nekem egy Microsoft SideWinder X6 egerem van, tökéletes kis rágcsáló 😆 bár lap-top-on egy kicsit be-be lassul de asztalin tökéletes 2000 dpi-s de lehet álitgatni stb...
csak az ára a hátránya... de megéri sztem 😃
meg a bill is ugyanez a tipus, teljesen összeillenek 😆
Kmisi99 írta:
Nekem eddig 2 egerem volt egy olyan régi 10 éves meg a mostani 7 éves lézeres tökéletesen működik a görgő De amikor voltam kisbordánál ott az egérnek elég nehezen mozgott a görgője
attol függ mihez képest néha ténleg lassú de akkor a gép is
Nekem eddig 2 egerem volt egy olyan régi 10 éves meg a mostani 7 éves lézeres tökéletesen működik a görgő De amikor voltam kisbordánál ott az egérnek elég nehezen mozgott a görgője
Van egy Genius egerem, bedugom USB-re, települ, működik! De mikor újraindítom a gépet, nem reagál. Olyankor ki kell húzni, és visszadugni! Nem tudja valaki, hogy ez vajon mitől van?
én ezt fogom megvenni😀
Ezt a szépséget fogom megvenni 😀
csak az ára a hátránya... de megéri sztem 😃
meg a bill is ugyanez a tipus, teljesen összeillenek 😆
Nekem volt egy gyári névtelen nagyon jó egerem. Leesett 30-40 cm-r?l és tönkre ment. 😃 Bírt kemény másfél hónapot!!!! 😂 HA-HA-HA-HA
Szintúgy...A4 Tech WinAuto 98-am volt, akkoriban 3-4000-ért vehett?k és 2 esés után megdöglött. Azóta Genius-Logitech egerem volt-van.
nekem meg linkworld de még 10 falhoz csapást is túlélt😆
szerintetek melyik a jobb:
A4Tech PS/2 Port Mouse, vagy
Genius XSCROLL EYE Fekete PS2
az utóbbi! nekem pont olyanom van😃 és sztem a Genius az jobb márka mint az A4Tech...
A4Tech PS/2 Port Mouse, vagy
Genius XSCROLL EYE Fekete PS2
ha egeret, ha billentyűzetet...mindenképpen Microsoft !!!
Rendben. De ha szabad megkérdeznem, miért jobb a Microsoft, mint a többi??
Razer Lachesis
vs.
Logitech G9
Ilyet fogok én is venni, persze, mert sokat gamelek!
Sharkoon FireGlider vagy
Icon7 z500
vagy ha tudtok még ehhez hasonlókat mondani ilyen árban akkor azt is leírhatnátok.
Olyan mindegy ,hogy milen az egér nem???
Hát amúgy nem!