Milyen kiegészítőket vegyek?

Szerző: Ferrari, 2009. October 01., téma
Fórum » Periféria
Itt lehet tanácsot kérni, hogy milyen kiegészítőt vegyél.
Pl: hangfal, mikrofon, webcamera...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Lizard avatar
NaVi írta:
hali. Szeretném kérdezni a véleményetek a RAZER Megalodon fejhallgatóról. hogy megéri e venni vagy egy olcsóbb fülessel is elérném azt a hangzást? mert ami volt fejhallgatóm az szétment és egy ilyen be gondolkodok mert néztem oldalakat és nagyon dicsérik. válaszokat előre is köszönöm.

Ha ennyit szánsz fülesre szerintem érdemesebb egy nagyobb múltú, tapasztaltabb gyártótól venni ilyen füleseket, mint pl a Sennheiser! abban biztos nem csalódnál!
Sennheiser hd595, volt már hozzá szerencsém és nem nagyon lehet belekötni! Úgy gondolom a Razer maradjon inkább az egereknél..😃, persze biztosan nem egy rossz cucc ez a megalodon,de ennyiért tuti nem vennék ilyet!
0
0
0
0
NaVi avatar
hali. Szeretném kérdezni a véleményetek a RAZER Megalodon fejhallgatóról. hogy megéri e venni vagy egy olcsóbb fülessel is elérném azt a hangzást? mert ami volt fejhallgatóm az szétment és egy ilyen be gondolkodok mert néztem oldalakat és nagyon dicsérik. válaszokat előre is köszönöm.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
sziasztok, 10-20k között mondanátok egy jófajta fejhallgatót? amivel a zenéket tudnám élvezni úgy, hogy a többieket nem zavarom : )) előre is köszi a tippeket 😜 és mennyivel jobb az olyanokkal a hangminőség, mint mondjuk egy 3-4 ezres fejhallgatóval?
0
0
0
0
forestgreen avatar
http://prohardver.hu/teszt/dvd-meghajtok_tesztje_1_resz/az_adathordozok_orsegvaltasa_ii.html

itt van egy kimerítő leírás a témáról...
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Mi a klönbség a DVD-ROM/RAM és a DVD-RW között? Amelyik tud irni és olvasni is az melyik? És ha mindkettő tud melyiet jobb venni?
0
0
0
0
Osynho avatar
Én is Ninja 3-at fogok venni, részben azért, mert jó hűtő, részben meg azért, mert szerintem odab@sz a külleme 😃
Rengeteg teszt van a neten, nézz körbe, mit tudnak. 10 másodperc google...
0
0
0
0
ZoZZo avatar
Szevasztok
Van egy intel core i5-650 procim (LGA1156).
Nézegettem rá hűtőket de nem tudom mi lenne a legjobb.
Árban elég nagy különbségek vannak a márkák és termékek között. A tudásuk között is ekkora különbségek lennének/lehetnek? Egyenlőre amin megakadt a szemem az egy Scythe Ninja 3. Mi a véleményetek?
[url]http://www.scythe-eu.hu/index.dw?mit=100&kezd=0&hir_id=307&tipus=h%EDr&t_kat1_id=&t_kat2_id=&termek_id=309&elozo_mit=80[/url]

Fontos lenne egy jó hűtő ami aztán "odafagyaszt" a rendszernek! 😀
0
0
0
0
laller88 avatar
bartadavid94 írta:
laller88 írta:
Én szeretnék venni, a gépembe egy rendszer hűtőt, csak nem tudom milyent kell vennem, tudnátok segíteni ebben?

köszöntem elöre is!

Hát valahol nézd meg, hogy milyen méretű venti fér a házadba, aztán menj föl pl.:aqua.hu, vagy ipon.hu- ra, és nézd meg az ilyen mértű hűtőket.
A lényeg az, hogy ha a netes boltban nem írják, akkor a gyártó honlapján nézz utána, hogy milyen hangos, és hogy mennyit pörög. Általában 15-30dB- szokott lenni, és a 30 az már elég hangos, ugyhogy ha halkat akarsz, akkor inkább 15höz közel nézegess. És ha már megvan, akkor oda szereld, ahol Befelé fújja a levegőt, mert az fontosabb.😀

Nagyon szépen köszöntem a segítséget!😃
0
0
0
0
no avatar
laller88 írta:
Én szeretnék venni, a gépembe egy rendszer hűtőt, csak nem tudom milyent kell vennem, tudnátok segíteni ebben?

köszöntem elöre is!

Hát valahol nézd meg, hogy milyen méretű venti fér a házadba, aztán menj föl pl.:aqua.hu, vagy ipon.hu- ra, és nézd meg az ilyen mértű hűtőket.
A lényeg az, hogy ha a netes boltban nem írják, akkor a gyártó honlapján nézz utána, hogy milyen hangos, és hogy mennyit pörög. Általában 15-30dB- szokott lenni, és a 30 az már elég hangos, ugyhogy ha halkat akarsz, akkor inkább 15höz közel nézegess. És ha már megvan, akkor oda szereld, ahol Befelé fújja a levegőt, mert az fontosabb.😀
0
0
0
0
laller88 avatar

köszöntem elöre is!
0
0
0
0
James Zabiela avatar
Thx a választ😀 elég jók😀
0
0
0
0
no avatar
SZerintem az agybadugós jobb, ugyhogy:
[LINK]
[LINK][LINK]
És szerintem 5-6k nál többet nem érdemes érte kiadni.😉
0
0
0
0
James Zabiela avatar
Hali. Tudnátok valami jó fülest mondani. előre is kösz.
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
bartadavid94 írta:
Sziasztok!
Hangfalat vennék számítógéphez. 2.1 eset szeretnék, de ezeknek az ára 7-20ezerig terjed. Nem tudom milyet vegyek, de jó basszust szeretnék😃

Annyiból már vehetsz egy 5.1-eset vagy Két Benga nagy Fa Dobozos Hangfalat (én Bengát fogok venni😜)

zsolty87 írta:
Sziasztok!
Ezek közül melyiket érdemes megvenni?
Genius SW-V2.1 1250 36 W, Genius SW-T2.1 1800 50 W, Philips SPA 5300 50 W, Logitech X-210 25 W, Logitech Z523 40 W.
Ha tudtok ennél jobbat, akkor várom a javaslatokat.

én a GEnius 50W-at venném😉
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Ez a fórum nem valami aktív.
0
0
0
0
no avatar
Mennyit érdemes kiadni erre?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Hangfalat vennék számítógéphez. 2.1 eset szeretnék, de ezeknek az ára 7-20ezerig terjed. Nem tudom milyet vegyek, de jó basszust szeretnék😃
0
0
0
0
no avatar
Szasztok. Nemrég vettem egy
Thermaltake DH101 VF7001BNSD számítógépház fekete, média kittel
iMON iMEDIAN HD-s rendszerrel. Kérdés?
Milyen analog/digital TV-Tuner kartyat vegyek?
Elvárás: Az iMON pad teljes mértékben tudja kezelni a tuner kartyat
,ne keljen a tuner kártya távirányítóját használni.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok!
Ezek közül melyiket érdemes megvenni?
Genius SW-V2.1 1250 36 W, Genius SW-T2.1 1800 50 W, Philips SPA 5300 50 W, Logitech X-210 25 W, Logitech Z523 40 W.
Ha tudtok ennél jobbat, akkor várom a javaslatokat.
0
0
0
0
gaslamp avatar
Szevasztok!
Nem tudom ki mennyire öreg motoros ezért is lenne 1 kérdésem!
Adott 1 SB0010http://keysandmice.com/images/SB0010-unit.jpg
A kérdésem a következő:Mely Sound Blaster tipusok jók ehez a külső egységhez?pl:CT4760,SB 0100 ....????
NEKEM 1 SB 0410 7.1 EM VAN DE AZON NINCS OLYAN CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG AMIVEL ILLESZTENI TUDNÁM HOZZÁ!legalábbis kábelem nincs olyan!Kerestem már de nem tudom egyentalán létezi-e hozzájuk való!
0
0
0
0
beci9405 avatar
na végre valaki még ma le kellene adnom a rendelést köszönöm szépen!!😀 de aki akar az még javasolhat!!😀 köszi cz92
0
0
0
0
beci9405 avatar
nekem olyan segítség kellene hogy olyan 13.000-14.000ft-ért szeretnék gamepadot+egeret+billentyűzetet venni!

gamepadot már kinéztem: http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/1475_genius_maxfire_grandias_12v/

http://pcu.hu/katalogus.php?termek=34107-genius-maxfire-grandias-12v-turbo-gamepad

http://ipon.hu/webshop/product/_genius_maxfire_grandias_12v/39104

3 oldal lehetőleg egy oldalról történjen a kiválasztás a postaköltség miatt tehát már csak egér meg billentyűzet kellene mivel a gamepad olyan max 4.400Ft ezért olyan 9.000 ill. 10.000ft legyen a billenytűzet és az egér! köszönöm!!!!😀
0
0
0
0
ujjzalan avatar
Én a másodikat venném meg a helyedben.
0
0
0
0
beci9405 avatar
sziasztok szerintetek melyiket vegyem meg a 2 közül??😀

-http://www.supergamer.hu/speedlink-360-style-gamepad-usb-p-4222.html

-http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/1475_genius_maxfire_grandias_12v/

előre is köszi!!!
0
0
0
0
edward28 avatar
csináltam egy gépet a gépek között de ahhoz hogy megvalósítsam kéne hogy legyen 350 400 euróm ami most nincs !😞
nézzétek meg a kocka álom nevű gépem és írjátok meg hogy vannak-e olcsóbb cuccok amik ugyan olyan jó mint amit eredetileg raknák bele! 😀
0
0
0
0
forestgreen avatar
Szeretnék venni egy Logitech Driving Force GT kormányt PC-hez.

Tapasztalatok?

Akinek van, írjon privátot...

Köszi
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
[LINK]
itt van egy itt 10k ért megvehetem a telót.és 4k a havidíj...kb ilyet tudsz még ajánlani?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Quadgame94 írta:
sziasztok!
Nem tudom telefon ide tartotik de azért ide irom...😆
kinéztem a sony ericsson x8-at de nem adok ki érte 40k-t, hanem meg akarom venni elöfizetésesen, nem tud valaki jó feltételeket, és hogy így mennyivel olcsóbb mert én az elöfizetéseshez nem értek
az attól függ, sok esetben elég durva előfizetések vannak, de olcsóbban biztos nem jösz ki belőle....
0
0
0
0
DarthRoni avatar
sunny474 írta:
mivel konvertáltad át?am javaslom a Total Video Converter nevű progit nekem az jött be eddig legjobban....Ipod-omra is azzal szoktam rá filmet konvertálni

azzal amit adtak hozzá, de most a tiéddel csináltam és úgy még el sem indítja... egyszerűen fingom nincs mért nincs hang -.-
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
sziasztok!
Nem tudom telefon ide tartotik de azért ide irom...😆
kinéztem a sony ericsson x8-at de nem adok ki érte 40k-t, hanem meg akarom venni elöfizetésesen, nem tud valaki jó feltételeket, és hogy így mennyivel olcsóbb mert én az elöfizetéseshez nem értek
0
0
0
0
sunny474 avatar
mivel konvertáltad át?am javaslom a Total Video Converter nevű progit nekem az jött be eddig legjobban....Ipod-omra is azzal szoktam rá filmet konvertálni
0
0
0
0
DarthRoni avatar
az mitől lehet hogy ha átkonvertálok filmet akkor nincs hang?? nagyon zavaró :S szerintetek?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
ma elmentem és megvettem, nagyon élvezem, sokkal jobb mint a telóm zenelejátszója, és még filmeket is lehet elvileg nézni rajta, csak nem tudom hogy még 😜

köszi a tippeket, jól jártam 😀
0
0
0
0
Dj Moon avatar
szerintem jó kis MP4, szerintem megéri megvenni!
Énnekem Wayteq P55 4GB-om van és nagyon jó! Filmnézésre, zene hallgatásra képnézegetésre is tökéletes!
0
0
0
0
ujjzalan avatar
Nekem nem ilyen van, de szerintem jó kinézetileg és belsőileg is.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Sziasztok, erről az MP4 lejátszóról mi a véleményetek? mert a telefonom nagyon halkan játsza a zenéket, és már elegem van belőle -.-
[LINK]

köszi előre is, üdv 😀
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
A-a, a lightscribe is egy bonyolult grafikánál, legjobb rászletességen is 15 perc. ( Legalább is nálam )
A Labelflash-ről nincs infóm, de a haverom nagyon szép Labelflash-es dvd-t csinált. Szebbet lehet azzal, mint a Lightscribe-ossal...
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Milyek kiegészítőket vegyek ??? fail 😆
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
Köszi!

Melyik a gyorsabb munkájú a LABELFLASH vagy a LIGHTSCRIBE úgy értve pl.: 7x-en meik végez elöbb mert aszema light scribe 40p?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
NE lightscribe-os-t vegyél, mert az csúnyát gravírot, hanem inkább Labelflash-est! 😂

Az sokkal szebb képet csinál, nem beszélve arról, hogy az égetendő felület kék. 😆
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
KÖszi a Light Scribe az olyan hogy a DVD-re tudsz mintát égetni anyukámnak kell munkához😀
0
0
0
0
Norby929 avatar
én se értek hozzá (nemtom mi az a lightscribe 😆😉, de pont ma láttam egyik boltban 5ezerért egy 22x dvd write-os samsung-ot 😀
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
Sziasztok mien DVD írót ajánlatok ami Light Scribe-s es meg áll olyan 15.000-20.000-be lehetőleg LG vagy Samsung legyen
[url]http://ipon.hu/webshop/product/_lg_ge20lu11_fekete/138069
[/url]
ehez mit szóltok?
Előre is Köszönöm!
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok!
Milyen optikai meghajtót javasoltok, amivel lehet írni DL+/- DVD-ket is?
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
[LINK]

Tulajdonságok:

Genius iSlim 321R webkamera

Magas felbontású VGA webkamera: 300k pixel CMOS

Forgathatóság:

Fel és Le: 74 fok

Körbe: 360 fok

Éjszakai látásmód, infra led

Video felbontás: 640 x 480 30 fps

Fájl formátum: JPP, WMV

Csatlakozás: USB 2.0

Beépített mikrofon

Szoftverek: CrazyTalk, Avatar Creator, Cam Suite, WebMate

Szerintem ez nem rosz😉
0
0
0
0
Szykla avatar
Üdv webcamera-t vennék és ez ügybe kellene egy pár tanács hogy milyet érdemes mert van olyan amibe van mikrofon meg amibe nincs.😕
Meg hát ugye a felbontás képminőség melyik az ami jó nem életlen vagy hasonlok de azért elfogatható áron. 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció