Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
star wars battlefront 1-2
Airbornman nked tudom ajánlani a gta stílusú játékokbol a Saints Row 2 , Driver Parallel lines 😀
ha segítettem orulok 😀
előre is köszi😀
Addig valaki tudna nekem mondani egy jó warcraft 3hoz hasonló stratégiát? Nem vagyok jártak a szakszavakban, szóval ilyen: hősös, kiscsapattal mászkálós aztán építgetős, jó singleplayeres stratégiát 😃
Másik: kipróbáltam a metin2-t(előtte soha nem mmorpgztem) és nem igazán jött be.. Kiszeretnék próbálni valami jó ingyenes mmorpg-t, hogy megtudjam, hogy a játék vagy a stílus nem jön be 😀 Valaki tudna mondani egy jót? Eddig a Perfect worldre vagy a Cabal online-ra gondoltam.
abba vannak furi lények(ufók)és fps
Kösz! Egyébként ezek nem rpg-k?😃 Mondjuk mindegy, mert jobban belegondolva szerintem inkább ezeket próbálom ki, ha meglesz a vizsgám...
ja bocs elnéztem, de ezekkel jól jársz ha kipróbálod, mondjuk Dragon Age-t lehet rts nézetből is játszani😆, ja és sok sikert a vizsgáidhoz.
Köszi!😃 Szerencsére csak egy vizsgám lesz de az műszaki kémia... (mondjuk annyira nem rossz, sőt egész érdekes). A Dragon Age-ről meg láttam a PcGurus videótesztet és elég meggyőző volt, úgyhogy biztos, hogy kipróbálom. És várom a Starcraft 2-t 😆
Kösz! Egyébként ezek nem rpg-k?😃 Mondjuk mindegy, mert jobban belegondolva szerintem inkább ezeket próbálom ki, ha meglesz a vizsgám...
ja bocs elnéztem, de ezekkel jól jársz ha kipróbálod, mondjuk Dragon Age-t lehet rts nézetből is játszani😆, ja és sok sikert a vizsgáidhoz.
Nekem meg egy jó és viszonylag új rts kéne, leginkább a középkor érdekel, ha tudtok olyat mondani azt megköszönöm.😀
Dragon Age: Origins, Risen
Nekem meg egy jó és viszonylag új rts kéne, leginkább a középkor érdekel, ha tudtok olyat mondani azt megköszönöm.😀
Dragon Age: Origins, Risen
kb 2 posttal feletted írták az egyetlen verekedős game-t gépre 😃 Street fighter 4, vagy valami emulátorral tekkenek jók. 😀 (2-3-4 legalábbis biztos 😃😉
Nekem egy jó single player game kéne. Valami cyberpunk/neopunk-ra gondolok itt. Ezt nehéz körül-írni, de egy alter jövőben játszódjon(aki látta az Akirát tudja miről beszélek 😃😉 Viszont egy olyasmi is bejönne, mint a C&C 4. Jöhet fps, tps és strat is. A sablonos tucatkillereket, mint q4 légyszi ne. 😃 Ja és graf mindegy, csak hangulata legyen.
Bocs, ha kicsit bonyolult, remélem érthető azért. 😀
FPS pl.: Half Life 2 és epizódjai, Prey, Timeshift TPS pl.: Red Faction Gerilla, Prototype, viszont ha nem játszottál még a Mass Effectel akkor azt mindenképp próbáld ki az tps/rpg keveréke de nagyon jó😆 stratot nemtudok ajánlani mert azt nem szeretem
Nekem egy jó single player game kéne. Valami cyberpunk/neopunk-ra gondolok itt. Ezt nehéz körül-írni, de egy alter jövőben játszódjon(aki látta az Akirát tudja miről beszélek 😃😉 Viszont egy olyasmi is bejönne, mint a C&C 4. Jöhet fps, tps és strat is. A sablonos tucatkillereket, mint q4 légyszi ne. 😃 Ja és graf mindegy, csak hangulata legyen.
Bocs, ha kicsit bonyolult, remélem érthető azért. 😀
Nekem egy olyan játék kellene, ami verekedős,boxos,és lehet benne online-on játszani!(De ne Street Fighter IV-t,az nekem nem jön be!:S) A Válaszokat előre is köszönöm!
hát pedig SF IV-en kívűl semmi normális nincs pcre ilyen kategóriában, esetleg ps2 emulatorral, de online akkor kiesik
nekem 2.0 ghzs procira kéne 256os vidkarra vmi ilyen horror-kaland game olyan összeszarod magad fajta amin nem az ölésen van a hangsúly inkabb a túlélésen first vagy third personos az mind1 csak olyan legyen mint a penumbra sok mozdítható tárgy álandó félelem és közbe még gondlokoznod is kell azon h mit csinálj 😶
Silent Hill sorozat😆
tudtok mondani sandbox vagy valamiféle GTA szerű gémt ami elfut a gépemen előre is köszke 😀
Nekem valami jó véres játék kéne.
Manhunt 1,2
jó kis fosatós game 😃 eleje úgyvan hogy a vámpírok kidobják az ablakból a papot 😆
Hát baz*eg itt aztán lehet kérdezni vmit is... -.-
az a baj hogy kevés ilyen játék van amilyet keresel, esetleg még van a flatout sorozat, sega rally, ha a graf nem számít akkor richard burns rally de az meg szimulátor szóval egy kormány erősen ajánlott hozzá
Thx végre vki válaszolt😃
Philips mert nekem nem tetszik a DiRT 2...
Intel Dual Core E5300, 2.6 GHZ
Sapphire Radeon HD 4650 1GB
2 GB DDr2 Ram
Valami olyan jéték kellene maiben lehet baromkodni ezerrel mondjuk olyasmi ahol mindeféle hülyeségből építgethetek valamit és azal hülyülni lehet nem kell hogy új játék legyen 2000 től felfele bármi jöhet
G-mod, ez a játék csak módnak készült, de végül önálló game lett, benne vannak Half-Life epizódok, Team Fortress, stb hasonló game itemek, és össze lehet rakni őket, + rá kerekeket, meg gyorsító cuccokat meg mindent amit el tudsz képzelni, Multiban a legjobb!!! Baromkodni lehet amennyit csak akarsz, én ha unatkozom, mindig előhúzom a meghajtó zugából 😆
olyan akció játék kéne amit co-opban lehet játszani de nem kell hozzá eredeti, csak hamachi vagy ilyesmi, nem gow vagy vegas
kösz
Hát baz*eg itt aztán lehet kérdezni vmit is... -.-
az a baj hogy kevés ilyen játék van amilyet keresel, esetleg még van a flatout sorozat, sega rally, ha a graf nem számít akkor richard burns rally de az meg szimulátor szóval egy kormány erősen ajánlott hozzá
olyan akció játék kéne amit co-opban lehet játszani de nem kell hozzá eredeti, csak hamachi vagy ilyesmi
kösz
előre is köszönöm😀