Filmhírek

Szerző: Nogitsune, 2013. December 01., téma
Fórum » Film, sorozat
Ide jöhet minden ami filmekkel kapcsolatos, első képek, bemutatók, berendelés, vagy bármi ami filmekhez kapcsolható. Ki is lehet beszélni ezeket.
Hozzászólások: 826
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bukta avatar
Kivàncsi leszek az új Transformersre, remélem jó lesz.
A pókembert szerintem nem nézem meg.
Az Amerika Kapitányt meg remélem jóra csinálják nem úgy mint az 1. részt.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Ezt nagyon várom, jól néz ki.


Ezt meg nem tudom hova tegyem. Elég komolytalan...
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Pattiinson kinőtt a nyálas gagyi filmekből? 😲
ez érdekes lesz szerintem 😀
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Jó lesz ez a Non-Stop, csak a trailerben lelőttek mindent. Az öreg akció hősökről meg elmondtam a véleményem lentebb.😀

Ez nem lesz rossz, csak az alkonyatos fiúcska nélkül jobb lenne.
0
0
0
0
Bronson avatar
nagyon megdöbbentett a hír... 😞
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Beelzebul : Ez a film nagyon brutál,de nagyon tetszik 😆


Ezek se rosszak 😎
0
0
0
0
Sicu33 avatar
BukoTt : Nekem tetszett a Jar Head című film is Smiley igaz sok volt benne a durva szöveg,de így is bejött, visszatérve a Lone Survivor című filmhez, február 6-án lesz a premier Magyarországon. 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
@Ajax
Egyik o.társam szerintem késsel nyírja a haját, mindig bejön olyan hajjal...😆
0
0
0
0
Bukta avatar
djwarp: Tényleg nagyon jól néz ki az a film, valamit nem tudni róla hogy jön-e magyar szinkronnal majd ide hozzánk? És remélem nem lesz tele káromkodással mint a Bőrnyakúak mert azt nagyon elcseszték vele.
0
0
0
0
Ajax avatar
19ati93: Én is a kommentem leírása után (de még elküldése előtt) néztem meg a videót... hiba volt, mert az egészet törölhettem ki. 😃 Nem hiszem, hogy a filmkészítők ezzel a sok szakállas emberrel arra akarnának utalni, hogy ott nincs borotva, mert szerintem itt nagyon is van borotva. 😃 De ha borotva nincs is, akkor is ott a kés, penge, vagy akár valami tűz, könnyen megtudja oldani ezt egy valódi túlélő. Régen sem volt mindenkinek szakálla még a borotvák előtt... a legnagyobb hiba lenne, ha egy túlélő filmbe azt akarnák elhitetni, hogy nem tudják ápolni a testüket, mert a természetben majdnem mindent meglehet tenni. Egyedül a fogmosásra nem jöttem rá, hogy lehetne kivitelezni, de hát az mit számít, a túlélőknek úgy is mindig fehéren világító foguk van. ^^
0
0
0
0
19ati93 avatar
csodás testi adottság 😆😆
0
0
0
0
Bronson avatar
és akkor Tarzan hogyhogy sose volt borostás?? 😆
0
0
0
0
19ati93 avatar
mivel "survivorok" gondolom túlélők ebből következik hogy ott nincs borotva,logikus,bár a videót se néztem meg 😆
0
0
0
0
kistiko07a avatar
djwarp: Ennyi szakállas férfit ritkán látni egy filmben 😃
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Megvannak az Oscar jelöltek. [LINK] A legjobban az akasztott ki, hogy az Iron Man 3-at jelölték a legjobb vizuális effektek díjra. A Pacific Rim szerintem jobban megérdemelte volna a jelölést. Én a 12 Years a Slave-nek drukkolok 😜
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Én ezt várom a legjobban most,itt egy kis kedvcsináló 😀
0
0
0
0
Ferrari avatar
Trónok harca fanok, itt a 4. évad első előzetese végre 😃
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Az előbb olvastam egy érdekes infót az X-men-röl. Be is másolom ide:

