Igazából az első 1-2 perc és az utolsó 2 perc az érdekes 😃 de végig is lehet nézni a trailert 😃 nem vészes 😃 egész jól néz ki de nem tudni róla sok mindent! 😞
A ninja teknősök bocsi, azt nem vettem észre, x men hulye voltam tényleg 😆, azt hittem hogy csak az 1. trailert linkeltem, az edge of tomorrowrol más videót linkeltem
Sose vonzott nagyon a Herkules (a sorozat), de ez elég jónak tűnik már csak a Paramount és az MGM miatt is, nem arról híresek hogy igénytelen filmeket dobnak piacra...
James Rebhorn neve elsőre ismeretlen volt, de kép alapján felismertem. Az a színész rengeteg filmben kapott kisebb-nagyobb szerepet! A nevét sajnos nem sokan ismerik, de szinte mindenkinek beugorhat valamelyik filmből...
Mads Mikkelsen... nem szimpatikus valamiért az a színész, sosem tetszett! 😃 legutóbbi film amiben láttam az a Charlie Countryman volt, de az a film valami bűnrossz... (nem miatta, hozzáteszem... 😆 )
Mads Mikkelsen-t is nagyon kedvelem, rohadt jól játszik. Jagten, Hannibal, Valhalla Rising etc, mindig jól játszik. Ebben is jól fog, hab a tortán, hogy szeretem ezt a korszakot.
djwarp : Én láttam, mostanában ha akciófilmet akarok nézni (nem vagyok nagy akció rajongó) akkor biztos valami Statham filmet nézek meg, mert tudom hogy hoz egy bizonyos minőségi szintet amin alul nem igen ad. Nem kellett még csalódnom benne, azt kaptam amit vártam, de nyilván semmi több... amúgy szerintem annyira nem kőkemény, nem pörög benne az adrenalin ezerrel végig, de tényleg korrekt kis film lett!
Tegnap sikerült megnéznem a Homefront című filmet Jason Statham és James Franco főszereplésében,nos a véleményem:
Statham hozta a megszokottat,megint kapott egy jó szerepet,aki szereti a kőkemény akció filmeket az feltétlenül nézze meg 😀
Teli van a föld ostoba, sötét emberekkel. Képesek ilyen apróságokon vitatkozni. Azt se értem, hogy ha látták nem lehet meggyőzni a vitapartnerét akkor miért nem hagyták annyiban? Én ha látom máson, hogy hiába mondok neki, nem győzöm meg akkor inkább ott hagyom. Nos mindegy.
Ez jónak néz ki a bemutató alapján, remélem azért minőségi horror lesz és nem valami silány próbálkozás.
[movie=youtube]7KLZzxZh_hY[/movie]
[LINK] - Ez eléggé érdekesen hangzik, még jól is elsülhet.
2. Trailer
[movie=youtube]http://m.youtube.com/watch?v=yUmSVcttXnI[/movie]
És egy új Michael Bay film. Szerintem ez is jó lesz.
[movie=youtube]http://m.youtube.com/watch?v=VZZ0PnDZdZk[/movie]
Nem annyira szeretem a Comedy műfajt,de ez nem tűnik rossznak 😀
Ez tetszik 😃
Ez se tűnik rossznak 😀
James Rebhorn is meghalt 😞
köszi a választ
Amúgy nem tudja valaki esetleg, hogy a Sötét Lovagnak lesz-e folytatása vagy Robin lesz helyette?
[LINK]
Rip [LINK], nem olyan rég néztem meg az Egy asszony illata című filmet és akkor még élt 😕 lehet nem véletlen.
Mads Mikkelsen-t is nagyon kedvelem, rohadt jól játszik. Jagten, Hannibal, Valhalla Rising etc, mindig jól játszik. Ebben is jól fog, hab a tortán, hogy szeretem ezt a korszakot.
Érdekes egy trailer,de nem rossz 😀
[LINK]
Statham hozta a megszokottat,megint kapott egy jó szerepet,aki szereti a kőkemény akció filmeket az feltétlenül nézze meg 😀
Ez jónak néz ki a bemutató alapján, remélem azért minőségi horror lesz és nem valami silány próbálkozás.
+[LINK]