Filmhírek

Szerző: Nogitsune, 2013. December 01., téma
Fórum » Film, sorozat
Ide jöhet minden ami filmekkel kapcsolatos, első képek, bemutatók, berendelés, vagy bármi ami filmekhez kapcsolható. Ki is lehet beszélni ezeket.
Hozzászólások: 826
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sicu33 avatar
De a B13-nak is két része van
0
0
0
0
Bukta avatar


Még mielőtt valakinek feltünne, hogy ez tök olyan mint a B13 akkor az nézze teljesen végig mert ott van, hogy a B13 alapján készült.
És mivel az tetszett nekem ezért ez is fog sztem.😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar

Nagyon várom már a Godzillát 😃 remek lesz 😀
A The Frozen Ground című filmről tudtok valamit?
[LINK]
2013-as film,de nem tudok róla semmilyen információt,kijött Magyarországon egyáltalán?
0
0
0
0
Bronson avatar
ha lesz is belőlük valami, nagyon messze van még sajnos...
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Azért nincs minden veszve. IMDb-n Quentin Tarantino rendezésénél/írásánál fel van tüntetve a [LINK], illetve a filmjei között van egy [LINK] című film is. Ezek mennyire igazak azt nem tudom.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Abból nem lesz semmi. [LINK]
0
0
0
0
Bronson avatar
Igen, tervben van egy új film, a Hateful eight munkacímen fut (nem vagyok benne biztos hogy végleges) és szintén western stílusú lesz. Múltkor már volt pár kósza hír ki fog játszani benne, de már elfelejtettem és most lusta vagyok utánanézni... 😃

szerk. egy név tuti benne lesz, aki minden filmben benne amúgy is : Samuel L. Jackson 😆
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Tarantino csinál valamikor filmet? Ovastam,hogy napvilágott látott az új filmjének a forgatókönyve.
0
0
0
0
Bronson avatar
hát bizony az, ezért is írtam hogy az a film inkább az annyira rossz hogy már jó kategória 😆 bár nálam még azt a szintet sem üti meg. A második részt is hogy megnézzem, na arra már vitt rá a lélek... 😂
0
0
0
0
CsehMedve avatar
igen az a film volt a south park részben kifugárzva


Soha nem gondoltam volna hogy van arról egy film. Olyan....abszurd és (szerintem) röhejes.
0
0
0
0
Bronson avatar
gyurmi : igen az a film volt a south park részben kifugárzva 😀
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Beelzebul azt akarnám kérdezni hogy amit linkeltél, az Afflicted megjelent már vagy most azzal mi a helyzet? Imdb-n azt írták hogy 2013-as de torrent-en nem találtam fent.

Szerk.
Most néztem meg a A The Human Centipede trailerét. Számomra teljesen ismeretlen volt a film címe. Aztán ahogy megláttam egyből ismerős lett. A filmet még nem láttam de a South Park 15. évad első részében pont ezt a filmet parodizálják ki ezek szerint? 😃
Hát vagy emiatt vagy a film látszólagos komolytalansága miatt, de végigröhögtem a az előzetest.

xAlcatrazx
Én megnéztem moziban. Hogy mi a véleményem róla? Nekem az első hatalmas kedvencem, 10x biztosan láttam már. Számomra azt nem múlja felül. Viszont az mondani is túlzás hogy a közelébe sem ér.
A csaták nagy része a vízen játszódik ami nekem nem nyerte el a tetszésemet, viszont igen látványosra sikerültek. Betekintést kapunk a múltba ami számomra pozitívum. De... Vhogy nekem az első rész után egy pici csalódás volt.
0
0
0
0
Bronson avatar
ez is csak a reklám része, ez a film a tipikus nagyobb a füstje mint a lángja eset...
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Van benne valami, ne ilyen minősíthetetlen filmeket csináljanak, próbáljanak valami jobbat kihozni. Sose értettem például az Asylum filmeket se.

Érdekesség: A film producere több orvost is megkérdezett, hogy lehetséges-e ez, mind igent mondott.
Ezek csak a beteg emberereknek adnak ötletet...
0
0
0
0
Bronson avatar
nem azért kéne betiltani mert gusztustalan, vagy véres, hanem azért mert egy sz*r... 😂
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Én se láttam még,elég volt a Trailer,csak halottam ismerősömtől,hogy betiltották,de nem is csodálkozok rajta...
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Szerencsére nem láttam. Osztálytársam látta és neki mintha tetszett volna. Én személy szerint utálom az ilyen "horror" filmeket, már a Fűrész se tetszett. A The Conjuring, Mama filmekhez hasonlóakat kedvelem, amin nem a trancsírozás illetve az ilyen undorító dolgokon van a hangsúly.
0
0
0
0
Bronson avatar
Igazából az a film inkább vicces és gusztustalan mintsem ijesztő... nálam egész másról szól a horror... nem nagy durranás a film, a gyerekek tarthatják ijesztőnek vagy megbotránkoztatónak... de ha valakinek mégis tetszik, lelke rajta... 😃
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Tudtommal igen.

Szerk.: igen be, nem is csodálom... De nem ez az első film amit betiltottak.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
A The Human Centipede (First Sequence) filmet tényleg betiltották pár országba?
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Bronson: Akkor minél hamarabb igyekezek megnézni 😀 Elég sok film van a gépemen megnézésre várva, ha majd azokat megnéztem sorra fog kerülni. De lehet hamarabb is.


0
0
0
0
Bronson avatar
Még csak kamerás szemetek vannak mindenhol...
0
0
0
0
xAlcatrazx avatar
Hali! Valaki megnézte már a 300:Birodalom Hajnalát? Aki igen mi a véleménye a filmről?
0
0
0
0
Bronson avatar
Nem szégyen, de nem fogod megbánni ha mielőbb pótolod, remek film! 😀
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Valamikor a Million Dollar Baby-t kell megnézem. Szégyen nem szégyen még nem láttam.
Rám valamiért nem ragad az angol, vagy ha igen is rohadt nehezen 😆 Éveken át angolul nézek nem is egy sorozatot, de nem tudok angolul csak nagyon keveset 😆 Van, hogy megértem a dolgokat de beszélni nem tudok.
0
0
0
0
Bronson avatar
A Gran Torino nekem is hatalmas favoritom, az Unforgiven is klasszikus. A Piszkos Harry filmekről meg ne is beszéljünk 😃 én csakis angolul nézem a filmeket, felirattal. Van amikor jól eltalálják a szinkront de szeretem hallani a színész igazi alakítását, ami szinkronban nem mindig jön át... nem utolsó sorban meg ingyen megtanulhatsz angolul miközben kikapcsolódsz 😆
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Ahogy lesz szinkronosan lekapom. Filmeket csak szinkronnal élvezem. Az már biztos, nagyon jó filmeket csinált, nagy kedvenc tőle a Gran Torino. Nem rossz tőle az Unforgiven se.
0
0
0
0
Bronson avatar
Ajánlom a Frozen Ground-ot nekem nagyon tetszett! Clint meg örök kedvenc, egy igazi színészlegenda... sok filmjét láttam, csalódnom szinte sosem kellett, még azokban sem amiket rendezett...
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Hát még szerencse, hogy nem rontották el. 😜 Amit még dicsérnek John Cusack-tól az a [LINK], bár ezt még nem láttam.

Most olvastam, hogy Clint Eastwood rendezni fog egy filmet egy Navy SEAL mesterlóvészről. Spoiler!
"A film Chris Kyle, a Navy SEAL mesterlövészének memoirjain alapul, aki az Egyesül Államok egész katonai történelmének legtöbb megerősített “kiiktatását” végezte."
Ennek örvendek mert bírom Clint-et.
0
0
0
0
Bronson avatar
Az is egy nagyon jó filmje, bár alapból ott adott volt ugye egy nagyon jó kis alapsztori Stephen King által, szóval azt nehéz lett volna elrontani... 😃
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Egy párszor már láttam, tényleg jó kis film. Esetleg még az [LINK] című filmje, az is elég parás bár egy-egy helyt átmegy érdekesbe.
0
0
0
0
Bronson avatar
Az Others egy nagyon jó horror, van hangulata az biztos... a The Raven nálam nem nagy kedvenc, de rossznak sem nevezném. Az Identity is egy nagyon jó horror vele, azt ajánlom ha még nem láttad volna!
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Nos, akkor bepótolom este és majd leírom, hogy tetszett. John Cusack-tól még a [LINK] is jó. Eléggé lehúzták több oldalon, de nekem tetszett.
Nicole Kidman-töl pedig a [LINK] című filmet ajánlom. 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
Beelzebul : én sem szoktam megnézni az ilyen tinisztáros filmeket, de ez nagyon nem az, szerintem kellemeset fogsz te is csalódni a filmben! Mint mondtam elég mocskos, fülledt hangulatú film, meg azért az Efron gyerek mellett befigyel még John Cusack és Nicole Kidman is! 😉 apropó John Cusack... pont most néztem meg tőle egy filmet, The Factory a címe. Nagyon jó thriller, egy rohadt nagy csavarral, nem előrelátható sztorival! Tegyetek egy próbát!

0
0
0
0
Sicu33 avatar
Emlékszek Matthew McConaughey-től a Szahara című filmet láttam legelsőnek,nem volt annyira rossz😀,én is láttam a Lincoln Lawyer-t,nagyon tetszett 2x megnéztem,remélem sok jó filmet csinál még 😀 kíváncsian várom a Csillagok között című filmet 😃
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Bronson: Valóban nagyot alakított a Killer Joe és a Lincoln lawyer-ben, bár az utóbbi jobban tetszett. A The Paperboy-t nem láttam, Zac Efron miatt nem igazán volt kedvem megnézni, talán majd Matthew McConaughey miatt potolom.
A Dallas Buyers Club-ot várom nagyon tőle.
Örvendek, hogy ledobta magáról ezt a szörfös macsó szerepet illetve a nyálas filmeket. Jobban áll neki a dráma szerintem.
0
0
0
0
Sicu33 avatar

Március 20-tól a Mozikban.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Ez a Interstellar című film nagyon jónak ígérkezik 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
Zsinórban hozza a jobbnál jobb szerepeket, a Killer Joe-ban meg a Paperboy-ban különösen nagyot alakított, elég elvont filmek, a Paperboy főleg, nagyon fülledt a hangulata. A Lincoln lawyer is remek film volt, ez is ígéretesnek tűnik!
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Az utóbbi időben nagyon megkedveltem Matthew McConaughey-t, elképesztően jól áll neki a drámai szerep. Amit a True Detective-ben leművelt, fantasztikus. Remélem itt is hasonlót fog alakítani.
0
0
0
0
Sicu33 avatar


Szerintem nem lesz rossz 😃
0
0
0
0
Nogitsune avatar

Így a trailerek alapján rohadt jónak ígérkezik, remélem az is lesz.
0
0
0
0
Bronson avatar
bukta2 : akkor még egy darabig várhatok...
0
0
0
0
Nogitsune avatar

Magyar bemutató: 2014. május 15.
0
0
0
0
no avatar
luna el misterio de calenda(telihold) tud valaki hasonló sorozatot ?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció