Mi a véleményed a mostani életről?

Szerző: CoDWaW31, 2009. December 06., téma
Fórum » Társalgó
Mi a véleményed a mostani életről?Lehet szó például fiatalokról,illemről,idősekről, szval minden ilyesmiről!
Hozzászólások: 421
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Scorn Face avatar
Egyszer a sárkány hátán, egyszer meg a gyomrában.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Jobban élünk, mint 800 éve 😊
0
0
0
0
winrar avatar
Na ez egy nagyon jó kérdés, amit jó hosszan tudnék csak részletesen kifejezni, de se türelmem, se kedvem nincs hosszan ecsetelni az egészet.
Nagyon szeretek gépezni és örülök így utólag visszagondolva, hogy csak 13 éves koromban lett gépem. Ugyanis addig, főleg amíg kisebb voltam sokat legóztam, néha olvastam vagy rádiót hallgattam (akkoriban még Danubius meg Sláger rádió volt, Bumerángot és Pirítóst hallgattam időnként). Telefonom, gépem nem volt, most már van mindkettő, egy Nokia C2-01, ami tökéletesen működik. Nekem nem kell okostelefon, okosóra meg okosvibrátor meg tököm tudja mi 😆
TV a mai napig nincs és egyáltalán nem hiányzik. Nem akarok én sorozatfüggő lenne, vagy csak órákat passzívan, tétlenül a TV-re meredve ülni. Öltözködést illetően itthon leszarom, hogy mi van rajtam, de azért valamennyire legyen kényelmes. Ha kimegyek az utcára, akkor azért figyelek az öltözködésre, de soha nem hordok divatcuccokat, mert nem akarok. Azt hordjanak csak a páwák, meghagyom nekik. Alkoholt illetően, néha szoktam inni. De sosem az a cél, hogy berúgjak, mint az állat, aztán másnap ne emlékezzek semmire. Sokszor hallom suliban péntekenként, hogy este nagyon durva buli, úgy bebaxnak, mint az állat. Oké, ő dolguk. Úgy kell nekik, én nem akarnék minden szombaton másnapos lenni. Egy fárasztó iskolanap után (8-9 óra), viszont igenis jól esik beülni a kocsmába haverokkal iszogatni és jól érezni magunkat (persze alkohol nélkül is lehet). Ilyenkor szerencsére sosincs annyi pénzem, hogy járni ne tudjak, annyira részeg legyek. Csak jobb kedvem lesz tőle, otthon vacsi, attól úgyis kijózanodok. Viszont azok többsége, akik azt mondják, szarul vagyok, szar az életem (amúgy semmivel sem jobb vagy rosszabb az ő életük, mint az enyém) és amiatt akár egyedül (!) a sárga földig leisszák magukat, na az már szánalmas.
Politizálni nem igazán szeretek még haverokkal sem, mert abból mindig csak a vita van. Én azt mondom, ha összeülünk haverokkal beszélgetni, akkor az röhögésből és sztorizgatásból álljon, ne az éppen aktuális kormány szidásából. Az életre pedig úgy tekintek, mint egy ajándék Istentől (hívő létemre hálás vagyok érte), amit meg kell becsülni. Mindenkiből csak egy van, ezért is kell megbecsülni az életet és vigyázni és nem "egyszer élünk" kijelentéssel élni. Mert épp az a lényeg, hogy egyszer élünk. Egyszer vezetsz részegen, ütközöl és egyszer éltél, ennyi. Facebook-ot pedig csak Tibi Atya olvasására szoktam használni, mindig felvidít. Na ez is hosszú lett, pedig nem akartam 😃
Jó és szép életet mindeninek 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
MMathers : részben igazad van... én is szeretek sokat itt böngészni, meg játszani, de szinte napi rendszerességgel lógunk a haverokkal, este legurítunk egy-két sört... sokan panaszkodtak mostanában hogy az alkohol így meg úgy... én sem szeretem a részeg seg*fejeket, akik addig isznak míg bajba nem sodornak mindenkit maguk körül... de azt ne mondja senki hogy nem esik jól egy fárasztó nap végén egy hideg korsó sör a haverokkal 😆 ! az hogy kinek milyen telefonja van meg egy buliban hány képet posztol rögtön FB-re, azt finom szólva is totál les*arom... egy régi Nokia xpress music telóm van, és őszintén szólva sosem vonzott az érintőképernyős telefon wifi-vel meg satöbbi, akármilyen meglepő túl lehet élni az nélkül is... nem járok divatos(nak szánt) ruhákban és amit tudok, az az, hogy senki másnak csakis magadnak kell megfelelned.
0
0
0
0
💬 2
carl18x avatar
@Bronson: Xpress Music? 😃 Az már ritkaság 😃 5700?
0
0
0
0
Bronson avatar
@carl18x: 5 eve kicsit mas volt az elet 😆 amugy 5220 xpress music volt. UR ISTEN 😆
0
0
0
0
no avatar
Egy kicsit hosszú lesz, az
amit írni fogok, de higgyétek el, hogy megéri rászánni az időt.
A helyzet az, hogy a hozzászólok nagy részének igaza van, a mai generáció "buta".
Manapság a technológiai fejlődésnek köszönhetően, majdnem minden házban megtalálható egy alap PC, illetve internetcsomag, TV, okos telefon. Szinte ki se kell mozdulnunk otthonról egy-két mozdulat és az áru a házhoz érkezik (legyen az étel, elektronikai berendezés)
ennek köszönhetően az emberek nagy részét a mozgásszegény életmód veszélyezteti amely számos egészségügyi kockázattal jár. Példának okáért: elhízás - ami miatt kialakulhat -: a magas vérnyomás.
Közösségi kapcsolatainkat, szociális életünket elhanyagoljuk, nem találkozunk személyesen ismerőseinkkel, barátainkkal, egy "profilkép" mögé bújva beszélgetünk velük, különböző közösségi oldalakon illetve ONLINE játékok világában. Otthonról kilépve sem "szakítjuk meg" a kapcsolatot ONLINE tevékenységeinkkel ugyanis táblagépünk, okos telefonunk segítségével könnyen kapcsolatba léphetünk azokkal akikkel beszélgetni szeretnénk.
A város tele van olyan polgárokkal akik nem előre hanem lefele néznek, nyomkodják készülékeiket, nem törődve a külvilág eseményeivel. Ez pár éve még nem volt így, emlékszem arra az időszakra, amikor az érintőképernyős telefonok még "különlegességnek" számítottak, manapság... már-már alap dolog. Nem számít, hogy milyen ember vagy, nem számít a személyiséged... a lényeg, hogy olvadj be, különben kiközösítenek. Legyen minél jobb készüléked, legyél naprakész. A világ "gyors" tempóban fejlődik, ha ebben a tempóban haladunk tovább, pár év múlva szórakozóhelyekre sem kell ellátogatnunk, megtehetjük majd virtuálisan.
El tudjuk képzelni, hogy egy virtuális szobába belépve, a világ bármely pontjára ellátogathatunk anélkül, hogy kitennénk otthonról a lábunkat?
Mi történik majd ha ez bekövetkezik? A válasz egyszerű: az emberiség még jobban elkényelmesedik.
Ez ellen lehet e tenni? lehet. Ki kell lépni ebből "világból", többet foglalkozni a környezetünkkel, eljárni ismerőseinkkel, barátainkkal. Olvasni - nem virtuálisan -, sportolni, felfedezni a körülöttünk lévő környezetet.
Saját bőrömön tapasztaltam, hogy az effajta élet nem vezet semmi jóra, elhanyagoltam azokat az embereket akik a környezetemben élnek, nem foglalkoztam az ismerőseimmel, barátaimmal és egyéb szociális tevékenységekkel. Ez az egész, bármilyen hihetetlenül is hangzik, teljes mértékben "elnyeli" az embert.
Olyan mint egy hosszú álom, néha-néha felébredünk belőle, feleszmélünk, majd visszatérünk. Azt gondoltam, hogy játszani jó szórakozás, megtehetem azt amit a valóságban nem.
Iskolából hazajövet nem foglalkoztam a házi feladatommal, nem tartottam tovább a kapcsolatot iskolatársaimmal iskolán kívül, amint hazaértem, leültem a gép elé... és estig játszottam, nem törődve semmivel. Persze... erre a körülöttem élők figyelmeztettek, de én nem foglalkoztam velük, azt mondtam, nem lesz semmi bajom. Tévedtem.
Nem tudtam befejezni az iskolát, mivel tanulmányi eredményeim leromlottak - köszönhetően annak, hogy éjjel-nappal a gép előtt ültem - így kirúgtak.
A lényeg az, hogy fel kell ébredni mindenkinek, ez az egész "hobbi" egy "mókuskerék" belekerülsz, de nem tudsz kijönni.
Ha vannak itt olyanok, akik kicsit is elgondolkodtak ezen az "olvasmányon" arra kérem őket, hogy ébredjenek fel addig amíg nem késő. Foglalkozzatok a való élet dolgaival, nem azt mondom, hogy egyáltalán ne játszatok, de tudjátok, hogy mikor elég. Mértékletesen mindent.
Az életben annyi dolog van, amit érdemes csinálni, próbáljátok ki azt ami tetszik. Éljetek. A legfontosabb, hogy mindenki higgyen saját magában, a hit alapja az, hogy higgy magadban, ha nem vagy képes arra, hogy megbízz saját magadban, az élet egy-kettő "megöl".
0
0
0
0
Karrigan avatar
@Superlompos Tökkéletesen egyetértek az előbbi 3 kommenteddel,pontosan e folyik mindenhol.
0
0
0
0
Matt99 avatar
Nem hinném hogy egytől egyig az összes fiatal alkoholista, és azt se gondolom hogy aki iszik az minden alkalommal részegre issza magát. Én mondjuk vidéken élek Pesten nyilván sokkal keményebb a helyzet, de nem hiszem el, hogy ott mind a több százezer huszonéves önző alkoholista. Rengeteg normális ember van, és nem is olyan nehéz megtalálni őket mint amilyennek tűnik.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem egyébként az a bajom, hogy nagyon "igyuk le magunkat a g**ibe" központúak a mai fiatalok. Akármit látok (szülinap, névnap, sikeres vizsga, bukás a vizsgán stb.) erre innunk kell! Mégis miért kell minden hülyeség mellé inni alkoholos trágyát? Ezt a gondolkodást a büdös életbe nem fogom megérteni. Akiktől megkérdezem mindig azt mondják: Hát egyszer élünk... Bla bla bla na és? Azért mindig idiótának kell lenni? A részegek nagyon sok fejfájást okoznak a többi embernek. Pl. mikor beül a barma ittasan a volán mögé és kinyír egy fél családot, mert nem bírta megállni, hogy ne igyon moslékot, vagy egyszerűen nem tudott a valagán maradni. Nem értem ezen mi olyan bonyolult. Vagy nem iszom, s úgy vezetek, vagy ha iszom, akkor nem vezetek. Ha már akkora ökör az ember, hogy magát pusztítja, akkor legalább másokkal legyen tekintettel... Önző egy világban élünk az egyszer biztos. Sajnos nehéz barátokat lelnem, akiknek nemcsak az alkoholizálás a fontos...
0
0
0
0
macibogyo avatar
egyet értek ezekkel a srácokkal. A szemüveges lány nagyon helyes. 😃
0
0
0
0
no avatar
Hogy mi a véleményem az életről? ez egy olyan dolog, amiről egész nap "mesélhetnék". Ezt röviden és tömören megfogalmazni elég nehéz, de azért megpróbálkozom vele.
Az élet egy olyan "dolog", hogy vagy ad valamit (siker, stb) vagy elvesz valamit (kudarc, stb)
a lényeg, hogy bármennyire is nehéz, bármennyire is körülményes, mindig fel kell állni, és folytatni a "harcot"... ha lent maradsz a földön, vesztettél. Vesztettél mert nem álltál fel a pofon után és nem küzdöttél. Az élet arról szól, hogy harcoljunk, küzdjünk.
Meg kell harcolni, küzdeni azért, hogy meglegyen a mindennapi betevő, meg kell küzdeni azért, hogy megvehesd azokat a dolgokat amikről álmodsz.
Ha reggel felkelsz, ne az legyen az első gondolatod, hogy már megint? semmi kedvem iskolába menni, dolgozni menni, stb. Ez rossz hozzáállás! Mindig az járjon az eszetekbe, hogy:
Igen is felkelek, igen is megcsinálom, számomra nincs lehetetlen. Nem szabad negatívan gondolkodni, meg kell próbálni pozitívan hozzáállni a dolgokhoz és ha ez sikerül, akkor megtapasztaljátok azt, hogy az élet mégsem annyira rossz.
Az élethez alkalmazkodni kell... az EMBERNEK alkalmazkodnia kell mindenhez, nem várhatja el, hogy más alkalmazkodjon.
Ha hideg van alkalmazkodj, ha meleg van alkalmazkodj, ha nehéz a munka alkalmazkodj. Meg kell tanulni értékelni a dolgokat, meg kell tanulni értékelni az életet. Fel kell fogni, hogy miről is szól.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mondanám én is hogy rossz, de mielőtt ezt leírám, azért elgondoknék. Van fedél felettem, van ennivalóm, van munkahelyem, a rezsibe bőven be tudok szállni, s meg tudok venni magamnak mindent, amire szükségem van. Tehát ezeket a dolgokat nézem, akkor nincs rossz sorom. Vegyük pl. a vízfogyasztásunkat. Mamámmal 2-en élünk egy házban, s 4-5 m3 a fogyasztás. Ugye 600 Ft/m3. Akkor legyen durván 3k. Na most ennyi pénzből pl. mennyi cigit lehetne venni? Kb. 3 dobozzal. Tehát, amíg ebből a pénzből valaki elszív 3 doboz trágyát, addig én meg a mamám megfürdünk 2 hónapig, na meg tiszta ruhánk is van. Ha egy kicsit gondolkodik az ember, azért sok mindenen lehet spórolni....
0
0
0
0
ulver01 avatar
TomSelect: Ami nem könnyü, és járhat következményekkel. Azért észnél kell lenni, ha elakarod hagyni a hazádat. Csak gondoltam kiemelem amit leírtál, mert olyan könnyelműnek hatott 😃 (no offense)
0
0
0
0
Slier avatar
Aki teheti menjen ki külföldre és szarja le Magyarországot. Sokkal színvonalasabb az élet odakint, és sokkal stresszmentesebben és vidámabban él kint az ember. Csak hát ugye a honvágyat kell leküzdeni.
0
0
0
0
ulver01 avatar
Ebben a világban csak 1 valami LEHET pozitiv. Az pedig saját magad!
0
0
0
0
Bicike avatar
Szar az egész, mindenhogy belekötnek az emberbe, a gazdag szülők hülyegyerekei mutogatják a pénzes, drága cuccaikat, aki csóró, az felőlük meg is dögölhet. A média tele van kamu, meg sem történt, megrendezett dolgokkal, butító műsorokkal.
Ezer példát lehetne erre mondani, Story magazin is egy durva nagy átverés, abban is olyanokat írnak, hogy összeszarom magam, az a szégyen, hogy ezt nagyon sokan el is hiszik. Veszélyes a média ilyen szempontból, afféle tudatmódosító dolog, megpróbálja elhitetni az emberrel a hülyeséget.
0
0
0
0
GamerFater82 avatar
Igazából erre egy idézettel felelnék, a Rocky c. filmből.
Minden mondatának hatalmas súlya van számomra...és jó pár ember magáévá tehetné a mondandóját..természetesen akinek nem inge... illetve nem a fórumozókra gondoltam!

"Mondok valamit, amit amúgy is tudsz. A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen, undok hely, és bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek ha hagyod, és soha nem engednek felállni. Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet, de nem az számít mekkorát ütsz, hanem, hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább. Csak így lehet győzni. Ha tudod, hogy mit érsz menj és küzdj meg azért, ami jár, és közben viseld el a pofonokat! Ne mutogass másra, ne mond, hogy nem te vagy a hibás, hanem ő, vagy ő, vagy akárki. Ez gyáva duma, és te fiam nem vagy gyáva, te jobb vagy annál!"
0
0
0
0
xoki avatar
Superlompos: na én is pont ezt akartam leirni szóval nem is koptatom a billt tovább 😃
0
0
0
0
fonix9901 avatar
valóban Superlompos ahogy Hofi Géza remek humorista mondaná "a jövőnk záloga gebedjek meg ha kiváltom"
kár hogy nincs köztünk elviselhetőbbé tenné ezt a szennyet ami most minden oldalról omlik felénk
és egyszer csak eltemet minket 😞
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem pl. a fiatalokról nem sok jó véleményem van. 14-15 éves taknyosok cigiznek, mintha az olyan menő lenne. Engem irritálnak nagyon. Meg ez az igyunk, amibe madnem beledöglünk gondolkodásmód is egy jó nagy hülyeség. Erre az a válaszuk, mert jól akarjuk magunkat érezni. Ez egy ökörség... Italozás nélkül is lehet jól érezni magunkat.
0
0
0
0
no avatar
Én csak azt tudom mondani, hogy legyetek erősek. 😀
Az élet nehéz. Bármennyire is az nem szabad feladni, menni kell előre és küzdeni kell. Életem egyik legrosszabb döntése az volt, hogy ott hagytam az iskolát. Így utólag belegondolva... nem volt helyes döntés. És átlátva a helyzetet már értem miért mondta annak idején mindenki, hogy miért is fontos az, hogy az embernek legyen papírja. Most itt vagyok alapfokú végzettséggel... nagyon nincsen munka. Úgy hogy jövő szeptemberben elkezdem az érettségit. Hogy legyek valaki és hogy könnyebb legyen az életem.
Az élet nem kímél senkit sem, és csak az maradhat életben, akiben van akarat, kitartás.
Ha magadba fordulsz még jobban elrontod... ezért is mondom, hogy küzdeni kell... fel kell állni, tovább kell menni.
Én is ezt fogom tenni... csak így lehet egyről a kettőre jutni. Pozitívan kell gondolkodni. 😀 Segíteni kell másokon. Ha csak keveset is... a szándék a lényeg. Mindig is lesznek olyanok, akik lenéznek, akik kinevetnek... de sosem szabad rájuk hallgatni, ne engedd senkinek azt, hogy azt mondja: "But don't let 'em say you ain't beautiful
They can all get *******. Just stay true to you"
😀 Így röviden csak ennyi.
0
0
0
0
Bicike avatar
Csak 2Pac szavaival tudok élni:
Nem kellene milliós fizetést adni senkinek sem, észre kellene venni, hogy sokak az utcán éheznek, de más milliós fizetéseket kap. Minek az embereknek 2-3 luxusház, ha egyre van szüksége? Minek 52 szoba 2 gyerekre, ha nincs annyira szüksége. Ezeknek az embereknek repülőjük, medencéjük van, másnak meg lakása sincs. Háborúzunk saját magunkkal, a média csak eltusol mindent. Az emberek megbámulják azt, aki más.
A gazdagok luxusautóval járkálnak, sokaknak bérletre, se biciklire nincs pénzük.
Az a szomorú, hogy a gazdagok felvágnak ezekkel a dolgokkal, a szegény lelkébe taposnak ezzel bele, hogy nézd, nekem ilyen BMW-m van, neked meg csak egy szakadt Swifted. Ilyen ruhát vettem, közben a másik már 2 hete egy ruhában jár.

A szégyen az egészben, hogy ez ellen sokak tettek már, de nem látszódik az eredmény.
0
0
0
0
Andy avatar
TwoKgames: Teljesen igazad van, de már a nagy országok is szíjják a levét mert pl. nincs olajuk a szegény országoknak meg van, de ők nem tudják használni, vagy egyáltalán kinyerni. Csak akkor fog sülni a pofájuk amikor kitör a világháború, !!!mert ki fog!!! és az összes ilyen gyengébb ország egy seregként megy majd nekik! Aztán majd remélhetőleg fordul a kocka.

lexatis 405. komment: nagyon tetszik amit írtál! Na gyerekek nálla van az ész nem ezeknél a buzi fideszeseknél! Mi meg mint szelíd bárányok követjük őket... a kistiko-nak küldött válaszodhoz hozzáteszem hogy nem csak földeket de nagyon sok nehézipart, meg nagyon sok kincsünket pl. Tedej zrt. budapest is tele külföldi reklámokkal. most meg olvastam hogy külföldi cukor vagy mifene gyártó megvette a cukorgyárainkat igérve h kapunk majd belőle egy kis profitot és mi lett? lerombolták a gyárakat a profitunk meg még mindig ott van a s*ggükbe. Vicces. Mi a kisebb országok éljünk meg kevesebbel mint amink *tényleg* van, pedig az se sok... Ők meg a f*sza földjeikkel meg mindennel még rajtunk másznak fel!
0
0
0
0
twoKgames avatar
Túltermelés van az egész világon. Szerintem össze fog omlani a világgazdaság néhány év múlva. Az országok közötti versengésről nem is beszélve: szegény országok mitől szegényebbek a gazdagabbaktól? Ha belegondoltok mitől lehet pl. Németországban a magyar fizetés 3x-osát megkeresni akkor rájöttök hogy nincs benne logika, hogy miért ér ugyanaz a munka háromszor annyit. Mert hagyják, hogy a pénzügyi rendszer a gazdag országoknak legyen előny így kihasználva a szegényebbeket.
Következmény: a szegény országok elnéptelenednek a gazdagok pedig tele lesznek külföldiekkel, ami tönkreteszi az ország kultúráját. Szerintem a világpolitika egyáltalán nem jó, megkéne szüntetni a nagy ellentéteket a szegények és a gazdagok között. Persze kell hogy legyen különbség, de ne úgy hogy a felső 1% pénze az alsó 40%-ét kitegye.
0
0
0
0
Andy avatar
Sz*r.



Világválság, háborúk, gyilkolás stb... Hogy lehet így élni?
Meg ez az Orbán-kormány... Jó nem csak ők rontották el de na. Plusz a tovább tanulás. Olvasom itt az előző írásokat és igaz. Ennek az országnak így semmi értelme. De megvan miért viszik fel az árát a tovább tanulásnak! Kevés a fizetés. ---> Minden drága. ---> A diáknak van esze és ezért ki akar menni. ---> Ezt a kormány tudja. ---> Ez nekik nem jó, ezért nem engednek ki. ---> Felviszik a tovább tanulás árát, kevesebb embernek vállalják át. ---> Így vagy arra kényszerítik az embereket hogy többet dolgozzanak vagy arra hogy jobban tanuljanak. ---> A jobban tanulásnak persze megint munka a vége. ---> Így idővel megtérül az a pénz amit kiadtak. ---> Ezt egy ideig eröltetniük kell, így megint tehetnek egy lépést a szabad ország felé! Vége. Így már érthető nem? Hogyha ezt nem !rontják el! akkor már a gyermekeinknek, vagy az unokáinknak már nem kell szenvedniük.

Sajt3000: Tanulsz hogy dolgozhass. ---> Dolgozol hogy te és a családod boldog legyen. ---> Megélsz !és boldog leszel hogy másokat is boldoggá tehess!

Élet=Örömszerzés! A vihar felett mindig ott van a napsütés! Mosolyogj! Ne nézd mindennek a rossz oldalát! 😀
0
0
0
0
gabee97 avatar
Lextasys: Erről még év elején apám megkérdeztem hogy miért nem támogatja a kormány az egyetemeket,nem tudom már mit mondott de nagy igazság volt benne arra emlékszem megindokolta hogy miért fizetősek az egyetemek.
0
0
0
0
gabee97 avatar
pidza: Akkor mért akarsz te Orbán Viktorra szavazni?Ne légy már buta!
Lextasys: Jól is tetted sokkal hasznosabb egy szakma mint egy papír arról hogy diplomás még a végén elküldenek a munkahelyről mert túlképzett vagy.Én sem tudom mi lett az egyetemistákkal de biztos hogy a kormány nem engedett nekik semmit,így lesz egyre több hülye az országban mert lehet hogy van egy zseni a családban de nem tudják megfizetni azt hogy egyetemre járjon mert a család olyan szegény..
0
0
0
0
no avatar
jó szakmával simán járhatsz jól.csak nem itthon.
0
0
0
0
gabee97 avatar
Sajnálom srácok 😃 De attól még nyugodtan írjátok le mi a véleményetek pidza ámokfutásáról 😃
0
0
0
0
AnonimMC avatar
pidza: Öcskös látod te miket irogatsz?? Kinnt dolgoztál ott persze hogy meg lehet élni de itthon nem de te támogatod Orbán bácsit hogy szavazzunk rá normális vagy?

Megelőztél 😜
0
0
0
0
gabee97 avatar
Lextasys: Teljesen egyetértek.A férgeket vissza kell toloncolni Indiába!Amúgy a politikusoknak az a bevált módszerük van hogy szépen csendben halkan elvesznek mindent ami jó majd mikor nem elékeznek rá az emberek (1-2 év) akkor szép hangosan kireklámozva adnak valami rohadt kis dolgot (pl rezsicsökkentés) evvel ők az istenek mindenki szemébe mivel már elfelejtették mit is tettek 2 éve..undorító..
Felvonulásról annyit hogy csak az egyetemisták tüntettek mostanába (év elején) hogy ne legyen fizetős egyetem ha jól tudom nem értek el vele semmit és sajnos mivel egyszer csalódtak már ezzel kapcsolatban így még1x nem fognak kivonulni.:S
chrono02: a hozzászólás melyik részére gondoltál? 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
gabee97 Az 5 órási hsz-eddel megelőztél. Ez már nekem is szemet szúrt, csak épp dolgom volt, nem tudtam megírni, de te gyorsabb voltál.
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
Élet: Tanulsz hogy legyen munkád------->Dolgozol hogy megélj------->Megélsz hogy tovább dolgozhass.
Élet=Munka (Már ha egyáltalán lesz munkád)
0
0
0
0
gabee97 avatar
Lextasys: A kormánynak az a dolga hogy küldjön AJÁNLOTT ELSŐBBSÉGI leveleket persze a mi adónkból és az álljon benne amit az idősebb emberek simán be is vesznek.A rezsicsökkentés aláírásáról megköszönö levelet a 4 hónapos csecsemő is kapott (nem vicc).Mindezt milliárdokból.Nem elég hogy levelet kapunk már tv-ben is és hatalmas hirdetőtáblákon is ott van hogy Magyarország jobban teljesít (ja jobban) és nem az a baj hogy hirdeti magát mert persze el kell kezdeni gyűjteni a hülyék táborát 2014-re a szavazásra hanem az zavar hogy az emberek ennyire birkák hogy hisznek neki..Rendőrséggel semmi baj szerintem inkább az hogy félnek hogyha megütnek egy cigányt rasszistának nyilvánítják és börtönbe is zárják,ha jól tudom volt már rá példa.Gárdistákról sok dolgot nem tudok még csak 15 éves vagyok de tudom hogy nagy múltjuk van és mindigis a magyarság mellett álltak.Amúgy melyik EU-s országból kergették ki a cigányokat? 😃 Francia?Lényegtelen róluk kéne példát venni.És azt veszem észre hogy amíg az MSZP uralkodott rengeteg tüntetés volt,most mért nincs?Mindenki ilyen nethuszár lett a facebookon vagy mi? Mért nem mernek az emberek fellépni pár hülye ellen?
0
0
0
0
gabee97 avatar
pidza: Öcskös látod te miket irogatsz?? Kinnt dolgoztál ott persze hogy meg lehet élni de itthon nem de te támogatod Orbán bácsit hogy szavazzunk rá normális vagy?
Lextasys: Pontosan ahogy mondod,ingyen van a box edzés nekik így már azokba is bele fognak kötni az utcán akiken kicsit látni az edzettséget nem csak idős nénikbe és gyerekekbe.Ezért támogatom én a Jobbikot mert amíg ezek nincsenek kiűzve innen addig nem lesz itt normális Magyarország. De Orbán nem tenne ellene inkább stadiont épít Felcsúton milliárdokból de 1 millió ember éhezik ki a f*szt izgat egy NB2-es csapatnak nagyon szükséges a stadion.A trafik és földmutyit inkább nem is kommnetálnám mert csak felidegesítem magam,de ha felnéztek Orbán Facebook oldalára látni fogjátok hogy rengeteg fizetett embere van akiknek mindenre van kifogásuk és válaszuk mindenbe belekötnek ami Orbán ellen szól..SZÁNALMAS megvezethető birka emberek...
0
0
0
0
no avatar
4 hónapot dolgoztam kint ausztriába.haha.és simán félre tudtam rakni fél millát a kiadásaim melet...ennyi ha nem tetszik lehet kimenni dolgozni
0
0
0
0
gabee97 avatar
krutka: Pontosan.És miért van ez?Mert a szüleinktől csak azt halljuk mindig hogy kevés a pénz.És valószínű nem ok nélkül mondják ezt.Én gépésznek tanulok a tanáraim azt mondták abból 40%-os hiány van az országban 😃 Túlzottan nem izgatott mert úgyis lépek külföldre amint lehetőségem lesz rá,ott legalább nincs olyan sok esélye hogy hónapról-hónapra éljek.
0
0
0
0
krutka avatar
gabee97 ADOM! Én is inkább mennék el innen mert ami itt van attól minden jobb... Középsulis vagyok de fogalmam sincs hogy minek tanuljak tovább és nem azért mert hülye vagyok hanem mert ebben a gyökér országban semmi lehetőség sincs. Legyek víz-fűtés szerelő? Arra mindig van kereset de LENÉZIK.
Kár is erről beszélni mert senki se tudja egyik napról a másikra megváltoztatni az országot, főleg hogy már nagyon nagyon rég el lett b*szva. (Visszavezetve szerintem a passzív ellenállásunk óta, aztán jött a monarchia és onnantól csak csúszunk lefele...) Pont egy olyan korba születtünk bele ahol már nem mi döntjük el, hogy mivel akarunk foglalkozni. Azt nézi mindenki, hogy miből lehetne megélni, holott mindenkinek jobb lenne ha azzal foglalkozhatna amivel szeretne. El akarsz menni főiskolára? Legyen legalább 400 pontod vagy jó sok lóvéd, aztán kitörölheted a segged a diplomáddal... Szerintem eleve az sem egészséges, hogy mire eljutsz egy olyan szintre az állásodnál, hogy tényleg jól keresel és letettél valamit az asztalra 60 éves vénember vagy, de a főnököd 80 évesen még mindig ott trónol (képletesen természetesen!) feletted...
0
0
0
0
gabee97 avatar
pidza: Úgy beszélsz mintha már dolgoznál keményen nap mint nap és rohadt tanult lennél.Közben szerintem most végezted el a 4. osztályt (ha elvégezted) és helyesírásban egy csecsemő leverne,ebből az következik hogy rohadtul nem vagy tanult majd meglátjuk szakmunkás végzettséggel hol fogsz elhelyezkedni 😉
Amúgyis,diplomás emberek söprik az utcát havi 60.000 forintért mert nem tudnak elhelyezkedni ebben a szar mocskos országban! Szerintem ha minden középiskolást megkérdeznénk hogy mit tervez a jővőre?80%-a azt mondaná menne ki külföldre és jól is teszik.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
pidza Az orvosi karba meg a tanári karba nem valami alja hülyéket raknak be, hanem tanult embereket (elnézést ha sértőek a szavaim, nem ennek szánom!). És mi van velük? Szó szerint le se szarják őket! A jelenlegi felállásban egy réteg tud megélni rendesen a véleményem szerint, mégpedig a hülyék (megint nem sértésnek szántam). És miért? Mert aki semmit nem tud könnyebb az orránál fogva rángatni. A tanult embereket meg elássák jó mélyre, hogy szólni se szólhassanak.
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Ez mindenre válasz lehet, csak tudod megnézném ha éppen az autód, motorod, lakásod vagy bármi más tönkre megy melyik agyon tanult diplomás orvos, tanár, közgazdást, ügyvéd menne a segítségedre elfogadható áron. Ráadásul nem írnál ökörséget egy olyan országban ahol a millió diplomás aki egyébként semmihez nem ért (riszpekt a kivételnek), nem talál munkát mert teltház van mindenhol és túlképzettségre hivatkozva nem jut álláshoz. Az országot nem a politikusok hozták létre hanem melósok. 😕
0
0
0
0
no avatar
tanulni kellet volna és akkor most nem minimálbérért güriznétek..ennyi
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Pidza csak egy unatkozó kis taknyos, a hsz-ei nem sokat érnek, nincs jobb dolga lehet ki van közösítve és itt próbál kompenzálni, de felesleges is rá pazarolni a betűket.
Ami MO-t illeti, mi vagyunk az EU szemetes vödre. Amit megveszünk élelmiszert, nyersanyagot, tárgyakat az mind a nyugaton leselejtezett rossz minőségű cucc. Itt mindig az lesz előnyben aki képes másokon átgyalogolni, lelkiismeret nélkül szopatni másokat. Dolgozhatsz több tíz évig, esélyed nincs saját probléma mentes élet kialakítására. Lakást nem tudsz venni (csak hitelre) és örülj hogy nem dől rád. Nameg csinálj még kölyköket, neveld fel őket és biztosítsd higy ne járjanak úgy ahogy te. Ez itthon megvalósíthatatlan. (Nem mintha akarnék, csak mondom.) És több milliós fizetést kapnak azért, hogy hazudnak, ferdítenek, gusztustalankodnak és lopnak. MO én így szeretlek!
0
0
0
0
gabee97 avatar
Amit Magyarországgal csinálnak a politikusok évek óta az gyalázatos,Európa rajtunk röhög és Orbánon,amióta trünra került csak a szopatás megy a magyar dologzó embernek,és a cigánynak mi?Egésznap mereszti otthon a ***át csinál 18 gyereket BMW a garázsban egy Merci az udvaron és akkor még meglopja a becsületes magyar embereket,holott egy percet nem dolgozott még...De facebookon kiabálják hogy büdös magyar ***k(45 helyesírási hibával) tiszta szégyen.Orbán kedves is 2 évig hozta a drága adóit az autósokat szanaszét szopatta az élelmiszerárakat növelte azt most 10%-al csökkentette a rezsit holott az gyakorlatban 4-5%-os csökkentés volt(havonta 600 forint) sőőőt valakinek még magasabb számlája érkezett mint eddig,de evvel a lépésével simán manipulálja az olyan embereket mint pl. pidza akinek nincs 3 IQ-ja hogy a dolgok mögé lásson.
0
0
0
0
FLaci81 avatar
Erről el lehetne vitatkozni, hogy kikre lenne érdemes szavazni, de ez nem az a fórum.
Én egyet szeretnék ebben az országban: Azt, hogy legyen jobb élet. Az ember, ha van munkája és dolgozik, ne haljon éhen, tudjon félretenni, ne éljünk bizonytalanságban. A munkavállalót ha jól teljesít a munkahelyén és ezt el is ismerik akkor se kelljen attól tartania, hogy elküldik!
Emelkednek az árak? Emeljék a béreket is, de arányával, ne bruttó 3 ezerrel vagy mennyivel.
Az elegendő nettó minimálbér amiből már azt mondom, hogy talán nem halsz éhen és talán tudsz félretenni az nagyjából olyan 200 ezer Ft-nál kezdődhetne (k.rvára nem sok már ez sem a mai világban)!

Más!
A hitelezést (akár tetszik a bankoknak akár nem) teljesen átalakítanám!

Pl. Ez egy példa:
Az ember felvesz mondjuk 5 millió forintnyi hitelt (Jelzálog hitelt amit nem jókedvéből tesz, hanem hogy tudjon kezdeni valamit az életével, mert a mostani fizetésekből ez nem igazán adatik meg sok embernek)!
Fizeti éveken keresztül (vegyünk 5 évet példának mondjuk havi 60 ezerrel) és nem hogy csökken a felmaradás, még nő és már nem 5 millával tartozik, hanem mondjuk 8-cal! Ez hogy van?
Nehogy már még többel tartozzon az ember, mint amit felvesz!!! Nem érdekel, hogy kamatos kamat meg ilyen meg olyan kamatláb meg a hócipőm tudja mi.. Nem érdekel!
A helyszínen tekerném ki annak a nyakát aki ezt a hitelezési módszert is kitalálta!
Ez már majdnem Uzsorának számít, amit ha jól tudom büntet a törvény!

Az embert így lehetetlenítik el és teszik tönkre az életét, és akkor még csodálkoznak, hogy egyre többen mennek el innen?

A másik: Rendet kell teremteni, a rendőrnek legyen tekintélye, igenis merjen leverni egy fülest azoknak, akik nem emberhez méltóan beszélnek a rendőrrel! Ha én rendőrt hívok, mert hangoskodás van éjszaka vagy balhé vagy tudom is én, az merjen tenni ellene olyan hatékonyan, hogy az okozó háromszor is meggondolja, hogy legközelebb csinál e vitát! Ne csak akkor intézkedjen, ha már vér folyik!!!

A rendőri tekintély ne ott merüljön ki, hogy teletelepítem traffipaxokkal az utakat olyan céllal, hogy ááá nem a büntetések kiosztása a cél! Hát akkor mi???

Akiket megkérdeztem eddig, nyilván idősebbeket, milyen volt az élet a 70s 80s években, mind azt mondta, hogy más világ volt akkor!
Akkor is voltak szegények, de az emberek többségének jobb volt, aki dolgozott nem halt éhen, volt munka, büntették azt, aki nem dolgozott, az ember akár 40 évet is ledolgozhatott egy munkahelyen, tudott tervezni, az emberek emberesebbek voltak, volt sorkatonai szolgálat (én simán visszaállítanám, lenne rá igény, sokakat megemberelne) stb.

De azért remélem nincs harag... 😀
0
0
0
0
AnonimMC avatar
pidza : Menny a pcsába !

Lextasys : Azért tűnik mind ilyen szépnek és jónak ,hogy rájuk szavazzál ! El kell érniük ,hogy meglegyenek a szavazatok , amint "hatalom" ra kerülnek már mindjárt más lesz a történet. Nem volt még olyan embert a történetben aki legalább annak felét nyújtotta mint amit ígért.

Mondhatnám ,hogy kik miatt is rossz az ország de akkor átmegyek rasszistába kapom a warnt 😜
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Én soha nem viseltem el a reppet. Jó vannak olyan számok melyek alatt ***a alap szól, de a legtöbbjük átment politikába, és önsajnálatba. Vagy a "nagymagyarságot" hangsúlyozzák. Ez unalmasnak hat. Persze tisztelet a kivételnek, csak egyre nehezebb újat mutatni. Tömegcikk lett a belőle.
0
0
0
0
AnonimMC avatar
Lextasys : Miért ne venné mindegyiket egy kalap alá ? Egyik jobb a másiknál ? NEM ! Akár kire szavazol szhatod...Gyurcsán korszakba mindenki annyira örült ,hogy Orbán lesz helyette de a nagy fxt lett jobb...
Mi hagyjuk ? Mi biztos nem hagyjuk amikor csomószor tüntetések folynak . Nem azért van ez mert hagyjuk . Pont ,hogy ők látnak. Azok nem látnak akik mégis elmennek szavazni mert azt hiszik ha bárkire szavaznak jobb lesz az életük.
Az emberek joggal vannak ki ábrándulva ezekből az emberekből amikor naponta 100 hazugság elhangzik és valakit péppé vernek a rendőrök

Nem vagyok rap szakértő , csak jó a hallásom és az "értelmezőkém"

Ha azt nézzük a csoki is okoz függőséget 😜
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Én ezért gondolkodom csakis az Ausztrália-ÚZ kettősben. Nagyon alacsony adók, és a magyar árakhoz képest kb 10%-al több az ottani megélhetés. Barátságosak, és a munkanélküliség 3% alatt van. Nameg a táj sem utolsó szempont.
Superlompos: A dohányzás is épp oly függőség mint a számítógép, internet, extrém sport, tv, evés stbstbstb. És képes ugyan olyan károkat okozni az emberben. Mindenkinek van valamilyen szenvedélye.
0
0
0
0
AnonimMC avatar
Superlompos : De hosszú távon jobban megéri az biztos.

Lextasys : Kár ,hogy ez nem is beleszarós . Anonim - Lex 1-0
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció