Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ceni98 avatar
airbonman fps:cod sorozat
star wars battlefront 1-2
0
0
0
0
bumblebee avatar
ajánlani tudok ezer milliot Zéró nked tudok ajánlani egy Majesty 2-ot vagy Fantasy Wars , Black and White 2 , vagy próbálkozz a C&C szériával bár ez már modernabb style-ben van mind a w3 vagy még tudom ajánlani a Lord of the Rings : Battle for Middle Earth 1-2-ot .. ezek oan jo kis stratégiák..

Airbornman nked tudom ajánlani a gta stílusú játékokbol a Saints Row 2 , Driver Parallel lines 😀

ha segítettem orulok 😀
0
0
0
0
Airbornman avatar
valami gta féle meg fps
előre is köszi😀
0
0
0
0
Z3rO avatar
zaraki: Red Faction Guerilla nagyon jónak tűnik, köszi 😀 Mondhatni nekem teremtették 😃 Így videók meg képek alapján 😀 Aztán majd kiderül..

Addig valaki tudna nekem mondani egy jó warcraft 3hoz hasonló stratégiát? Nem vagyok jártak a szakszavakban, szóval ilyen: hősös, kiscsapattal mászkálós aztán építgetős, jó singleplayeres stratégiát 😃

Másik: kipróbáltam a metin2-t(előtte soha nem mmorpgztem) és nem igazán jött be.. Kiszeretnék próbálni valami jó ingyenes mmorpg-t, hogy megtudjam, hogy a játék vagy a stílus nem jön be 😀 Valaki tudna mondani egy jót? Eddig a Perfect worldre vagy a Cabal online-ra gondoltam.
0
0
0
0
ceni98 avatar
crysis
abba vannak furi lények(ufók)és fps
0
0
0
0
FeRR avatar
Nekem kéne valami jó FeRR-es játék!😆 Az olyan mint a STALKER sorozat, cod keverék meg ilyen..bár szerintem ilyen nem látezik..😃
0
0
0
0
Goe3 avatar
zaraki írta:
Goe3 írta:
Kösz! Egyébként ezek nem rpg-k?😃 Mondjuk mindegy, mert jobban belegondolva szerintem inkább ezeket próbálom ki, ha meglesz a vizsgám...

ja bocs elnéztem, de ezekkel jól jársz ha kipróbálod, mondjuk Dragon Age-t lehet rts nézetből is játszani😆, ja és sok sikert a vizsgáidhoz.

Köszi!😃 Szerencsére csak egy vizsgám lesz de az műszaki kémia... (mondjuk annyira nem rossz, sőt egész érdekes). A Dragon Age-ről meg láttam a PcGurus videótesztet és elég meggyőző volt, úgyhogy biztos, hogy kipróbálom. És várom a Starcraft 2-t 😆
0
0
0
0
zaraki avatar
Goe3 írta:
Kösz! Egyébként ezek nem rpg-k?😃 Mondjuk mindegy, mert jobban belegondolva szerintem inkább ezeket próbálom ki, ha meglesz a vizsgám...

ja bocs elnéztem, de ezekkel jól jársz ha kipróbálod, mondjuk Dragon Age-t lehet rts nézetből is játszani😆, ja és sok sikert a vizsgáidhoz.
0
0
0
0
Goe3 avatar
zaraki írta:
Goe3 írta:
Nekem meg egy jó és viszonylag új rts kéne, leginkább a középkor érdekel, ha tudtok olyat mondani azt megköszönöm.😀

Dragon Age: Origins, Risen

0
0
0
0
zaraki avatar
Goe3 írta:
Nekem meg egy jó és viszonylag új rts kéne, leginkább a középkor érdekel, ha tudtok olyat mondani azt megköszönöm.😀

Dragon Age: Origins, Risen
0
0
0
0
zaraki avatar
Z3rO írta:
kb 2 posttal feletted írták az egyetlen verekedős game-t gépre 😃 Street fighter 4, vagy valami emulátorral tekkenek jók. 😀 (2-3-4 legalábbis biztos 😃😉

Nekem egy jó single player game kéne. Valami cyberpunk/neopunk-ra gondolok itt. Ezt nehéz körül-írni, de egy alter jövőben játszódjon(aki látta az Akirát tudja miről beszélek 😃😉 Viszont egy olyasmi is bejönne, mint a C&C 4. Jöhet fps, tps és strat is. A sablonos tucatkillereket, mint q4 légyszi ne. 😃 Ja és graf mindegy, csak hangulata legyen.

Bocs, ha kicsit bonyolult, remélem érthető azért. 😀

FPS pl.: Half Life 2 és epizódjai, Prey, Timeshift TPS pl.: Red Faction Gerilla, Prototype, viszont ha nem játszottál még a Mass Effectel akkor azt mindenképp próbáld ki az tps/rpg keveréke de nagyon jó😆 stratot nemtudok ajánlani mert azt nem szeretem
0
0
0
0
Goe3 avatar
0
0
0
0
Z3rO avatar
kb 2 posttal feletted írták az egyetlen verekedős game-t gépre 😃 Street fighter 4, vagy valami emulátorral tekkenek jók. 😀 (2-3-4 legalábbis biztos 😃😉

Nekem egy jó single player game kéne. Valami cyberpunk/neopunk-ra gondolok itt. Ezt nehéz körül-írni, de egy alter jövőben játszódjon(aki látta az Akirát tudja miről beszélek 😃😉 Viszont egy olyasmi is bejönne, mint a C&C 4. Jöhet fps, tps és strat is. A sablonos tucatkillereket, mint q4 légyszi ne. 😃 Ja és graf mindegy, csak hangulata legyen.

Bocs, ha kicsit bonyolult, remélem érthető azért. 😀
0
0
0
0
CUMMINS avatar
tud vki valamien jó boxolós, verekedős játékot mindani?😀
0
0
0
0
Akonism avatar
Francba:S Mind1.Majd szedek valamit.
0
0
0
0
zaraki avatar
Akonism írta:
Nekem egy olyan játék kellene, ami verekedős,boxos,és lehet benne online-on játszani!(De ne Street Fighter IV-t,az nekem nem jön be!:S) A Válaszokat előre is köszönöm!

hát pedig SF IV-en kívűl semmi normális nincs pcre ilyen kategóriában, esetleg ps2 emulatorral, de online akkor kiesik
0
0
0
0
Akonism avatar
Nekem egy olyan játék kellene, ami verekedős,boxos,és lehet benne online-on játszani!(De ne Street Fighter IV-t,az nekem nem jön be!:S) A Válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
no avatar
Itt most ajánlani lehet egy játékot akkor én a S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky ajánlanám de csak azoknak akiknek maxon elfut a gépén mert hihetetlen grafikája van és hangulata és ez a két dolog eggyüt meglepően jó lett.
0
0
0
0
ReSeth avatar
jah fear az elég jó es f*satós is 😃
0
0
0
0
zaraki avatar
mikej95 írta:
nekem 2.0 ghzs procira kéne 256os vidkarra vmi ilyen horror-kaland game olyan összeszarod magad fajta amin nem az ölésen van a hangsúly inkabb a túlélésen first vagy third personos az mind1 csak olyan legyen mint a penumbra sok mozdítható tárgy álandó félelem és közbe még gondlokoznod is kell azon h mit csinálj 😶

Silent Hill sorozat😆
0
0
0
0
ceni98 avatar
a two worlds kilehet kapcsolni a vért?
0
0
0
0
ken7 avatar
HI!
tudtok mondani sandbox vagy valamiféle GTA szerű gémt ami elfut a gépemen előre is köszke 😀
0
0
0
0
battyan avatar
Nekem vmi jó kis taktikai FPS kéne, mint pl. a Project IGI 1,2...😜
0
0
0
0
philips20 avatar
ja a dirt 2 az nagyon jo gam
0
0
0
0
spree avatar
bulldog95 írta:
Nekem valami jó véres játék kéne.

Manhunt 1,2
0
0
0
0
ReSeth avatar
tudok egy jó horror játékot 😃 nincs nagy gépigenye de a grafikája nem csúnya , nekem maxon fut 😃 Nosferatu The Wrath Of Malachi
jó kis fosatós game 😃 eleje úgyvan hogy a vámpírok kidobják az ablakból a papot 😆
0
0
0
0
spree avatar
nekem valami nemtúl nagy grafikájú játék vagyhát az most mind1, lényeg h valami ami leköt,pl. amikre gondolok azok ezek közé sorolhatók kábé.: Plants VS. Zombies,Machinarium,Zombie Driver stb..ilyen alacsonyköltségvetésű dolgokra gondolok 😃
0
0
0
0
no avatar
Nekem valami jó véres játék kéne.
0
0
0
0
rocka avatar
zaraki írta:
freeride182 írta:
Hát baz*eg itt aztán lehet kérdezni vmit is... -.-

az a baj hogy kevés ilyen játék van amilyet keresel, esetleg még van a flatout sorozat, sega rally, ha a graf nem számít akkor richard burns rally de az meg szimulátor szóval egy kormány erősen ajánlott hozzá

Thx végre vki válaszolt😃
Philips mert nekem nem tetszik a DiRT 2...
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
PLs vki ajánljon erre a vasra vmit, thx!

Intel Dual Core E5300, 2.6 GHZ
Sapphire Radeon HD 4650 1GB
2 GB DDr2 Ram

Kmisi99 írta:
Valami olyan jéték kellene maiben lehet baromkodni ezerrel mondjuk olyasmi ahol mindeféle hülyeségből építgethetek valamit és azal hülyülni lehet nem kell hogy új játék legyen 2000 től felfele bármi jöhet

G-mod, ez a játék csak módnak készült, de végül önálló game lett, benne vannak Half-Life epizódok, Team Fortress, stb hasonló game itemek, és össze lehet rakni őket, + rá kerekeket, meg gyorsító cuccokat meg mindent amit el tudsz képzelni, Multiban a legjobb!!! Baromkodni lehet amennyit csak akarsz, én ha unatkozom, mindig előhúzom a meghajtó zugából 😆
0
0
0
0
zaraki avatar
üdv!
olyan akció játék kéne amit co-opban lehet játszani de nem kell hozzá eredeti, csak hamachi vagy ilyesmi, nem gow vagy vegas
kösz
0
0
0
0
philips20 avatar
dirt 2 miértnem jo neki ?? 😃
0
0
0
0
zaraki avatar
freeride182 írta:

az a baj hogy kevés ilyen játék van amilyet keresel, esetleg még van a flatout sorozat, sega rally, ha a graf nem számít akkor richard burns rally de az meg szimulátor szóval egy kormány erősen ajánlott hozzá
0
0
0
0
philips20 avatar
hát a sixvegas az megy lanba az buztos de neten nemlehet
0
0
0
0
rocka avatar
0
0
0
0
zaraki avatar
igen én is neten gondoltam😆
0
0
0
0
BiGame avatar
nemtom, h kell-e hozzá eredeti de próbáljátok ki a Rainbow Six Vegas-t!
0
0
0
0
philips20 avatar
ugyan ez csak neten lehessen nyomni
0
0
0
0
zaraki avatar
üdv!
olyan akció játék kéne amit co-opban lehet játszani de nem kell hozzá eredeti, csak hamachi vagy ilyesmi
kösz
0
0
0
0
no avatar
szép grafikájú Karácsonyi játékot ajánljatok nekem 😀
előre is köszönöm😀
0
0
0
0
rocka avatar
De az nem ilyen crossos mint a DiRT 2 :S Hát havernál gémeltem vele de nem nagyon jött be
0
0
0
0
CoDWaW31 avatar
esetleg GRID(de gondolom azzal már gameltél)
0
0
0
0
rocka avatar
Vki tudna ajánlani egy motocross-os játékot, vagy akár autós rally-s, vagy akármi ilyesmi. Csak ne DiRT 2 meg Pure-t mert ezekke lmár játszottam, de ezekhez hasonlót ha valaki tudna akk megköszönném 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció