header
Blade & Soul
Blade & Soul cover
Megjelenés: 2012. June 30.
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: NCsoft
Kiadó: NCsoft

Blade & Soul gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Dual core/AMD Athlon 64X2
RAM:
XP : 2GB / Vista, Win7 : 3GB
GPU:
nVidia Geforce 8600GT / AMD Radeon HD4600
DX:
9.0c
OS:
Windows XP (SP3) 32bit
STO:
22GB

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Quad core/AMD Phenom II X4
RAM:
4GB or above
GPU:
nVidia Geforce 8800GT / AMD Radeon HD4850
DX:
9.0c
OS:
Win7 (64bit)
STO:
22GB or above
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
FINAL FANTASY XIV OnlineWorld Of Warcraft - Wrath of the Lich Kingno coverRoyal QuestWorld Of WarcraftWayfinder
Hozzászólások: 214
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sziasztok, annyi kérdésem lenne, hogy ha azt írja hogy 49GB vagy az fölötti tárhely elég neki miért nem elég neki 150GB szabad tárhely? Az utolsó rész 75% után nem megy tovább, mert azt írja nincs több tárhely. Valaki tud valami okosat mondani erre?
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Mai nappal játszható a mobilos verzió Blade & Soul: Revolution néven, egész jól sikerült android rendszeren is.
Most ránézek a gépes verzióra. 😀
0
0
0
0
profbako avatar
Azért nem elég mer valóságban kb32Gb foglal és a telepítéshez kétszer annyi kell. Mert a telepítőfájlok is a gépen vannak, aztán ezeket persze letörli.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, annyi kérdésem lenne, hogy ha azt írja hogy 22GB vagy az fölötti tárhely elég neki miért nem elég neki 47,7GB szabad tárhely? Az utolsó rész 66% után nem megy tovább, mert azt írja nincs több tárhely. Valaki tud valami okosat mondani erre?
0
0
0
0
AdamHaertel avatar
Érdemes még újra elővenni?
0
0
0
0
Tibivagyok avatar
Sziasztok valaki megmondaná nekem miért szaggat a játék? anno játszotam vele nagyon sokat hasonlo asztali gépen fix 60 fps-volt most meg van kemény 10 😃 lehetetlen ilyen laposon 😃 valaki segitene kérem?
0
0
0
0
nesh019 avatar


Mai live, új insta kimaxolása
0
0
0
0
profbako avatar
Ez gépfüggő, a régebbi gépemen(5-6éves) tök jól megy az újon meg szaggat.
Én se bírtam rájönni hogy miért.
0
0
0
0
💬 1
ichigo23619 avatar
@profbako: már arra is gondoltam hogy lehet a win10 teszi.

ha lesz rá alkalmam akkor megpróbálom egy régi XP-s géppel.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
valaki tudna ehhez a fostalicskához egy olyan beállítást mondani amivel legalább a 60fps meglenne?

minimumon is 20-25fps meg maximumon is ugyanannyi hogy nyomjam a készítőkbe.

ennél optimalizálatlanabb szerintem nem nagyon létezik online os mmo-k közül.

még az elder online-t is optimalizálatlannak mondják mégis megvan a 45-60fps.
nem is megy sehol sem 45fps alá közepesen.
high on meg fix 30fps.

