Na összeszámoltam csak ebben a fórum témában hogy hányan mire szavaztak😃 mw2: 15 szavazat Bc2:4 szavazat 6ember tartózkodik még ha a 6 embert aki tartózkodik feltételes a bc2 táborba dobjuk akkor is jóval.... pontosabban 5tel többen vagyunk 😜 ezt nem azért néztem meg mert annyira kíváncsi vagyok rá 😃 hanem csak azért mert codnak is ki jött már sok része meg van bc1 és az emberek véleménye idáig 71% cod és csak 29% bc 😃
a bc -nek akkorát kéne dobni magán hogy fuh... 😃
a core i7 azért kell mert dx11 lesz a game.
szal ugyan az mint dirt2-nél h mindenki parázott h hű meg á és aztán megy az én gépemen is játszhatóan igaz kis felbontáson de high beállitásokkal.....
Én már várom 😃
COD6 gépigény=elfut egy átlagos 2 magos procin 2gb rammal és egy dx9es karin(!)
BC2=ehhez azért erősebb gép kell ezért nem fogják sokan játszani csak a gazdag kockák..(hümm core i7..)
Multi=MW2 multit kizárólag csak steamesek játszhatják..és megkell venni eredetibe(!)
BC2-t nem tom lehet itt is lesz olyan mitn BF2-ben hogy lehet törtön játszani csak nincsneek rangok..viszont az épületek lerombolhatók ezáltal sokkal élethűbb(!)
A BC2nek legalább van valami gépigánye az MW2nek pedig nem nagyon!azért sztem egy jó gamehez kell egy elég jó graf ezáltal nagy gépigény!!sztem kb egyenesen arányos h a jó játékohz jó gép kell!
hát nem tudom....
a BC2 sztem lesz olyan jó mint a cod6 szvsz. legalább is multiban.Am. a két játék sztem más-más kaliberű 😜
Én codfan vagyok és igen játszottam cod6mp-vel is de sztem BC2 odafog verni nékie 😆 üdv...
szerintem a cod nagyon király lesz, de mondjuk a bc2 sem hiszem hogy nagyon rossz lenne (nekem nagyon tetszik hogy szét lehet lőni az egész pályát) de lehet hogy több értelme lesz beszélni ezekről a gamekről miután kijöttek 😆
Nedadam, nem tudom hol laksz, de nálunk a ws-t vs-nek csúfolják.. 😃
amúgy a waw egy fos, a tréart meg egy moddercsapat kb, a multija volt csak értékelhető annak, azt meg kiemelték a cod4ből, ugyanaz..
sztem a bc2 körülbelül játékélmény szintjén ugyanaz lesz mint a cod6-t, csak a cod drágább lesz, ezért billenhet az előny a bc2 felé 😃
amúgy akik itt a codra szavaztak, nem-hiszem hogy sokat játszhattak a badcompanyval, én játszottam vele kozolon, és nagyon nagy 😀
én nem azt mondtam,hogy azért veszik kevesen mert csak 360 ra van am van PS3 ra is😀hanem azt,hogy ha lenne PC re is az 1. része akkor sokkal tobben játszanának multiban mint most....
és még szép hogy a MW2 ot tobben fogják venni már csak a név végett is de attol még lehet jobb a BC2 mert kevesebben veszik,és nem csak 1 tankba tudsz beszálni hanem minden jármube amit találasz a tanktol kezdve a helikopterig meg a repuloig.és van olyan élmény mint a COD még sztem jobb is foleg a poénok amiket mondanak a társaid meg amikor pl az 1. ben az egyik társad utána rohan az aranynak az is elég vicces😃ja és neszámits rá,hogy 8 ora lesz a single játék ideje a MW2 nek....ja és attol még nem lesz jobb hogy tobben veszik meg az NFS Undercovert is sokan megvették mégsem a legjobb nfs csak a név végett vették meg.és a COD 4 multija sztem kozel sem olyan jo én pl meguntam 1 honap alatt....a COD 5 multijával még a mai napig játszok sztem sokkal jobb.
de azt nemlehet majd megmondani,hogy melyik lesz a jobb a MW2 vagy a BC2 mindenkinek más teccik....
Hogy lehet olyan játékot hasonlítani valamihez, amelyik még meg sem jelent ?
én is pont ezt akartam irni mikkor megláttam h van ez a téma 😃
akk már lehetne az új medal of honort is hozzájuk hasonlítani 😃😃
a bc -nek akkorát kéne dobni magán hogy fuh... 😃
szal én mw 2 mondom jobbnak 😜
nagyon birom a codkat
szal ugyan az mint dirt2-nél h mindenki parázott h hű meg á és aztán megy az én gépemen is játszhatóan igaz kis felbontáson de high beállitásokkal.....
Én már várom 😃
COD6 gépigény=elfut egy átlagos 2 magos procin 2gb rammal és egy dx9es karin(!)
BC2=ehhez azért erősebb gép kell ezért nem fogják sokan játszani csak a gazdag kockák..(hümm core i7..)
Multi=MW2 multit kizárólag csak steamesek játszhatják..és megkell venni eredetibe(!)
BC2-t nem tom lehet itt is lesz olyan mitn BF2-ben hogy lehet törtön játszani csak nincsneek rangok..viszont az épületek lerombolhatók ezáltal sokkal élethűbb(!)
Játékmenet(SP)=MW2nek néhol hangulatos néhol nem..ilyen átlagos..
BC2-nek nem ismerem az SP-jét de sztem jobb lesz mint a MW2-nek..
a BC2 sztem lesz olyan jó mint a cod6 szvsz. legalább is multiban.Am. a két játék sztem más-más kaliberű 😜
Én codfan vagyok és igen játszottam cod6mp-vel is de sztem BC2 odafog verni nékie 😆 üdv...
bad company 2 elfogja verni mw2-t
bad company 2 nek sokkal job lesz a játékélmény a videókat elnézve...
itt a hír
én ugy tudtam,hogy 2010 Q1:S
amúgy a waw egy fos, a tréart meg egy moddercsapat kb, a multija volt csak értékelhető annak, azt meg kiemelték a cod4ből, ugyanaz..
sztem a bc2 körülbelül játékélmény szintjén ugyanaz lesz mint a cod6-t, csak a cod drágább lesz, ezért billenhet az előny a bc2 felé 😃
amúgy akik itt a codra szavaztak, nem-hiszem hogy sokat játszhattak a badcompanyval, én játszottam vele kozolon, és nagyon nagy 😀
de attol hogy hamarabb kijön még lehet jo sőt biztos a recept rá.
mijen csallodás lenne a dice részéről ha ezt elcsesznék
és még szép hogy a MW2 ot tobben fogják venni már csak a név végett is de attol még lehet jobb a BC2 mert kevesebben veszik,és nem csak 1 tankba tudsz beszálni hanem minden jármube amit találasz a tanktol kezdve a helikopterig meg a repuloig.és van olyan élmény mint a COD még sztem jobb is foleg a poénok amiket mondanak a társaid meg amikor pl az 1. ben az egyik társad utána rohan az aranynak az is elég vicces😃ja és neszámits rá,hogy 8 ora lesz a single játék ideje a MW2 nek....ja és attol még nem lesz jobb hogy tobben veszik meg az NFS Undercovert is sokan megvették mégsem a legjobb nfs csak a név végett vették meg.és a COD 4 multija sztem kozel sem olyan jo én pl meguntam 1 honap alatt....a COD 5 multijával még a mai napig játszok sztem sokkal jobb.
de azt nemlehet majd megmondani,hogy melyik lesz a jobb a MW2 vagy a BC2 mindenkinek más teccik....