Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Minden videókártya honlapján írják hogy mekkora tápot ajánlanak hozzá...
[LINK]
Requirements :
Minimum of a 400 Watt power supply.
http://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/evga/geforce-gt-740-superclocked-4gb-gddr5-128bit-pcie-04g-p4-3748-kr-p234167961/
Villanyszámla kemény lehet nálatok. 😂
ja most nézem Bulgária, akkor van ott lóvé mi?
Különbség? 270X: 40% körül, és átlagosan, míg a 380X esetében 30% körül. Minden az adott programtól, játéktól függ.
Itt van két videó: [LINK] és [LINK]
R9 270X vagy R9 380X-et megéri lecserélni 1050Ti-re vagy 1060ra?
Mennyi különbség lenne?
Az a táp nehezen elfogadható, de szerintem ideiglenesen nem lenne vele gond, aztán cserélheted egy tizenezres minőségibb darabra
De most erre van keretem, de a fő kérdés, hogy a GT740-hez elég a 450w-os gagyi DELUX nevű tápegységem?
GTX 980 is 320W körül van amúgy.
Gigabyte-ot kerülném,
EVGA, Gainward, Sapphire-t pedig ajánlom, a legjobbak.
rx 460-rol lenne szó 8 ezerrel olcsóbb mint az asus. Én 2012-ben hallotam ezt nagyon sok embertől azóta félek gigabiteot venni. Még mindig így van?
Köszi előre is 😀
A 3dmark nem távpont a CF\SLI esetében. Ha azt nézném már rég kidobhattam volna.
FullHD és Ultra beállításokhoz az én gépem még így sem izzad meg.
Ezt nézd meg, magyar leírás, így biztos menni fog! [LINK]
Vagy te melyik programot használtad anno?
Hát az Arctic csinált, náluk rendelhető, de 60 euró az ára. Egy ilyet kéne beszerezni használtan: [LINK] De nem értem, hogy a bordák nincsenek, csak venti? Ez érdekes, mert egyben van ez az AC hűtés...
Vagy marad a PC bontók felkeresése.
Sebaj a puding próbája az evés 😃 Ráérek görcsölni rajta ha majd nem tudok életet lehelni a masinába 😜
Hasítani fogja a levegőt 😀
Megrendeltem az új cumókat a gépembe, jövőhét szerda fele már száguldozni fognak a bitek 😜
Alaplap: MSI H97 GAMING 3
Videókártya: MSI GeForce GTX1070 GAMING X 8GB (DDR5 256bit PCI-E)
Memória: Corsair DDR3 16GB/1600Mhz C9 KIT Vengeance Pro (CMY16GX3M2A1600C9)
Remélem megfelelő körülményeket biztosítok a videokártyának hogy jól érezze magát a gépembe és ki tudja hajtani magát😀
Szerintetek mindent figyelembe véve van valami ami vissza fogja fogni a videokártyát?
[LINK]
82500Ft-ért egyébként van Cole-nál MSI 1060 6GB is ha az szimpatikusabb.
[LINK]
kérdéssel fordulnék az orákulumok felé. tervezem a videókártyám cseréjét ( az asus titusz gépben), és szeretném a lecserélt videókártyát szüleim gépébe tenni. kérdés az, hogy ez megoldható-e? van-e értelme? szüleim gépe
cpu: intel celeron 440 2000 mhz
alaplap: asus P5GC-MX
alaplapi lapkakészlet: intel lakeport-G i945GC
videókártya: intel 82945G Express Chipset family
ssd-t tettem már bele, azzal gyorsabb lett, de valahogy nem az igazi. nem szeretnék semmi egyebet költeni rá, és újat sem tudok venni, csak az a kérdés , hogy a gtx 650-vel müködne-e?
köszönöm a válaszokat: üdv: Atti
Hunork: Igazából a Maxtor sem "létezik" önálló fejlesztőként a szó klasszikus értelmében: AMD-t használ alapnak.