Bryan Singer nyakig benne van a X-Men világában: a legújabb hírek szerint nem csupán az X-Men: Az eljövendő múlt napjai utómunkálataival van elfoglalva, hanem X-Men: Az elsők folytatásának forgatókönyvén is dolgozik.
Az X-Men: Apocalypse-ról eddig nem sokat tudni, de az már a címből kiderül hogy a főgonosz az ősi Egyiptomból származó, Apocalypse nevű lény lesz, aki az első a mutánsként ismert.
Egy nemrégiben készült interjúban Singer azt állítja, hogy a mutánsok eredetéről is meg fogunk tudni egyet-mást:
“A mutánsok történelméből is láthatunk fejezeteket, a távoli múltból, ami a mutánsok eredete környékén. Mindig is foglalkoztatott a kérdés, vajon mi lehet a hátterében annak, amikor a törtélem során felbukkanó Istenekről, csodákról és különleges erőről beszélünk.”
Egy korábbi hír szerint Az eljövendő múlt napjai végén lesz egy jelenet, ami egyenesen az X-Men: Apocalypse-hoz vezet erről a rendező az alábbi módon nyilatkozott:
“Még nem döntöttem el. Biztosan lesz valami a filmben, ami a következő filmhez történetekhez alapot szolgáltat.”
Az már biztos, hogy Bryan Singer a forgatókönyv írásában részt vesz, illetve a produceri teendőket végzi, az azonban még nem teljesen, hogy ő fogja rendezni a filmet:
“Tárgyalunk a rendezésről. Még tart a folyamat. Próbáljuk megoldani az időzítést. Szeretném én rendezni.”

Forrás: [LINK]

Örvendek, hogy nem a most közelgő rész lesz az utolsó X-men. Érdekes módon rajzfilmbe nem szerettem, de filmben annál inkább.
0
0
0
0
Bronson avatar
Az jó, akkor kár háborognod a sok szemét miatt 😃
0
0
0
0
GamerFater82 avatar
Úgy látom a felsorolt filmekből hogy azért hasonló a érdeklődési körünk 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
Damapapa : részben igazad van, részben pedig nagy tévedésben vagy. Az hogy Hollywood műanyag szemetet gyárt szerintem nem újdonság. Régen is voltak remake-ek és volt pár ami jobb is volt mint az eredeti. A mainstream vonalról nagyon kevés film nyeri el a tetszésemet, nem azt mondom hogy nem szoktam megnézni őket (mivel nincs tévém, csak a zene és a filmek érdekelnek) , ha nem nézném meg nem is tudnék véleményt alkotni róluk. Igy viszont nyugodtan kijelenthetem hogy ez a vonal a legtöbb esetben nagyon távol áll tőlem 😂 a jó filmek után mindég kicsit kutatni kell szerintem... 2013-ban is elég sok kiemelkedő filmet láttam (de mint sok minden más, ez is szubjektív, kinek mi az ízlése, ugye...) csak néhány példa : The place beyond the pines, Dallas Buyers club, Prisoners, 42, Disconnect, The Iceman, The Details, Sound City ,CBGB, és még sorolhatnám.Jó filmek mindig fognak készülni azt meg hogy épp melyik a legnagyobb széteffektezett 3D csoda a mozikban magasról letojom... 😀
0
0
0
0
GamerFater82 avatar
igazából azt nem érem hogy miért? miért kell egyáltalán NFS film? Hát már ennyire szarban van Hollywood? Mondjuk amúgy sem lehet semmi jóra számítani már jó pár éve! Az egész egy nagy betoji moslékgyár lett. Ezért nincs soha semmi új ötlet( VAGY CSAK NAGYON RITKÁN) vagy cím.. inkább jöjjenek a nyomorult 5-10 éves filmek és csináljunk neki 6-7-8 rész mert addig kell szipolyozni egy valaha jobb időket is látott ötletet hogy mára már nem marad semmi belőle csak egy üres porhintés. No de nem baj ha már ez sem fog menni akkor jön a majd a remake reamke-je 😀 Sőt biztos lesz majd az Oscar gálán a " legtöbbször újraforgatott film" díja is... Szánalmas és nevetséges amit napjainkba filmgyártás alatt értenek. Persze ezt csakis egy dolog miatt tehetik meg! Mindig lesz annyi birka ember aki elmegy megnézni. Pont ezért létezhet még a valóság show, meg nyomorult tehetségkutató műsor is mert a tv is ugyanezt a példát követi! Csak azt nem tudom hogy akkor mihez kezdenek a nagyurak majd ha 3Dvel sem tudják eladni azt a szellemi ürüléket amit filmként csúfolnak.
0
0
0
0
no avatar
Nem tudom, hogy ezek mit akarnak ezzel az "NFS" c. filmmel de .... nagyon nevetséges a színészi összeállítás, nem tudom elképzelni, hogy honnan szalajtották ezeket a "***" képű férfiszínészeket.
De tényleg, ilyen színészek egy ilyen címhez 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
F&F 7 2015 Április 10 vagy 15 a megjelenés dátuma ha jól emlékszem Vin Diesel tette ki fb oldalára
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Cody Walker fog játszani a 7. részben de Paul vissza fog vonulni...De majd kiderül,ezek csak pletykák.
0
0
0
0
Bukta avatar
Az hogy a Splinter Cell Tom Hardy főszereplésével készül az szerintem jó hír mert részemről jó színész, főleg, hogy a Warriorban is szerepelt és az az egyik kedvenc filmem. Meg tudtommal ő Bane a batman filmben. De az, hogy 2015ben jön ki az számomra rossz hír mert még csak január van 😕
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Én Tom Hardy-tól a Mad Max-et várom leginkább.

https://p1.picsto.re/movies-mad-max-tom-hardy.jpg
0
0
0
0
Iceburner avatar
A 2015-ös felhozatal nem lesz semmi,jön többek között:
Star Wars VII
Batman vs Superman
ÉS!!!!
Assassin's Creed a Ubisoft & a 20th Century Fox égisze alatt,Michael Fassbender főszereplésével.Mindjuk nekem Desmond karakteréhez nem pont ő ugrott be)
https://www.flicksandbits.com/wp-content/uploads/2013/06/assassins-creed-michael-fassbender-2.jpg
Jurassic World (remélem legalább lesz olyan jó,mint az első,és nem cseszik el)

És még egy: a Ubisoftnál már készül a Splinter Cell film is,Tom Hardy-val a főszerepben).A megjelenés időpontja még kérdéses
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Arnold Schwarzenegger tényleg elvállalta a Terminátor 5.részének a főszerepét? 😲
Állítólag 2015 nyarán ki is jön a film 😀
[LINK]
0
0
0
0
Bukta avatar
De én nem a filmre gondoltam, hogy feliratos lesz hanem csak az előzetesére, hogy már van magyar feliratos is. 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
orodreath : Támogatom,szeretem eredeti szinkronnal és magyar felirattal nézni egy adott filmet,mert néha a szinkron hang teljesen elüt a színész valódi hangjától
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Igen én is láttam,1 évvel kitolták,habár ez érthető is...
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Kösz de nem nézek filmeket felirattal.😀

Ha jól értelmezem a sorokat akkor megvan a Fast & Furious 7 új megjelenési dátuma. 2015 április 10. [LINK]
0
0
0
0
Bukta avatar
Beelzebul: már van felirattal is a 12 év rabszolgaság! 😀



De ezek se rosszak:


0
0
0
0
Nogitsune avatar
Hát ízlések és pofonok ugye. Nekem nem jön be ez a The Expendables széria. Szerintem nem áll jól, hogy vénember létükre itt eljátsszák a tökéletes akció hőst akiken a golyó se fog (régebb még jól állt). A régi nagy filmjeiket mint a Rocky, Rambo, Die Hard, Predator, imádtam. Véleményem szerint ezekkel az új filmjeikkel csak le rombolják az imázsukat amit éveken át építettek fel. Ez az ÉN véleményem.

Találtam két film bemutatót amelyek nagyon megfogtak.

0
0
0
0
Sicu33 avatar
orodreath : Legalább ők nem használnak dublőröket 😀
én ezért tisztelem őket ennyire 😀
0
0
0
0
Sicu33 avatar
orodreath : Jackie Chan-t,Kiefer Sutherland-et,Denzel Washington-t,és Mark Wahlberg-et,eltudtam volna képzelni a 3. részben.Állítólag lesz 4. rész is,remélem azokban már ők is szerepet kapnak 😆
0
0
0
0
19ati93 avatar
ezt várom már,remélem jó lesz
0
0
0
0
Sicu33 avatar
orodreath : Érdekes egy trailer,nincs még fent IMDb-n 😕
0
0
0
0
19ati93 avatar
12-e csütörtök óta van,bár ez lényegtelen 😆 nem tetszett😆
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Bármelyik moziban megnézheted már magyarul, December 14-e óta ha jól emlékszem!
0
0
0
0
kiskoko93 avatar
Hobbit 2 van már magyarul mozisan? 😲
0
0
0
0
Sicu33 avatar


Ezekre kíváncsi leszek 😎
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció