Szerintem is léteznek szellemek,ufók,paranormális dolgok ami meg az ufókat illeti a világűr hatalmas elég hülyeség azt képzelni hogy csak a földön van élet csak abba gondoljatok bele hogy az univerzum 1%-át sem lesznek képesek soha felderíteni de én a médiumokban nem hiszek.
MaximumGame megeszi az ételt előled??? 😲 Ne idegesíts még a hideg is kirázott ez mit akart jelenteni???😲 Ezt hogy érted???
Csak az látja és érintkezik paranormális szellemekkel akik foglalkoznak vele.. és nagy a Spirituális erejük az Aurájukban... Szellemek léteznek..
Én még nem láttam.. de volt alkalmam hátborzongásba...
szerinted zárt ablakoknál és ajtónál végigfút a hátadon valami, mintha hozzád érne de semmi... többször is...
Megeszi az ételt elöled.... A Tányért kést villát visszarakja az asztalra...
Ez az Utobbi pár honapja volt... hát az lesokkolt...
xXHecsaXx írta:
Ennyi baromságot össze hordani istenkééém.....(elnézést a kifejezésért)ezek mind filmekből veszitek,itt egy példa---->
honan tudod hogy szelem képes átmenni a falon??? természetes a filmből amit előtte megnéztél................
Képzeld el, hogy már a középkorból is vannak írásos emlékek szellemjárásokról! Kmisi99-nek van igaza! Amúgy ha nem tetszik a többiek mit írnak akkor ne olvasd el!
xXHecsaXx írta:
Ennyi baromságot össze hordani istenkééém.....(elnézést a kifejezésért)ezek mind filmekből veszitek,itt egy példa---->
honan tudod hogy szelem képes átmenni a falon??? természetes a filmből amit előtte megnéztél................
Jó jó de ha kicsit esetleg gondolkoznál akkor állandóan van aki szellemet lát és a filmkészítések előtt is láttak szellemeket és ha esetleg ott tapasztalták vagy épp beképzelték és elterjedt és ebből vették az ötleteket? Nem feltétlen a filmipar találmánya😊
xXHecsaXx írta:
és honnan tudod h csak kamerával lehet őket látni?
hát a szellemekkel suttogóbol...
De akkor neked kamera a szemed hogy látod őket vagy mi?
a 2 dolog üti egymást
Az több patkány lehetett,ennyi dolgot ilyen rövid időn belül egy nem tud elkövetni 😆
Csoportosan elkövetett garázdaságnak hívják 😜
álltam amikor az oktató magyarázott nekem a vizygárol... mondom valami elfog rohanni ott... elszaladt egy patkány... én nyúlásig voltam ő meg nézet h mi volt az 😆
Hát nem megmagyarázhatatlan, de attól., még pár napig azt hittük, hogy az.
Unokatesóm, 10 éves volt tavaly, és olyan kora este, 20 óra körül, náluk voltam, gépeztünk kicsit. Na most tudni kell, hogy a gyerek nem teljesen komplett, nagyon fél, nem mer semmit csinálni egyedül a sötétbe (több horror-t látott mint én). A lényeg hogy akart valami filmet nézni, és be is tettem a legkevésbé félelmetes filmet amit csak találtam (Haláli hullák hajnala). A nappaliból néztük, majd egy nagy csattanás, a konyhából...le esett a pohár, amikor tisztán emlékeztem hogy az asztal közepére tettem. Aztán mikor vissza ültem volna...egy úres cipő doboz el kezdett mozogni...eléggé fosatós látvány, amikor, a folyosódon végig megy egy doboz...majd még egy csatanás, és a szekrényből a konyhából kiesett 2 tányér...na jó mi kiszaladtunk, és ott vártunk.
3 napig nem tudtam aludni, és csak gondolkodtam, kerestem valami logikus magyarázatot. Majd 4-ed nap, a nénjém, mondta, hogy patkány szart találtak, még az nap este a konyha szekrényben...szal csak egy rohadt patkány volt.
Najó, de nálatok a kassza pénzéből adott vissza.Nálam meg a saját pénzemből.A 375Ft-ból (Kétszer is átszámoltam és annyi volt nálam)Kivett 375-öt és még megmaradt 200Ft.
Nekem is volt olyan hogy haverommal mentünk iskola büfébe rohadt sokmindent vettünk 4 energiaital 2 szendvics odaadtunk vagy 1500ft ot és 1400 at adott vissza
1.Én is egyik éjszaka felébredtem éjjel 1 óra körül lehetett furcsa fény szűrődött be az ablakon eleinte nem is foglalkoztam vele félálomban kimentem a konyhába nyitom ki a hűtőt amikor meglátom hogy nincsen benne sör 😶
2.hová tűnnek azok a dolgok amiket ki radírozunk? Hm?
Visszatérve a szellemekhez.
A szellemek olyanok mint az istenek, ha hisszel benne akkor van ha nem akkor nincs!!!!! Szerintem én nem hisszek se istenbe se szellembe nem fogok fosni este mert ki kell mennem wc-re és inkább lámpátkapolok arra az 5métere -.- meg a filmektöl is miért féltek? megvan jáccva az egész ha ugy láttnád ahogy készül a film miközbe veszik fel csak nevetnél rajta!!!
en egyszer vettem az uzletbe sok mindent (kenyeret, tejet, ilyeneket) es lattam egy elemet, megvettem, kellet.
mar megyek az utcan amikor leesett a blokk, felvettem, megneztem, es lattam hogy 2 x szamlaztak ki az elemet, visszamentem, de akkor mar zarva volt a bolt 😃
gyenesmartin írta:
Most velem mi történt már.Anya adott 375Ft-ot, hogy vegyek belőle kávét.Megyek le megvenni.A boltos elvesz belőle 375-öt és visszad 200Ft-ot.2-szer is megszámolta, hogy annyit vesz-e el belőle.De én csak 375-öt vittem le se többet se kevesebbet.
odamentem a böféshez mondom egy ilyet meg egy olyat, öszesen 400 forint volt fizettem 2 ezressel viszakaptam 2 ezrest de 200 forintosokba 😃
tesóm meg egy arany malbi meg 4 sör és fizetett egy ezrest 😆
Most velem mi történt már.Anya adott 375Ft-ot, hogy vegyek belőle kávét.Megyek le megvenni.A boltos elvesz belőle 375-öt és visszad 200Ft-ot.2-szer is megszámolta, hogy annyit vesz-e el belőle.De én csak 375-öt vittem le se többet se kevesebbet.
Számomra megmagyarázhatatlan rejtély az az hogy hogy lehet ilyen szar az a4tech szervere hogy egy 20 megás fájlt szószerint reggel 8 óta töltök és csak a fele jött le. Most éppen szószerint 418bájt/sec el jön
Csak hogy szemléltessem. Amennyi idő alatt letöltöttem a fájlból 0,5Megabájtot az idő alatt letöltöttem egy 1,2Gigás filmet a netemmel
Na fél kettő van és végre lejött ez a rohadt fájl😆
CatchO írta:
the exorcist - aranyos barbifilm
pár teszt szerint a "világ legdurvább filmje", hát szerintem a Hello Kitty durvább
a "félelmetes" "ördög"hang meg iszonyat komikus
azzal szoktak chatrouletten szivatni nem?😆
Mikor a csajnak átfordul a szeme 😆
MaximumGame megeszi az ételt előled??? 😲 Ne idegesíts még a hideg is kirázott ez mit akart jelenteni???😲 Ezt hogy érted???
Én még nem láttam.. de volt alkalmam hátborzongásba...
szerinted zárt ablakoknál és ajtónál végigfút a hátadon valami, mintha hozzád érne de semmi... többször is...
Megeszi az ételt elöled.... A Tányért kést villát visszarakja az asztalra...
Ez az Utobbi pár honapja volt... hát az lesokkolt...
Képzeld el, hogy már a középkorból is vannak írásos emlékek szellemjárásokról! Kmisi99-nek van igaza! Amúgy ha nem tetszik a többiek mit írnak akkor ne olvasd el!
Nem , de azért nevessünk!😆😆😆
jaja 😃
Jó jó de ha kicsit esetleg gondolkoznál akkor állandóan van aki szellemet lát és a filmkészítések előtt is láttak szellemeket és ha esetleg ott tapasztalták vagy épp beképzelték és elterjedt és ebből vették az ötleteket? Nem feltétlen a filmipar találmánya😊
és honnan tudod h csak kamerával lehet őket látni?
hát a szellemekkel suttogóbol...
De akkor neked kamera a szemed hogy látod őket vagy mi?
a 2 dolog üti egymást
"szal csak egy rohadt patkány volt"
Az több patkány lehetett,ennyi dolgot ilyen rövid időn belül egy nem tud elkövetni 😆
Csoportosan elkövetett garázdaságnak hívják 😜
álltam amikor az oktató magyarázott nekem a vizygárol... mondom valami elfog rohanni ott... elszaladt egy patkány... én nyúlásig voltam ő meg nézet h mi volt az 😆
Unokatesóm, 10 éves volt tavaly, és olyan kora este, 20 óra körül, náluk voltam, gépeztünk kicsit. Na most tudni kell, hogy a gyerek nem teljesen komplett, nagyon fél, nem mer semmit csinálni egyedül a sötétbe (több horror-t látott mint én). A lényeg hogy akart valami filmet nézni, és be is tettem a legkevésbé félelmetes filmet amit csak találtam (Haláli hullák hajnala). A nappaliból néztük, majd egy nagy csattanás, a konyhából...le esett a pohár, amikor tisztán emlékeztem hogy az asztal közepére tettem. Aztán mikor vissza ültem volna...egy úres cipő doboz el kezdett mozogni...eléggé fosatós látvány, amikor, a folyosódon végig megy egy doboz...majd még egy csatanás, és a szekrényből a konyhából kiesett 2 tányér...na jó mi kiszaladtunk, és ott vártunk.
3 napig nem tudtam aludni, és csak gondolkodtam, kerestem valami logikus magyarázatot. Majd 4-ed nap, a nénjém, mondta, hogy patkány szart találtak, még az nap este a konyha szekrényben...szal csak egy rohadt patkány volt.
2.hová tűnnek azok a dolgok amiket ki radírozunk? Hm?
Aki esetleg még nem látta volna
Kimentem a konyhába,de nem voltam ott😊
nem furcsáltad? 😃
De!Nem volt ott tükör így nem láttam ott magamat!Gondoltam biztos beleolvadtam a környezetbe.😀
Kimentem a konyhába,de nem voltam ott😊
nem furcsáltad? 😃
A szellemek olyanok mint az istenek, ha hisszel benne akkor van ha nem akkor nincs!!!!! Szerintem én nem hisszek se istenbe se szellembe nem fogok fosni este mert ki kell mennem wc-re és inkább lámpátkapolok arra az 5métere -.- meg a filmektöl is miért féltek? megvan jáccva az egész ha ugy láttnád ahogy készül a film miközbe veszik fel csak nevetnél rajta!!!
De ez nem megmagyarázhatatlan rejtély. Egyszerű, az eladó nem volt jó matekból!
ok 😀
mar megyek az utcan amikor leesett a blokk, felvettem, megneztem, es lattam hogy 2 x szamlaztak ki az elemet, visszamentem, de akkor mar zarva volt a bolt 😃
odamentem a böféshez mondom egy ilyet meg egy olyat, öszesen 400 forint volt fizettem 2 ezressel viszakaptam 2 ezrest de 200 forintosokba 😃
tesóm meg egy arany malbi meg 4 sör és fizetett egy ezrest 😆
Ebben a témában jártam 3 éve.😃D Néha-néha ránéztem azért.😃
Ja vagy úúúgy.😃 Nagyon kihalt a téma..x) Biztos mindent kiveséztek aztán már nincs miről beszámolni...😃
Úristen.😲 Utoljára 3 éve jártam itt.:/ Örülök, h nem halt meg a topic...nem úgy mint én.😀
Jól nyomod. 😆
Csak hogy szemléltessem. Amennyi idő alatt letöltöttem a fájlból 0,5Megabájtot az idő alatt letöltöttem egy 1,2Gigás filmet a netemmel
Na fél kettő van és végre lejött ez a rohadt fájl😆
ki is írta hogy azt írtam be hogy 1
the exorcist - aranyos barbifilm
pár teszt szerint a "világ legdurvább filmje", hát szerintem a Hello Kitty durvább
a "félelmetes" "ördög"hang meg iszonyat komikus
azzal szoktak chatrouletten szivatni nem?😆
Mikor a csajnak átfordul a szeme 😆
De ezt a Dunára is lehetne alkalmazni. 😃
Nem,oda megy ahonnan az ivó vizet kapod 😆
Fúúúj akkor én szar lé-t iszok?
van egy jelenség amit nem vágok😃 Lehuzom a budit és a sz*r az hova megy?😲 😆D
Sztem a csatornába 😆 Am milyen krokodilról van szó?😃