no header
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)
no cover
Megjelenés: 2022. Q4
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Infinity Ward
Kiadó: Activision

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) gépigény

Még nem ismert a játék hivatalos gépigénye.
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hasonló játékok:
HellboundS.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of ChornobylTom Clancy's Ghost Recon PhantomsTom Clancy's Rainbow Six ExtractionTitanfallHalo: The Master Chief Collection
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
Éljen, adjunk ki egy ugyan úgy nevezett játékot mégegyszer, vajon ez lesz a Cold Warral is?
0
0
0
0
💬 1
reszler112233 avatar
@Liptik: Nem lenne az első ilyen eset. Például a Need for Speed Most Wanted. Ugye az eredeti első 2005-ös míg a másik 2012. Ugyan az a név, de számomra és szerintem sokaknál az első viszi a prímet, és a 2012 nem éri utol.
1
0
0
0
MrPAYER avatar
Pár infó, amelyek szinte már biztosak. (Többnyire az ismert és hiteles Tom Henderson-tól származnak)

-A játék a 2019-es Modern Warfare játékmotorjának egy továbbfejlesztett verzióját fogja használni, amely átesett egy kis grafikai és a fizikáért felelős motor tuningján. A legfőbb fejlesztés a korábbihoz képest, hogy sokkal inkább alkalmas lesz kezelni egyidejűleg sok ember netcode-ját, így az eddigi CPU Heavy folyamatok optimalizáltabbá válnak. Továbbá a jövőben könnyebb lesz újabb tartalmakat implememtálni a játékba, nem fogja a gépigényt drasztikusan növelni az új content. (Aki emlékszik az tudhatja, hogy a Warzone is a BOCW Season 3-as tartalmak érkezése után teljesen szétesett, 4/4, 6/6-os processzorok azóta is elvéreznek)

-Lesz egy ún. Sandbox mód, amelyben elérhetővé válik egy Escape from Tarkov stílusú játékmenet amelyről pontos információk még nincsennek, illetve ha minden igaz gyakorló mód is kerül bele, amelyben a loadoutokat lehet tesztelni és gyakorolni akár botok ellen.

Maga a sztori és a setting az előzetes információk alapján Dél-Amerikába, azon belül is Kolumbiában fog javarészt játszódni, de lesznek ázsiai és feltehetően európai helyszínek is. A Warzone II térképe is feltehetően favelás falukkal átszőtt dzsungel lesz, de helyet kap rajta a Verdanskból megismert Downtown utódja is, amelyet Medellin-ről mintáztak.
3
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció