Dodo írta:
Én egyszer behorpasztottam a gép oldalát e billentyűvel! 😆
Asszem egy játék készítette ki de már nyugodt vagyok nem húzom fel magam olyan könnyen! (A lábamat rázom és azzal le vezetem a földbe 😆!
hehe en is a labaimat szoktam razogatni,hogy ne verjek szet semmit😆😆
Asszem egy játék készítette ki de már nyugodt vagyok nem húzom fel magam olyan könnyen! (A lábamat rázom és azzal le vezetem a földbe 😆!
amúgy nállunk ez a gyerekkeori agresszió örökletes😃
fater gyerekkorában letörte a fekete királynő (sakkban) "fejét" azán kellet új királynőt csinálni. nem lett olyan jó bula mint a fehér dehát ez van. amúgy apám mindig is rasszista volt😃
Hát ez nálunk is így van, csak én anyám után lettem agresszív, de már le lenyugodtam 😆😆 De ez nem ide tartozik...
fater gyerekkorában letörte a fekete királynő (sakkban) "fejét" azán kellet új királynőt csinálni. nem lett olyan jó bula mint a fehér dehát ez van. amúgy apám mindig is rasszista volt😃
hát igen, burtál a játék. am ez már régi eset volt, inkább verbálisan támadom a gépet. most újra előszedtem és Earlnál megint nehézkes volt az egész. apám a szobába volt (TV-n toltam) és kontorlálnom kellet magam.
A hangszórót szoktam még ütögetni, már nem a legtutibb.
Am a billentyűzet még jó, a falon pedig látszik az egér nyoma, de nem nagyon.
Hát igen a MW nem kíméli fizikailag a gépet mert ha egy csomószor elrontod és a célnál előznek meg. nekem a Most Wanted miatt romlott el a monitorom mert fojton ütöttem😆 meg ordibáltam ütöttem a billenytyűzetet
Még régen énis amikor a Rally 2000-el vagy melyik Rally-s játékkal játszottam és az utolsó méterekben vesztettem el akkkor elszokott burulni az agyam és a monitor szenvedett pedig nem az ő hibája volt hanem a szemét gépé 😆 :😃
én az öcsémet szoktam kidobni a székből😆
és engem nem húztak meg éppen át engettek
pár haver bukott pedig nem buktak vóna meg ha a tanár beírja a jó jegyeket tiszta szémetek velünk a tanárok
ricsko1234 írta:
Fél évkor meghúztak 5-ből és anyám kidobta az ajtón a gépet.Persze az alaplap azonnal totalkár, a VGA megmarad+RAM meg a TÁP(nem hittem el)de a többi báj báj báj
Úr isten szegény te:Ð ha nekem ezt csinálná anyám én dobnám ki az ajtón de amugy ilyet nem csinálnék meg őse:Ð
Fél évkor meghúztak 5-ből és anyám kidobta az ajtón a gépet.Persze az alaplap azonnal totalkár, a VGA megmarad+RAM meg a TÁP(nem hittem el)de a többi báj báj báj
Hát tőlem már nagyon sokat kapott a gép, inkább az asztalt verem, meg a billentyüzetet, de mikor nagyon f*** az újraindtó gombot verem be izomból egmás után vagy 20x 😃
Huu a haveromat ha látnátok, az nem kméli a gépet...
multkor grid-ezett elkúrta a driftet berugta a gépet hátra, a monitorcsatlakozó meg beletört a VGA csatlakozóba , erre elkezdett mégjobban dühöngeni és szétrugta a gépház oldalát a monitort bevert a gép mögé, aztán iylen állapotban kapcsolgatta ki ba az áramot, a bekapcsológombot beletörte a gépbe, gy szorul...
ja a billentyüzetet úgy elkezdte verni hogy a gombok kihullottak és az egeret is úgy szétverte hogy a görgő beragadt...
hát kb ennyire idegbeteg , meg éjjel 1kor is ezt müveli, alig birom skypeon röhögés nélkül 😆
na hát ennyi lenne 😆
bocsa a hibákért laptopról irok, a régi fajtáról :S
az én régi rossz monitoromhoz hozzá vágtam a széket:Ð:Ð😆:Ð:Ð:Ð😆
olyat rá vertem az azstalra összetört volna han nics alatta a gépem .
régen én is olyan voltam hogy olyat belerúgtam a gébbe eltört a lábande ma má nem igazán rúgok csak inkább bele verem a falba szó szerint😆😆😆
de az új gépemmel ilyet nem csinálok maj
nekem Razor simán ment. asszem.
Hát ez nálunk is így van, csak én anyám után lettem agresszív, de már le lenyugodtam 😆😆 De ez nem ide tartozik...
A hangszórót szoktam még ütögetni, már nem a legtutibb.
Am a billentyűzet még jó, a falon pedig látszik az egér nyoma, de nem nagyon.
Am én egyszer erőből ráütöttem az Esc-re (MW közben, Earl ellen) és kitőlt az állitója.
apám egyszer táblázás (Backgammon) közben meg lazán elhaitotta az egeret. a fal szenvedte meg.
most nincs ithon ezért vok még itt 😆
😆
és engem nem húztak meg éppen át engettek
pár haver bukott pedig nem buktak vóna meg ha a tanár beírja a jó jegyeket tiszta szémetek velünk a tanárok
Úr isten szegény te:Ð ha nekem ezt csinálná anyám én dobnám ki az ajtón de amugy ilyet nem csinálnék meg őse:Ð
vagy ütöm a billentyűt de akkor kap rendesen 😆
kb ezt csinálja igy összeadva mindenkit 😆😆
nézzétek meg, ileltve hallgassátok mert qrvajó 😉
http://www.youtube.com/watch?v=avzV28pJdEA
Huu a haveromat ha látnátok, az nem kméli a gépet...
multkor grid-ezett elkúrta a driftet berugta a gépet hátra, a monitorcsatlakozó meg beletört a VGA csatlakozóba , erre elkezdett mégjobban dühöngeni és szétrugta a gépház oldalát a monitort bevert a gép mögé, aztán iylen állapotban kapcsolgatta ki ba az áramot, a bekapcsológombot beletörte a gépbe, gy szorul...
ja a billentyüzetet úgy elkezdte verni hogy a gombok kihullottak és az egeret is úgy szétverte hogy a görgő beragadt...
hát kb ennyire idegbeteg , meg éjjel 1kor is ezt müveli, alig birom skypeon röhögés nélkül 😆
na hát ennyi lenne 😆
bocsa a hibákért laptopról irok, a régi fajtáról :S
olyat rá vertem az azstalra összetört volna han nics alatta a gépem .
régen én is olyan voltam hogy olyat belerúgtam a gébbe eltört a lábande ma má nem igazán rúgok csak inkább bele verem a falba szó szerint😆😆😆
de az új gépemmel ilyet nem csinálok maj
Én régebben kettétörtem a fejemen egy billenytyűzetet:😆😆😆 Nagyon idegbeteg voltam.😆 De ma már nyugodt típus vagyok.😀
az kemény
Szegények😆
Veri szét a halál. Jobban féltem mint az életem. Na jó 1x a ps2 kart kivágtam az 5.ről.:Ð jó szét tört.