Hibajelentések, kérdések, javaslatok

2008. February 02., téma
Fórum » Az oldalról
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.

❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ

🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.

🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.

✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MoonW avatar
ferenczi9595: Ide az oldallal kapcsolatos hibajelentések kerülnek. A procidon egy újrapasztázás vagy egy erősebb procihűtő segíthet. Kérlek, itt válaszolj ha még kérdésed lenne: https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…ead_id=215
0
0
0
0
no avatar
sziasztok nekem volna egy olyan problémám hogy teljesen uj procim van "amd a8 5500 apu" néha melegszik mint a barom 80 fokra felmegy komolyabb játéknál ez igy megfelel ?ja meg a videokártyám is melegszik az meg egy "Nvidia geforce gtx750 ti"az anyira meleg hogy a gép oldalán lehet érezni hogy forró nem tudom mi lehet a baj.. kérem segitsetek
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Végül is az eredmény ugyanaz lesz... 😀
0
0
0
0
Hunork avatar
Fapados megoldás, de működik 😀 😂
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Töröld az előző hozzászólásodat, és az újba másold bele az előző tartalmát.
0
0
0
0
no avatar
Jó lenne ha x idő eltelik lehetne egy témába egymás után többször is írni ugyanazon a néven. pl a Dreadnought témába írtam utoljára 08.17-én, azóta senki és éppen állapot jelentést írtam volna mikor szembesültem a problémával. Üzenet szerint szerkesszem az utolsó hsz-t. Amit ennyi idő után nem lehet. Tehát jó lenne ha az alábbi szösszenet odakerülne:

"2016.1.21:
Megvolt az újabb reset a béta alatt és az újabb ráncfelvarrás.
A hajók létszámot kibővítették, már nem csak 20 db hajó van hanem kb 35, de az "újak" a régebbieket kicsivel megváltoztatott verziói csak.
A hajókat újraosztották, új besorolást hoztak létre. Vagyis az eddigi 4 csoport helyett már más elven érhetők el a hajók. Eddig ugye alap 5, majd utána 5 fejlettebb, lvl15 felett következő 5 végül lvl25 felett az utolsó 5, most az egész be lett osztva 3 gyártó alá, melyek egy-egy hajóval kezdenek, és azokat fejlesztve lehet fa szerűen a többit feloldani.
Tehát eddig ha neked a dreadnought osztály jött be, azzal szinteztél, akkor minden volt egy drenya a számodra. Most nem. Most az alap 3db Tier 1es hajó az egy romboló, egy sniper és egy healer. A többi, pl a közutálatnak örvendő corvett és drenya lejjebb kapott helyet. És persze behozták a tiereket. Így ha neked pl a könnyű drenya volt a kedvenced korábban akkor el kell kezdened a tac cruiser céget T1-en, majd T2-n váltani ott sniperre, majd T3on a könnyű drenyára. Ez így 5 hajó mire eljutsz a vágyott hajódig. Agyrém.
És persze az MMet nem sikerült megjavítani, ismét összekerülhetnek a kezdő és a feketeöves játékosok, de most már nem csak skillbeli, hanem tierbeli különbségek is lesznek. Pl kezdéskor kb 4 meccs egyfolytában szívás volt, mert a T2-es corvettekkel szemben kezdő hajókkal semmit nem lehet tenni. De tényleg semmit. Semmi lehetőség, se egy konzolképesség, semmi, amivel meg lehetne fogni őket, vagy a kapott sebzést csökkenteni. Csak akkor éltem túl egy corvett teljes tárát, ha két tac cruiser healelt éppen és full hpn voltam. Ezek után nem csodálom hogy alig van ember a meccsekre. Több mint egy hete kint van ez a frissítés, de eddig akár mikor próbáltam, 4-5 percig sem talált csapatot az MM. Tegnap sikerült, a fenti eredménnyel. Lehet ha az ember átvergődik ezen a részen akkor lesz sikerélménye, eddig nekem nem sok van. És emiatt a játék folytatása is kérdéses a számomra. A készítőknek nem ártana alaposan elgondolkodni, hogy mi is hajtja a játékosokat, mert látszólag nincsenek tisztában vele."

vagy legalább engedni hogy 24-48-72-168 óra után lehessen újra ugyanannak hozzászólni. Értem hogy kényelmesebb így megszűrni a spammereket, de szerintem nem így kellene.
0
0
0
0
Krissz avatar
Nálam működik a képfeltöltés az eszközömhöz.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Nem tudok képeket feltölteni a gépemhez. Próbáltam több számítógéppel is itthon, de 39%-nál tovább nem jut. A kép bőven belefér a 3MB limitbe. Esetleg másnak is van ilyen problémája?
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Az oldal nem mindig tölti be az összes hozzászólást. Nem nagy gond amúgy, és frissítésre megoldódik, csak gondoltam szólok.
https://kepkezelo.com/images/fiauwz3cxi3f2x3ap5ef.png
0
0
0
0
Krissz avatar
Az szép teljesítmény 😃 Köszi szépen! 😉
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Krissz: Jelenleg azt hiszem, hogy Joker69 a legmagasabb szintű, 43-as.
0
0
0
0
Krissz avatar
Lenne két kérdésem ha lehet 😀
1.; Van limit a szintre? (pl.: level 50 a max)
2.; Ki a legnagyobbb szintű itt az oldalon? (kíváncsiság 😀 )

Köszi szépen!
0
0
0
0
MoonW avatar
peki15: Meg nem tudom pontosan. Lehet, hogy a következő frissítésbe már bekerül, ami december közepén esedékes.

bojtargenyo: Sértegetés, fenyegetés.

reszler112233: A leírást még nem frissítettük, csak átnevezésre kerültek a típusok. Az új típusok bevezetésével a leírást is frissítjük.

Nem lesz több verseny, és mivel az új típusok mind sorsolásosak lesznek, ezért új neveket kaptak illetve fognak kapni nyereményjáték típusok.

Reszponzív kinézettel kapcsolatban:
Nem tudtam minden oprendszeren és böngészőn kipróbálni az új megjelenést. Ha nagy hibát találtok kérem jelezzétek, esetleg egy screenshottal.
0
0
0
0
peki15 avatar
Sziasztok!
Mikorra tervezitek bevezetni azt a rendszert amiben a rendszerkövetelményeknek eleget tevő játékokat mutatja az oldal?
0
0
0
0
Puffin avatar
Bannolva lett. Személyeskedés miatt azt hiszem.
0
0
0
0
bojtargenyo avatar
Halihó!

Nem teljesen ide tartozik, de nem találok sehol olyan fórumot, ahol esetleg feltehetném a kérdésemet. Miért? A válaszokat előre is köszönöm. Na a viccet félre téve. Volt egy tag (assassinangel). Vele mi történt? Sokat láttam posztolni, sőt még beszélgettem is vele és csak úgy eltűnt.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
reszler112233: Támogatom az ötletet, valóban nem ártana egy tisztázás.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Üdvözletem!

Egy ideje nem néztem a nyeremény játékokat most viszont benéztem.Látom típusnál az szerepel hogy Többszöri belépés. Ez a régi rendszerből megszokott sorsolásos verzió ha jól sejtem.Ha így van akkor a szabályzatban érdemes lenne átírni a tudni valókat mert így nem mindenki tudja eldönteni hogy mit is takar egy egy típus.
0
0
0
0
MoonW avatar
xoki: Köszi, javítva! Megadtam a 3GB vramot is a GTX 1060-nak.
0
0
0
0
xoki avatar
A GTX 1060 3GB-os verziója nincs benne az adatbázisba?
Igaz, hogy kb ugyanaz, de azt sem említi a kártyánál, hogy lehet 3GB vramos is.
0
0
0
0
atemi105 avatar
Nem tudom, másnál is probléma-e de mi a baj a képekkel az oldalon? beraktam egy képet egy kommentbe a kép megjelenítése url címről opcioval, de nem jeleníti meg, ha rákattintok bal egérrel, ezt írja ki:
The requested content cannot be loaded. Please try again later.
Ha külön lapon nyitom meg akkor működik.
0
0
0
0
MoonW avatar
bsany: Jelenleg nincs ilyen funkció az oldalon, de a terveink között szerepel.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok,
új tag vagyok, nem ismerem az oldalt, ezért kérdezek. 😉
Olyat tud, hogy van egy x gépem, és csak azokat a játékokat mutatja, amit ezzel tudok játszani? Mert a többit minek. És mondjuk népszerűségre lehessen a listát rendezni, de ez már csak hab a tortán. Nem találtam ilyen lehetőséget.
Létezik itt ilyen?

Kösz,
Sanyi
0
0
0
0
MoonW avatar
Köszönöm! Örülök, hogy tetszik nektek a javított design! 😀

A miniatűröket még nem generáltam újra, még meg kell határoznom az optimális méreteket.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Valóban nem lett rossz, viszont igen, a miniatűröket cserélni kéne mert kicsit elmosódott. Nem csúnya, túlélhető, csak furán áll. Egy nem tetszik az új designeban, hogy eltűnt a háttér. Nekem nagyon bejött a kis kép a háttérben, lehetne valami hasonló mindig, ha már a fekete háttérről nem tudunk szabadulni, legalább az feldobná a monotonitást.
0
0
0
0
Puffin avatar
Nem rossz, de mivel sokat vagyok mobilon is, ez a sok görgetés nem tetszik.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
Nem rossz az új dizájn de rohadt nagyok a betűk is meg a képek is gépen. IOSon viszont végre rendesen működik. 😀
0
0
0
0
no avatar
Örülök a megújított dizájnnak, a főoldalon a nagyobb mezőknek és a reszponzív felépítésnek. A játékok bélyegképei viszont tényleg életlenek.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Tényleg nem rossz az új design, a baj csak az, hogy a bélyegképek többsége kis felbontású, és most életlenek a nagyítás miatt.
0
0
0
0
Krissz avatar
Am jaah, nekemis azvolt az első dolog 😆
0
0
0
0
19ati93 avatar
Nem csak neked.Tényleg nagy,azt hittem nagyítózva volt az oldal egyből meg is néztem,de mégse. 😆
0
0
0
0
Krissz avatar
Uhh, mikor lett berakva az új design? 😲 Tetszik!
Bár gépen mintha picit nagy lenne minden,... lehet hogy csak nekem tűnik úgy 😀😉
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Érdekes amúgy,hogy a szoftver része milyen régóta része az oldalnak,de így menüpontban nem lehet elérni 😕 Amúgy nem lett rossz az új dizájn 😃
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Jó lett! Végre nem kell nagyítgatni ha telón nézed az oldalt! Grat! 😀
0
0
0
0
no avatar
Jó lett az új design! 😃
0
0
0
0
no avatar
A cpuk mikorra várhatók?
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
vissza a régit nekem nagyon nem adja
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
Nem rossz a mobil optimalizáció, mondjuk így a legutóbbi hsz-ekhez sokat kell görgetni, lehetne nyit-csuk fül, amivel el lehetne tüntetni. Btw vissza lehet állítani az asztali nézetet?
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Jaja, tényleg dizájnos! 😀
0
0
0
0
Krissz avatar
Tetszik az oldal háttere! 😀
0
0
0
0
Atti22 avatar
üdv
Az 1050 Ti videókártyát miért nem tudja az oldal kezelni? Bármilyen játékot szeretnék ezzel a karival megnézni, hogy mennyire futna, azt írja adjon meg egy gpu-t, de a listából kiválasztottam. Hogyan van ez?

köszönöm a válaszokat
0
0
0
0
MoonW avatar
A mai nap során egy kisebb hiba történt. A biztonsági mentés alapján a hozzászólások a ma hajnali állapotra lettek visszaállítva!
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Valóban alább hagyott az élet, nemcsak mennyiségben, de minőségben is. Azért persze vannak még tagok, akik tartják az életet a közösségben.
0
0
0
0
xCube avatar
Ez elsősorban a közösségi oldalaknak köszönhető, a specializált weblapok és fórumok egyre több érdeklődőt vesztenek, mert a beágyazott facebook / twitter / disqus / stb... komment szekcióba egyszerűbb beböfögni.

Sajnos ez a trend, én sem szeretem, mert így a viták minősége is silányul, leginkább trollkodás és e-pénisz mutogatás zajlik.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nem sűrűn járok már az oldalra,nemazért mert nem jó hanem mert már nem játszok egyáltalán pc-n régen ezen az oldalon akkora élet volt mint annoa wow ban éjelente tunder buff ban 😃 de elég rendesen elmentek innen is az emberek ahogy látom közelsem annyira aktív az oldal mint anno
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció