Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
1.; Van limit a szintre? (pl.: level 50 a max)
2.; Ki a legnagyobbb szintű itt az oldalon? (kíváncsiság 😀 )
Köszi szépen!
bojtargenyo: Sértegetés, fenyegetés.
reszler112233: A leírást még nem frissítettük, csak átnevezésre kerültek a típusok. Az új típusok bevezetésével a leírást is frissítjük.
Nem lesz több verseny, és mivel az új típusok mind sorsolásosak lesznek, ezért új neveket kaptak illetve fognak kapni nyereményjáték típusok.
Reszponzív kinézettel kapcsolatban:
Nem tudtam minden oprendszeren és böngészőn kipróbálni az új megjelenést. Ha nagy hibát találtok kérem jelezzétek, esetleg egy screenshottal.
Mikorra tervezitek bevezetni azt a rendszert amiben a rendszerkövetelményeknek eleget tevő játékokat mutatja az oldal?
Nem teljesen ide tartozik, de nem találok sehol olyan fórumot, ahol esetleg feltehetném a kérdésemet. Miért? A válaszokat előre is köszönöm. Na a viccet félre téve. Volt egy tag (assassinangel). Vele mi történt? Sokat láttam posztolni, sőt még beszélgettem is vele és csak úgy eltűnt.
Egy ideje nem néztem a nyeremény játékokat most viszont benéztem.Látom típusnál az szerepel hogy Többszöri belépés. Ez a régi rendszerből megszokott sorsolásos verzió ha jól sejtem.Ha így van akkor a szabályzatban érdemes lenne átírni a tudni valókat mert így nem mindenki tudja eldönteni hogy mit is takar egy egy típus.
Igaz, hogy kb ugyanaz, de azt sem említi a kártyánál, hogy lehet 3GB vramos is.
The requested content cannot be loaded. Please try again later.
Ha külön lapon nyitom meg akkor működik.
új tag vagyok, nem ismerem az oldalt, ezért kérdezek. 😉
Olyat tud, hogy van egy x gépem, és csak azokat a játékokat mutatja, amit ezzel tudok játszani? Mert a többit minek. És mondjuk népszerűségre lehessen a listát rendezni, de ez már csak hab a tortán. Nem találtam ilyen lehetőséget.
Létezik itt ilyen?
Kösz,
Sanyi
A miniatűröket még nem generáltam újra, még meg kell határoznom az optimális méreteket.
Bár gépen mintha picit nagy lenne minden,... lehet hogy csak nekem tűnik úgy 😀😉
Az 1050 Ti videókártyát miért nem tudja az oldal kezelni? Bármilyen játékot szeretnék ezzel a karival megnézni, hogy mennyire futna, azt írja adjon meg egy gpu-t, de a listából kiválasztottam. Hogyan van ez?
köszönöm a válaszokat
Sajnos ez a trend, én sem szeretem, mert így a viták minősége is silányul, leginkább trollkodás és e-pénisz mutogatás zajlik.
Lehet, hogy buta kérdés, de a profilomnál van 5 eszköz, míg a Teljesítmény opciót választva meg azt írja, hogy megadott eszköz 1. 😊 Ez mitől van?
Ha még azzal jönnél, hogy nem megbízható, még igazad is lenne, mert nyilván nincs belekalkulálva az optimalizáció (nem is nagyon lehetne megoldani), de hogy áttekinthetetlen...
Szóval nem igazán értek veled egyet, de nyilván nem tökéles ez a rendszer sem.