de ennél a fosnál még a 30sincs nem hogy a 60.
pedig sokkal ratyibb a grafikája mindene.
0
0
0
0
dadesz16 avatar
Valakinek van valami ötlete mitől szaggathat nekem a játék? Az asztali pc-m konfigja szerint min 60+ fps-el kellene mennie e-helyett van kemény 10 fps-em a játékban, low-illetve full grafon is , a netem az 30gigás háttérben nem fut semmi.valami tipp? 😃
0
0
0
0
💬 1
SCm_14 avatar
@dadesz16: Haverom high end gépén is szaggatott a játék, és nem csak neki, mert amikor raidelni ment klánnal, kb mindenki low grafikán játszott, úgy, hogy kikapcoslták a character show-t 😆 Ha optimalizáltabb lenne, mi se hagytuk volna ott, mert lehetne rendesen raidelni...
0
0
0
0
profbako avatar
qlimax123452:
Nem 600 ap a követelmény csak te olyan hoz csatlakoztál amit gyors napi küldetéshez hirdettek meg.
Menny be a cross szerver party keresőbe és válaszd ki az instát és katt az LFP gombra, és úgy keress csapatot akkor nem dobnak ki.
0
0
0
0
no avatar
qlimax123452: én jatszanek veled most kezdtem csak az a baj hogy alandoanki dob 😞 es nem tudom miert 😞
0
0
0
0
no avatar
Nekem most a 2. karim van, az elsőt ott hagytam még amikor megjelent eu-ba, mert nem lehetett értelmes klánt találni. És ez most sem változott,... komolyan 600+ ap a követelmény? És ez már mindenhová követelmény,... bemegyek black ram supply chain-re és kiraknak a partybol mert a 401 ap kevés oda.... vicc... elvárják h ha te már lvl50 vagy akkor minimum 600ap... gondolom nekik már alapból meg volt minden.... biztos van normális klán meg játékosok, de én még nem találkoztam velük. na mind1.... jó gém, szeretem, de egyedül nem nagyon tudok hova fejlődni.
0
0
0
0
no avatar
most szereltettem a netet nem rég .. uj kabelok minden ... a ping teszten a pingem 39ms .. a net sebeseg meg download speed 9.75 Mbps .. upload speed 0.93 Mbps ... és akar asztali gépen akar laptopon uygan ez van .. es mas online jatekoknal nem csinalja csak ennel 😞
0
0
0
0
profbako avatar
Ezt azért írja ki mert megszakad a net, nézd meg a net sebességét pl itt:[LINK] és a pinget pl itt: [LINK] pingeléshez a frankfurti szervert használj mert ott vannak az eu-s szerverek. Futtasd le vagy háromszor, Packet loss ne legyen a pingnek pedig 150 alatt kell lennie hogy játszható legyen.
Nekem is ezt csinálta, nekem az volt a gond hogy elrepedt az egyik lan kábel és néha érintkezett néha nem.
0
0
0
0
kornel244 avatar
Nekem ezt akkor szokta írni ha lemegy a net
0
0
0
0
no avatar
sziasztok .. el kezdtem jatszani ezzel a jatekel es allandoan kidob a ajetek a töltőképernyő közbe ezzel az uzenettel:
Disconnected from server.
SystemErr - (1000: Disconnected from the server)
Networkerr- (132)
WSALastErr - (15,100)
valaki segitene hogy hogyan lehet megoldani a problemat .. tobb szervert is probaltam mar de ugyan az van ...
a segitseget előre is koszi 😀
0
0
0
0
AttiS avatar
Nálam sem voltak ilyen dropos dolgok. Belőttem Fix 60-ra onnan meg sem reccen.
0
0
0
0
Roberto Jr avatar
Kornel244: azt elhiszem 😀😉)
0
0
0
0
kornel244 avatar
"Nekem nem volt fps drop sose 😀 pedig most 4kba játszok és fix 60 megvan jó lemegy 53-ra stb de pl -30-40 nincs 😀 lehet nem jó a drivered vagy fut pár progi a áttérben nem?"
Menyél SSP-re ott nyugi nem lesz fix fps egy nagyobb csatában 😃
0
0
0
0
Roberto Jr avatar
nem tudom nállatok hogy van srácok , de nállam nagyon sokat javitott . mióta felhuztam mindent 4-5 re azóta 25-35- vagy akár eggyes helyeken 50+ fps is van és azóta élvezet játszani vele 😀
0
0
0
0
profbako avatar
Nálam is hasonlóan viselkedik, a minden max és a minden low között kb 5 fps van. De hogy honnan lehetne megtudni mi a szűk keresztmetszet nem tudom, mert rettenetesen zavaró hogy alacsony az fps.
0
0
0
0
GodSie avatar
hát szerintem nem így van :S lehet csak 1 opció javít rajta
0
0
0
0
Roberto Jr avatar
SuperSaiyanGotto : elmondom , hogy eddig full lowon játszottam ! de nagy butaság volt. felhuztam maxra mindent , és azóta megvan mindig az átlag 30-40 fps boss fight közben van hogy le esik 25-28 ra de még ugyis jobb mint azelőtt ahogy volt. szóval aki lowon tolja és szaggat próbálja meg fullra tolni a video beállitásokat hátha neki is segíteni fog mint nekem ! ilyet még nem láttam 1 játéknál sem , hogy jobbn fut maxon mint lowon 😀😉
0
0
0
0
GodSie avatar
Nekem nem volt fps drop sose 😀 pedig most 4kba játszok és fix 60 megvan jó lemegy 53-ra stb de pl -30-40 nincs 😀 lehet nem jó a drivered vagy fut pár progi a áttérben nem?
0
0
0
0
Roberto Jr avatar
Ha jól lenne optimalizálva a játék nagyon jólenne 😀 sokszor olyan fps droppok vannak , hogy az nem igaz 😞 hátha valamikor kiadnak valami frissitéseket amivel optimalizálni fogják és akkor tuti játék lessz 😀
0
0
0
0
Itachi04 avatar
krex Ez várható hiszen ez egy Kóreai fejlesztésű játék. És igazából a "pay-to-win" hááát nagyon minimális arányban van a játékban ugyanis konkrétan fegyvereket és erősítő tárgyakat nem tudsz igazi pénzért venni. Igazából ha le kellene írnom nem pay-to-win hanem pay-for-help. Ugyanis ha nem akarsz a játékra költeni egy forintot se akkor farmolnod kell. Ugyanis a leltárad és a raktárad "csak" pénzből tudod nagyobbítani. Azért az idézőjel mert van a játékban egy rendszer ami úgy működik hogy azok akik nem fizetnek de kellene nekik is olyan amiért fizetniük kellene. Eladhatnak a játékban összeszerzett gold-ot. Amit a fizető játékosok megvehetnek. Ezáltal akik eladták a gold-ot egy 3. fajta fizetőeszközt kapnak bizonyos arányban persze. És ebből kicsivel kevesebb mindent de ugyanolyan hasznos dolgokat vehet meg a játékos a boltban. Szerintem remek egy rendszer mert nem vagy rászorulva hogy fizess a játékért ha mondjuk csak nagyobb raktárat akarsz nem is erősebb fegyvert. Mint egyik másik játékban egy erősebb fegyverért is fizetned kell. Itt meg farmolni. Ami hosszadalmasabb és kicsit hajtépősebb de ha talál az ember egy jó klánt akivel eltud lenni vagy barátokkal megunhatatlan még az ismétlődő unalmas farmolás is. A történet pedig tökéletes. Minden class úgy van felépítve hogy képes legyen egyedül harcolni végig a történet során. Természetesen a felszerelést érdemes fejleszteni amit nem lehet ha nem játszik az ember mást is a történeten kívül. De magát a történetet jó csinálni.
0
0
0
0
krex avatar
Klassz játék és remek a látvány világa, egyedüli negatívum számomra hogy túlságosan japán-ázsiai. De amúgy klassz, sajnos a mikrotranzakciós részről nem tudok semmit mondani hogy mennyire Pay-To-Win játék mert 3-4 óra után uninstall lett belőle pedig remek játék.
0
0
0
0
AttiS avatar
Hali! Én North American szerveren kezdtem , esetleg van valaki aki játszik ott ? pirosaknál vagyok Gun Destroyer.
0
0
0
0
profbako avatar
Mond nyugodtan ha tudok akkor segítek
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban, ha esetleg valaki megdoban egy üzenettel azt megköszönném 😀
0
0
0
0
no avatar
pinkyke: Bányászni akkor tudsz, ha van vein. Ha lefarmolták, akkor nem fogod használni a csákányt 😆 Ha nem profozol, akkor cinderlandstól egész jó árért eltudod adni a csákányokat marketplace-en.

Vass Gabor: Goldot eltudsz adni ncoin-ért. Ha jól emlékszem felteszel egy goldot akkor azt megveszik kb 45-ért. 50-sen már könnyebb goldot farmolni 😀

sasa961214: ingyenesen 2 character slotod lehet, addig nem küldhetsz mail-t, amíg nem fizettél (ez engem is piszok mód zavar, mert nem tudok a kariaim között pénzt küldeni 😠). Az iventoryd is véges, viszont kezdetben bőven elég az a hely amit adnak (később már nem feltétlen, de meglehet lenni annyi hellyel is). Így igazából ennyi, a képességeid nincsenek befolyásolva se pve-n, se pedig pvp-n. Annyira azért nem durva mint SW:TOR-ban, szerencsére 😆
0
0
0
0
profbako avatar
Próbáld meg ctrl+f-el kikapcsolni a többi játékost, vagy levenni a karakterek megjelenítésének a távolságát.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, annak mi lehet az oka, hogy akár milyen beállításon játszok az fps-m mindig 20? Lenovo z50-75 lapiról játszok, Proci: Amd Fx-7500, Videókártya: Radeon R7 M260 2Gb, Ram 8Gb, viszont a Ram csak 800Hz-es talán az a baj?
0
0
0
0
shade0813 avatar
valaki játszik wild springs-en ?😃
0
0
0
0
no avatar

ha van kedve valakinek nézen fel a csatornámra a neve AttisHD
0
0
0
0
profbako avatar
Ez ilyen, unreal engines mmo. 😢
Tekerd fel a csúszkákat maxra, kivéve az árnyékot mert azt csak annyira hogy éppen működjön és az élsimítást kapcsold ki. A pipálós részeknél én a víz effektet és a motion blur-t kikapcsoltam.
Így kb ugyan annyi fps lesz, de legalább jól néz ki. 😆
0
0
0
0
no avatar
100-95% ot ír és mégsem megy 20 maximum 25 fpsem van minimum grafon 😞
0
0
0
0
Arnybiro avatar
pinkyke nehogy már az idegesítsen, hogy kijavítják a játék hibáit o.O
0
0
0
0
profbako avatar
A bányászáshoz ki kell tanulni azt a Gatheringet, és akkor lehet bányászni. Amúgy nem bányában kell bányászni hanem hanem a felszínen vannak elszórva kavicsok, amiket szétlehet ütni.
Karbantartás hetente van mint máshol is, csak mivel amcsik csinálják így délután van mert nekik akkor kezdődik a munkaidő.
0
0
0
0
pinkyke avatar
ez nem warframe itt nem lehet be szerezni amit pénzért lehet venni viszont az engem jobban zavar h nagyon sűrűn van karbantartás engem csak ez idegesít
na meg az h nem tudom minek van csákány ha nem is lehet bányászni vele mert eddig még nem találtam olyan barlangot ahol lehetett volna használni ötlet?
0
0
0
0
no avatar
Ingyenesen is be lehet szerezni a tárgyakat gondolom. Csak rohadt sok idő.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Free 2 Play microtranzakcióval. De skinek meg hasonlók vannak csak, semmi Pay 2 Win cucc.
0
0
0
0
Mizushio avatar
Ingyenes de tele van fizetős dolgokkal.
0
0
0
0
sasa961214 avatar
Ez a játék mennyire van lekorlátozva?
Vagy buy to win-s a dolog?
Vagy ez teljesen ingyenes?
0
0
0
0
Kida23 avatar
Én is a Hao Districten vagyok KidaHun néven , még nincs klánom sem , de ha valakiknek van akkor nem lenne rossz egy meghívó 😃
0
0
0
0
no avatar
megjavították már hogy nem kell végre sorban állni órákig a bejutáshoz?
0
0
0
0
no avatar
TwinDragon SoulChief 😃 aki akar jöjjön este 7-től vagyok 😃 ch4
0
0
0
0
adika4 avatar
Ha valaki játszik Hao districten Alekszander néven megtalál 😃
0
0
0
0
GeorgieP avatar
Nekem nagyon bejott 😀 gyertek jatszani EU / Wild Springs szerveren megtalaltok 😜
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció