Téged melyik játék idegesített fel a legjobban?
Hello!Ezt a topicot azért nyitottam, hogy mindenki el tudja mondani, hogy melyik játék idegesítette fel a legjobban és miért!XD
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!XD
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nem.., nemvagyok elmebeteg
ja és a best:gta vice city -rc helikopteres bombás épületfelrobbantós küldetés. na azzal kurva sokat szenvedtem és nem is sikerült. szegény monitor...😆
és persze a NFS Shift
Engem az idegesít, amiben elakadok vagy megölnek. 😆
Én ezért szoktam keresni kódot, végigjátszást stb.!😆😆
Am meg az összes autós játék.
amikor elakadsz vmelyik játékba vagy mindig megőlnek áááá de felbassza az agyatt 😃 😀
Ja, ezt a konzol-exluziv marhasagot en sem ertem, lehet azert nem keszitik oket PC-re, mert akkor nem kene konzolra senkinek sem ???
Azt sem csipem, h ha vmi megjelenik konzolon es PC-en 1arant, konzolon alt.ban hamarabb van, pl. igy volt a GTA4-el is. Persze, a lenyeg, h lett PC-re es szebb is lett.
Kivancsi vok, h az ALAN WAKE lesz-e PC-re, mert a Microfos sem normalis teljesen...erdekes azert, h anno, tobbek kozott az ALAN WAKE-kel reklamoztak a Dx10-et. Bizom benne, h ha kesobb is jelenik meg, DE lesz PC-en is.
azért készítik előbb konzolra a gameket mert ott a felhasználók nagy része becsülettel megveszi a játékot a konzol amúgy tényleg jobb a gta 4 nek sokkal szebb a grafikája azon a játékok irányítása jobb.
Azt sem csipem, h ha vmi megjelenik konzolon es PC-en 1arant, konzolon alt.ban hamarabb van, pl. igy volt a GTA4-el is. Persze, a lenyeg, h lett PC-re es szebb is lett.
Kivancsi vok, h az ALAN WAKE lesz-e PC-re, mert a Microfos sem normalis teljesen...erdekes azert, h anno, tobbek kozott az ALAN WAKE-kel reklamoztak a Dx10-et. Bizom benne, h ha kesobb is jelenik meg, DE lesz PC-en is.
meg az is idegasítő hogy csomó rohadt jó játék konzol exluzív mostanában, és soha nem fognak kijönni pc-re pl. gow2, uncharted 2 stb...
mi nem tetszett benne?
Ami pedig szitnétn kiborított: a Prototype helikopter-elkapós küldetése. Bazz,oké hogy Alex tud repülni,de hogy a helikopter laza 700 méter előnnyel startol...a 6.-dik próbálkozás után ezt is hagytam a p*csába😃
Na, jo, meg + 1 picit a RISEN boss-fight-ja is. 😀
FPS-nel 1ebkent ritkabban szoktam bosszankodni, inkabb ha kaland-jatekban akadok el, vmi technikas, okos kis csapda/akadaly miatt. (pl. Prince of Persia par reszeben)
Nekem a Bugos Godfather idegesiti legjobban az agyamat 😃
Nem lehet kiszállni a kocsibból, és nem lehet kikapcsolni az invert mouse-ot se 😆
Ne warezolj te lama 😉
clown13, jó lesz neked a királynő is 😆 😆 😆 (csak ő érti 😉)