunkat, Ályfonunk van... az ilyenek büszkék lehetnek magukra.

Az én osztályomban is van 3-4 rendes, a többi idióta, elhiszik ezt a sok hülyeséget, ami a TV-ben megy, nem is szoktam TV-t nézni.

Meg kiírják, hogy jó volt pénteken a buli, semmire nem emlékszem... akkor az jó buli lehetett, büszke lehet magára.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Nekem nem a cigányokkal van bajom. Sokkal jóban is vagyok. Nekem a romákkal! Értsétek úgy, hogy a lopós, hazug g*cikkel! robot fiu valaki 1.5 évet kap mert azt írja megverné őket. Ők megbeszélnek lopásokat, gyilkosságokat és még az áldozat a hibás...
0
0
0
0
no avatar
hamár kicsit máshogy látod a dolgokat mint az itteniek, ki vagy közösítve.
Pont így van itt is. Általánosban nálunk tök jó volt az osztály, de itt meg egy rakat szar. Utálom az egészet. Bele se akarok gondolni, hogy holnap 6:30-kor kell kelni. Áhh. Már a gondolata is rossz. Kéne tartani egyszer egy Skype beszélgetést, nem? Akik mind itt vagyunk 😃
0
0
0
0
DarthRoni avatar
alex1997 írta:
Slenderman írta:
Hát de én Budapesten élek (szerencsére nem a belvárosba), itt vannak a legf@szabb emberek, akik mindenkit lenéznek, mert neki nem olyan cucca van, vagy belekötnek ahol csak tudnak. Én csak ritkán tanulok, nem is fogok 😆! Minek, ha 2 hét múlva azt se tudom, hogy már mi volt az anyag. Van az osztályba 4-5 ember vagy 30-33-ból akivel jóba vagyok, többi f@sz. Én is infó szakon vagyok, de már bánom, hogy idejöttem. Mentem volna angolra, számolós részből semmit sem értek. Hátad mögött beszólnak, szemedbe már nem meri mondani, beszólnak annak, aki nem érti a matekot, vagy bármi más dolgot, közben ő meg egy mondatot nem bír leírni helyesen. 15 évesen napi 2 doboz cigi meg 1 liter sör a minimum, és még az ofő is mondja, hogy ez jó dolog. Úgy néz ki mint egy lány, b*zisan öltözik, és erre hajtanak a lányok. Hát erre mit mondjak?



o_O csak enyit. Nálunk is ez van a lányokat leyzámitva mert ők értelmesek. De a többi majdnem csak kissebb menyiségben.


Nekem az a tapasztalatom, hogy a nagyvárosokban átlagban sokkal beképzeltebbek az emberek, bár ez lehet hogy csak felénk van így, de itt elég rossz a helyzet ilyen szempontból, de persze tisztelet a kivételnek.

Nekem az utolsó osztályom ahol végeztem, az szerencsére nagyon ***a társaság volt, talán 2-3 ember volt akivel nem jöttem ki jól a 25-ből, vissza is sírom azt a sok röhögést meg jókedvet 😀 csak ők is mind messze laktak, mind bejárósak voltak, és így sajna nem lehet velük sem sokszor találkozni.
Az a baj hogy nincs olyan cimborám, hogyha unatkozok, vagy ő unatkozik felhívjuk egymást h csá arc, nem ütközünk? de oké mikor hol? 😃 és ellennénk, nem lehet itt hülyülni senkivel, hamár kicsit máshogy látod a dolgokat mint az itteniek, ki vagy közösítve.

Valahogy nem jövök ki az itteni emberekkel, lehet hogy azért mert mi is kisvárosból költöztünk ide, és azóta is jobban érzem magam "vidéki" emberekkel.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Slenderman írta:
gyenesmartin írta:
robot fiu írta:
Ezekből mindenütt van! Leönteném őket hypóval 😆 De ez már gyűlölet keltés amit csinálok😆
De hogy milyen büdös némelyik. Felszáll egy 10 tagú cigány család a buszra és utána mindenki kinyissa az ablakot még télen is.😆


Ez komoly? 😆
Itt a XVII. kerületben nincs annyira sok. De a VIII.-ba jó pár. Keleti pályaudvar egyik kedvenc tanyájuk.
A Keletinél? Nem egyszer voltam már ott, de jó ha láttam 2-3 családot összesen.
0
0
0
0
no avatar
gyenesmartin írta:
robot fiu írta:
Ezekből mindenütt van! Leönteném őket hypóval 😆 De ez már gyűlölet keltés amit csinálok😆
De hogy milyen büdös némelyik. Felszáll egy 10 tagú cigány család a buszra és utána mindenki kinyissa az ablakot még télen is.😆


Ez komoly? 😆
Itt a XVII. kerületben nincs annyira sok. De a VIII.-ba jó pár. Keleti pályaudvar egyik kedvenc tanyájuk.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
robot fiu írta:
Ezekből mindenütt van! Leönteném őket hypóval 😆 De ez már gyűlölet keltés amit csinálok😆
De hogy milyen büdös némelyik. Felszáll egy 10 tagú cigány család a buszra és utána mindenki kinyissa az ablakot még télen is.😆
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Slenderman írta:
gyenesmartin írta:
Slenderman írta:
gyenesmartin: Velem is így van ez a pia téma. De ha már azt mondja, hogy milyen gáz, hogy nem cigizek, az már túlzás. Buzis kinézetről annyit, hogy van egy barátom aki úgy öltözik, de már rég ismerem és ő az egyetlen normális ilyenek közül akiket ismerek.
Akkor itt Borsodba eléggé máshogy megy. Mert inkább azt szokták mondani nekem, hogy milyen jó, hogy nem cigizek, le kéne szokniuk nekik is, csak nem tudnak már.
Vicces olvasni, mert itt nem úgy van. Csak néhány cigány van aki kötekedős.A többi elvan.


Hát akkor kevésbé cigánylakta területen élsz. De van ismerősöm, ő is Borsodba, Kazincbarcikán, ott sok van belőlük.
Sok-sok. De még velem egyszer sem kezdtek el kötekedni. Kivéve 1-et 2-őt. Ritka az nagyon ha van valami balhé.
0
0
0
0
no avatar
gyenesmartin írta:
Slenderman írta:
gyenesmartin: Velem is így van ez a pia téma. De ha már azt mondja, hogy milyen gáz, hogy nem cigizek, az már túlzás. Buzis kinézetről annyit, hogy van egy barátom aki úgy öltözik, de már rég ismerem és ő az egyetlen normális ilyenek közül akiket ismerek.
Akkor itt Borsodba eléggé máshogy megy. Mert inkább azt szokták mondani nekem, hogy milyen jó, hogy nem cigizek, le kéne szokniuk nekik is, csak nem tudnak már.
Vicces olvasni, mert itt nem úgy van. Csak néhány cigány van aki kötekedős.A többi elvan.


Hát akkor kevésbé cigánylakta területen élsz. De van ismerősöm, ő is Borsodba, Kazincbarcikán, ott sok van belőlük.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Slenderman írta:
gyenesmartin: Velem is így van ez a pia téma. De ha már azt mondja, hogy milyen gáz, hogy nem cigizek, az már túlzás. Buzis kinézetről annyit, hogy van egy barátom aki úgy öltözik, de már rég ismerem és ő az egyetlen normális ilyenek közül akiket ismerek.
Akkor itt Borsodba eléggé máshogy megy. Mert inkább azt szokták mondani nekem, hogy milyen jó, hogy nem cigizek, le kéne szokniuk nekik is, csak nem tudnak már.
Vicces olvasni, mert itt nem úgy van. Csak néhány cigány van aki kötekedős.A többi elvan.
0
0
0
0
no avatar
gyenesmartin: Velem is így van ez a pia téma. De ha már azt mondja, hogy milyen gáz, hogy nem cigizek, az már túlzás. Buzis kinézetről annyit, hogy van egy barátom aki úgy öltözik, de már rég ismerem és ő az egyetlen normális ilyenek közül akiket ismerek.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Akkor én még szerencsés is vagyok. Mert itt az olyan emberek nem nézik le a másikat, de még csak nem is foglalkoznak vele. Csak a hiperpigmentáltak kötekedősek, de azok is csak akkor ha van mellettük még vagy 5 haver. Az ilyen nagyképű buzis kinézetűekkel is el lehet beszélgetni, de szintén csak ha egyedül vannak, vagy nem sokan. A cigizés meg az italozás engem nem érdekel, ki hogy csinálja. Mindenki úgy teszi tönkre magát ahogy akarja, csak engem ezzel hagyjon békén.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Slenderman írta:
Hát de én Budapesten élek (szerencsére nem a belvárosba), itt vannak a legf@szabb emberek, akik mindenkit lenéznek, mert neki nem olyan cucca van, vagy belekötnek ahol csak tudnak. Én csak ritkán tanulok, nem is fogok xd! Minek, ha 2 hét múlva azt se tudom, hogy már mi volt az anyag. Van az osztályba 4-5 ember vagy 30-33-ból akivel jóba vagyok, többi f@sz. Én is infó szakon vagyok, de már bánom, hogy idejöttem. Mentem volna angolra, számolós részből semmit sem értek. Hátad mögött beszólnak, szemedbe már nem meri mondani, beszólnak annak, aki nem érti a matekot, vagy bármi más dolgot, közben ő meg egy mondatot nem bír leírni helyesen. 15 évesen napi 2 doboz cigi meg 1 liter sör a minimum, és még az ofő is mondja, hogy ez jó dolog. Úgy néz ki mint egy lány, b*zisan öltözik, és erre hajtanak a lányok. Hát erre mit mondjak?



o_O csak enyit. Nálunk is ez van a lányokat leyzámitva mert ők értelmesek. De a többi majdnem csak kissebb menyiségben.
0
0
0
0
no avatar
Hát de én Budapesten élek (szerencsére nem a belvárosba), itt vannak a legf@szabb emberek, akik mindenkit lenéznek, mert neki nem olyan cucca van, vagy belekötnek ahol csak tudnak. Én csak ritkán tanulok, nem is fogok 😆! Minek, ha 2 hét múlva azt se tudom, hogy már mi volt az anyag. Van az osztályba 4-5 ember vagy 30-33-ból akivel jóba vagyok, többi f@sz. Én is infó szakon vagyok, de már bánom, hogy idejöttem. Mentem volna angolra, számolós részből semmit sem értek. Hátad mögött beszólnak, szemedbe már nem meri mondani, beszólnak annak, aki nem érti a matekot, vagy bármi más dolgot, közben ő meg egy mondatot nem bír leírni helyesen. 15 évesen napi 2 doboz cigi meg 1 liter sör a minimum, és még az ofő is mondja, hogy ez jó dolog. Úgy néz ki mint egy lány, b*zisan öltözik, és erre hajtanak a lányok. Hát erre mit mondjak?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
90%? Akkor én jobb eset vagyok nekem az osztály fele norma van cigus us de ő rendesen tanul nem nagyképű (de lóvés) Akkor nekem még szernecsém is van Slenderman. Meg ugye vannak a magyképűek akin hetente veszik a DC cipőt 30 ezerért De ugye ők hülyék mindenhez (info szak) és engem néz le aki tudja hogy mi van a gépébe. De ugye az öve jobb de jemtudja hogy mi van benne. Akkor hogy is van ez?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció