Menu
Immortals Fenyx Rising
Immortals Fenyx Rising
Megjelenés: 2020. december 03. (PC)
Gépigény: Átlagos (39/58)
Népszerűség: ~340# ■
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Quebec
Kiadó: Ubisoft
iAz oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Minimális gépigény:
Ajánlott gépigény:
CPU:
Intel Core i5-2400 / AMD FX-6300
CPU:
Intel Core i7-3770 / AMD FX-8350
RAM:
8 GB (Dual-channel mode)
RAM:
8 GB (Dual-channel mode)
GPU:
GeForce GTX 660 (2 GB VRAM) / AMD R9 280X (3 GB VRAM)
GPU:
GeForce GTX 970 (4 GB VRAM) / AMD R9 290 (4 GB VRAM)
OS:
Windows 7 (64 bit only) https://gepigeny.hu/
OS:
Windows 10 (64 bit only)
Tárhely:
28 GB HDD
Tárhely:
28 GB SSD
Felbontás:
720p/30fps, Very Low Settings
Felbontás:
1080p/30fps, High Settings
Megjegyzés: | High Settings (1080p/60fps): CPU: Intel Core i7-6700 or AMD Ryzen 7 1700 GPU: GeForce GTX 1070 or AMD RX Vega 56 RAM: 16 GB (Dual-channel mode) VRAM: 8 GB Storage: 28 GB SSD OS: Windows 10 64-bit | Very High Settings (1440p/60fps): CPU: Intel Core i7-8700K or AMD Ryzen 5 3600X GPU: GeForce GTX 2070 Super or AMD RX 5700 RAM: 16 GB (Dual-channel mode) VRAM: 8 GB Storage: 28 GB SSD OS: Windows 10 64-bit | Very High Settings (4K/30fps): CPU: Intel Core i7-8700K or AMD Ryzen 7 3700X GPU: GeForce RTX 2070 or AMD RX Vega 56 RAM: 16 GB (Dual-channel mode) VRAM: 8 GB Storage: 28 GB SSD OS: Windows 10 64-bit
Összehasonlítás:
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Fable AnniversaryChildren of MortaProdeusWatch Dogs
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 69
Superman79op avatar
13 napja | 2021. 01. 07. 14:10:38
#
https://videa.hu/videok/film-animacio/nagy-sandor-a-hodito-teljes-film-fA8Z491PVEXvUKo6
21:50
Az a játékba is benne van, nem?
no avatar
13 napja | 2021. 01. 07. 15:00:36
#
@Superman79op: Igen, Prométheusz és Zeusz "mesélik" el Fenyx történetét, de egyáltalán nem komolyan.

Talán az egyik legfontosabb amit kell említeni az elején hogy ez tisztán szórakoztató játék és egyáltalán nem veszi magát komolyan, így aki vérkomoly görög mitológiát vár az csalódni fog.


nintendoeverything.com/wp-content/uploads/immortals-fenyx-rising_12.jpg
forzageorge avatar
23 napja | 2020. 12. 28. 19:15:01
#
Stadia-n keresztül végig vittem a demo-t, ez alapján nagyon jó játék.
A netem miatt néha kicsit romlott a minőség, de összességében jól játszható Stadia-n.
Még várok jó pár hónapot, hogy jobb áron hozzájuthassak. XD
no avatar
27 napja | 2020. 12. 23. 22:37:10
#
58-óra alatt kijátszva, minden percét élveztem, király kis játék.Van benne kihívás is rendesen, csak ajánlani tudom ☺️
no avatar
32 napja | 2020. 12. 19. 13:49:43
#
Ubisoft Connecten bezsákolva ~42€

Single player, hack n slash / tps, openworld megfejeleve 3D puzzle kihívásokkal ami majdnem egy AC Odyssey csak rajzosabban.

Talán az egyik legfontosabb amit kell említeni az elején hogy ez tisztán szórakoztató játék és egyáltalán nem veszi magát komolyan, így aki vérkomoly görög mitológiát vár az csalódni fog.

A történet korrekt lett, van benne pár fordulat és bár sok helyen 50 órákat írnak, sajnos nálam csak 36 órát tartott az első végigjátszás úgy, hogy az összes történethez kapcsolódó mellékküldetést is megcsináltam, és csak a napi-heti feladatok maradtak ki, mert az nem a végigjátszás része hanem az openworld/érdeklődés fenntartásért van bent.

A séma követi az Ubinak bevált openworld játékainak felépítését, kezded nulla gearrel, első terület felderítés, feltérképezés, feladatmegoldás, kövi terület. Ebben semmi extra és bár a területek nincsenek jelezve hogy milyen nehézségen vannak, ha olyan helyre mész ami túl nehéz lenne a karakterednek, a játék szól hogy oda inkább később menj vissza. A területeken pedig ahogy tapasztaltam azért nincs szintjelölés, mert azok skálázódnak a főhőssel egy bizonyos szint után. Amitől inkább egyedinek mondható ez a cím az a tálalás. A két mesélő oda vissza szóharca, a poénok mind nagyon a helyükön vannak, és a sztoriba is remekül illik ez a fajta mesélés. Alkalmazott hasonlót az Ubi már korábban a Prince of Persia Sands of time esetében, de ott kb csak a visszatöltésekkor volt ez a fajta narráció. Itt nem, itt végigkísér minket és nagyon jól kiegészíti a történetet és rengeteg mitológiai, történeti irodalmi utalás van benne, ami csak még viccesebbé teszi az egészet.

A karaktert szabadon alkothatjuk meg, de itt már belefutottam az első kellemetlenségbe. UC-en (Ubisoft Connect - csak lusta leszek továbbiakban kiírni mindig) keresztül lehetett vásárolni (u pontokért) pár optikai tuningot, nevezetesen az AC Odysseyből Kassandra frizuráját és egy spártai páncélt, ami csak optikai cucc. Ezeket bezsákolva adott volt hogy kb Kassandrát próbálom újrakreálni itt is és vele játszom végig. Igen ám, de karaktergeneráláskor a vásárolt cuccok nem voltak választhatók. Kb 2 óra után értem el olyan pontra a játékban ami egy "bázisnak" mondható és ott lehetett külsőt váltani és akkor már engedte aktiválni a már beszerzett optikai tuningokat. Kényelmetlen és érthetetlen, és bár nem bug, érdemes megjegyezni.

Ezen kívül még három hiányosságba futottam bele, mindkettő sajnos erősen befolyásolja a játékmenetet és nem tartom őket sem bugnak, inkább csak trehányságnak a készítők részéről. Spoilerbe írom, hátha valaki maga akar rájönni a megoldásokra:
Spoiler!

Az egyik ilyen gond a hátas volt. Az oktató rész rendben végigvezetett az elején mindenen, de a hátas kérdést kihagyta és csak a sokadik töltő képernyőn lévő tippekben találtam rá utalást és hogy mivel lehet elővenni és elrakni. Már ha van hátasod, de ugye alapból nincs. kb fél óra törpölés volt mire sikerült az első paripát befogni. Onnantól sokkal gyorsabban lehetett haladni. Semleges ló-szarvas csordához kell közel osonni és lassan guggolva elindulni felé, ha megjelenik a ! jel, állj meg míg el nem tűnik a jel és utána mehetsz közelebb míg fel nem ajánlja a befogást. Van ilyen heroic task is hogy unique hátasokat fogj be, mint pl egy pegazus vagy egy egyszarvú...

Másik gond a segítő: noha elején megkaptam a feladatot hozzá (becsapódó "meteor";), semmi sem utalt hogy igenis kb kötelező megcsinálni, mert csak mellékfeladatként volt jelölve. És persze egy nagyon erős segítő lett a jutalom akire végig támoszkodhattál.

Harmadik hogy a Vaultok elején szól a játék, ha az adott vaultot nem tudod megoldani, mert egy Isteni erő hiányzik. De nem mondja melyik. Így vagy mész Coin-t farmolni és random oldogatod fel az erőket és mész vissza megnézni hogy az adott vaultot már engedi, vagy utána nézel más forrásból hogy mi kellhet hozzá...


A karakter gearje eléggé egyszerűsítve lett az Odysseyhez képest, ami nem is baj, így is lehet érdekes gearkombókat összeállítani. A gear fejleszthető, de szintén egyszerűen az adott osztályt fejleszted és nem a fegyvert-páncél egyesével.
Továbbá a vason kívül van pár fegyverforgatási skill és isteni erő is amiket feloldás / feladatmegoldás után használhatsz a harc közben. A skillek és az erők érdekesek lettek, egy némelyik inkább utility semmint komoly tűzerő, így érdemes nem csak a harcban használhatóságuk alapján mérlegelni a feloldásukat. Itt kiemelném hogy a fejlesztések "megvásárlásához" sokféle fizetőeszköz van a játékban, és mindegyik fejlesztés után kapunk egy kis animációt amik rendkívül jópofák és csak ráerősítenek a vicces vonalra. És ha már animációk: nem egy esetben a jutalom megszerzésekor (fejlesztés, ládanyitás, puzzlemegoldás) is nagyon aranyos és változatosak a mozzanatok volt olyan amit 20. óra után láttam először így mindig érdekes végignézni őket.

A területek érdekesek, és bár messze nem annyira változatosak mint pl a World of Warcraft Le…
no avatar
32 napja | 2020. 12. 19. 13:50:33
#
@Palanova: ...
no avatar
32 napja | 2020. 12. 19. 14:03:15
#
@requiered_poster: A területek érdekesek, és bár messze nem annyira változatosak mint pl a World of Warcraft Legion kiegjében voltak, ránézésre meg lehet mondani hogy éppen hol vagy.
A játék nagy hangsúlyt fektetett a fizikára, de persze nem kell szellő hatására elhajló gabonatáblára gondolni, hanem csupán aktívan alkalmazták a szelet és a tömeget az openworldben és a puzzle kihívások során is. És ha már kihívások: van nem kevés ügyességi (tájékozódás és céllövészet) és van szintén nem kevés logikai (szélirány, tömeg, kapcsolók, lézer?). Érdekes feladványokat csináltak és lett volna benne még lehetőség:
- coop játékmód és több játékos igénylő feladványok, több játékost igénylő harcok, vaultok...

és ha már Vault. Fentebb is említettem őket és a spoilerben is. Nos ezek kitakarítása plusz időtöltés de jár érte jutalom is, így párat mindenképpen érdemes megcsinálni. Van amelyik csak puzzle feladványos és van ahol bizony harc is van.

Az ellenfelek változatosak, jól szkripteltek, aktívan használják a környezetüket, pl a Küklopsz sziklát vesz fel ér vág hozzád, ha nincs szikla akkor egy fát tép ki, a hárpiák nem egyszer kitérnek a nyilaid elől, stb...
Skálázódást pedig a szinük változásán és a HP csíkjuk körüli kereten lehet látni: nincs keret - normal, ezüst keret - hard, arany keret - epic, és ezen felül vannak legendary lények is, de ők inkább a szívósságukban (érts: b*szott sok HP) emelkednek ki és nem skill használatban.

A mellékküldetések is kellemesek voltak és bár szerintem egyik sem volt kötelező a végjátékhoz, előtte megálltam a haladással és letoltam mindet ami hozzátett egy lightos 10 órát a játékhoz.

Harcrendszer jó, és néha Mortal Kombatot megszégyenítő kombókat kell használni, megszokható. Ami itt kis szépséghiba, hogy az 1-2-3-4 es gombokra túl sok mindent pakoltak a készítők és néha megesett hogy egy isteni erő helyett bevágtam egy defense potit, ami nem volt akkora gáz, de az erővel le tudtam volna nyomni akkor és ott az adott ellent, így picit tovább tartott a harc. Ugyanis az 1-2 -n van: gránátalma (HP visszatöltés) és kékgomba (stamina visszatöltés) evés, ha hosszan lenyomva tartod. 1-2-3-4 -en van a 4 fajta poti ivás ha röviden megnyomod, és középső egérgomb + 1-2-3-4 az adott isteni erő használata.
Aktívan kell használni a Parry-t is, nem egy ellenfél van aki szétveri magát a Parrynkon, így szánjunk rá időt hogy megtanuljuk melyik támadást érdemes parryzni és melyiket kell kikerülni.

Összességében kellemes élmény volt, de nálam hosszú távon nem hozza azt az openworld élményt mait pl a Division 2 hozott a maga 1200+ órájával. 42€-t vagy kevesebbet megér, 60€-ért nem vettem volna meg sajnos.
Superman79op avatar
31 napja | 2020. 12. 20. 00:23:24
#
@Palanova: https://giphy.com/gifs/mashable-l3q2K5jinAlChoCLS
Odatetted magad...
toopa avatar
29 napja | 2020. 12. 21. 21:45:22
#
@Palanova: Köszönöm a részletes leírást! Eddig is szemeztem a játékkal, de a beszámolód után azt úgy döntöttem megveszem magamnak karácsonyra. Már csak ki kell várnom amíg lejön.
zole72 avatar
34 napja | 2020. 12. 17. 19:45:42
#
Sziasztok.

Ma fizettem elő ubisoft+-ra hogy játszak ezzel a játékkal toltam vagy 4 órát erre kidob hogy ubisoft előfizetésem lejárt,de levonta a 15 euro-t,ilyenkor mi a franc van ? nem 1 hónapra szól az előfizetés?
Mi ez a pár óra és ennyi,megint azt kéri fizessek elő az ubisoft+-ra.
Liptik avatar
33 napja | 2020. 12. 18. 08:11:26
#
@zole72: Én pont ezért nem fizetek elő, inkább megveszem a játékot.
Írj az Ubisoft supportnak!
andorko avatar
29 napja | 2020. 12. 22. 14:43:29
#
@zole72: Nekem is pont ez volt a problémám előfizetem 2 órát játszódtam aztán kidobott hogy lejárt az előfizetésem írtam is a supportank akik csak egy hét múlva válaszoltak nekem azt írták hogy mivel új előfizető vagyok az ubisoft+ ra ezért 2x veszi le azt a 15 eurót de a másodikat vissza is utalja de mivel nekem nem volt a számlámon annyi ezért ezt nem tudta megtenni és így az ubisfot+ fel volt függesztve másnap raktam a számlámra pénzt és így már működőt is + meg megadták azt az egy hetet is pluszba amíg fel volt függesztetve az ubisoft+. Tehát ha új előfizető vagy akkor a számládon minimum 30 eurónak kell lennie hogy működjön másodjára már elég a 15
no avatar
41 napja | 2020. 12. 10. 19:58:59
#
December 21-ig ki tudjátok próbálni Stadian a demo-t, és ezzel egyidejűleg a Stadiat is.
Nekem aránylag jól megy 100 megabites net, de wifiről jó ha a fele megvan
DzsekkSzperro avatar
44 napja | 2020. 12. 07. 16:54:32
#
Nos,kövezzetek meg,de nálam ez most kiütötte a Valhallát.4 napja van meg,azóta hozzá se nyúltam az AC-hez.Van már benne vagy 70 órám,de még csak 14% a progress:?
Santi avatar
42 napja | 2020. 12. 09. 11:09:57
#
@DzsekkSzperro: +1 szerintem ezt most nagyon jól eltalálta az ubi, ez egy nagyon jó játék lett! :)
pirittypurutty avatar
47 napja | 2020. 12. 04. 15:06:29
#
Pozitív csalódás! Az optimalizáció lehetne egy fokkal jobb, de a játék meglepően kellemes! B-)
woodbear avatar
47 napja | 2020. 12. 04. 06:19:52
#
Azért kemény, hogy 4k-ban sok helyen maxra hajtja a 3080-t. Nem indokolt ilyen grafika mellett azért. Oké nem csúnya de akkor is.
DzsekkSzperro avatar
48 napja | 2020. 12. 03. 10:45:28
#
Nem rossz ez,15 eurót simán megér
www.kepfeltoltes.eu/images/2020/12/03/4622020123113022.jpg
Liptik avatar
48 napja | 2020. 12. 03. 16:10:45
#
@DzsekkSzperro: Ja Ubisoft+-on, de amúgy 60 euró a játék sokás szerint. Ubisoft+-al meg az a bajom, hogy havidíjas.
DzsekkSzperro avatar
48 napja | 2020. 12. 03. 17:25:34
#
@Liptik: Figyelj,szerintem a havi 15 euró(kb.5500 ft),nem egy olyan hatalmas összeg.60 eurót én sem adnék érte,de így megvan a valhalla is.
Viszont így 6 óra játék után azt kell,hogy mondjam,kellemes csalódás lett.Szenzációs játék,egyenlöre jobban élvezem,mint az AC-t.
Liptik avatar
48 napja | 2020. 12. 03. 18:27:21
#
@DzsekkSzperro: Az viszont jó, hogy pozitív véleményed van a játékról.
Tyrion Lannister avatar
47 napja | 2020. 12. 04. 16:12:19
#
@Liptik: Nekem pont megfelel, mert a legtöbb játékot csak egyszer játszom végig. Például most egy hónap alatt végig lehet vinni az AC Valhallát, a Watch Dogs Legiont, meg a Fenyx Risingot, utána meg lemondom az előfizetést, és kijött 3 AAA-játék 15 Euróból.
AttiS avatar
46 napja | 2020. 12. 04. 21:11:38
#
@Tyrion Lannister: Ugyanez a kombó megy nálam is, kivéve a watch dogs... ennyit még rá szán az ember egy egyszeri végigjátszást megér.
no avatar
49 napja | 2020. 12. 01. 22:39:41
#
store.ubi.com/on/demandware.static/-/Sites-masterCatalog/default/dw1733b033/images/compare/IFR_PCSpecs_FINAL.jpg
LordSzalko avatar
49 napja | 2020. 12. 02. 00:31:34
#
@Palanova: Ki lett már rakva korábban.
no avatar
50 napja | 2020. 12. 01. 10:56:57
#


ez rohadt gyenge "kedvcsináló" lett...
Liptik avatar
50 napja | 2020. 12. 01. 12:18:44
#
@Palanova: Azért várjuk meg a csötörtököt.
no avatar
50 napja | 2020. 12. 01. 12:40:16
#
@Liptik: Attól nem lesz jobb ez a trailer...
DzsekkSzperro avatar
50 napja | 2020. 12. 01. 13:02:51
#
@Palanova: Egy valag gameplay,sőt,magyar teszt is van róla a neten.Szerintem ***a kis game lesz
no avatar
50 napja | 2020. 12. 01. 15:45:29
#
@DzsekkSzperro: Mindenesetre ez a trailer gyenge lett szerintem.
no avatar
50 napja | 2020. 12. 01. 14:27:03
#
@Palanova: Mindenhol 9-es meg 10-es pontokat kapott a játék, akkor nem lehet szar.
no avatar
50 napja | 2020. 12. 01. 15:46:41
#
@Kings Bounty fan: És a trailer hol hány pontot kapott? Mert arról írtam hogy szerintem gyenge lett. A játék meg majd meglátjuk milyen lesz, pontokra nem alapozok véleményt amiket random xy adott akármelyik oldalon...
no avatar
50 napja | 2020. 12. 01. 16:15:34
#
@Palanova: Holnapután kiderül de azért elég bíztatóak az eredmények.
Delej avatar
49 napja | 2020. 12. 01. 22:26:49
#
@Palanova: és vaze előre megmondták a főnökség mennyit adhatnak...

Ahogy beharangozták hogy zelda meg görög mitológia, rögtön nézegettem gameplayt, minél többet látok belőle annál jobban azt érzem hogy csak üzleti fogás és ne legyen igazam de uborkának egy újabb végtelen unalmas önismétlődő játéka lesz.
FinalKiller9 avatar
50 napja | 2020. 12. 01. 18:13:18
#
@Palanova: Szerintem menő lett a grafikáját letekintve
no avatar
50 napja | 2020. 11. 30. 20:14:53
#
Gratula uborka, végre értelmes címet is kitudott adni ezt meg kell vennie mindenkinek.
no avatar
50 napja | 2020. 11. 30. 20:59:22
#
@Kings Bounty fan: Mindegyik címük értelmes :D attól hogy neked nem tetszik,millió más embernek igen :)...menj Valozni ha ennyire ráérsz fa**ságokat írni,Riothoz való játékos vagy.
no avatar
50 napja | 2020. 11. 30. 22:22:24
#
@Abyzou: Nem az hogy hülyeség lenne, csak a szokásos címei között új gyöngyszem lett.
Liptik avatar
67 napja | 2020. 11. 14. 08:11:54
#
Melyik éri meg jobban a WD Legion vagy ez?
LightLeach avatar
58 napja | 2020. 11. 23. 16:41:20
#
@Liptik: Még meg se jelent, honnan tudnánk? Amelyik neked jobban tetszik.
Warlordcommander avatar
58 napja | 2020. 11. 23. 16:47:10
#
@Liptik: Inkább ez, de ha kijön majd meg tudjuk mondani :)
zsiroslangos avatar
58 napja | 2020. 11. 23. 19:10:34
#
@Liptik: Ha ezek közül kellene választanom, akkor inkább valami prosti.
no avatar
55 napja | 2020. 11. 25. 20:33:24
#
@Liptik: mi az,hogy megéri? ez egy játék nem egy befektetés. az éri meg ami szórakoztat.
Tyrion Lannister avatar
40 napja | 2020. 12. 11. 15:46:21
#
@Liptik: Most, hogy végigjátszottam mindkettőt, ezt tudom ajánlani, sokkal jobb, mint a Watch Dogs Legion.
gyuri191 avatar
73 napja | 2020. 11. 08. 14:13:15
#
Ezt már nagyon várom
MC MaRcI avatar
73 napja | 2020. 11. 08. 14:18:58
#
@gyuri191: minek írod be 2x?
gyuri191 avatar
73 napja | 2020. 11. 08. 14:44:56
#
@MC MaRcI: beirhatom 5-ször is vagy van erre szabály?? :D
MC MaRcI avatar
73 napja | 2020. 11. 08. 15:38:46
#
@gyuri191: nincs rá szabály igazad van
csak nem értem a miértjét?
el tudod nekem magyarázni hogy megértsem?
gyuri191 avatar
73 napja | 2020. 11. 08. 16:49:07
#
@MC MaRcI: csak nagyon várom ennyi az egész a cyberpunkhoz minden nap irogatják a számokat viszafele
MC MaRcI avatar
73 napja | 2020. 11. 08. 18:28:23
#
@gyuri191: igen ők visszaszámlálást csinálnak kialakult ott egy kör elvannak
azonban 2x majdnem egymás alá ugyan azt beírni továbbra sem értem mi értelme

lehet sokszor úgyérzed kötekszem veled
de kajak próbálom megérteni ez miért jó?
az olyan emberek mint te miért csinálják ezt?
gyuri191 avatar
72 napja | 2020. 11. 09. 06:09:57
#
@MC MaRcI: csak nagyon várom a játékot ennyi az egész
woodbear avatar
73 napja | 2020. 11. 08. 10:52:38
#
i.cdn29.hu/apix_collect/2009/immortals-fenyx-rising/immortals_fenyx_rising_screenshot_20201106105842_1_original.jpg

Sőt már videón is prezentálják a gepigenyt :) milyen jó lenne ha mindenki így nyomná
Rife59 avatar
67 napja | 2020. 11. 14. 00:25:17
#
@woodbear: Nekem pont a fhd 30fps és a fhd 60fps közé esik a gépem. Ilyen 45-50fps re számítok, mint a Valhalla esetében.
gyuri191 avatar
3 hónapja | 2020. 10. 05. 19:46:10
#
Jó lesz ez én már várom :D
TerrorDom avatar
4 hónapja | 2020. 09. 14. 14:41:51
#
Nekem inkább olyan Kingdoms of Amalur Reckoning kis görög stílussal megspékelve érzést adtak át a videók. Azzal a játékkal ellehetett ütni az időt bőven, ez pedig még számomra érdekesebben is néz ki. Egy próbát biztos megérdemel. :D
DDarkness avatar
4 hónapja | 2020. 09. 11. 19:37:32
#
Ez nekem szerintem Buy lesz mert a Zelda-t nagyon szerettem :D Bár én a Zelda-t PC-n emulálva játszottam ki :D
Liptik avatar
4 hónapja | 2020. 09. 12. 07:41:37
#
@DDarkness: Igen van Wi U emulátor meg Switch is, én is kiprobáltam.
blaxphoenix avatar
4 hónapja | 2020. 09. 14. 15:08:26
#
@DDarkness: Tavaly kezdetleges formában próbáltam, de nem futott valami jól a Breath of the Wild. Most honnan lenne érdemes leszedni? Újra ki szeretném próbálni :)
DDarkness avatar
4 hónapja | 2020. 09. 14. 16:27:37
#
@blaxphoenix: Ncore-ról letöltöd a Fitgirl verziót, aztán a legfrissebb CEMU emulátort amit bemásolsz a játék könyvtárába lecserélve minden fájlt, majd nézd meg a BSOD Gaming youtube csatornáján a legfrissebb vidit az optimális beállításokról, még ott elmondja mi az amit le kell szedni, pl cemuhook.
blaxphoenix avatar
4 hónapja | 2020. 09. 14. 16:31:55
#
@DDarkness: Ezek jó tippek. Köszi :)
Liptik avatar
4 hónapja | 2020. 09. 11. 18:45:22
#
Várós is ez nagyon, kíváncsi vagyok milyen lesz.
Liptik avatar
6 hónapja | 2020. 07. 16. 17:16:18
#
Hát ez is kint lehetett volna.
DzsekkSzperro avatar
10 hónapja | 2020. 02. 26. 16:39:10
#
Nahát,február 25 helyett 2020.december 31,köszi koronavírus
no avatar
10 hónapja | 2020. 02. 26. 17:27:10
#
@DzsekkSzperro: Na most már az az új indok? Eddig az volt az általános, hogy nem akarnak félkész munkát kiadni, mint a többiek, most meg a vírus...
DzsekkSzperro avatar
10 hónapja | 2020. 02. 28. 05:33:55
#
@Palanova: Azért mérget nem vennék rá,de mintha ezt olvastam volna valahol.De ubiéknál már nem lepődünk meg semminXD
Liptik avatar
10 hónapja | 2020. 02. 28. 13:30:04
#
@DzsekkSzperro: És ezt a megjelenési dátumot hol olvastad?
DzsekkSzperro avatar
10 hónapja | 2020. 03. 02. 14:26:07
#
@Liptik: A fene se tudja már,rengeteg oldalt végigböngésztem.De pl.ha gugliba beütöd,ott azt írja.De találtam olyan hírt is,hogy július 1 után.
https://www.androidcentral.com/gods-a…d-monsters
vyne avatar
10 hónapja | 2020. 02. 28. 07:36:05
#
@DzsekkSzperro: Nem tudtam, hogy mar digitalisan is terjed a virus, jobb lesz vigyazni. Smh
DzsekkSzperro avatar
10 hónapja | 2020. 03. 02. 14:33:34
#
@vyne: csak poénból írtam a vírust,de lehet,hogy akár erre is foghatják a késést


Lite versions: