Téged melyik játék idegesített fel a legjobban?
Hello!Ezt a topicot azért nyitottam, hogy mindenki el tudja mondani, hogy melyik játék idegesítette fel a legjobban és miért!XD
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!XD
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nem lehet kiszállni a kocsibból, és nem lehet kikapcsolni az invert mouse-ot se 😆
engemet a Race Driver GRID 😆 azért mert utolsó kanyart mindig elrontottam , 3kört vegigviszem első ként aztán uccso körben és kanyarban kicsuszok 😆
Látom te is halgatsz Kezdetet 😆 The Steve B)
jaja😃 még szép 😆 The Steve , Bobakrome , ám kedvencem The Steve Nagyapámra , és a Rapbíró 😆
engemet a Race Driver GRID 😆 azért mert utolsó kanyart mindig elrontottam , 3kört vegigviszem első ként aztán uccso körben és kanyarban kicsuszok 😆
Látom te is halgatsz Kezdetet 😆 The Steve B)
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!😆