EverQuest Next: Landmark
Megjelenés: 2014. május 13. (PC)
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: Flying Cafe for Semianimals
Kiadó: Flying Cafe for Semianimals

EverQuest Next: Landmark gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel i5 Quad Core or higher / AMD Phenom II X4 or higher
RAM:
4GB RAM
GPU:
1GB VRAM, nVidia GeForce GTX 275 series or higher / AMD HD 4890 or higher
OS:
Windows 7 64 bit
STO:
20GB Free
Hang:
DirectX compatible
NET:
Broadband (3Mbit/sec or higher)

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel i5 Quad Core or higher / AMD Phenom II X6 or higher
RAM:
8GB RAM
GPU:
1GB VRAM, nVidia GeForce GTX 560 series or higher / AMD HD 6870 or higher
OS:
Windows 7 64 bit
STO:
20GB Free
Hang:
DirectX compatible
NET:
Broadband (10Mbit/sec or higher)
NOTE: Closed Beta System Requirements
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hasonló játékok:
Kingdom Under Fire 2no coverELYONFINAL FANTASY XIV OnlineTERAMetin2
Hozzászólások: 32
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Minimum100% ajánlot100% wow 120fps dik buksi az már nem semi
0
0
0
0
no avatar
Hol lehet letölteni ingyen??
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Ennyire gyenge a gépem ehhez vagy csak nagyon szarul van optimalizálva ? Felmegyek a domdtetőre és újra kell inditanom a gépem mert ne reagál semmire úgy befagy ettől.
0
0
0
0
MrLightningbolt avatar
chrono02: azok alapján alkottam ezt a véleményt amit eddig tapasztaltam és én az eddig tapasztalt mmo-król meg amit általában hallok a buszon (egyszer az assassin creed ulitynek vagy melyik részének a történetét is végig kellett hallgatnom pedig aludni akartam volna csak üvöltve beszélgettek) mikor megegyek be debrecenbe beszéltem és valahogy 14-ből 14 teljesen ugyanaz volt, ha szerinted véleményt kéne változtatnom akkor mondj nekem olyan mmo-t amibe nem az a lényeg amit utoljára leírtam
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Kazuma mondj egy olyan MMo-t amiben legalább egy kicsit ne kelljen mobokat farmolni. Nincs olyan! Mindenbe van valamilyen szinten farm, ez már-már része, és kétlen hogy Black Desertben ne legyen, bármennyire is tetszik nekem is a játék. A Guildekről mint olyan fogalomról hallottál? Kinek a pap kinek a papné. Már megszámolni nem tudom hányszor voltam Worm eventen, vagy valamelyik másik eventen, és mindig várakozva mentem oda, hogy most mi jót kapok. Nincs újdonság? Egyet mondok: Megaszerver. Az eddigi lehető legjobb újítás az egész játékban, és jövő héten jön a Szepemberi feature pack, amiben még lesz jó pár újabb feature (csak 1-2 emi érdekesnek tűnik: prof loot, felújított crafting és trading post felület [sokan nyígnak ezért hogy szart nem ér, de akkor nyígjanak mikor perceken keresztül keresik az adott komponenst a gyártani készülő tárgyhoz]). Az hogy nem tudsz angolul és nem érted a story-t (teszem hozzá nem valami észfakasztóan nehéz a story [bocsi a kifejezésért, de egy óvodás is képes lenne megérteni]) így ez nem a játék hibája. RP-zni meg nem kell ezért minden esetben RP szerver. Ha foglalkoznál a közösséggel is biztos találsz olyanokat akik RP-znek is, csak hát ebből nekem az jön le hogy a közösséget nem igazán keresed. De mint mondtam kinek a pap, kinek a papné. Aki leszarja a játékot hiába magyaráz az ember.

https://s28.postimg.org/yn9gzd7fx/gw006.jpghttps://s28.postimg.org/us62wsoa5/gw007.jpg
Tessék, ők pl RP-znek mégse RP szerver Piken Square.
0
0
0
0
Kazuma avatar
chrono2: 38-as a sylvarim asszem. Zárt bétán is ott voltam. Mellesleg ugyanúgy kell mobokat farmolni, a küldik nagyrésze ott is erről szól... Az eventek jópofák de hamar unalmassá válnak. Semmi szociális, semmi kreatív dolog. Nem akarok platformokon sem ugrálni jutalmakért. Erőltetik az achikat, rengeteg be nem tartott ígéret, 0 újdonság, és mivel nem tudok angolul a sztori sem vonz. Próbáltak olyan MMO-t létrehozni ami félig RPG félig MMO de nem sikerült. Még ha lenne RP szerver akkor sem tudnám beleélni magam. A Black Desert-ben bízom, nem úgy mint RPG hanem mint MMO. Bár ott a karakter testreszabása eszméletlen.
0
0
0
0
no avatar
MrLightningbolt: néhány hozzászólással előbb említettem, hogy a landmark pont nem olyan MMO, ahol ölni kell, de úgy látom nem figyelsz.
valakinek ez tetszik, valakinek meg amaz. nem kell emiatt lenézni a másikat.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
MrLightningbolt hoppá, tehát olyanról akarsz véleményt alkotni amit nem is ismersz? Így már mindent értek, nem is kell többet mondj.
0
0
0
0
MrLightningbolt avatar
Caymane: nem játszom mmo-kal, több eszem van annál hogy 2 órahosszáig a egy gombot nyomogassak azért hogy meghaljon egy lila cserebogár vagy akármilyen röhejesen kinéző teremtményt és aztán ugyanazt kezdjem előröl, story sincs bennük (max az hogy ölj meg x mennyiségű röhejesen kinéző teremtményt), egyszer próbáltak meggyőzni arról hogy jók az mmo-k akkor próbáltam ki párat és azokból rájöttem hogy nincs értelmük plusz mind ugyanaz csak úgymond más háttérrel
0
0
0
0
no avatar
szóval te azért játszol MMOkkal, mert azok annyira realisztikusak, ugye? lel
az már más kérdés, hogy ég és föld a különbség a metin és eközött 😃 először azt gondoltam, hogy hülyeségből írtad, de sajnos úgy tűnik tévedtem.
0
0
0
0
MrLightningbolt avatar
chrono02: ja ha béta még akkor se ok, de ha nektek jó akkor játszatok vele, nekem aztán mindegy
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Igen, pontosan. A sima Everquest Next-ben lesznek benne azok a dolgok amiet ígértek. Most hogy így mondod nekem is jobban kezd összeállni a kép 😀 Látszik hogy nem igazán jutok be bétára, és nem sok tapasztalatot sikerül gyűjteni, de most hogy ezt mondtad már kezd összeállni a kép 😀 Next lesz a tényleges játék, Landmark csak az építkezzünk MMO.
0
0
0
0
no avatar
a landmarkban nemigazán lesz harc, ez inkább minecraft szerű építős cucc lesz, csak nem kocka lesz az alap. a sima everquest next lesz az ami tényleges mmorpg lesz, de az ha jól tudom később fog megjelenni és még nem is lehet sokat tudni róla.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Kazuma a játék még mindig ZÁRT BÉTÁZIK! Amit mondtam az egyik zárt bétateszt tapasztalatai alapján mondtam. Pár nap volt csak de mivel fontosabb dolgaim is voltak így nem függtem egész nap rajta, így ésszerű gondolkozást követve nem is tudtam minden egyes apró aspektusát megtapasztalni a játéknak. Lehet hogy ezen kívül sok más dolog is van és LESZ benne is, hiszen mint írtam ZÁRT BÉTÁZIK még mindig, megjelenésig ki tudja hogy mivel tömik még tele, és lehet hogy megjelenéskor már a kocsmai bunyó is benne lesz. Kismilliószor hangsúlyoztam már minden béta teszt alatt álló játéknél, hogy: Emberek, egy zárt béta teszt alatt álló játéktól nem kéne elvárni hogy tökéletes, és mindennel tele legyen tömve, mert az nem béta, hanem már megjelent játék. Itt is ezt tudom mondani. Minek kell elvárni hogy egy béta fázisban lévő játék tökéletes legyen?!

GW2-vel meg nem tudom mennyit játszhattál, de szerintem pár óránál többet nem. Csak halkan jegyzem meg hogy jóformán még a lélegzetvételért is XP-t kapsz. Úgyhogy nem abból áll a játék hogy mobokat hentelsz éjjel-nappal, SŐT! mobhentelésből kapod a legkevesebb XP-t ahogy eddigi tapasztalataim alatt észrevettem (tavaly október óta játszom).

Úgyhogy röviden és tömören: Béta tesztelés alatt álló játéktól ne várjuk el hogy tökéletes legyen, és mielőtt valamiról nagyobb véleményt ejtenénk játszunk vele többet mint pár óra.
0
0
0
0
Kazuma avatar
chrono2: "Metin: szar játékmenet, mechanizmusok. EQ:Next: játékosok által építhető/rombolható környezet." Ennyi? Ennyit tud felmutatni? Mert akkor nemigazán fog érdekelni. Minden MMO hibája ott van, hogy grindelni kell benne. Miért kell nekem leölnöm 200 állatot ahhoz, hogy tapasztalt harcos legyek? Nem tudom itt, hogy oldják meg a fejlődést meg a többit de reménykedem benne, hogy megfog mert a GW2 nagy csalódás volt. Már a megjelenés előtt voltak ígéretek amiket azóta sem kaptunk meg pl: kocsmai bunyó. Azt mondták felvehetek egy széket, és a haveromhoz vághatom. Benne lesz a játékban megjelenéskor. Még mindig nincs benne. Köszönjük.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
MrLightningbolt húúú mert fölfutott egy hegyre. Egy bétáról beszélünk ne várd már el hogy tökéletes legyen.

Tuhajohn ezek szerint...
0
0
0
0
MrLightningbolt avatar
ahogy a videóba felfutott a majd vízszintes hegy tetejére az osztán realisztikus, ez egy modern időbe játszódó metin semmi kétség
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
A Closed Beta-hoz a CD-key csak limitált időre jó ? Nekem küldtek de már nem enged be. Azt irja hogy nem jó az account-om.
0
0
0
0
no avatar
Nekem fullosan menne , csak én nem szerettem az ilyen jellegű játékokat 😃
0
0
0
0
KenBlock avatar
Minimum:
99 % Ajánlott:
99 % Ajánlott grafikai beállítás:
Közepes (1080p)

Többen kérdeztük 😀😉)
0
0
0
0
zole54 avatar
Minimum:
99 % Ajánlott:
99 % Ajánlott grafikai beállítás:
Közepes (1080p)
0
0
0
0
BodyBuildingForever avatar
chrono02: Láttam róla videót, szóval gondoltam hogy jobb lesz mint a metin... Én nem is szeretem a metint, csak hirtelen ezt a példát tudtam felhozni...
És igen arra voltam kíváncsi hogy MMO lessz-e..
De ezekszerint várós game lessz...
0
0
0
0
no avatar
Hát ez is elég érdekes hogy a ram kivételivel minden x a minimumon és 81%-kot ír ki rá 😆😆😆
0
0
0
0
Arnybiro avatar
essem112 mit a micsodaaa?? Köze nem lesz ahhoz a szarhoz már bocsi. Metin: szar játékmenet, mechanizmusok. EQ:Next: játékosok által építhető/rombolható környezet. Na már itt fényévekkel megelőzte metint. De ha a kérdés az hogy MMO lesz-e, akkor a válasz igen. De minden egyébben köze nincs metinhez.
0
0
0
0
BodyBuildingForever avatar
Ez azért grafikailag meglessz dobva 😀
Am ez olyan lessz mint pl a metin??😊
0
0
0
0
no avatar
Nokkedlik ! Nokkedlik mindenhol 😃
TheCrew😆 Minjár újra suli/ovi szóval nem sokáig trolkodhatsz a neten élvezd ki 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
TheCrewXD köhöm, inkább nézz utána mielőtt mondasz valamit erről. Ha megjelnik akkor nagy valószínűséggel elmondható lesz hogy forradalmat hoz az MMO-k világába, és nem csak ez hanem a sima EQ: Next is.
0
0
0
0
no avatar
mi ez a szar? takarodjatok már ilyet kiadni 2014 be gratula!
0
0
0
0
DJ Anonymus NH4SCN avatar
Hát...92%-78% alacsony...

Nem hiszem hogy kipróbálom😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció