NaVi írta:
hali. Szeretném kérdezni a véleményetek a RAZER Megalodon fejhallgatóról. hogy megéri e venni vagy egy olcsóbb fülessel is elérném azt a hangzást? mert ami volt fejhallgatóm az szétment és egy ilyen be gondolkodok mert néztem oldalakat és nagyon dicsérik. válaszokat előre is köszönöm.
Ha ennyit szánsz fülesre szerintem érdemesebb egy nagyobb múltú, tapasztaltabb gyártótól venni ilyen füleseket, mint pl a Sennheiser! abban biztos nem csalódnál!
Sennheiser hd595, volt már hozzá szerencsém és nem nagyon lehet belekötni! Úgy gondolom a Razer maradjon inkább az egereknél..😃, persze biztosan nem egy rossz cucc ez a megalodon,de ennyiért tuti nem vennék ilyet!
hali. Szeretném kérdezni a véleményetek a RAZER Megalodon fejhallgatóról. hogy megéri e venni vagy egy olcsóbb fülessel is elérném azt a hangzást? mert ami volt fejhallgatóm az szétment és egy ilyen be gondolkodok mert néztem oldalakat és nagyon dicsérik. válaszokat előre is köszönöm.
sziasztok, 10-20k között mondanátok egy jófajta fejhallgatót? amivel a zenéket tudnám élvezni úgy, hogy a többieket nem zavarom : )) előre is köszi a tippeket 😜 és mennyivel jobb az olyanokkal a hangminőség, mint mondjuk egy 3-4 ezres fejhallgatóval?
Én is Ninja 3-at fogok venni, részben azért, mert jó hűtő, részben meg azért, mert szerintem odab@sz a külleme 😃
Rengeteg teszt van a neten, nézz körbe, mit tudnak. 10 másodperc google...
Szevasztok
Van egy intel core i5-650 procim (LGA1156).
Nézegettem rá hűtőket de nem tudom mi lenne a legjobb.
Árban elég nagy különbségek vannak a márkák és termékek között. A tudásuk között is ekkora különbségek lennének/lehetnek? Egyenlőre amin megakadt a szemem az egy Scythe Ninja 3. Mi a véleményetek? [url]http://www.scythe-eu.hu/index.dw?mit=100&kezd=0&hir_id=307&tipus=h%EDr&t_kat1_id=&t_kat2_id=&termek_id=309&elozo_mit=80[/url]
Fontos lenne egy jó hűtő ami aztán "odafagyaszt" a rendszernek! 😀
laller88 írta:
Én szeretnék venni, a gépembe egy rendszer hűtőt, csak nem tudom milyent kell vennem, tudnátok segíteni ebben?
köszöntem elöre is!
Hát valahol nézd meg, hogy milyen méretű venti fér a házadba, aztán menj föl pl.:aqua.hu, vagy ipon.hu- ra, és nézd meg az ilyen mértű hűtőket.
A lényeg az, hogy ha a netes boltban nem írják, akkor a gyártó honlapján nézz utána, hogy milyen hangos, és hogy mennyit pörög. Általában 15-30dB- szokott lenni, és a 30 az már elég hangos, ugyhogy ha halkat akarsz, akkor inkább 15höz közel nézegess. És ha már megvan, akkor oda szereld, ahol Befelé fújja a levegőt, mert az fontosabb.😀
laller88 írta:
Én szeretnék venni, a gépembe egy rendszer hűtőt, csak nem tudom milyent kell vennem, tudnátok segíteni ebben?
köszöntem elöre is!
Hát valahol nézd meg, hogy milyen méretű venti fér a házadba, aztán menj föl pl.:aqua.hu, vagy ipon.hu- ra, és nézd meg az ilyen mértű hűtőket.
A lényeg az, hogy ha a netes boltban nem írják, akkor a gyártó honlapján nézz utána, hogy milyen hangos, és hogy mennyit pörög. Általában 15-30dB- szokott lenni, és a 30 az már elég hangos, ugyhogy ha halkat akarsz, akkor inkább 15höz közel nézegess. És ha már megvan, akkor oda szereld, ahol Befelé fújja a levegőt, mert az fontosabb.😀
bartadavid94 írta:
Sziasztok!
Hangfalat vennék számítógéphez. 2.1 eset szeretnék, de ezeknek az ára 7-20ezerig terjed. Nem tudom milyet vegyek, de jó basszust szeretnék😃
Annyiból már vehetsz egy 5.1-eset vagy Két Benga nagy Fa Dobozos Hangfalat (én Bengát fogok venni😜)
zsolty87 írta:
Sziasztok!
Ezek közül melyiket érdemes megvenni?
Genius SW-V2.1 1250 36 W, Genius SW-T2.1 1800 50 W, Philips SPA 5300 50 W, Logitech X-210 25 W, Logitech Z523 40 W.
Ha tudtok ennél jobbat, akkor várom a javaslatokat.
Szasztok. Nemrég vettem egy
Thermaltake DH101 VF7001BNSD számítógépház fekete, média kittel
iMON iMEDIAN HD-s rendszerrel. Kérdés?
Milyen analog/digital TV-Tuner kartyat vegyek?
Elvárás: Az iMON pad teljes mértékben tudja kezelni a tuner kartyat
,ne keljen a tuner kártya távirányítóját használni.
Sziasztok!
Genius SW-V2.1 1250 36 W, Genius SW-T2.1 1800 50 W, Philips SPA 5300 50 W, Logitech X-210 25 W, Logitech Z523 40 W.
Szevasztok!
Nem tudom ki mennyire öreg motoros ezért is lenne 1 kérdésem!
Adott 1 SB0010http://keysandmice.com/images/SB0010-unit.jpg
A kérdésem a következő:Mely Sound Blaster tipusok jók ehez a külső egységhez?pl:CT4760,SB 0100 ....????
NEKEM 1 SB 0410 7.1 EM VAN DE AZON NINCS OLYAN CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG AMIVEL ILLESZTENI TUDNÁM HOZZÁ!legalábbis kábelem nincs olyan!Kerestem már de nem tudom egyentalán létezi-e hozzájuk való!
3 oldal lehetőleg egy oldalról történjen a kiválasztás a postaköltség miatt tehát már csak egér meg billentyűzet kellene mivel a gamepad olyan max 4.400Ft ezért olyan 9.000 ill. 10.000ft legyen a billenytűzet és az egér! köszönöm!!!!😀
csináltam egy gépet a gépek között de ahhoz hogy megvalósítsam kéne hogy legyen 350 400 euróm ami most nincs !😞
nézzétek meg a kocka álom nevű gépem és írjátok meg hogy vannak-e olcsóbb cuccok amik ugyan olyan jó mint amit eredetileg raknák bele! 😀
Quadgame94 írta:
sziasztok!
Nem tudom telefon ide tartotik de azért ide irom...😆
kinéztem a sony ericsson x8-at de nem adok ki érte 40k-t, hanem meg akarom venni elöfizetésesen, nem tud valaki jó feltételeket, és hogy így mennyivel olcsóbb mert én az elöfizetéseshez nem értek
az attól függ, sok esetben elég durva előfizetések vannak, de olcsóbban biztos nem jösz ki belőle....
sunny474 írta:
mivel konvertáltad át?am javaslom a Total Video Converter nevű progit nekem az jött be eddig legjobban....Ipod-omra is azzal szoktam rá filmet konvertálni
azzal amit adtak hozzá, de most a tiéddel csináltam és úgy még el sem indítja... egyszerűen fingom nincs mért nincs hang -.-
sziasztok!
kinéztem a sony ericsson x8-at de nem adok ki érte 40k-t, hanem meg akarom venni elöfizetésesen, nem tud valaki jó feltételeket, és hogy így mennyivel olcsóbb mert én az elöfizetéseshez nem értek
mivel konvertáltad át?am javaslom a Total Video Converter nevű progit nekem az jött be eddig legjobban....Ipod-omra is azzal szoktam rá filmet konvertálni
ma elmentem és megvettem, nagyon élvezem, sokkal jobb mint a telóm zenelejátszója, és még filmeket is lehet elvileg nézni rajta, csak nem tudom hogy még 😜
szerintem jó kis MP4, szerintem megéri megvenni!
Énnekem Wayteq P55 4GB-om van és nagyon jó! Filmnézésre, zene hallgatásra képnézegetésre is tökéletes!
A-a, a lightscribe is egy bonyolult grafikánál, legjobb rászletességen is 15 perc. ( Legalább is nálam )
A Labelflash-ről nincs infóm, de a haverom nagyon szép Labelflash-es dvd-t csinált. Szebbet lehet azzal, mint a Lightscribe-ossal...
Sziasztok mien DVD írót ajánlatok ami Light Scribe-s es meg áll olyan 15.000-20.000-be lehetőleg LG vagy Samsung legyen
[url]http://ipon.hu/webshop/product/_lg_ge20lu11_fekete/138069
[/url]
ehez mit szóltok?
Előre is Köszönöm!
Üdv webcamera-t vennék és ez ügybe kellene egy pár tanács hogy milyet érdemes mert van olyan amibe van mikrofon meg amibe nincs.😕
Meg hát ugye a felbontás képminőség melyik az ami jó nem életlen vagy hasonlok de azért elfogatható áron. 😀
Ha ennyit szánsz fülesre szerintem érdemesebb egy nagyobb múltú, tapasztaltabb gyártótól venni ilyen füleseket, mint pl a Sennheiser! abban biztos nem csalódnál!
Sennheiser hd595, volt már hozzá szerencsém és nem nagyon lehet belekötni! Úgy gondolom a Razer maradjon inkább az egereknél..😃, persze biztosan nem egy rossz cucc ez a megalodon,de ennyiért tuti nem vennék ilyet!
itt van egy kimerítő leírás a témáról...
Rengeteg teszt van a neten, nézz körbe, mit tudnak. 10 másodperc google...
Van egy intel core i5-650 procim (LGA1156).
Nézegettem rá hűtőket de nem tudom mi lenne a legjobb.
Árban elég nagy különbségek vannak a márkák és termékek között. A tudásuk között is ekkora különbségek lennének/lehetnek? Egyenlőre amin megakadt a szemem az egy Scythe Ninja 3. Mi a véleményetek?
[url]http://www.scythe-eu.hu/index.dw?mit=100&kezd=0&hir_id=307&tipus=h%EDr&t_kat1_id=&t_kat2_id=&termek_id=309&elozo_mit=80[/url]
Fontos lenne egy jó hűtő ami aztán "odafagyaszt" a rendszernek! 😀
köszöntem elöre is!
Nagyon szépen köszöntem a segítséget!😃
köszöntem elöre is!
köszöntem elöre is!
[LINK]
[LINK][LINK]
És szerintem 5-6k nál többet nem érdemes érte kiadni.😉
Sziasztok!
Hangfalat vennék számítógéphez. 2.1 eset szeretnék, de ezeknek az ára 7-20ezerig terjed. Nem tudom milyet vegyek, de jó basszust szeretnék😃
Annyiból már vehetsz egy 5.1-eset vagy Két Benga nagy Fa Dobozos Hangfalat (én Bengát fogok venni😜)
Sziasztok!
én a GEnius 50W-at venném😉
Thermaltake DH101 VF7001BNSD számítógépház fekete, média kittel
iMON iMEDIAN HD-s rendszerrel. Kérdés?
Milyen analog/digital TV-Tuner kartyat vegyek?
Elvárás: Az iMON pad teljes mértékben tudja kezelni a tuner kartyat
,ne keljen a tuner kártya távirányítóját használni.
Nem tudom ki mennyire öreg motoros ezért is lenne 1 kérdésem!
Adott 1 SB0010http://keysandmice.com/images/SB0010-unit.jpg
A kérdésem a következő:Mely Sound Blaster tipusok jók ehez a külső egységhez?pl:CT4760,SB 0100 ....????
NEKEM 1 SB 0410 7.1 EM VAN DE AZON NINCS OLYAN CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG AMIVEL ILLESZTENI TUDNÁM HOZZÁ!legalábbis kábelem nincs olyan!Kerestem már de nem tudom egyentalán létezi-e hozzájuk való!
gamepadot már kinéztem: http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/1475_genius_maxfire_grandias_12v/
http://pcu.hu/katalogus.php?termek=34107-genius-maxfire-grandias-12v-turbo-gamepad
http://ipon.hu/webshop/product/_genius_maxfire_grandias_12v/39104
3 oldal lehetőleg egy oldalról történjen a kiválasztás a postaköltség miatt tehát már csak egér meg billentyűzet kellene mivel a gamepad olyan max 4.400Ft ezért olyan 9.000 ill. 10.000ft legyen a billenytűzet és az egér! köszönöm!!!!😀
-http://www.supergamer.hu/speedlink-360-style-gamepad-usb-p-4222.html
-http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/1475_genius_maxfire_grandias_12v/
előre is köszi!!!
nézzétek meg a kocka álom nevű gépem és írjátok meg hogy vannak-e olcsóbb cuccok amik ugyan olyan jó mint amit eredetileg raknák bele! 😀
Tapasztalatok?
Akinek van, írjon privátot...
Köszi
itt van egy itt 10k ért megvehetem a telót.és 4k a havidíj...kb ilyet tudsz még ajánlani?
sziasztok!
azzal amit adtak hozzá, de most a tiéddel csináltam és úgy még el sem indítja... egyszerűen fingom nincs mért nincs hang -.-
köszi a tippeket, jól jártam 😀
Énnekem Wayteq P55 4GB-om van és nagyon jó! Filmnézésre, zene hallgatásra képnézegetésre is tökéletes!
[LINK]
köszi előre is, üdv 😀
A Labelflash-ről nincs infóm, de a haverom nagyon szép Labelflash-es dvd-t csinált. Szebbet lehet azzal, mint a Lightscribe-ossal...
Melyik a gyorsabb munkájú a LABELFLASH vagy a LIGHTSCRIBE úgy értve pl.: 7x-en meik végez elöbb mert aszema light scribe 40p?
Az sokkal szebb képet csinál, nem beszélve arról, hogy az égetendő felület kék. 😆
[url]http://ipon.hu/webshop/product/_lg_ge20lu11_fekete/138069
[/url]
ehez mit szóltok?
Előre is Köszönöm!
Milyen optikai meghajtót javasoltok, amivel lehet írni DL+/- DVD-ket is?
Tulajdonságok:
Genius iSlim 321R webkamera
Magas felbontású VGA webkamera: 300k pixel CMOS
Forgathatóság:
Fel és Le: 74 fok
Körbe: 360 fok
Éjszakai látásmód, infra led
Video felbontás: 640 x 480 30 fps
Fájl formátum: JPP, WMV
Csatlakozás: USB 2.0
Beépített mikrofon
Szoftverek: CrazyTalk, Avatar Creator, Cam Suite, WebMate
Szerintem ez nem rosz😉
Meg hát ugye a felbontás képminőség melyik az ami jó nem életlen vagy hasonlok de azért elfogatható áron. 😀