Testépítés, bodybuilding, gyúrás

Szerző: patrikk911, 2012. June 11., téma
Fórum » Sport
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kaizinger avatar
[LINK]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK]
0
0
0
0
jumpen97 avatar
tasiadam írta:
GokuTM írta:
kaizinger írta:
[LINK]

Hát ez elég gagyi Photoshoppolás.

akkora hogy ferdíti az időt és a teret

Most látom tényleg, a karok szélén meghajlik a kép. Visszavonom a grat-ot.
0
0
0
0
kaizinger avatar
nem csoda 😆 2 perc allat volt😃😆
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
GokuTM írta:
kaizinger írta:
[LINK]

Hát ez elég gagyi Photoshoppolás.

akkora hogy ferdíti az időt és a teret
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
GokuTM írta:
tasiadam írta:
GokuTM írta:
tasiadam írta:
hector maio írta:
azért nincs ilyen videó mert a testépítés meg a kis fegyencedzés teljesen más meg tudná csinálni az egylábas guggolást hisz 1tonnával nyomja a lábtolást különben is minek csinálja mikor ott az 1 tonnás lábtolás akkor minek guggoljon egy lábbal értelme nem lenne meg a másik az egylábas guggolást az meg csinálja aki mozog kicsit és nem egész nap döglik

igen a thai box megköveteli a gyorsaságot így muszáj vagyok így edzeni mert ha túl nagy vagy baszhatod az erődet, mert mire arrébb mész már lőttek is 2 ütést a fejedre

2 évet Thai-Boxoltam, a nagyság, nagyon nem zárja ki a gyorsaságot.
Jártak oda elég nagy szekrények, akik bitang gyorsak voltak.

a 40éves tankot úgy lerugta a 60 kilos gyerek mint annak a rendje... az azt sem tudta h mivan és hazament

-és akkor mi van?😊
Ez nagyon nem általánosítható dolog. Lehet vannak olyan "tanok" akiket egy 50 kilós gyors ember szétszed. De több az olyan "tank" azi szintén gyors, mint egy kis 50kg-s pöcök.

de mozgékonyabb is ahogy én figyeltem, mert vagyunk egy páran ilyen 70 kilosak a többi meg 100 fölött... és hát eléggé lassan reagálnak rá
0
0
0
0
kaizinger avatar
[LINK]
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
GokuTM írta:
tasiadam írta:
hector maio írta:
azért nincs ilyen videó mert a testépítés meg a kis fegyencedzés teljesen más meg tudná csinálni az egylábas guggolást hisz 1tonnával nyomja a lábtolást különben is minek csinálja mikor ott az 1 tonnás lábtolás akkor minek guggoljon egy lábbal értelme nem lenne meg a másik az egylábas guggolást az meg csinálja aki mozog kicsit és nem egész nap döglik

igen a thai box megköveteli a gyorsaságot így muszáj vagyok így edzeni mert ha túl nagy vagy baszhatod az erődet, mert mire arrébb mész már lőttek is 2 ütést a fejedre

2 évet Thai-Boxoltam, a nagyság, nagyon nem zárja ki a gyorsaságot.
Jártak oda elég nagy szekrények, akik bitang gyorsak voltak.

a 40éves tankot úgy lerugta a 60 kilos gyerek mint annak a rendje... az azt sem tudta h mivan és hazament
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
hector maio írta:

0
0
0
0
kaizinger avatar
nekem megvan a egész könyv ha valakinek kell feltöltöm azt linkelem
0
0
0
0
Adam996 avatar
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
kaizinger írta:
ha nincs róla elég valoszinü hogy nem ment neki annyira jól azért nem is tette bele 1 videoba sem
tesem tennél fel olyan videot magadrol ahol azt akarod megmutatni milyen erős van de pl a 100 kg nál remeg a kezed és a melkasodon landol mert visszatenni se tudod😃

lényegében ígyvan
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
hector maio írta:
Igen de nem a szteroid miatt írták is ha nem gyúrt volna hanem egész életében egy szobában ült volna akkor is meghalt volna mert olyan szívbetegsége volt amit a gépek sem mutatnak ki amúgy azt meg honnan tudod hogy pl. coleman nem tud 1lábbal guggolni talán ismered? vagy láttál olyan videót ahol nem megy neki?

és rátett 1 lapáttal a szteroidokkal... hát... láttam a before after képes és h 2 év alatt mire jutott, de nem is tudta volna letagadni h nem használ és gondolom tisztában is volt a dologgal

te mutass olyat hogy ő tud. vagy ami a kedvencem az az 1 kézzel való kinyomás úgy hogy fejjel lefele vagy és úgy egyensúlyozol... nagyon kevés ember képes rá.

a könyvet keresném de igencsak törölték ahol olvastam és nem találom a képet pedig mutatnám. vagy még ugyanez bennevan a meztelen harcosban is csak ott már nem saját súllyal nyomják az 1 lábas guggolást hanem 50 kiloval úgy h közben kinyomod magadfölé
0
0
0
0
kaizinger avatar
ha nincs róla elég valoszinü hogy nem ment neki annyira jól azért nem is tette bele 1 videoba sem
tesem tennél fel olyan videot magadrol ahol azt akarod megmutatni milyen erős van de pl a 100 kg nál remeg a kezed és a melkasodon landol mert visszatenni se tudod😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
Igen de nem a szteroid miatt írták is ha nem gyúrt volna hanem egész életében egy szobában ült volna akkor is meghalt volna mert olyan szívbetegsége volt amit a gépek sem mutatnak ki amúgy azt meg honnan tudod hogy pl. coleman nem tud 1lábbal guggolni talán ismered? vagy láttál olyan videót ahol nem megy neki?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
hector maio írta:
40mp-től csinálja a Húzódzkodást és szteroidozott is winstrol+trenbol 3évig folyamatosan

ő is feldobta a bocskort... de a videókban szereplőket mutassa. 1 kezes 1 lábas fekvőt és is tudok oldalanként 5öt... az amit ő csinál 40mpnél az eléggé lájtos. mondtam már h én az 1 kezesről beszélek az elejétől kezdve? igen
0
0
0
0
Adam996 avatar
40mp-től csinálja a Húzódzkodást és szteroidozott is winstrol+trenbol 3évig folyamatosan
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
GokuTM írta:
hector maio írta:
tasiadam írta:
relatív testtömeg erejük nincs... mondom 1 lábas guggolásba lehet h beleszülne meg egy 1 kezes húzódzkodásba

[movie=youtube]zKrDpyk6MLw&feature=related[/movie] igen 1 tonnával (1000kg-val) csinál lábtolást de nem tudna egy lábbal guggolni

Ők nem is arra jók, hogy fegyencedzést csináljanak, és Kick-boxoljanak.
Ők olyanok, mint az "erős emberek"
Hirtelen erőkifejtésben jók.

hektor, vegyél fel 1 tonnát és csinálj 1 lábas guggolást... ez most olyan h van aki húzza a hátára a súlyt jól bírja stb és nem bírja magát felhúzni...
akkor itt 1 válasz arra hogy az a szteroidman mit nem fog megcsinálni életében soha

és most erre keress 1 videót h 1 tonnát emelget így hogy le fel húzza magát a rúdon... vagy éppen egy olyan izomebmert... ez a relatív erő
0
0
0
0
Adam996 avatar
tasiadam írta:
relatív testtömeg erejük nincs... mondom 1 lábas guggolásba lehet h beleszülne meg egy 1 kezes húzódzkodásba

igen 1 tonnával (1000kg-val) csinál lábtolást de nem tudna egy lábbal guggolni
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
0
0
0
0
Adam996 avatar
tasiadam írta:
hector maio írta:
tasiadam írta:
a fegyencedzésben az le van írva h az ember eljár kondiba nyomja a tápot magába és azt hiszi h olyan lesz mint aki a címlapon feszít a gázolajon kannával h ő ezt ette és ilyen lett amikor az egy rommá diétázott szteroidos valami. Továbbá fáj az ember karja, ízülete és ilyenek az meg ott kezdődik hogy 1-2 nyomás teljesen természetellenes. Például akarod a hátadat edzeni váll mögül nyomással, ugyan ezt csináld meg húzódzkodással és máris látod hogy lehetetlen úgy magadat tartani vagy egyszerűen beszart a 5. nyomás után. fel akarod magad húzni valahova biztosan nem a hátadból fogod csinálni hanem szemből úgy hogy a kezed előtted van. fél év fegyenccel fogyni is fogsz, erősödsz ugyan úgy, nőni fog az izmod ugyan úgy, és jóval erősebb leszel mint ha csak 1 súlyt emelgetnél... állítsd be 1 szteroidos farkat hogy csináljon meg 10 egy lábon guggolást.... nem fog neki sikerülni, esetleg 1 kézzel húzódzkodást csináljon 10et.... 1et nem fog tudni megcsinálni

Azért szerintem örülnél ha olyan erőd lenne mint egy "szteroidos faroknak"
szerintem ez a videó is azt mutatja hogy a szteroidos farkoknak semmi erejük és a fegyencedzés erősebbé tesz mint a kondi ha nem értesz a témához inkább szerintem hozzá se szólj és a szteroidokról annyit hogy nem hülyeség mert nem 10éves gyerekeknek találták ki ja és szteroid mellette keményebben kell gyúrni mint szteroid nélkül mert a szteroid sem izom hanem csökkenti az izom regenerálódási idejét 12órára az az többet tudsz edzeni meg persze egy kis vizet is tart vissza.

és ez meddig ember? míg valamije be nem szarik....

na ezek elmondják hogy mi a "haszna" a szteroidoknak

Ha az ember ésszel szedi a szteroidot mint pl. ahogy gokutm leírta akkor nagy baj nem lesz mondjuk coleman biztos nem ésszel szedte de ő neki ez az élete a testépítés de te azt írtad hogy nincs erejük ezért ez nem igaz
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
hector maio írta:
tasiadam írta:
a fegyencedzésben az le van írva h az ember eljár kondiba nyomja a tápot magába és azt hiszi h olyan lesz mint aki a címlapon feszít a gázolajon kannával h ő ezt ette és ilyen lett amikor az egy rommá diétázott szteroidos valami. Továbbá fáj az ember karja, ízülete és ilyenek az meg ott kezdődik hogy 1-2 nyomás teljesen természetellenes. Például akarod a hátadat edzeni váll mögül nyomással, ugyan ezt csináld meg húzódzkodással és máris látod hogy lehetetlen úgy magadat tartani vagy egyszerűen beszart a 5. nyomás után. fel akarod magad húzni valahova biztosan nem a hátadból fogod csinálni hanem szemből úgy hogy a kezed előtted van. fél év fegyenccel fogyni is fogsz, erősödsz ugyan úgy, nőni fog az izmod ugyan úgy, és jóval erősebb leszel mint ha csak 1 súlyt emelgetnél... állítsd be 1 szteroidos farkat hogy csináljon meg 10 egy lábon guggolást.... nem fog neki sikerülni, esetleg 1 kézzel húzódzkodást csináljon 10et.... 1et nem fog tudni megcsinálni

szerintem ez a videó is azt mutatja hogy a szteroidos farkoknak semmi erejük és a fegyencedzés erősebbé tesz mint a kondi ha nem értesz a témához inkább szerintem hozzá se szólj és a szteroidokról annyit hogy nem hülyeség mert nem 10éves gyerekeknek találták ki ja és szteroid mellette keményebben kell gyúrni mint szteroid nélkül mert a szteroid sem izom hanem csökkenti az izom regenerálódási idejét 12órára az az többet tudsz edzeni meg persze egy kis vizet is tart vissza.

és ez meddig ember? míg valamije be nem szarik....

na ezek elmondják hogy mi a "haszna" a szteroidoknak
0
0
0
0
MaximumGame avatar
hector maio írta:
MaximumGame írta:
Keksz03 írta:
GokuTM írta:
Keksz03 írta:
arról aki szerekhez nyúl szimpla véleményem van, mégpedig h a kitartása a béka segge alatt van...értem h h ha tolod a cuccot akkor is keményen kell edzeni! na de minek a cucc akkor? jah hogy nincs türelmed kemény munkával megdolgozni a kinézetedért?
tudod az ahogy most kinézel az kérlek ló***...legyél 100 kiló, legyen ilyen kockás a hasad és kidolgozott a felső tested, érd el a maximumot amit ki tudsz hozni a felépítésedből/genetikádból és ha akkor úgy érzed h az sem elég mert te többet akarsz akkor bassza kutya szedj mellé ezt azt...de ameddig vki a rövidebb utat választja és különböző szerekkel befolyásolja a szervezete működését addig bújj el és szégyelld el magad inkább...ez a véleményem!

Bármennyire meglepő, nekem is ez a véleményem, de a kíváncsiság erősebb volt. Viszont ez nem jelenti, hogy kellene még egy kúra.
Odáig viszont nem szeretnék eljutni, hogy elérjem a genetikai határaimat. Ettől nem lettem 100kg+-os testépítő, nem is tervezem. Kipróbáltam, tapasztaltam. Kb. ennyit ért ennyi is volt az eredeti értelme, nem a világmegváltás.

te dolgod, csak én nem reklámoznám, főleg nem profilképekkel...ahhoz ahogy te most kinézel a képen nem kell sok idő, mégis a könnyebb utat választottad! ez sztem nagyon szomorú...
kíváncsiság? mire voltál kíváncsi? mert ahogy elnézem azt már tudtad h mi várható, ahogy írtad nem egy idősebb ismerősöd van aki biztos h tolta tehát láthattad/elmondták h mi várható plusz keress pár képet régi orosz/német olimpiai úszónőkről és láthatod mire való! 😃
én is kíváncsi lennék h hogy néznék ki fél év múlva ha kokszolnék csak éppenséggel ez ilyen szinten is fog maradni mert én ugyan nem szedek be semmit!
tudod az a baj h rólad már ki fogja elhinni h tisztán tolod ha később megnősz kemény munka árán? mert én nem...

Szívemből beszélsz 😃 én a kemény munkát vállaltam és pár év nem a világ vége... és büszke vagyok rá... most ha szedtem volna valamit... nem lennék az... mert ez nem büszkeség... amit kokaszal érnek el... hiába 1 kúra ... én nem dicsekednék vele... inkább meg se szólalnék ....

persze nem gáz kokszosok között .... de ez van 😞 normálisan aki kondizik sose fogja szeretni... de 2éve még náthás se vagyok.... ez az egészség... nem az hogy koksztól legyen bármennyi elrohadnak a szerveid !

170cm es haverjaim durvábban néznek már ki... de én 198 cm el ilyen változással durván nézek ki nagyon.... és csak is én munkám

DE KIVÁNCSI VAGYOK ! hogy néznék ki és milyen brutális lennék ....
kiszakadna az ajtó akkorát nőnék 😀 és leszarom mert anélkül is elérem ha szeretném a maxot

Szteroid szerintem is értelmetlen ha nem élsportoló az ember de a fehérje meg a vitamin az nem 😃 azt se szedtél?

2010 be 1x 1 dobozzal vettem fehérjét ... azt ennyi.... 1x próbáltam kreatint de soha többet 😀 marad tisztán max fehérje kéne...
0
0
0
0
Adam996 avatar
tasiadam írta:

0
0
0
0
Adam996 avatar
MaximumGame írta:
Keksz03 írta:
GokuTM írta:
Keksz03 írta:
arról aki szerekhez nyúl szimpla véleményem van, mégpedig h a kitartása a béka segge alatt van...értem h h ha tolod a cuccot akkor is keményen kell edzeni! na de minek a cucc akkor? jah hogy nincs türelmed kemény munkával megdolgozni a kinézetedért?
tudod az ahogy most kinézel az kérlek ló***...legyél 100 kiló, legyen ilyen kockás a hasad és kidolgozott a felső tested, érd el a maximumot amit ki tudsz hozni a felépítésedből/genetikádból és ha akkor úgy érzed h az sem elég mert te többet akarsz akkor bassza kutya szedj mellé ezt azt...de ameddig vki a rövidebb utat választja és különböző szerekkel befolyásolja a szervezete működését addig bújj el és szégyelld el magad inkább...ez a véleményem!

Bármennyire meglepő, nekem is ez a véleményem, de a kíváncsiság erősebb volt. Viszont ez nem jelenti, hogy kellene még egy kúra.
Odáig viszont nem szeretnék eljutni, hogy elérjem a genetikai határaimat. Ettől nem lettem 100kg+-os testépítő, nem is tervezem. Kipróbáltam, tapasztaltam. Kb. ennyit ért ennyi is volt az eredeti értelme, nem a világmegváltás.

te dolgod, csak én nem reklámoznám, főleg nem profilképekkel...ahhoz ahogy te most kinézel a képen nem kell sok idő, mégis a könnyebb utat választottad! ez sztem nagyon szomorú...
kíváncsiság? mire voltál kíváncsi? mert ahogy elnézem azt már tudtad h mi várható, ahogy írtad nem egy idősebb ismerősöd van aki biztos h tolta tehát láthattad/elmondták h mi várható plusz keress pár képet régi orosz/német olimpiai úszónőkről és láthatod mire való! 😃
én is kíváncsi lennék h hogy néznék ki fél év múlva ha kokszolnék csak éppenséggel ez ilyen szinten is fog maradni mert én ugyan nem szedek be semmit!
tudod az a baj h rólad már ki fogja elhinni h tisztán tolod ha később megnősz kemény munka árán? mert én nem...

Szívemből beszélsz 😃 én a kemény munkát vállaltam és pár év nem a világ vége... és büszke vagyok rá... most ha szedtem volna valamit... nem lennék az... mert ez nem büszkeség... amit kokaszal érnek el... hiába 1 kúra ... én nem dicsekednék vele... inkább meg se szólalnék ....

persze nem gáz kokszosok között .... de ez van 😞 normálisan aki kondizik sose fogja szeretni... de 2éve még náthás se vagyok.... ez az egészség... nem az hogy koksztól legyen bármennyi elrohadnak a szerveid !

170cm es haverjaim durvábban néznek már ki... de én 198 cm el ilyen változással durván nézek ki nagyon.... és csak is én munkám

kiszakadna az ajtó akkorát nőnék 😀 és leszarom mert anélkül is elérem ha szeretném a maxot

Szteroid szerintem is értelmetlen ha nem élsportoló az ember de a fehérje meg a vitamin az nem 😃 azt se szedtél?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Gaboo7 írta:
Kmisi99 írta:
MaximumGame
Csak annyit hogy a kondizástól én pl nem lettem egészségesebb. Mikor már kb 5 hónapja jártam olyan beteg lettem mint a szar vagy egy hét kimaradta ami kb egy hónapot rontott el a kondiba.

Igen ez így van egy betegség vagy sérülés hosszú hónapok munkáját teheti tönkre. Nekem pár éve a csuklóm sérült, elég is volt behozni a lemaradást. Ahol én dolgozom évente legalább egy judo versenyen kötelező részt venni, pár éve az egyik munkatársamnak egy ilyen rendezvényen megsérült a válla ami azóta sem jött helyre a sérült oldalon a karja vékonyabb mint a másik...

Hát igen nekem is az volt hogy a betegség előtti napokban már már majdnem sikerült rendesen föllépnek 60kg os fekve nyomásra hogy azt is tudjam segítség nélkül csinálni. Majd a betegség miatt több mint egy hét kimaradt ez volt kb április közepén és most júliusba sikerült újra oda jutnom hogy már végig tudok egy sorozatot csinálni fekve nyomásba 60kg al.
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
Kmisi99 írta:
MaximumGame
Csak annyit hogy a kondizástól én pl nem lettem egészségesebb. Mikor már kb 5 hónapja jártam olyan beteg lettem mint a szar vagy egy hét kimaradta ami kb egy hónapot rontott el a kondiba.

Igen ez így van egy betegség vagy sérülés hosszú hónapok munkáját teheti tönkre. Nekem pár éve a csuklóm sérült, elég is volt behozni a lemaradást. Ahol én dolgozom évente legalább egy judo versenyen kötelező részt venni, pár éve az egyik munkatársamnak egy ilyen rendezvényen megsérült a válla ami azóta sem jött helyre a sérült oldalon a karja vékonyabb mint a másik...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
MaximumGame
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Keksz03 írta:
GokuTM írta:
Keksz03 írta:

0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Én úgy vagyok vele hogy ember addig ne is gyúrjon míg a saját súlyát el sem bírja... tehát 2 éve nyomom a fegyencedzést 😃
emellett eljárok egy kiadós kis thai box edzésre
0
0
0
0
Keksz03 avatar
GokuTM írta:
Keksz03 írta:

0
0
0
0
Keksz03 avatar
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
GokuTM írta:
Hagrid írta:
GokuTM: Nekem például pont eszembe sem jutna ilyen baromságokat szedni,nem is értem miért írsz ilyeneket,(mindenki magából indul ki) hogy mint én,mikor én még csak nem is szoktam ebbe a topikba járni inkább legyek erős,és ne látszak kigyúrt állatnak,minthogy felfújt lufi legyek... (itt nem rád gondolok),akit egy 50kilós ember lecsapna,az ilyenekkel az a vicces(itt nem rád gondolok) hogy menőznek hogy ilyen meg olyan izmosak,két hónap múlva meg ló*** lett az egész gyerek.
De ahogy olvasom te nem csak beszeded azt 1-2 hétig jársz a konditerembe,hogy én vagyok a jani azt két hónap múlva vagy vékonyabb lesz mint volt vagy hájas..
Aki komolyan veszi,meg aki olyan alkat ,annak biztos jó kezdésnek,de akkor sem egészséges ilyen fiatalon,részemről itt lezártam a témát.

Értelek, és minden tiszteletem a Tiéd!
Basszus, így is meglehet fogalmazni egy hozzászólást.
Mindenkinek meg van a véleménye bizonyos dolgokról. Én szeretem is ha ennek hangot adnak, csak nem mindegy milyen minőségben.

Igen Én nem betolom és lufi vagyok. Azért rég óta gyúrok, komolyan 2 éve lendültem neki. A belinkelt képemen látszik, hogy nem 0-ról kezdtem, szóval mögöttem van 2 komoly év+elég sok kezdő idő. Körülöttem 30-40-50 éves sokat látott emberek akik ellátnak tanácsokkal stb.
A szteroid veszélyes halálos stb. Viszont úgy szedve/azzal szedve/addig szedve ahogy/azzal6ameddig kell mindenféle kockázat minimálisra csökkenthető. Orvosom is megmondta (háziorvos/sportorvos) hogy nincs ezekkel gond, betartva a játékszabályokat.
Megcsináltam egy kúrát, ahogy kell, tette amit kell és kész.
Azelőtt/azóta fehérje és tömegnövelő amikor szükséges.

Szóval azok akik hozzáértés nélkül támadnak (komoly hallások) alapján, azokkal nem lehet mit kezdeni. Azok meg akik megtudnak fogalmazni egy hsz-t, úgy mint egy ember és nem úgy mint egy ... az érti is amit kell.

Részemről ennyi ez a téma.
Akinek segítség kell, edzéstervben, táp.kiegben, vagy akár szteroidban megtalál. ha Én nem tudnék segíteni, biztos tudok valakit aki tud 😉

Spoiler!
Ezt még leírom,hát ha megtanulják akiknek kell:
A szteroidtoktól senki nem lesz sem nagy, sem izmos. Szedheti éveken át, és semmi. A mellé ugyan úgy kell dolgozni, fehérjét szedni. Ez a két út lehetséges: 1. Ész nélkül szed valami sz.rt (Danabol, vagy ahogy írták régen Naposim) önmagában, szar étrendel, mint egy hülye. nos Ő nagy eséllyel nagyra fog nőni, és erősek lesznek, mert ezekben metíl van ami erőt hoz, és vizet tartanak vissza. gyors és "hatátos". Viszont mivel sz.rt szedett és szarul, amit abbahagya búcsú mindennek.
2. Azt szed amit kell, ahogyan kell, azzal amivel kell szedni. A kúra ideje alatt erősebb lesz. Egy jó szteroid hatásai, amire való-> Felérecsökkenti az izomregenerálódási idejét. hamarabb, többet edzhetsz. Fokozza a fehérjeszintézist. Ez az isomépítés folyamata, amihez fehérje kell. Ennek intenzitását növeli (ennyit a kamu izomról.). Edzés közben és után elemi a tesztoszteron szintet. Mindegy mit szed, némi vizet tart vissza. ezért kell mellé mást is szedni. (Nem mindegy mit mivel, hogyan)Ezek után a feljött víz, minimalizálódik. A kúra befejeztével eléri azt, amit tisztán, csak hamarabb. Ennyit a szteroidokról. Aki bújt, aki nem ez van. Többet nem kívánok erről írni, mindenki saját dolga, hogyan vélekedik róla, és utánanéz-e.

Milyen orvos javasol tizenéves gyereknek szteroidot? Megmondanád az orvosod nevét? Szterodidot pedig ne nagyon árusíts/terjessz és ne is segédkezz benne mert tudtommal még a birtoklása is bűncselekmény. Olyan mintha drogot vettél volna és most a többieknek akarnád terjeszteni. A szteroidok, egy büntetési kategóriába vannak az amfetaminokkal, metamfetaminokkal, ópiummal és morfiummal. Jobb ha tudod mit csinálsz mielőtt bajba kerülsz... Látod ennyi eszed van. Én veled ellentétben nem jelentettem ezt sehova de legyen már egy kis eszed ha már ökör vagy legalább ne reklámozd mert ezért le is csukhatnak.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
GokuTM írta:
MC MaRcI írta:
de általánosságban kérdeztem ha vennék
fél év egy év ? vagy csak hetek hónapok

Kibontás után fél/egy év.
Kibontatlanul is megvan a maga szav. ideje. Azért nem viccből írják rá 😉

Ha valaki n em tudná miből készül a dobozos fehérje !

maradék pl csirke maradékokat , ami vagy nem jó, bvagy megmaradt de nem eladható ! Egybeöntik egy darálóba, ledarálják és utána különféle vegyületeken megy át... hogy tiszta legyen.... utána vitaminok stb megy hozzá....

ezt gyárba láttam nővérem férje 😂
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
alapvetően tök m1 mit sportolsz kondi mellett mert így is úgyis csak jót tesz
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Tuti lesz változás.....ha nem is sok de a kondi az jobb lesz.....am. amit írtál simán elég...én most tartok ott h átlagos vagyok : 184cm 74kg....+5-6kg-t szeretnék még felszedni és akkor már elégedett leszek magammal külsőleg
0
0
0
0
kaizinger avatar
itthon sulyzos edzéseket végzek
és nehéz fizikai munkát végzek a szakmámba plusz futás
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
kick box edzéstől ne várj sokat bár edzőtől és edzéstől függ küzdeni megtanítanak de erősebb nem leszel bár én sokáig jártam és szerettem is
0
0
0
0
kaizinger avatar
http://www.kepfeltoltes.hu/view/120716/IMG153_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
én itt tartok 1 hónapja gyurok és fat burnt szedek 9 kilot dobtam
170/72 kg vagyok
testömeg index szerint 1-2 kg felesleg van rajtam azért szálkásitok holnap megyek első kick box edzésemre
szerintetek lehet valami érdemleges változás?
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
haverjaim is jumbot szedtek abbahagyták ugyan olyan vagy rosszabb lett a helyzet
szteroidokat meg egyik haverom sem szed és nem is tervezi senki én sem nem akarom tönkre vágni a szervezetem
ja és mindegyik nagyon ért a gyúráshoz némélyikük 2 év alatt amatőr testépítő szintet ért el
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Jumbot szedjen aki nem bír hízni...abból is a simát (zöld doboz) 64kg-ról 75kg-ra fejlődtem,heti 3x 0,5-1 óra edzéssel,nehezen hízó típus vagyok,amíg szedtem nem változtattam semmit az étrendemen.3 hónapja nem szedem csak edzek és 74kg vagyok,ugyan annyit eszek......aki fogyni meg szálkásítani akar az meg edzen kis súlyokkal gyorsan,fusson,bicózzon,sétáljon,focizzon meg norbi tornázzon
0
0
0
0
MoonW avatar
A sértegetést és az off-ot legyetek szívesek mellőzni!
0
0
0
0
Hagrid avatar
GokuTM: Nekem például pont eszembe sem jutna ilyen baromságokat szedni,nem is értem miért írsz ilyeneket,(mindenki magából indul ki) hogy mint én,mikor én még csak nem is szoktam ebbe a topikba járni inkább legyek erős,és ne látszak kigyúrt állatnak,minthogy felfújt lufi legyek... (itt nem rád gondolok),akit egy 50kilós ember lecsapna,az ilyenekkel az a vicces(itt nem rád gondolok) hogy menőznek hogy ilyen meg olyan izmosak,két hónap múlva meg ló*** lett az egész gyerek.
De ahogy olvasom te nem csak beszeded azt 1-2 hétig jársz a konditerembe,hogy én vagyok a jani azt két hónap múlva vagy vékonyabb lesz mint volt vagy hájas..
Aki komolyan veszi,meg aki olyan alkat ,annak biztos jó kezdésnek,de akkor sem egészséges ilyen fiatalon,részemről itt lezártam a témát.
0
0
0
0
menoteboj avatar
Igy van goku! Attol felfujja magat minden szarrar( napozin nagymeni volt regen) attol erosebb nem lesz! Vagyis nem sokkal!
En tisztan csinaltam ket honapig! Egy resz egeszseges, mas reszt nem engedek le! Ha abba hagyom!😉 elvileg az ember az egeszseg miatt es egy kis erosodes miatt edz legalabbis en igen! 😀 persze a kinezet sem utolso! 😀 ugyhogy ha valaki esznekul szedi a tabblettakat az mar ellebt mond! Nem egeszseges! Attol hogy neeycenes karos van a tabblettatol nem sokkal leszel erosebv!! Nem tudom le esik-e h mit akarok?! Inkabb a tabletta arabol etrendkiegeszitot vennek! Es jobb erzes ha nem a tbblettatol vagyk izmos hanem a kemeby eddzestol!😀
Am meg a szaljasitashoz eloszor kis tomeget szedj fel es utanna ne emeld a sulyokat hanem kissebb sujokkal csinalj sokat! 😀 + futas ezerrel!😀
0
0
0
0
kaizinger avatar
valaki össze dobna nekem egy szálkásitó edzés tervet?
0
0
0
0
bukta2 avatar
Goku látom azért az edzésben otthon vagy :) látom azért kapizsgálod a dolgokat, a 3-as képen azért felszedtél jópár kilót, és ez a 4-es kép meg elég sötét nemlehet sok mindent látni,ha tudnám hogykel feltenni képet énis tennék :DD azt látnád milyen 120 kilós wow os vagyok ;P xD
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
haverjaimnak tömegnövelőkről rossz tapasztalataik vannak
azt mondják ha abbahagyod a kondi visszaesel olyanra amilyen voltál vagy még annál is rosszabbra
0
0
0
0
Adam996 avatar
Itt vannak étrendek [LINK] az a lényeg hogy sok fehérje legyen benne 3g/testsúly és lehetőleg nagyon kevés szénhidrát 😃
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Srácok, szálkásító étrendben tudtok segíteni?
0
0
0
0
Adam996 avatar
A fehérjétől se lesz könnyebb normális étrend mellet amibe van elég szénhidrát 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció