LewisHamiltonF1 írta:
x.D attya uristen gran turismo ba még belső tőrés is lesz attya vílág nah császtok kozol for ever ennyi !
Most úgy mondod, mintha olyan játék nem is létezne, amit csak PC-re adnak ki!
Eddig semleges volt számomra a PS3, de a túlzott erőlködéseddel már kezded megutáltatni velem!
Nem is értem ezt a jellegű összehasonlítást, hogy PC vs konzol, mivel nem is említhető a kettő egy napon!
Ez olyan mintha a gumicsirkét hasonlítanánk össze a tojós tyúkkal! Az egyikkel csak játszani tudsz, de a másiknak haszna is van!
[quote][b]LewisHamiltonF1 írta:[/b]
[i]Bsmarcona : nem csak játszani tudsz ps3on 😃 bedugsz egy pendrivot felismeri zenéket videókat lejátsz sok fájltípust....😃 másolni beilleszteni lehet ugyanugy rajta 😆
fellehet telepiteni tőbb féle operációs rendszert....
amugy van benne élsimitás és azzal nem értek egyet hogy a crysis 1 nem futott volna konzolon 😆 mert most a crysis 2 simán kifog jönni !
és minden gamebe 1920x1080ba játszok elég komoly 😃
és most a következő firmware ami megjelnik aki nem tudja firmware=frissités !
minden játékot 3D-be tudja adni csak kell hozzá egy 3D szeműveg ami valamelyik játékhoz adnak is azzal nincs is gond csak kell hozzá egy sony bravia tv van is nekünk csak olyan bravia kell ami támogatja a 3D-t most fognak megjeleni kb. 1milliotól kezdődnek 😃 !
mind1 , ps3on minden játéknak gyönyörű a grafikája , elsimitás , élsimitás is van benne , víz tükrőződése dőgivel lásd FUEL beszarás ! 😃
és a vílág legjobb grafikájú kocsis game nah mi ? Gran Turismo 5 😜 = valóság !
komolyak ezzek a ps3 exkluzivok és a sok hülye youtobos videón nem láccik mindig a TELJES grafika ezt élőbe kell láttni !
[/quote]
Nem tudom ps3-on hogy van, de xbox 360-on tuti nincsen élsimítás.
Crysis 1-et pedig elárulom azért nem adták ki konzolra, mert nem tudtak 40-50 fps-t kihozni normális grafikán. Konzolok videókártyája egy kalap sz.r. Csak processzoruk erős az viszont nagyon.
Crysis 2-őt pedig azért adják ki, mert egy jobban optimalizált motor a cryengine 3 hajtja.
Egyébként láttam már sok összehasonlítást, és egy erős vid karin sokkal szebbek játékok mint ps3-on. Ez van...
Én azt mondom jobban megéri nekem GTS 250-el, Crysis 1680 x 1050-be Highon, 2X élsimítással megy elég sok fps-el...
[i]Bsmarcona : nem csak játszani tudsz ps3on 😃 bedugsz egy pendrivot felismeri zenéket videókat lejátsz sok fájltípust....😃 másolni beilleszteni lehet ugyanugy rajta 😆
amugy van benne élsimitás és azzal nem értek egyet hogy a crysis 1 nem futott volna konzolon 😆 mert most a crysis 2 simán kifog jönni !
minden játékot 3D-be tudja adni csak kell hozzá egy 3D szeműveg ami valamelyik játékhoz adnak is azzal nincs is gond csak kell hozzá egy sony bravia tv van is nekünk csak olyan bravia kell ami támogatja a 3D-t most fognak megjeleni kb. 1milliotól kezdődnek 😃 !
mind1 , ps3on minden játéknak gyönyörű a grafikája , elsimitás , élsimitás is van benne , víz tükrőződése dőgivel lásd FUEL beszarás ! 😃
komolyak ezzek a ps3 exkluzivok és a sok hülye youtobos videón nem láccik mindig a TELJES grafika ezt élőbe kell láttni !
Jajj, ezt a vitát bekéne már fejezni!😀 Mindenki tudja, hogy a PC sokkal jobb, szebb, változatosabb, mint akármelyik konzol. Aki védi a PS3-át, vagy Xbox360-át csak azér védi, mert sokba került,(persze a PC sem olcsó) és nagyon örül, hogy van neki. De azt mondjátok már meg, hogy hogy játszanátok most PS3-on, ha nem lenne PC?😀 PC-ről csinálták meg a grafikát PS3-as játékokra, és PC-re már adják kifele a DX11-es karikat, holott a PS3-at már nem fogják tovább fejleszteni. Ennyit a PS3 "valódi" grafikájáról.
Szerintem egy ERŐS PC JOBB konzoloknál!
Egyébként meg konzol is csak egy számítógép. Annyi a különbség hogy konzolon csak játszani lehet, pc-n meg mást is csinálni.
Az én gépem meg amugy is veri xbox 360-at, meg ps3-at is. Kivéve Gta iv-nél, de pl far cry2, dirt2 stb nekem sokkal szebb kép van mint konzolokon. Ugyanannyi fps mellett...
Meg gondoljatok csak bele, Xbox 360 több mint 5 éves konstrukció. Pár év, és elfog avulni úgy ahogyan van. Crysis 1-et pl azért nem adták ki konzolra mert vid karijuk túl gyenge lett volna hozzá. Meg xbox 360 eleve DirectX9-es csak. Azóta meg már van Dx10, és Dx11 is kezd elterjedni. Lehet konzolok egyik game se szaggat, de cserébe sokkal fosabb grafikát kapsz, és konzolokon eleve nincsen élsimítás egyik játékba se. Pc-n meg akár 16X-ost is betudsz állítani.
Meg nemtom milyen lehet Joystickal egy lövöldözős játék. Szerintem egérrel sokkal pontosabban lehet célozni.
De ez csak az én véleményem, mindenesetre PC FOREVER!
LewisHamiltonF1 írta:
miben jobb ?
jó szerintem mind a 2 jó😜
Figyu, olvass vissza lecci vagy par kommenttel, ne irjam ma' le megint meg1Xszer a te lustasagod miatt az egeszet, ha annyira erdekel, magfogod talizni ! Kotekedni meg kar, THX ! 😆
LewisHamiltonF1 írta:
Scribble : ne a hazet-nézzed de mondjuk ez is szép !
nézd inkább a vílág legszebb grafú gamejet mire is jött ki ps3ra 😃 uncharted 2 .P killzone 2 nek is gyönyörű ... mindenek szép !
és ps en jobban szeretek gamezni mint pc-n ...
Persze, persze, de ez 1 Neverending Story ( Vegtelen tortenet ) szerintem, folytathatnank akarmeddig a vitat.....es a PC akkor is jobb ! 😆
nézd inkább a vílág legszebb grafú gamejet mire is jött ki ps3ra 😃 uncharted 2 .P killzone 2 nek is gyönyörű ... mindenek szép !
1ebkent szerintem mar en is leirtam a lenyeget par oldallal korabban. 😀
Ime: "Nekem 1ebkent csak PC van es marad is, mivel nem csak jatekra hasznalom, vmint fogom hasznalni a kesobbiekben is.
Szerintem a konzol nem eri meg, mert pl. nezzetek + 1 PS2-es jatek grafjat, a mai PC-jatekokehoz kepest. Ezzel azt akartam irni, h a konzolt is be kell ujitani idonkent, es 1 vadi uj konzol sem olcso mulatsag. Aztan dragak is ra a jatekok. Aztan jatekon es filmezesen kivul igazandibol nem sok mindenre hasznalhatoak a konzolok. Talan a jovoben lesznek olyan konzolok amikkel majd tobb mindent lehet kezdeni, akarcsak a PC-vel. Persze, akkor + majd felvetodik a kerdes, h mi szukseg a konzolra, ha ugyanazt tudja, amit a PC elotte mar sokkal korabban ? 😀
Na, mind1, nem vunk 1formak, en mindenesetre maradok PC-es. 😀 "
Nekem van ps1em és anno mikor a fénykorát élte bizony sok szép órát töltöttem a társaságában!Vannak bizonyos játékok melyeknek a hangulata egyszerűen sokkal jobb konzolon itt gondolok( silent hill, resident evil sorzoat, spyro, crash bandicoot,final fantasy,és még sorolhatnám a nagyobb neveket)
Azonban egy PC mindig is sokrétűbb felhasználást tesz majd lehetővé és ahogy Thug is írta pl egy új alkatrész beszerzése, beszerelése igen komoly adrenalin növekedést tud előidézni..😆, ezt egy konzol sosem foglya nyújtani, ha pedig majd a jövőben ilyet is fog adni akkor azt már nme konzolnak fogják hívni!
Én szeretem mindkettőt és bizony ha lenne egy ps3-am azért tudnék vele mit kezdeni😀
Akkor torrentezzetek már egy konzollal, vagy konvertáljatok filmet, írjatok DVD-t, grabberjetek MP3-at, szerkesszetek szöveges dokumentumot, MSN-ezzetek, vagy éppen cserél ki benne bármilyen hardver elemet, ha esetleg szert tesztek egy jobbra. De ezt még lehetne sorolni!
Najó, mivel én hát "szeretem a grafikát" és még akadva is kibirok játszani, csak hogy szebb grafikán játszsak fullon...na szóval, konzolon biztos nem lesz szebb a grafika mint PC-n... Xbox360 on főleg, mivel hogy abba csak dx9 van, PS3 ba nemtudom mivan, de azis konzol 😆 az hót biztos hogy nincs benn dx11.... tehát ha egy DIRT2/AvP t összehasonlitanánk egy PSal meg egy fullos PCvel tuti PC győzne... és már az uj játékokba (máramelyikbe) befogják vezetni a dx11et, és akkor már nemlesz szebb a PS3od, de szterm most se az.. na mind1
Ja és:
[url]http://www.pcgames.de/aid,705796/Battlefield-Bad-Company-2-Grafikvergleich-PC-gegen-Xbox-360-und-Playstation-3/PC/Bildergalerie/[/url]
Még mindig ezen vitatkoztok 😃
pc a legjobb és kész, 1 konzol sem volt olyan jó mint a pc és nem is lesz, se játékélményileg, se grafikailag....nekem is van pár konzolom, én pl nintendon és super mario-n nőttem fel, azt még szerettem is, ps1-em ps2-m és psp-m is van de 1ik se nyújt olyan játékélményt mint a pc. PSP-t is megvettem jó drágán és havonta 1x 2x használom 😆
de egyébként minden a Pc nél kezdődik.Hiszen amivel ti most konzolon játszotok eredetileg Pc-n csinálták meg úgyhogy a konzol nem lenne sehol ha nem lenne pc
hát azért azt rohadt nagy túlzással se lehet mondani h a ps2nek szép a grafja😃nekem is van de egy hulladék, nem értem miért adják rá ki a mai játékokat pl fifa10, amióta haver vett xboxot azóta azon toljuk a fifát!de más semmit nem jáccunk vele!!nem jön be...
szerintem nem 😀 mert mitől lenne jobb ?
ps3on minden játék gyönyörű olyan mint a valóság !
és sokkal jobban szeretem joystickal irányitani a gameket mint egér + billi !
meg a fps gamek is sokkal kényelmesebbek és a kocsisok is 1000xer jobbak !
de ez nézzőpont kérdése !
viszont az rts-ek meg pc-n a jobbak vagyis nem grafikailag hanem irányitsban de ugyanugy ps-en is tudod iránytaini csak megkell tanulni de szó mi szó egérrel 1000xor könnyebb de nem nagyon jáccok rts-ekkel. !
thug85 : azzér nem 100ft x.d amugy még mai napig is játszok ps2őn és nem rossz a grafika , ráadásul még mai napig jelenik meg game ***a 😃
jamal15 : azzér nem jobb, majd a crysis 2 megjelenik mindenhol szép lesz 😃
valaki játszott a FUEL-el én ps3on szedtem le a demoját gecc szép 😃
jó ha programokal akarsz foglalkozni akkor ott a pc tudom
de a konzol az meg a játéknál a nagyon erős , szép grafika...
de ps3on is képeket videókat zenéket letud játszani meg sok fájltípust mint pc-n ... ugyanugy ráteheted vhogy a windows xp-t 😃 ubuntutt....😃
Scribble:a vidiben az elején ps3 szemszögből az a kiiras h 720p felbontás a legnagyobb annyira nagy hülyeség 😆 am. játéktol függ h mekkorat enged....rávan irva a tok hátuljára mieneket támogat pl. 720p,1080i,stb.
haverom szerint(deadpool) sokkal jobb konzolt venni mert az olcsóbb mint a pc, meg hogy nem kell szarozni hogy helykell a gamenek és nem kell azt nézni hogy el e indul a gépen a játék fullon
Én még 2000-ben vettem a PS2-met, majdnem 100 forintba került. Előtte PS1-em volt, azt használtan kaptam. Tehát nem csak te nőttél fel PS-en.😀
De életem egyik legnagyobb pénzkidobása volt, mikor megvettem a PS2-t. Nem azért, mert nem volt jó, nagyon jó kis cucc volt az akkor. Volt is hozzá játék bőven. De a Pentium II-m több élvezetet nyújtott nekem akkor, mint a PlayStation. Inkább gépre költöttem volna azt a pénzt. Hiába tudnak már szinte mindent a konzolok, egy PC mindig tud annyival többet nyújtani, hogy érdemesebb abba fektetni. de ez csupán nézőpont kérdése.
Egyet értek. Haverom is kb fél éve megvette az xboxot van hozzá vagy 100 játéka de mostanság van hogy egy hétig be sem kapcsolja már tervezi eladni. Míg napi minimum 3-4 órát van a gép előtt. Pedig nem túl erős a gépe ati 4650 amd athlon x2 2,4Ghz...
jamal15 te miről beszélsz?? A crysist konzolra ki sem adták!
Pl.A Crysis sokkal szebb pc-n mint konzolon(pl x360)de én már játszottam konzolon és nagyon állat volt az NFS Shift grafja!!😃meg ps3-onis toltam hd tv-n!!mind1!szal mindkét platfprm nagyon bejön nekem!!😃😃
Én még 2000-ben vettem a PS2-met, majdnem 100 forintba került. Előtte PS1-em volt, azt használtan kaptam. Tehát nem csak te nőttél fel PS-en.😀
De életem egyik legnagyobb pénzkidobása volt, mikor megvettem a PS2-t. Nem azért, mert nem volt jó, nagyon jó kis cucc volt az akkor. Volt is hozzá játék bőven. De a Pentium II-m több élvezetet nyújtott nekem akkor, mint a PlayStation. Inkább gépre költöttem volna azt a pénzt. Hiába tudnak már szinte mindent a konzolok, egy PC mindig tud annyival többet nyújtani, hogy érdemesebb abba fektetni. de ez csupán nézőpont kérdése.
egyértelműen PC de konzolon sokkal jobb játszani.
az FPS játékok joy-al való irányitása pedig csak szokás kérdése 😜
ja és konzolbol pedig ps3 😃 már láttam 250gb ps3 slimet ugyan annyiért mint az xbox360 elitet 120gb-vel ^^
amit én láttam ott ps-nek 256mb-os kari volt és 256os memória!az xbox-nál mind a 2 512 volt írva!!nem értek a konzolokhoz ezért kérdeztem meg itt!!de már egyszer elmondtam h én csak fifázok xboxon!!!konzolon fps játékról már kifejtettem a véleményemet...
ha olyan géped lenne Lewis amin fullon megy minden game, megértenéd az álláspontomat a konzollal kapcs(ne vedd sértésnek)
inkább PC 😆😆.. nemfogok venni soha konzolt, igaz 300-350euróért már kapható XBOX (ha jól tudom), akkor inkább dobok hozzá még egy 50eu-t aztán veszek 400-ért egy jó gépet azt ennyi.
thug85 : teljesen igazad van .
csak a konzol az nem szar , én konzolon nőttem fel !
és igen a játékélmény az elsődleges de a grafikát se felejtsük ell 😃
x360 : nem sokkal régebbi de akkor is tudásba meg hardwer-ben a ps3 viszi a tőbbet 😀
BiGame : ez egy napos hiba volt
-Ma egy olyan jelenség tűnhetett fel a FAT-ps3-oknak. Aki fel akart menni PSN-re és nem tudott mert egy időeltolódási jelenség miatt hiba jelentkezett. A CECHA01, CECHE01, CECHG01,CECHH01, CECHK01-es gépeknél fordult elő. Azt is hallottam hogy ez egy átmeneti hiba de aki észrevette hogy valamelyik játékának a trophy-ai (trófeái) elszálltak az se essen pánikba mert ez csak átmeneti gond és ha sikerül megjavítani akkor visszajönnek.
és csak ennyi volt a problematica szerencsére :
-Hála Istennek megy, és nem kellett "pánikolni"
Mindenki arról beszélt, hogy egy úgynevezett "bugos nap" volt.
Mint már ti is gyanítottátok a Ps3 belsö órájával volt gond ami annyit tesz, hogy a valós idö nem felelt meg a Ps3 beli idönek (aszitte a ps hogy 2010 februárja 29 napos) , és a választási kényszere miatt ( hogy most az igazi idönek vagy a sajátjának higyjen ) belezavarodott és egy korábbi idöpontot állított be, jelen esetben 2000 01 01 (ami szököév) és ez kihatott a PSN re is.
De szerencsére megoldódott (szerintem) magától!
"a hülye ember majd tőltőgeti le a gameket mi ? "
Miért te sohasem töltesz le semmit?
Ennyire elszántan nem kellene védeni a PS3-at.
Szar mindkettő az Xbox360-is, meg a PS3-is! Ennyi!
Nem azon múlik melyik a jobb, hogy melyikben milyen hardver van! Először meg is kell azt venni. Nem elég, ha valami hangzatosan jobb a másiknál. Elérhetőnek kell lennie. Játékélményben szinte ugyan azt hozza mindkettő. Akkor ki nem szarja le, hogy 8 mag, vagy 3, vagy 125!
Ha ennyire odavagytok a konzolotokért, akkor kelljetek vele egybe, és legyetek boldogok!
Én maradok a jó öreg PC-nél!
meg különben is ez nem playstation3igény.hu hanem (számító)gépigény.hu😉
haggyuk a ps3at ink lewisnak meg😉
x.D attya uristen gran turismo ba még belső tőrés is lesz attya vílág nah császtok kozol for ever ennyi !
Most úgy mondod, mintha olyan játék nem is létezne, amit csak PC-re adnak ki!
Eddig semleges volt számomra a PS3, de a túlzott erőlködéseddel már kezded megutáltatni velem!
Nem is értem ezt a jellegű összehasonlítást, hogy PC vs konzol, mivel nem is említhető a kettő egy napon!
Ez olyan mintha a gumicsirkét hasonlítanánk össze a tojós tyúkkal! Az egyikkel csak játszani tudsz, de a másiknak haszna is van!
[/quote]
Nem tudom ps3-on hogy van, de xbox 360-on tuti nincsen élsimítás.
Crysis 1-et pedig elárulom azért nem adták ki konzolra, mert nem tudtak 40-50 fps-t kihozni normális grafikán. Konzolok videókártyája egy kalap sz.r. Csak processzoruk erős az viszont nagyon.
Crysis 2-őt pedig azért adják ki, mert egy jobban optimalizált motor a cryengine 3 hajtja.
Egyébként láttam már sok összehasonlítást, és egy erős vid karin sokkal szebbek játékok mint ps3-on. Ez van...
Én azt mondom jobban megéri nekem GTS 250-el, Crysis 1680 x 1050-be Highon, 2X élsimítással megy elég sok fps-el...
Egyébként meg konzol is csak egy számítógép. Annyi a különbség hogy konzolon csak játszani lehet, pc-n meg mást is csinálni.
Az én gépem meg amugy is veri xbox 360-at, meg ps3-at is. Kivéve Gta iv-nél, de pl far cry2, dirt2 stb nekem sokkal szebb kép van mint konzolokon. Ugyanannyi fps mellett...
Meg gondoljatok csak bele, Xbox 360 több mint 5 éves konstrukció. Pár év, és elfog avulni úgy ahogyan van. Crysis 1-et pl azért nem adták ki konzolra mert vid karijuk túl gyenge lett volna hozzá. Meg xbox 360 eleve DirectX9-es csak. Azóta meg már van Dx10, és Dx11 is kezd elterjedni. Lehet konzolok egyik game se szaggat, de cserébe sokkal fosabb grafikát kapsz, és konzolokon eleve nincsen élsimítás egyik játékba se. Pc-n meg akár 16X-ost is betudsz állítani.
Meg nemtom milyen lehet Joystickal egy lövöldözős játék. Szerintem egérrel sokkal pontosabban lehet célozni.
De ez csak az én véleményem, mindenesetre PC FOREVER!
miben jobb ?
Figyu, olvass vissza lecci vagy par kommenttel, ne irjam ma' le megint meg1Xszer a te lustasagod miatt az egeszet, ha annyira erdekel, magfogod talizni ! Kotekedni meg kar, THX ! 😆
Persze, persze, de ez 1 Neverending Story ( Vegtelen tortenet ) szerintem, folytathatnank akarmeddig a vitat.....es a PC akkor is jobb ! 😆
Szerintem is igaza van Thug85-nek.
1ebkent szerintem mar en is leirtam a lenyeget par oldallal korabban. 😀
Ime: "Nekem 1ebkent csak PC van es marad is, mivel nem csak jatekra hasznalom, vmint fogom hasznalni a kesobbiekben is.
Szerintem a konzol nem eri meg, mert pl. nezzetek + 1 PS2-es jatek grafjat, a mai PC-jatekokehoz kepest. Ezzel azt akartam irni, h a konzolt is be kell ujitani idonkent, es 1 vadi uj konzol sem olcso mulatsag. Aztan dragak is ra a jatekok. Aztan jatekon es filmezesen kivul igazandibol nem sok mindenre hasznalhatoak a konzolok. Talan a jovoben lesznek olyan konzolok amikkel majd tobb mindent lehet kezdeni, akarcsak a PC-vel. Persze, akkor + majd felvetodik a kerdes, h mi szukseg a konzolra, ha ugyanazt tudja, amit a PC elotte mar sokkal korabban ? 😀
Na, mind1, nem vunk 1formak, en mindenesetre maradok PC-es. 😀 "
Azonban egy PC mindig is sokrétűbb felhasználást tesz majd lehetővé és ahogy Thug is írta pl egy új alkatrész beszerzése, beszerelése igen komoly adrenalin növekedést tud előidézni..😆, ezt egy konzol sosem foglya nyújtani, ha pedig majd a jövőben ilyet is fog adni akkor azt már nme konzolnak fogják hívni!
Én szeretem mindkettőt és bizony ha lenne egy ps3-am azért tudnék vele mit kezdeni😀
yugi: a PS3-ban nVidia RSX-van, SM4.0-ával és DX10.1-el!
Ja és:
[url]http://www.pcgames.de/aid,705796/Battlefield-Bad-Company-2-Grafikvergleich-PC-gegen-Xbox-360-und-Playstation-3/PC/Bildergalerie/[/url]
pc a legjobb és kész, 1 konzol sem volt olyan jó mint a pc és nem is lesz, se játékélményileg, se grafikailag....nekem is van pár konzolom, én pl nintendon és super mario-n nőttem fel, azt még szerettem is, ps1-em ps2-m és psp-m is van de 1ik se nyújt olyan játékélményt mint a pc. PSP-t is megvettem jó drágán és havonta 1x 2x használom 😆
Már lesz egy XBOX360Elitem is!!! 😆 😆 😆
Mennyivel egyszerűbb lenne a cipőgyáraknak is, ha mindenkinek 45-ös lába lenne! Nem kéne annyi alternatívát nyújtani.
De szerintem mindenkinek leesett!
gara: Azért adják ki mai napig PS2-re a játékokat, mert van rá piac!
ps3on minden játék gyönyörű olyan mint a valóság !
és sokkal jobban szeretem joystickal irányitani a gameket mint egér + billi !
meg a fps gamek is sokkal kényelmesebbek és a kocsisok is 1000xer jobbak !
de ez nézzőpont kérdése !
viszont az rts-ek meg pc-n a jobbak vagyis nem grafikailag hanem irányitsban de ugyanugy ps-en is tudod iránytaini csak megkell tanulni de szó mi szó egérrel 1000xor könnyebb de nem nagyon jáccok rts-ekkel. !
thug85 : azzér nem 100ft x.d amugy még mai napig is játszok ps2őn és nem rossz a grafika , ráadásul még mai napig jelenik meg game ***a 😃
jamal15 : azzér nem jobb, majd a crysis 2 megjelenik mindenhol szép lesz 😃
valaki játszott a FUEL-el én ps3on szedtem le a demoját gecc szép 😃
jó ha programokal akarsz foglalkozni akkor ott a pc tudom
de a konzol az meg a játéknál a nagyon erős , szép grafika...
de ps3on is képeket videókat zenéket letud játszani meg sok fájltípust mint pc-n ... ugyanugy ráteheted vhogy a windows xp-t 😃 ubuntutt....😃
LewisHamiltonF1:
Egyet értek. Haverom is kb fél éve megvette az xboxot van hozzá vagy 100 játéka de mostanság van hogy egy hétig be sem kapcsolja már tervezi eladni. Míg napi minimum 3-4 órát van a gép előtt. Pedig nem túl erős a gépe ati 4650 amd athlon x2 2,4Ghz...
jamal15 te miről beszélsz?? A crysist konzolra ki sem adták!
az FPS játékok joy-al való irányitása pedig csak szokás kérdése 😜
ja és konzolbol pedig ps3 😃 már láttam 250gb ps3 slimet ugyan annyiért mint az xbox360 elitet 120gb-vel ^^
ha olyan géped lenne Lewis amin fullon megy minden game, megértenéd az álláspontomat a konzollal kapcs(ne vedd sértésnek)
meg pl. ps3on cod6ba elég sokszor szoktam első lenni szinte mindig a top 3ba vagyok 😃
pc-n nem biztos hogy ott lennék 😃
de sokkan azt mondják nehéz a joy-t irányitani annak nem aki 10éve ps-ezik 😃
csak a konzol az nem szar , én konzolon nőttem fel !
és igen a játékélmény az elsődleges de a grafikát se felejtsük ell 😃
x360 : nem sokkal régebbi de akkor is tudásba meg hardwer-ben a ps3 viszi a tőbbet 😀
BiGame : ez egy napos hiba volt
-Ma egy olyan jelenség tűnhetett fel a FAT-ps3-oknak. Aki fel akart menni PSN-re és nem tudott mert egy időeltolódási jelenség miatt hiba jelentkezett. A CECHA01, CECHE01, CECHG01,CECHH01, CECHK01-es gépeknél fordult elő. Azt is hallottam hogy ez egy átmeneti hiba de aki észrevette hogy valamelyik játékának a trophy-ai (trófeái) elszálltak az se essen pánikba mert ez csak átmeneti gond és ha sikerül megjavítani akkor visszajönnek.
és csak ennyi volt a problematica szerencsére :
-Hála Istennek megy, és nem kellett "pánikolni"
Mindenki arról beszélt, hogy egy úgynevezett "bugos nap" volt.
Mint már ti is gyanítottátok a Ps3 belsö órájával volt gond ami annyit tesz, hogy a valós idö nem felelt meg a Ps3 beli idönek (aszitte a ps hogy 2010 februárja 29 napos) , és a választási kényszere miatt ( hogy most az igazi idönek vagy a sajátjának higyjen ) belezavarodott és egy korábbi idöpontot állított be, jelen esetben 2000 01 01 (ami szököév) és ez kihatott a PSN re is.
De szerencsére megoldódott (szerintem) magától!
Miért te sohasem töltesz le semmit?
Ennyire elszántan nem kellene védeni a PS3-at.
Szar mindkettő az Xbox360-is, meg a PS3-is! Ennyi!
Nem azon múlik melyik a jobb, hogy melyikben milyen hardver van! Először meg is kell azt venni. Nem elég, ha valami hangzatosan jobb a másiknál. Elérhetőnek kell lennie. Játékélményben szinte ugyan azt hozza mindkettő. Akkor ki nem szarja le, hogy 8 mag, vagy 3, vagy 125!
Ha ennyire odavagytok a konzolotokért, akkor kelljetek vele egybe, és legyetek boldogok!
Én maradok a jó öreg PC-nél!