Szerintem a focival is elég jól le lehet vezetni a feszültséget... (Kivéve ha te veszítesz 😆😆😉 Nekem általában sikerül... Vagy elkezdem ütni a falat, azse rossz 😆 (És mégse a gép húzta a rövidebbet😀😉
Én régebben elég idegbeteg típus voltam! Képes voltam egyik másodpercről a másikra felrobbanni! (még jó, hogy akkor nem volt gépem) Aztán elkezdtem gyúrni, meg boxolni, levezetem a feszültséget, és azóta teljesen nyugodtan reagálom le a dolgokat! Ma már elég nehéz kihozni a béketűrésemből! Mindenkinek ajánlom! De mondjuk bármilyen sport megteszi a lényeg, hogy levezesse a feles energiát!
skinny írta:
most ezen nemtom mitkell s***akodni me az h te és mindenki béna és nemmegy a játék az nem a géped dolga hanem a tiéd😜😆
Hát de, az mégse lenne olyan vicces ha valamit x-edjére rontasz el, és kivered az egyik fogad 😆 Vagy eltöröd a saját kezed, ezért kell a gépet okolni! 😆 Vagy a legjobb megoldás, le kell menni focizni, vagy biciklizni, vagy mittomén, azt abból nem lesz anyí baj 😆😆
Megvezetett az adatlapod!😆 Arra gondoltam! Roberto: Egyszer elmentem besegíteni egy haveromnak egy verekedésben, és végignézte ahogy 5-en sz*rrá vernek!😀 Remélem Te nem így tervezed!😀
Megvezetett az adatlapod!😆 Arra gondoltam! Roberto: Egyszer elmentem besegíteni egy haveromnak egy verekedésben, és végignézte ahogy 5-en sz*rrá vernek!😀 Remélem Te nem így tervezed!😀
Akkor inkább cseréljünk, és verd szét az enyémet!😀
És az mért jó? 😆 Ha neked is olyan géped lenne mint nekem te is szét akarnád verni 😆 Mert nekem nagyon sz** gépem van:
AMD Sempron 2300
1GB ram DDR400
GF 7300GT 512
Ugye mien f*s? 😆😆
Megvezetett az adatlapod!😆 Arra gondoltam!
ÁÁÁ azt inkább nem verném szét 😆 De ami most van azt igen 😆😆 Mondjuk nem olyan rossz gép, csak öreg, és ezért jó lehet szét verni 😆😆 Ami az adatlapomon van, azt majd szétverem 6év mulva 😆
És az mért jó? 😆 Ha neked is olyan géped lenne mint nekem te is szét akarnád verni 😆 Mert nekem nagyon sz** gépem van:
AMD Sempron 2300
1GB ram DDR400
GF 7300GT 512
Ugye mien f*s? 😆😆
AMD Sempron 2300
1GB ram DDR400
GF 7300GT 512
Ugye mien f*s? 😆😆
Egyetértek thug-gal, ha ideges vagy, állj fel a géptől, és menj oda a húgodhoz, öcsédhez. Kinek melyik van. Ha nincs, szólj apádnak, hogy verekedni akarsz. A gép nem tehet arról, hogy valaki majom.
Úristen biztos valami ninja voltál:Ð Én még ebben az idegbetegségi korszakomban vagyok bár már annyira gépet nem ütöm csak ordítok neki. Bár régebben addig rugtam a reset gomb környékét míg ujra nem indult. Meg néha már annyira ideges vagyok hogy elkezdem őrülten nyomogatni a kikapcsoló gombot😆 de ezt a billenytyűzet fejelést majd egyszer kipróbálom😆
Nekem elromlott egy monitorom mert sokat ütöttem és néha elment 1-2 szín és furcsa módon ha elkeztem ütni visszajött a kép mert gondolom érintkező hibás de vicces volt mert mindig ütöttük minden nap a monitort hogy visszajöjjön az összes szín vicces volt 😆😆
Én régen tönkretettem a monitoromat annyit ütöttam. Mostanában csak ordítok és ütöm az asztalt idegességembe. Durvább esetekben a billenytyűzetet ütöm és rángatom a monitort kicsit idegbeteg vagyok😆
most ezen nemtom mitkell s***akodni me az h te és mindenki béna és nemmegy a játék az nem a géped dolga hanem a tiéd😜😆
Hát de, az mégse lenne olyan vicces ha valamit x-edjére rontasz el, és kivered az egyik fogad 😆 Vagy eltöröd a saját kezed, ezért kell a gépet okolni! 😆 Vagy a legjobb megoldás, le kell menni focizni, vagy biciklizni, vagy mittomén, azt abból nem lesz anyí baj 😆😆
Nem lenne esélyük.😆
Nem lenne esélyük.😆
de az újat már nem bántom😀
Amint meglessz az ujj, bármikor 😆😆
AMD Sempron 2300
1GB ram DDR400
GF 7300GT 512
Ugye mien f*s? 😆😆
ÁÁÁ azt inkább nem verném szét 😆 De ami most van azt igen 😆😆 Mondjuk nem olyan rossz gép, csak öreg, és ezért jó lehet szét verni 😆😆 Ami az adatlapomon van, azt majd szétverem 6év mulva 😆
AMD Sempron 2300
1GB ram DDR400
GF 7300GT 512
Ugye mien f*s? 😆😆
AMD Sempron 2300
1GB ram DDR400
GF 7300GT 512
Ugye mien f*s? 😆😆
Vagy a másik megoldás, hogy fogsz 1 baseball ütőt és szét vered a gépet 😆😆
Én régebben kettétörtem a fejemen egy billenytyűzetet:😆😆😆 Nagyon idegbeteg voltam.😆 De ma már nyugodt típus vagyok.😀
😆