Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
"2016.1.21:
Megvolt az újabb reset a béta alatt és az újabb ráncfelvarrás.
A hajók létszámot kibővítették, már nem csak 20 db hajó van hanem kb 35, de az "újak" a régebbieket kicsivel megváltoztatott verziói csak.
A hajókat újraosztották, új besorolást hoztak létre. Vagyis az eddigi 4 csoport helyett már más elven érhetők el a hajók. Eddig ugye alap 5, majd utána 5 fejlettebb, lvl15 felett következő 5 végül lvl25 felett az utolsó 5, most az egész be lett osztva 3 gyártó alá, melyek egy-egy hajóval kezdenek, és azokat fejlesztve lehet fa szerűen a többit feloldani.
Tehát eddig ha neked a dreadnought osztály jött be, azzal szinteztél, akkor minden volt egy drenya a számodra. Most nem. Most az alap 3db Tier 1es hajó az egy romboló, egy sniper és egy healer. A többi, pl a közutálatnak örvendő corvett és drenya lejjebb kapott helyet. És persze behozták a tiereket. Így ha neked pl a könnyű drenya volt a kedvenced korábban akkor el kell kezdened a tac cruiser céget T1-en, majd T2-n váltani ott sniperre, majd T3on a könnyű drenyára. Ez így 5 hajó mire eljutsz a vágyott hajódig. Agyrém.
És persze az MMet nem sikerült megjavítani, ismét összekerülhetnek a kezdő és a feketeöves játékosok, de most már nem csak skillbeli, hanem tierbeli különbségek is lesznek. Pl kezdéskor kb 4 meccs egyfolytában szívás volt, mert a T2-es corvettekkel szemben kezdő hajókkal semmit nem lehet tenni. De tényleg semmit. Semmi lehetőség, se egy konzolképesség, semmi, amivel meg lehetne fogni őket, vagy a kapott sebzést csökkenteni. Csak akkor éltem túl egy corvett teljes tárát, ha két tac cruiser healelt éppen és full hpn voltam. Ezek után nem csodálom hogy alig van ember a meccsekre. Több mint egy hete kint van ez a frissítés, de eddig akár mikor próbáltam, 4-5 percig sem talált csapatot az MM. Tegnap sikerült, a fenti eredménnyel. Lehet ha az ember átvergődik ezen a részen akkor lesz sikerélménye, eddig nekem nem sok van. És emiatt a játék folytatása is kérdéses a számomra. A készítőknek nem ártana alaposan elgondolkodni, hogy mi is hajtja a játékosokat, mert látszólag nincsenek tisztában vele."
vagy legalább engedni hogy 24-48-72-168 óra után lehessen újra ugyanannak hozzászólni. Értem hogy kényelmesebb így megszűrni a spammereket, de szerintem nem így kellene.
1.; Van limit a szintre? (pl.: level 50 a max)
2.; Ki a legnagyobbb szintű itt az oldalon? (kíváncsiság 😀 )
Köszi szépen!
bojtargenyo: Sértegetés, fenyegetés.
reszler112233: A leírást még nem frissítettük, csak átnevezésre kerültek a típusok. Az új típusok bevezetésével a leírást is frissítjük.
Nem lesz több verseny, és mivel az új típusok mind sorsolásosak lesznek, ezért új neveket kaptak illetve fognak kapni nyereményjáték típusok.
Reszponzív kinézettel kapcsolatban:
Nem tudtam minden oprendszeren és böngészőn kipróbálni az új megjelenést. Ha nagy hibát találtok kérem jelezzétek, esetleg egy screenshottal.
Mikorra tervezitek bevezetni azt a rendszert amiben a rendszerkövetelményeknek eleget tevő játékokat mutatja az oldal?
Nem teljesen ide tartozik, de nem találok sehol olyan fórumot, ahol esetleg feltehetném a kérdésemet. Miért? A válaszokat előre is köszönöm. Na a viccet félre téve. Volt egy tag (assassinangel). Vele mi történt? Sokat láttam posztolni, sőt még beszélgettem is vele és csak úgy eltűnt.
Egy ideje nem néztem a nyeremény játékokat most viszont benéztem.Látom típusnál az szerepel hogy Többszöri belépés. Ez a régi rendszerből megszokott sorsolásos verzió ha jól sejtem.Ha így van akkor a szabályzatban érdemes lenne átírni a tudni valókat mert így nem mindenki tudja eldönteni hogy mit is takar egy egy típus.
Igaz, hogy kb ugyanaz, de azt sem említi a kártyánál, hogy lehet 3GB vramos is.
The requested content cannot be loaded. Please try again later.
Ha külön lapon nyitom meg akkor működik.
új tag vagyok, nem ismerem az oldalt, ezért kérdezek. 😉
Olyat tud, hogy van egy x gépem, és csak azokat a játékokat mutatja, amit ezzel tudok játszani? Mert a többit minek. És mondjuk népszerűségre lehessen a listát rendezni, de ez már csak hab a tortán. Nem találtam ilyen lehetőséget.
Létezik itt ilyen?
Kösz,
Sanyi
A miniatűröket még nem generáltam újra, még meg kell határoznom az optimális méreteket.
Bár gépen mintha picit nagy lenne minden,... lehet hogy csak nekem tűnik úgy 😀😉
Az 1050 Ti videókártyát miért nem tudja az oldal kezelni? Bármilyen játékot szeretnék ezzel a karival megnézni, hogy mennyire futna, azt írja adjon meg egy gpu-t, de a listából kiválasztottam. Hogyan van ez?
köszönöm a válaszokat
Sajnos ez a trend, én sem szeretem, mert így a viták minősége is silányul, leginkább trollkodás és e-pénisz mutogatás zajlik.